Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Lányok én tegnap teljesen lepadlóztam, hogy milyen tömeg volt. Ezért is léptem le. Kik lehettek azok, egy csapat, vagy egy-egy ember. No meg fáradt is voltam.
Edit ezután tényleg be kell jelentkezni és időben odamenni.
Holnap biztos nem megyek megint, mert más programom lesz.
Ciprusi tábor résztvevőktől kérdezem, hogy szerintetek nem gáz ha most foglalom le a repjegyet? arra gondolok, hogy mi van ha márciusig nem jön össze elég résztvevő, és az egész tábort meg sem szervezik, nekem meg ott lesz egy repülőjegyem és akkor vagy lemondom, vagy mehetek valami sokkal drágább szállodásra. nincs benne szerintetetek ilyen rizikó? tavaly könnyen összejött a 30 ember? (idén horvátországi edzőtábort is szerveznek, egy héttel előtte, nehogy nekem it elszívja az embereket a ciprusiról.)
FIGYELEM! JÖVŐ HÉTTŐL KEZDVE 1 HÓNAPIG NEM LESZEK MO-on,
úgyhogy senki se keressen és ne hívjon. Egyetlen kontaktálási mód az email lehet, talán a Bikemag fórum. Ide sajna nem fogok tudni belépni technikai okok miatt.
Igaz, Editet útközben is fel tudjuk venni. Akkor menjünk így! Sütit megpróbálok csinálni, bár elég sűrű lesz előtte a programom, ám legrosszabb esetben majd veszek.
Nati, kb. fél 4-4 körül tudnánk nálad lenni. Jó neked is, és Edit neked is, ha Natinál veszünk fel?
A bringa nagyon klassz. Most már nem jut eszembe a majré lefelé, legalábbis kevesebbszer, mint eddig. :) Jó a bicó. Sokkal biztonságosabb. Persze nem ugrik annyira és a felfeléken alattomosan fogy el az erőm, de tetszik.
A másik. Még nem tudtam kipróbálni a fényképező gépet. Hihetetlen, hogy ilyen szürke szutymák idő van folyamatosan...
Era! Milyen jó sokat tekertél, nagyon ügyi vagy. Nem baj, hogy elfáradtál, így viszont most fejlődtél állóképességben. Én nem tekertem ennyit a hétvégén. Vasárnap valamikor 1 után indultunk neki a Pilisnek és csak egy 60-as körre futotta tőlünk Csobánka - Kiskovácsi - Tölgyikrek - Lajcsi-forrcsi útvonalon.
Útközben senkivel és semmivel nem találkoztunk, az egész vidéket mogorva felhőzet fedte, sőt Lajos-forrás lábánál már köd is volt és marha hideg!
Milyen volt montizni az új össztelóssal? Érzékelsz valamilyen különbségeket?
Zoli, meggyőztél! :) Tényleg hülyén hangzik az Erik a virág. :)
Hű lányok, milyen zsúfolt napjaitok vannak... Tudok segíteni valamiben?
A szombati tekerés nagy halál volt részemről. Így még soha életemben nem fáradtam el. Országúton mentünk Budaörs-Etyek-Bicske-Zsámbék-Páty-Budakeszi-Szépjuhászné-Budaörs útvonalon 87 km-t. 70-ig jó voltam, aztán jött Pátytól az emelkedő a Janihegyre. Teljesen elkészültem az erőmmel (talán eléheztem, vagy ennyire edzetlen vagyok, de lehet, hogy a keddi szpiningelés eredménye ;) ), szóval volt, hogy már leszálltam és toltam az országútit, pl Budakeszi tetejére.
És mindezek után másnap elmentem egy Normafa-Nagykopasz-Normafa 30 km-es túrára. Nagyon klassz volt az idő, jól tapadt a talaj, és a lejtők nagyon tetszettek. Csak azok a fránya emelkedők. Rendesen koptattam a kistányért.
Holnap megyünk Paullal a Bringavilágba megint. Jöttök ti is? Szaunázzunk megint egyet! Az nagyon jó volt.
Ja bocs, Emillel közben annyi előrelépés történt, hogy már megnézte a leleteimet és további vizsgálatokat kell csinálni. Viszont az már nem hiszem, hogy bele fog férni ebbe az egy hétbe, mert így is veszett egér módjára rohangálok már mindenfelé.
Hát ha holnap nem jó, akkor még szerdán délelőtt (10 körül) tudok szakítani időt a CD-re. Te?
Holnap reggel nekem még mindig fogorvos project :( remélem már utoljára,utána meg meló. Dec.12-én én is lelépek síelni,így nekem is most kell összekapnom magam.
Na mindegy,legyen akkor január,hm?A kapkodásból semmi jó nem sül ki,szerintem már nem ezen a két héten múlik a dolog.
Figyi,az Emillel én találkozom a héten,hívd fel és mondd meg neki,hogy hozza el a leleteidet és majd én továbbítom neked,az orvosi jótanácsokkal együtt :)
Igen, tudom...Csak épp nagyon nehéz most időt találnom, mert ez az uccsó hetem itthon és rengeteg mindent kell intéznem! Apeh, egy Elmű átiratás, intézkedés egy másik házzal kapcsolatban, ajándékokat vásárolni rokonoknak Usába, megröntgeneztetni a nyakam, és akkor még a fogorvost, Emiles vizsgálatokat és többi kisebb feladatot nem is említettem!!! :( Persze mindezt meló előtt és után kell elvégezni.
Szóval, mikor is....hm...mi lenne mondjuk ha holnap délelőtt csinálnánk? Csak én előtte a Sportkórházban leszek, szóval valahogy meg kéne ezt dumálni.