Keresés

Részletes keresés

Azakiazaki Creative Commons License 2002.09.25 0 0 35
Mert Te férfi vagy!

Remélhetőleg a nőknek meg férfiakon mutat jobban, s ez így ideális.

Ha a nők is a nőkön kedvelnék, abban Neked nem sok örömöd lenne, mert azt nem láthatnád.

Előzmény: Latex Bond (10)
josila Creative Commons License 2002.09.25 0 0 34
Görög, gumilovag! Küldtem egy pár db képet gázmaszost émában, remélem elment. Majd még jelentkezem, ha több időm lesz. Örülök, hogy egyre többen vagyunk!
djt-122 Creative Commons License 2002.09.25 0 0 33
Szerintem a görög a gázmaszkkal kapcsolatban félrenézte a képet.Ha a gázálarcomat befújom szilikonspraival az ugyanolyan szépen csillog feketében mint a ruhák a képen.Amugy nekem van képem ilyen gázmaszkról,csak nem tudom hogyan kell beilleszteni ide.


Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.24 0 0 32
Latex Bond, a könnyebbség kedvéért maradjunk az Et-nél :) Ami a félreértéseket illeti:
1. közben rájöttem, hogy te is arra gondolsz amire én, ergo sorry. Viszont hálás lennék ha közölnéd hol lehet feketében kapni gumikesztyűt (ha már írtad, akkor csak idézd fel melyik hozzászólásig menjek vissza).
2. a bolttal kapcsolatban (ahol "dolgoztam") semmi félreértés nincs, csak épp nagyokat néznének, hogy nekem ilyesmi kell :)
3. ezt viszont tényleg elírtam :) szóval, nekem a katonai fazonú gázálarc latex változata kellene. Az extra.hu/fhls-en belül van valahol egy angol nyelvű site, és annak a galériájában láttam ilyet egy nőn ha jól emléxem. Ill. egyszer láttam a Private Blue-n, egy pornófilm ajánlóban is. A katonai maszkra hasonlít, csak fekete latexből van. Ha megtaláltad vagy kb. képben vagy és netán még képet is tudsz ide szúrni, akkor kérlek tedd meg és rámondom, hogy erre gondolok-e. ok?

A vákuumágy kapcsán pedig köszönöm a kimeritő felvilágosítást, meséld el kérlek ha lehet, hogy milyen volt a vákuumágyban? Te mégiscsak kipróbálhattad.

Előzmény: Latex Bond (31)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.24 0 0 31
Sziasztok !

Először is egy kis kiigazítással élnék ! Sikerült elrontanom a Heavy Rubber linkjét a levelem végén - bocsi mindenkitől -, úgyhogy most korrigálnám, talán ez már működni fog : HEAVY RUBBER

djt-122 : Remélem nem a barátnődet jegelted, hanem csak a maszkos szex ötletét ! :o))) Egyébként meg Yozzának igaza van : illendő a "jól borotváltság" latex divat követése esetén !!! Kezdve azzal, hogy az érzés is más (volt szerencsém próbálni szőrrel és anélkül is !) továbbá így az általad említett "balesetek" is könnyedén elkerülhetők. De azért nem kell megrémülni, aki nem akar megválni a bundájától, az is bele tudja magát gyömöszölni egy latex ruhába mindenféle "idegbecsípődés" nélkül is ! :o)

Et alias Görög : Szerintem sehol sem lettél félreértve, talán csak elnevezésbeli különbözőségek vannak kettőnk értelmezésében.
1.) Mosókesztyű = háztartási gumikesztyű. Ugyanerről beszéltem én is, csak talán nem túl szabatosan fejeztem ki magam. Ez az, amit néhol feketében is lehet kapni !
2.) Ez külön jó, mert akkor meg vannak oldva az ilyen jellegű beszerzéseid, nem ? Ezen mit értettünk félre ? Vagy tán mégsem lehet ott vegyvédelmi kesztyűt kapni ??? :o))
3.) Én sem a hagyományos (katonai) gázálarcokról beszéltem ! Tudod : ronda matt, szürke, az ember fejét és orrát nyomja minden oldalról... Ezt nekem sem kell bemutatni, én is voltam katona és valahogy nem gerjedtem rá a legkevésbé sem ! Amiről én beszélek, az profi gázálarc és csodák-csodája : kényelmesnek mondható ! Valójában nem egészen értem mire gondolsz, mert kétféle anyagot is említesz : "...hanem a latex gázmaszkot, ami a katonai formájára hasonlít (két ablak a két szemnél) de lakkból van." Most akkor latexből legyen vagy lakkból ??? Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy "lakk gázmaszk" nem létezik, mert a maszkok mindig kemény kaucsukból (latexből) készülnek, a "lakk" pedig a lakkozott felületű műbőr- vagy bőranyag rövid elnevezése. Ha pedig mégsem gumiból láttad, akkor az meg nem gázmaszk volt, hanem egyszerű kiszabott lakk-csuklya lyukakkal, légzőrendszer nélkül. Hogy most "külön szemes"-re vágysz vagy "panorámá"-ra, az gyakorlatilag tök mindegy, mert mindkettő típus beszerezhető az említett boltokban.
Tudod, mit ? Ha megtalálod a neten a maszkot, amire gondoltál, akkor írd meg és megpróbálok tippeket adni, hol tudod beszerezni !
Az utolsó 3 kérdéseddel kapcsolatban :
A vákuumágy (vac-bed) egy egészen újfajta örömszerzési forma a fétis világában, amely hazánkban még - tudomásom szerint - rendkívül kevéssé ismert és egyáltalán nem elérhető. Ez részint betudható annak, hogy még kevesen érdeklődnek iránta, részint pedig annak, hogy egy elég drága holmi még külföldi viszonylatban is. Az "ágy" lelke tulajdonképpen 2 ív latex lepedő, amelyet 3 élén összehegesztenek, a negyedik oldalára pedig légzáró zippzárat ragasztanak, majd ezt a "gumiborítékot" kifeszítik belülről egy fémcső-kerettel, amely csövön lyukakat helyeznek el a csőkeret teljes hosszában. A csőnek a végét jobb híján egy háztartási porszívóhoz szokták csatlakoztatni és ha valaki bele van zippzározva ebbe a "borítékba", akkor a kiszívott levegő révén olyan erős vákuumot lehet létrehozni a két latexréteg között, hogy az áldozat moccanni sem bír. A mozdulatlanság olyannyira garantált, hogy még a kisujjadat sem tudod mozgatni. Levegőt persze kapsz egy beépített csövecskén keresztül, aztán slussz. :o)
Rendkívül jópofa találmány, már volt szerencsém kipróbálni külföldön, azonban nálunk nem egyhamar lesz elérhető - mégpedig alapvetően az ára miatt. Pedig amit én leírtam, az a legegyszerűbb vákuumágy-típus, amit - bármily meglepő - egy kis kitartással, alapanyagok beszerzésével és egy kis kézügyességgel Te Magad is megcsinálhatsz ! Persze a németeknél már ennél dekoratívabbakat is gyártanak, például ami egy komplett ágy fakerettel, lábakkal, beépített kompresszorral és Téged a matracba applikálnak bele !!! :o))
Szóval ezt kipróbálni csak külföldön tudod, fizetős hölgyeknél, ott egynémelyik megengedheti magának azt a luxust, hogy vac-bed-et tartson.
Venni is lehet, szerintem jó néhány cég foglalkozik a gyártásával, többek között ez is : Latex Prison
Bár ennél olcsóbbakra is bukkanhatsz esetleg, ha rákeresel a neten a "vac-bed + fetish" vagy a "deflatable + fetish" szókapcsolatokra.
A használatával kapcsolatban még csak annyit - bár erre szerintem már mindenki magától is rájöhetett - ahhoz, hogy kipróbáld, mindenképpen partner szükséges (vagy legalábbis egy megbízható segítőtárs), mert egyedül nem tudod magad bezárni (hiszen ez is egyfajta bondage játék - méghozzá a legkellemesebbek közül !). A "megbízható" azért nagyon fontos, mert közben azért különösen oda kell figyelni a latexbe börtönzött delikvens légzésére, mert pánik reakciók esetleg elképzelhetők, ha netán bezártsági fóbia lesz úrrá az illetőn (olyanon is kiváltódhat, aki nem is tudja magáról !!!). A vákuumágyba akár meztelenül, akár beöltözve is be lehet feküdni, de éles vagy hegyes tárgy nem lehet rajtad, mert egy szempillantás alatt tönkre lehet tenni egy párszázezres cuccot.
És különben is : meztelenül lehet igazán érezni a minden porcikádra rádtapadó és szinte a mozdulatlanságig letapasztó latex élményét. ;o)

Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.24 0 0 30
Latex Bond! köszönöm a kimerítő kifejtést. Ellenben egy-két dolgot szeretnék tisztázni (nem kekeckedés, csak félre lehettem értve).
1. gumikesztyű alatt a háztartási gumikesztyűt (általános)értem, amim van is, és néha használom is.
2. Ami a Bajcsyn van védőeszközök boltja...no én azt jól ismerem, mert ott töltöttem a szakmai gyak.-omat anno kb. 10 éve, mint tanuló eladó :-)
3. Gázmaszk. Nos én igazából nem a hagyományos gázálarcot óhajtanám kipróbálni (katonaságnál volt hozzá szerencsém egy évig), hanem a latex gázmaszkot, ami a katonai formájára hasonlít (két ablak a két szemnél) de lakkból van. Egyszer láttam a neten valahol, és azóta foglalkoztat és izgatja a fantáziámat. hogy milyen lehet felvenni és érezni. Sőt legmerészebb vágyálmom, hogy egyszer legalább teljesen beöltözhessek latexbe, úgy hogy egy szabad felületem ne maradjon. Az már csak hab lenne a tortán, hogy magassarkú lakkcsizmával a lábamon tehessem ezt meg.
+1 Lenne még egy kérdésem /ami három :)/(bárki válaszolhat aki tud valamit erről). Szintén a neten láttam az ún, vákuumágyat. Ezt hogy lehet kipróbálni? Esetleg megvenni? Ill. hogyan kell ezt használni (meztelenül vagy beöltözve)?

Előre is kösz a válaszokat, és még egy valami...a továbbiakban nyugodtan hívjatok Et-nek, vagy Görögnek :)

Előzmény: Latex Bond (26)
yozza Creative Commons License 2002.09.24 0 0 29
teljeen=teljesen hmmm... sorry
Előzmény: yozza (28)
yozza Creative Commons License 2002.09.24 0 0 28
bocsánat hogy belepofázok! illik teljeen borotváltnak lenni...

üdv
yozza

Előzmény: djt-122 (27)
djt-122 Creative Commons License 2002.09.24 0 0 27
Nekem is van egy ú.n. panoráma gázálarcom de én még sohasem vettem fel szexhez!!!Egyszer rápróbáltam a kedvesemre,azonnal elkezdett nyávogni hogy nem kap benne levegöt,pedig a dugó ki volt húzva úgyhogy jegeltük.
Amugy minden vágyam egy latex overál/catsuit/a kedvesemen jól mutatna csak azt nem értem hogy a cipzár a lábak között nem csipi be a szörzetet vagy teljesen borotváltnak kell lenni?
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.24 0 0 26
Sziasztok latexfan-ok !
Köszi a hozzászólásaitokat, már azt hittem senkinek nem tetszenek kis hazánkban a latexruhák !
No, akkor a válaszaim szép sorjában !

djt-122 : Simon-ékat elég régóta ismerem, még honlapjuk sem nagyon volt, amikor már ellátogattam az üzletükbe személyesen is és meg tudtam magam ajándékozni egy általuk gyártott darabbal. Rendkívül megbízhatóak, mert volt már olyan, hogy véletlenül kiszakítottam egy ruhámat (a vékony gumianyaggal megesik az ilyesmi :o) ) és Ők díjmentesen megragasztották, hogy nyoma sincs a hibának. Valamint készíttettem már velük méretre is úgy, hogy egyik héten levették rólam a méretet, másik héten már mehettem is a kész ruháért, ami tényleg olyan volt, mintha rám öntötték volna - a szó szoros értelmében ! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy - bár én még nem rendeltem Tőlük Neten keresztül -, nyugodtan adhatsz fel megrendelést, biztos lehetsz benne, hogy megérkezik. Hogy épségben-e vagy sem, azt csak a Magyar Posta miatt nem lehet biztosra állítani, nem pedig Simon-ék miatt !
A Hauteng ruhái is kegyetlenek, nekem is nagyon tetszettek ! Bár náluk valóban inkább a lakk-kollekció a figyelemreméltóbb és igazad van az árak alacsonyságával kapcsolatban is. Amint azt már többször is írtam, a Netes rendelést szerintem mellőzd ! Ha van FAX, azon add le a rendelésed, akkor biztosan bizalmasan fogják kezelni az adataidat. Persze nem árt, ha nem egy újonnan alakult "cégnek" faxolod át a hitelkártyád adatait, hanem egy már ismertnek. A Hauteng például megbízható és a Simon is az ! (Egyik sem mai csirke a szakmában és adnak a hírükre !)
Hogy mi a véleményem, ha férfi visel lakk- vagy latexruhát ? Úgy gondolom, a válaszom nem is lehet kérdéses az eddig leírtak fényében ! :o) Jártam már fétis party-n - külföldin is - nem is egyszer és közel sem utcai ruhában jelentem meg ott, gondolhatod ! :o) Szóval ha rajtam múlna, biztosan hétköznapi viseletté avanzsálnám, csak attól félek, hogy akkor elveszne a varázsa. Nekem nagyon tetszik, akár magamon, akár lányokon. Persze jobban tetszik lányokon, mert sokkal látványosabbak benne !!! Én csak azért veszem fel, mert.... de ez meg már a "Tűsarkú cipő fiúként..." topic témája. Mindenesetre a lányok nálunk nem hordanak ilyet, még divatból se láttam soha egyetlen magyar lányon sem !!! Elég baj ez ! Talán azért, mert honlányaink fejében rögzült az a felületes képzettársítás, hogy : kihívó öltözködés = prostitúció. Akik meg egy kicsit visszafogottabb természetűek, azok meg azért nem veszik fel, mert meggyőződésük, hogy nem állna jól rajtuk... pedig ha tudnák mekkorát tévednek... Ezek a ruhák pontosan a visszafogott csajokon állnak jól, mert akkora kontrasztot teremthet a szuperszexi külső a szolíd viselkedéssel, hogy ettől garantáltan begőzölne minden hapsi ! Én legalábbis igen.... :o))) Addig is, amíg a lányok nem hordanak ilyet, hordják a fiúk ! Végül is a divatnak nem kellene nemektől függenie. Ha egy hapsin jól áll egy lakknadrág, nem tudom, miért ne hordhatná ??? Ki mondta, hogy nem lehet ?

Gumilovag : Az, hogy gondolatban - vagy esetleg a valóságban - Te bújsz ilyen cuccokba egyáltalán nem nárcisztikus !!! Nárcisztikus viselkedés az, ha a saját testedbe lennél szerelmes mindenféle ruha, meg egyéb kiegészítő eszköz nélkül. Amit Te csinálsz, az teljesen normális fantáziálás, amelyben Te a megtapasztalás vagy érzékelés révén tudsz Magadban orgazmust kiváltani. Ezt most nem írom le még egszer, ezt már egyszer kiveséztük a "Tűsarkú cipő fiúként..." topic tagjaival. Ezt én így gondolom, de persze lehet velem vitatkozni. Én is öltözöm be mindenfélébe, de azt nem érzem, hogy magamba lennék szerelmes, sőt : kifejezetten kritikus vagyok magammal szemben ! Nem tetszem magamnak az esetek nagy többségében, csak ha egy kis átváltozás révén más lehetek, mint az aki. A latex holmik szeretete és felvételük iránti vágyakozás "egyszerű" fétisizmus, amit szerencsés esetben át lehet élni egy megértő partnerrel is. És akkor végképp nem beszélhetünk önimádatról ! Ennek hiányában azonban az ember ezt kénytelen EGYEDÜL átélni. De ez nem nárcizmus.
A gumióvszertől egyébként én is beindulok, tehát tökéletesen megértem, mit érzel és a gázmaszkok is a nagy kedvenceim közé tartoznak. Remélem sikerült megnyugtatnom némileg ! :o)
Elélvezni ma már nem tudok a genitáliák ingerlése nélkül, pusztán fantáziálásból, de volt olyan időszak, amikor legelőször próbáltam valamit, akkor annyira felizgultam, hogy már senkinek nem kellett semmit sem csinálnia. :o) Például ilyen alkalom volt, amikor először próbáltam üzletben női tűsarkú csizmát. Szégyen ide, szégyen oda, én ott helyben elélveztem, amikor felhúztam a csizmát. És ugyanezt éltem át az első latex-ovarallba "csusszanásomkor" is, ami ráadásul megintcsak üzletben történt (pech, mindig ott próbálom fel először és nem otthon... :o) ) és az is óriási volt !!! Idővel sajnos ezt az érzést "megszokod" bizonyos fokig és mindig valami újra vágysz, amit még nem próbáltál. Tulajdonképpen nem is tudom, hogy jó-e mindent kipróbálni ? Ez egy érdekes kérdés lehetne... Mert egy idő után már a fantáziád sem segít. Mindig kell hagyni valamit, ami után vágyódsz és küzdhetsz érte, hogy egyszer kipróbálhasd. Nekem még mindig van ilyen ! :o))
Külhonban megrendezett fétish party-kon nem jellemző, hogy elszabadulnának az ösztönök. De persze a legmenőbb helyeken biztosítanak ehhez is egy intimszférát a pároknak, ha netán már nagyon nem bírnának magukkal. Persze lehet nyilvánosan is csinálni, azért sem szól Rád senki, de ez végképp nem gyakori. A neves party-k inkább egy bensőséges hangulatú bulik benyomását keltik, ahol bármi megtörténhet, de valójában csak egy jó kis zenés szórakozóhely, ahol hasonszőrű emberekkel, párokkal ismerkedhetsz, táncolhatsz, bámészkodhatsz. A zene a legtöbb helyen amúgy is elnyom mindent, hasonlóan egy hazai disco-hoz, de azért még lehet meghitt helyeken beszélgetni és persze szokott lenni némi élő műsorszám is a témában, amin lehet nagyokat ámulni... :o) A neten fellelhető visszafogott képek azért vannak, mert ez inkább a jellemző és nem pedig az orgia. Aki erre számít, az csalódni fog, mert az esetek 95%-ban mindenki partnerrel érkezik, sőt van olyan hely ahol csak ez az elfogadott.

Ethaniel : Lásd fent ! :o) Nem röhejes amit csinálsz, hidd el !!! Az a röhejes, hogy ennek létjogosultságát így kell bizonygatnunk magunknak ! Valójában nem magunknak bizonygatjuk, hanem gondolatban a meg nem értő környezetünknek, akik közül sokan valóban röhögő görcsöt kapnának, vagy rosszabb esetben pszichológusra bíznának. Na de kérdem én : miért akarunk MINDENKINEK megfelelni a környezetünkben, ha egy olyan intim dologról van szó, mint a szex vagy ad absurdum az önkielégítés ? Egyedül leendő partnerünket kell majd győzködnünk, de Őt sem a végletekig ! Ha nem fogadja el a "dilinket", akkor nem fogad el bennünket teljes valónkban, akkor pedig gond van. (Ezt pont én mondom, akinek a barátnője szintén nem fogadja el ezeket egyenlőre, de úgy érzem talán fejlődik még a kapcsolatunk jó irányba. :o) )
A gyakorlati része a dolgoknak : valóban nem kell, hogy mindjárt drága cuccokkal kezdjen az ember, hisz nem is mindenkinek adatik meg ez anyagilag sem. Gázmaszkot például nálunk is lehet kapni az erre szakosodott munkavédelmi szaküzletekben. Hogy mást ne mondjak, az első maszkomat én is itthon vettem, méghozzá legalább olyan jót, mint amilyeneket külföldön árulnak ! Tény, hogy ez sem volt valami hú de olcsó, de egy kis gyűjtögetéssel elérhető. Az enyém konkrétan a LUDWIG Munkavédelmi boltból való, ami a XI. ker. Rátz Lajos u. 26. III. emeletén található (ha még megvan). Azidőtájt egy szép fullpanorámás fekete gumi gázálarc 13.000 Ft körül volt. Ez volt az egyik legdrágább, megjegyzem... Ennek panorámaüvege van elöl (nem külön-külön a szemeknek, hanem egybe) és 5 pánttal lehet a fejre erősíteni. Lányokon iszonyat jól mutatna, de sajnos nincs olyan ismerősöm, akire ráadhatnám !!! Így jobb híján én szoktam felvenni és így már megvan a feeling ! ;o) Gumikesztyű ügyben szerintem végképp nem lehet semmi probléma, hiszen mosókesztyűben például néha feketét is lehet kapni. De ha ez nem jön be és masszívabbat szeretnél, akkor vegyvédelmi kesztyűk után kell járkálnod, amelyet szintén munkavédelmi szaküzletekben lehet beszerezni. Úgy emlékszem, a Bajcsy Zsilinszky úton a Nyugati felé van is egy ilyen üzlet.
Heaven party-ra lehet, hogy egyikünk sem fog már beállítani, mert tavasz óta egyáltalán nem rendeztek többet itthon, meg aztán ott senki sem "fetisizálódott" annyira, hogy igazán jól érezhesse magát az ember. Sok volt a bámészkodó, ami egy fétis party-n halál idegesítő !!! Vagy mindenki beöltözik vagy senki ! Ez a külföldi party-kon alapszabály !!! A latex pedig még a mi fétis-partinkon is extrémnek minősült...

Latexbazka : Üdv Neked is ! Mi volt az az egy-két dolog, amit sikerült itthon beszerezned, ha nem vagyok indiszkrét ? Már csak a többiek kedvéért is meg kellene osztanod az ötleteid... Köszi, hogy látogatsz !

És végezetül egy link a latex-fétis témájú újságok "királyához", amelynek eddig minden számát megvettem Bécsben (sajnos a honlap fizetős, de azért az online shop-ba be lehet menni és érdemes körülnéznetek) : Heavy Rubber

gumilovag Creative Commons License 2002.09.23 0 0 25
Szervusztok! Mit gondoltok, aki nagyon rá van indulva a latexbe csusszant testekre el tud élvezni a legérzékenyebb pontok ingerlése nélkül? Állítólag van akinek fantáziálással is megy.
Latexbond! Egy fétispartyn mennyire szabadulhatnak el az ösztönök? Mindenki feszít a "bőrében", és beszélgettek? Ez egy "ártatlan" show, vagy szabad az action? Az a pár kép amit némely honlapon látni viszonylag visszafogottnak látszik. Remélem győzni fogod válasszal.
sexyshoes Creative Commons License 2002.09.22 0 0 24
Időnként nézzetek át a másik, nem offolandó topikba, van nektek ott pár dolog. "magassarkú cipő!!! ciki fiúként?" pl: legutóbbi hozzászólásom.
Latexbazka Creative Commons License 2002.09.22 0 0 23
Sziasztok latex rajongók..
Én is csatlakozom hozzátok, bővíteném eme nemes tábort. Én kb 2 éve nézelődök a HAZAI piacon, vettem már egy-két dolgot.Úgy gondolom, lehet némi igaza az előttem szólónak, mert a hazai áruk igen pocsék minőségűek. Én még nem jutottam ki Ausztriába, vagy Németországba, hogy beszerezzek valami minőségibb ruhát, de ami késik, nem múlik.
Egyenlőre ennyi....

Hajrá..

gumilovag Creative Commons License 2002.09.21 0 0 22
Csatlakozom E.H.-hoz! Latex Bond, már alig várom a beavatást:) Végül is elsőre nem muszáj full szerkóval kezdeni. Például egy nadrág, meg a heréimet is takaró condom. (Ilyet lehet itthon kapni?) Én még azzal is gondba vagyok, hogy hol találok erre kapható partnert; azért a tükör nem az igazi. Egy Heaven partyra nem biztos beállítanék egyedül...
Az lehet a jó a latexben,hogy az ember egészen más lesz tőle, átlényegül, ez az új bőr saját erővel bír, ami elborítja viselőjét. Szóval van ebben valami iszonyúan bizsergető. (az ősi kultúrában is használtak rémisztő maszkokat; vagy itt vannak a már hétköznapivá vált motorosszerelések)

E.H.:Kesztyűvel a tutti!

Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.21 0 0 21
Latex Bond! Köszönöm a sziveslátást. Nekem igazából az lenne a kiváncsiságom tárgya, hogy miként lehetne úgy kipróbálni (lásd előző hozzászólásom), hogy ne kelljen nekem túl nagy összegeket befeketetnem vásárlásba, hisz momentán csak kipróbálni szeretném.

Más.

A könnyebség kedvéért, hívjatok csak egyszerüen E.H.-nak, vagy Ethanielnek. Előre is kösz.

Előzmény: Latex Bond (20)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.21 0 0 20
Sziasztok Latexrajongók !

Most csak néhány sort írok, mert most nincs időm, majd hétfőn bővebben !

Gumilovag, Ethaniel Hrystos : Üdvözöllek Benneteket, örülök, hogy hozzászóltatok a témához - még ha egy kicsit megkésve is ! :o)) Az általatok vázolt fétis-ág is az én legnagyobb kedvenceim közé tartozik, úgyhogy ne érezzétek Magatokat egyedül, látogassátok a topic-ot rendszeresen ! :o) A full-latexről és a gázmaszkokról majd még írok !

djt-122 : A Te kérdéseidre is válaszolni fogok !

Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.20 0 0 19
Én is pontosan így vagyok vele, ahogy te... Ja egyébként sziasztok, én edig csak olvasó voltam de már nem bírtam tovább így színre léptem :) Szóval nekem is ez a legizgatóbb vágyam, és egyszer szeretném is kipróbálni milyen teljesen beöltözni latexbe és egy latex gázmaszkot felvenni hozzá. nekem van egy gumikesztyűm azt szoktam felvenni néha ha masztizom. remélem nem túl röhejes.
Előzmény: gumilovag (18)
gumilovag Creative Commons License 2002.09.20 0 0 18
Sziasztok!
Én egy elég visszafogott srác vagyok, de egyre jobban világosodik, hogy az én igazi világom a fétisizmus. A legerotikusabb dolog amire gondolni tudok: latexbe, sőt gázmaszkokba öltözöttek "játéka". Ha már arra gondolok,hogy én ilyen szerelésbe bújok remegek az izgalomtól. Ez már kicsit nárcisztikus nem? Elordul, hogy önkielégítéshez (nem rendszeres) gumióvszert veszek, aminek már a felhúzásától beindulok. Egyébként nagyon édekesek a hozzászólások, talán segítenek, hogy tisztába jöjjek magammal. Idehaza ez a téma még az interneten is elég ritka.
djt-122 Creative Commons License 2002.09.19 0 0 17
Hát ez nem semmi amit irtál simonékról,neten rendelted?El is küldik rendesen külföldre is a megrendelt árut?amúgy mit szólsz a Hauteng.de lakk cuccaihoz?Nagyon tetszenek a lakk miniruháik és az áruk sem borzasztóan magas.Érdemes próbálkozni netes rendeléssel? Mi a véleményed a férfiak is hordhatnak latex vagy lakk ruhákat?Képzeld bementem egy budapesti használtruha üzletbe a barátnömmel és kiszúrtunk egy fekete lakk jeanst.Potom 1000Ft be került látszik rajta hogy vadi új senki nem használta,valami angol cég gyártotta PHAZE? vagy mi Örjitöen dögös!!!!!
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.18 0 0 16
Szia djt-122 !

A netes rendelésnél (már egy másik fórumon is említettem) létezik egy biztonságosabb módszer : a FAX-os rendelés. A Simon-nak itt a FAX száma : 0043/1/958 78 37, ezen nyugodt szívvel elküldheted nekik a hitelkártya-adataidat ! Itthon még jó ideig nem lesz ilyen üzlet, erre ne is várjál, mivel nincs rá akkora kereslet. A Simon termékei egyszerűen gyönyörűek, már jó néhány ruhát vettem náluk és hidd el: valóban olyan fényesek, mint a képen !!! A ruhák külső felülete ugyanis már gyárilag (olajozás nélkül is) teljesen síma és fényesített, a belső felületük pedig egy kicsit mattabb és selymesebb. Ezáltal az olajozás következtében a belső oldal rendkívül csúszóssá válik (a könnyebb belebújás végett), a külső felület pedig csillogóan tükör-fényes lesz, de nem csúszik, hanem inkább egy kicsit tapadni fog. A ruhát a boltban kérésre kifényesítik, de a boltban lévő modellek nem mindegyike van lekenve, csak ha fel akarod próbálni, akkor adnak hozzá olajat.
Egyébként megint frissítették a honlapjukat és az új totálisan átlátszó modellek iszonyat vadítóak !!! Itt egy link hozzájuk : Simon Galerie Nr.13.

Súlyos Beteg : amire gondolsz, az stretch lycra vagy elasztikus selyem volt, ami nem azonos a latex-szel. Bár sokaknak az is tetszett... :o)

Előzmény: djt-122 (14)
Súlyos Beteg Creative Commons License 2002.09.15 0 0 15
Na es a szuk csillogo stretch-nadrag, ami nehany evvel ezelott nagyon divatban volt?
djt-122 Creative Commons License 2002.09.13 0 0 14
Hát igen valóban nagyon szuperek a Simon O termékei Szoktam is nézegetni eszméletlen szépek.Már ki is néztem egy melltertó-tanga-harisnya kombinációt de két komoly problémám van.1-Igen csak borsos az ára,2-a netes rendeléstöl tartok mert a hitelkártyás fizetés nem biztonságos kár hogy itthon nincs valami bolt!!!!Tényleg olyan fényesek mint a képen?
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.13 0 0 13
Szia djt-122 !

A Nivo-shop termékeit én is ismerem, megkímélhettelek volna a felesleges pénzkidobástól, ha megkérdezed a véleményem. :o) Sajnos a ruhák anyaga inkább hasonlít egy kiszuperált biciklibelsőhöz, semmint egy minőségi ruházati latex-anyaghoz. És sajnos a ruha esztétikai értékén a latexolaj sem segít, mert az igazán szép fény eléréséhez olyan minőségű anyag is szükségeltetik. Igazad van, hogy hazánkban jelenleg érdemesebb lakk-anyagból ruhát készíttetni, mert abból látványosabbat lehet alkotni. Persze a kétféle anyagtípust nem szabad összehasonlítgatni, mert mindekettőnek más az előnye és a hátránya. Mellesleg lakkból is ki lehet fogni vacakot, amit a legjobban úgy lehet letesztelni, ha egy picit széthúzod az anyagot egyik irányba és nem "mattul ki", azaz nem szabadna hogy a fénye csökkenjen a kifeszítéstől. (Ami meg nem is nyúlik, mert megfelelő rugalmassága sincs, az meg még rosszabb - legalábbis ruhának) Hidd el, hogy az általam ajánlott Simon cég például pontosan olyan ruhákat produkál, mint amilyeneket a képen látsz !
Az pedig valóban sajnálatos, hogy itthon a lakkruha összefonódott a prostikkal. Dehát ennek oka még a Pretty Woman idejében keresendő... Szerintem sem kurva az a lány, aki lakkot vesz fel, sőt számomra akkor van tökéletes ízlése ! :o)) Gratulálok a barátnődhöz, mondd meg neki, hogy "hintse az igét" a barátnői körében is !!! :o)
És persze javaslom, hogy egyszer próbáljatok ki egy minőségi latex ruhát, bizonyosan megváltozik majd a barátnőd véleménye !

Előzmény: djt-122 (12)
djt-122 Creative Commons License 2002.09.12 0 0 12
Nos nagyon tetszenek nekem is ezek a cuccok.Egyszer vettem egy netes cégtöl(Latex shop-Nivo shop)egy szoknyát.Sajnos nemigazán volt nagy választék csak egyszerübbek voltak nem Ú.n.cicaruha,ráadásul a miniruhákért lelkesedem amik úgy néznek ki hogy akár utcán is hordhatóak lennének.No de nem ez a lényeg.Több hónapot vártunk rá,a barátnöm alig fért bele,és amikor az aktusra került volna sor alig tudtam lehámozni róla,ha meg szilikonoztam akkor meg csúszott.Szóval nem egészen olyan volt mint a képeken.Szerintem a lakkruhák jobbak bár nem feszülnek ugy mint a latex és nem kell fényesiteni sem.Ráadásul ha elég bátor a barátnöm akkor felveszi a szuper mini lakkszoknyáját az utcára is.Elég csóróság hogy itthon ha meglátnak egy nöt lakkban mindjárt kurvának nézik el se tudják képzelni hogy csak jól akar kinézni.Amugy csomó képet mentettem már le a netről.Legjobb a shinylinks.com meg a lady latexxx.com.Itt sok link van.
Latex Bond Creative Commons License 2002.08.24 0 0 11
Hehe, eszembe jutott még valami a latex mindennapos divatszintű viseletéről ! A. Schwarzenegger "Az utolsó akcióhős" c. filmjében az idealizált város egy videotékájában játszódik egy jelenet, ahol az eladólányok valódi latex cuccokban feszítenek. Hát egy ilyen videotékát nálunk is nyithatnának, ahol az eladócsajoknak a latex a kötelező formaruha-viselet... :o)) Na, ezt valószínűleg napi szinten sem lehetne megunni, különösen, ha olyan lányokat alkalmaznának, mint a filmen... Ajánlom a filmet minden latex-rajongó figyelmébe ! :o)
Ja, még egy szomorú hír : a Heaven 51 honlapja megszűnt, úgyhogy az általam lentebb belinkelt oldal már nem létezik, amiből arra következtetek, hogy a csiga-lassúsággal beindult magyarországi fétis-party sorozatnak is lőttek, így maradnak a külföldi rendezvények... Be kell végre látni, hogy ez nálunk sohasem fog meghonosodni... :o(
Előzmény: Latex Bond (10)
Latex Bond Creative Commons License 2002.08.24 0 0 10
Szia ltx !
Pontosan így van, ahogy mondod ! Bízzunk benne, hogy egyszercsak hozzánk is begyűrűzik a latex viselet, legalább az extrém divatpróbálkozások szintjén. Bár az is lehet, hogy ha az utcai viseletben is meghonosodna, akkor el is vesztené varázsát... Szerintem ezt az anyagot addig lehet fetisizálni, amíg a különlegesség és az alkalomszerűség fűződik hozzá, valamint amíg nem járkál úton-útfélen mindenki ilyen ruhában. Addig jó, amíg pontosan azon a területen használják leginkább ezeket a ruhákat, amire asszociálnunk kellene azok láttán, vagyis a szex terén. Márpedig a szexuális segédeszközök tárháza nálunk valóban elég satnya, köszönhetően a magyar ember prűdségének és szexuális kultúrájának. A liquid latexről már én is hallottam, kipróbálni azonban még nem volt szerencsém. Mindenesetre 2 dolog feltétlenül szükséges a kipróbálásához : jó adag exhibicionizmus - hiszen a latex festék alatt valójában meztelen vagy, valamint szőrtelen testfelület, mivel a "festett ruha" eltávolítása nem lehet túl kellemes, ha a kozmetikusnál átélt gyantázás procedúrájára emlékeztet. :o) Állítólag azonban van valami szexi a felkenésében, viselésében és leszedésében is, attól függ persze ki csinálja Neked és hogyan. :o)) Egyébként meg rendkívül dögös látvány, mivel a ruhát a szó szoros értelmében szinte Rád öntötték ! :o) Meggyőződésem, hogy lányokon jobban mutat, különösen, ha jó alakja van a leányzónak...
Előzmény: ltx (9)
ltx Creative Commons License 2002.08.23 0 0 9
Engem nagyon érdekel a téma. Szomorúan tapasztalom, hogy kis hazánk e téren sincs túlzottan elengedve. Hiába keresek latex holmikat, csak nagyon elvétve lehet hozzájutni.
Ez a tény nem feltétlenül a hazai szexipar elmaradottságát mutatja, nekem úgy tűnik, tőlünk kicsit nyugatabbra ez már a hétköznapi divatban is helyet talált magának. Számomra úgy tűnik, az eddig extrémnek tartott anyagok óvatos bevezetése adja a periodikusan önmaga ismétlésébe beleunó divatszakma idei vérfrissítését (tőlünk nyugatra). Ha ez így van, talán már nem kell sokiág várni.
Kérdésem is van: netes kutakodás közben szembejött nekem a "liquid latex" fogalma, ezzel forgalmazói szerint mindenki olyan rucit csinál sk magának/partnerének, amilyet akar.
Hallott már valaki erről esetleg próbálta is?
Latex Bond Creative Commons License 2002.06.03 0 0 8
Sziasztok !

A Heaven 51 elérhetőségéről, árairól és a következő fetish parti időpontjáról tájékoztatást nyújt ez az oldal : Heaven 51. Egyébként „normál ruhában" kb. 1000 Ft-tal drágább a belépő, amit személy szerint egyáltalán nem tartok helyesnek ! Mármint azt, hogy egyáltalán beengedik oda a „normál" ruhában megjelenőket is !!! A gyakorlat az (legalább is külföldön), hogy az ilyen partiknak ún. kötelező „dress code"-ja van, azaz öltözködési etikettje - és ez nem véletlen ! Sajnos a Heaven-ben sem 100%-os a „beöltözöttségi" arány egyenlőre, de fejlődő tendenciát mutat és remélem hamarosan már nem lehet „normál ruhában" látogatni, még felárért sem ! Innentől kezdve beszélhetnénk ténylegesen fétish partiról... Természetesen megértem az olyanok helyzetét is akik nem engedhetnek meg maguknak ilyen ruhákat, azonban a fantázia határtalan ! Lehet itthon is varratni lakk vagy PVC ruhákat ! (Latexet sajnos nem, mert azt ragasztani kell !) Ha valakinek van egy jó (és felvilágosult gondolkodású :o) ) varrónő ismerőse, akkor sokkal olcsóbban is hozzájuthat ezekhez, mintha vásárolná őket. Márpedig a latex rajongóinak általában bejön a lakk, a műbőr és a PVC is és ezekből is lehet legalább olyan extrém dolgokat készíteni ! Ha ellenállhatatlan vágyat érez valaki egy VALÓDI és divatos latex ruha iránt, akkor a legközelebbi boltok Bécsben találhatók, ami autóval kb. 2 és fél óra. (Nekem ennyi szokott lenni...) 2 szuper jó üzletet tudok ajánlani azoknak, akik el akarják kezdeni a ruhatáruk bővítgetését :
1.) Simon O. : Ők a legújabb divat szerint készítik a latex csodákat, akár méretre is és a legextrémebb elképzeléseket is meg tudják valósítani, ha le tudod rajzolni, mit akarsz. Ugyanis az üzlet szomszédságában működik a szabászat és méretvétel után szinte „Rád öntik" a latexet ! ;o) A legfinomabb minőségű anyaggal dolgoznak (különböző vastagságban) és rengeteg színben ! Az üzlet címe : Wattgasse 67. Ők kizárólag latex-szel foglalkoznak, más anyaggal nem.
2.) Tiberius : Náluk is rengeteg latex ruha található, főleg ismertebb cégek kész termékei (Marquis, Skin Two, Demask, hogy csak a leghíresebbeket említsem), azonban náluk nincs méretre készíttetés. Az van, ami az üzletben van, de tudnak rendelni katalógusból. A Tiberius-nál azonban főként a bőr divat megy, az üzlet kétharmadát inkább ez teszi ki. Az üzlet címe : Lindengasse 2.

Mernok-nek :
A freemail-es ládámat ritkán szoktam olvasni, mert kizárólag az Index Fórum kedvéért hoztam létre. Vannak más levélládáim, ahol gyakrabban olvasom a leveleim, de azt most itt inkább nem adnám meg. Itt a fórumon bárkinek szívesen válaszolok ebben a témában és a lehetőségeimhez mérten még segítek is, ha ezzel a fétis-kultúra terjedését szolgálhatom Magyarországon illetve egy esetleges baráti társaság alapjait rakhatom le, de a túlságosan személyes jellegű kérdésekre moderáltan fogok válaszolni. Talán, ha más is többet írna magáról...
Nos, a válaszaim : a ruhák iránti vonzódás természetesen nem egyik pillanatról a másikra alakul ki az emberben és ez nálam sem így volt. Először csak olyan anyagú ruhák tetszettek, amelyeknek szép fényes volt a felülete vagy valamilyen szempontból kapcsolódott a szexualitáshoz és természetszerűleg olyan lányok testén volt „fellelhető", akik szeretnek hivalkodni külsejükkel és ezt feltűnő ruhákkal próbálják hangsúlyozni. Tehát a fétis szerintem mindenképpen onnan indul, hogy a szépségideálunkat meglátjuk egy ilyen „szerkóban" és attól kezdve hasonló partnert képzelünk magunk mellé. Az érintés érzete pedig szimulálható azzal, ha az ember saját maga próbál fel ilyesfajta ruhákat. Ez a „helyettesítő viselkedés" utáni vágy (miszerint maga veszi fel a ruhát) egyeseknél aztán alábbhagy, mihelyst akad egy megfelelő partner, egyeseknél pedig továbbra is megmarad. Az első ruhát ily módon azidőtájt próbáltam, amikor éppen nem volt a környezetemben olyasvalaki, aki ezt az élményt úgymond beteljesítené. Tehát jóformán gyerekkorban, amikor az ember először kezd el foglalkozni a szexualitás gondolatával. Persze ez sem egy éles határ az időben, inkább egy folyamat. A Magyarországon előforduló szexis ruhaanyagok között sajnos sohasem szerepelt a latex, erről videofilmekből és az Internetről értesültem először, amit utána már tudatos kutatás követett. Az első igazi ruháim természetesen csak akkor adattak meg, amikor már önálló fizetéssel bírtam. A partnernőim körében volt aki elfogadta, volt aki nem örült neki és volt aki nem is tudott róla. Ez változó. De sajnos egyetlen olyan barátnőm sem volt még, aki ad absurdum még rajongott is volna érte. Ettől persze még lehet tökéletes a kapcsolat, de idővel ezek a dolgok előjönnek... A Ti párotok hogyan fogadja/fogadná ezeket a dolgokat ?

Juzernev-nek :
A vizuális beállítottság szempontjából teljesen igazad van. Bár továbbra is fenntartom azon véleményemet, hogy a Net is eléggé el van kanosodva. (Cáfoljatok már erre rá, lányok ! :o) ) Elég baj, hogy egyáltalán van ilyen vélemény is, miszerint ez betegség vagy szégyellni való dolog lenne. Szerintem inkább az vall beteges gondolkodásra, akinek ennyire beszűkült a szexuális kultúrája, hogy mások felett felületes ismeretek útján ítélkezik pusztán annak megítélése szempontjából, hogy kit mivel lehet lázba hozni. Ilyen elbírálás alapján hobbi szerint is elszeparálhatnánk az emberiséget és szóljunk le mindenkit, aki mondjuk szeret pecázni...

Előzmény: mernok (5)
juzernev Creative Commons License 2002.06.03 0 0 6
Sziasztok!

En is reszben tagja vagyok a klubnak, szeritnem allati jol neznek ki a nok az ilyen cuccokban. Talan azert alakul ki ez a fajta vonzodas inkabb bennunk ffiakban, mivel talan mi inkabb vizualis beallitottsaguak vagyunk szexualis szempontbol, mint a nok. Nem biztos, hogy ez igy van, de olvastam errol par helyen es a tapasztalatom is ez.
Kulfoldon egyre inkabb elfogadott dolog, altalaban azt valljak, hogy semmivel sem perverzebb dolog, mint egy szexis kombine, harisnyatarto vagy mas fehernemu/ruhanemu. Ha tobbet szeretnel olvasni rola: Rubberist.net. Itt vannak forumok, irasok, melyben eligazitjak az embert errol az egesz dologrol,mivel ezt altalaban betegsegkent kezelik az emberek es sokszor szegyenletesnek, rejtegetnivalonak tartjak azok, akik szeretik. Persze vannak szintek...
Na ez sem lett tul rovid...

mernok Creative Commons License 2002.06.03 0 0 5
Igen, internetes oldalakra(pl. fórumokra és egyéb oldalakra) gondoltam, de ha már így felvetetted ezt a szórakozóhelyet, valószínű, oda is benézek.
Hol lehet megtalálni ezt a Heaven 51-et? Ja és mennyi a belépő a normál ruhában jött embereknek?
Azért kérdezem, mert érdekel a téma, de nincsen annyi pénzem, hogy vegyek is egy ilyen ruhát(tudod a szegény egyetemisták...), meg hát a belépő...

Te egyébként mikor érezted, hogy vonzódsz az ilyen ruhákhoz?
Mikor vetted az első ruhádat? Feleséged(már, ha van) vagy a kevesed mit szólt mindehhez?

Szerintem is nagyon jó segédeszköz egy ilyen ruha, azonkívül már a látványa is izgató és esztétikus.

Olvastad az emailcímedet?
Írtam. Valamikor régen.

Előzmény: Latex Bond (3)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!