Láttam :-) Tuti reménykedik, hátha neki is jut valami hasonló Fan Club :-) Egyébként elég érdekes figura, ami azt illeti. Nincs valami rossz keze, dehát ő már megint nem center... Bedobóból meg van elég. Mondjuk 4-esnek elfogadnám Sanders helyett, mert ez a Marco egy vicc, főleg védekezésben. Múltkor Ivko szivatta, most meg Bowman dobott akkor kosarat, amikor akart róla. Marciulionist néztétek a bemelegítésnél? Basszus, kb. 30-ból 30 a triplavonalról... Meccsen meg... Kicsit tényleg Karner beütés! Játékszervezésben sem volt valami hűdejó, de kiváncsi lennék, hogyha végre meglenne egy végleges keret a csapatnál, pár hétig úgy együtt tudnának készülni, akkor mire lenne képes. Persze igaz ez magára az egész csapatra... Csak ne égjünk nagyon Dombóváron.... :-(((
Tényleg valószínű, hogy Farek búcsúmeccse Dombóváron lesz, ha ott kikapunk (márpedig egyelőre semmi jel arra, hogy ne így lenne...), akkor tuti mennie kell. Megvan neki is a felelőssége, de szerintem úgy nem is lehet csapatépítésről beszélni, hogy szinte naponta kell változtatni a csapat keretén. Fájdalmas nézni a csapatot (vagyis csapat-félét...)
Harmadik vereségét szenvedte el szombaton este a Kaposvári KK a férfi kosárlabda-bajnokságban. A somogyiak a Soproni sÖrdögök ellen biztos győzelemre készültek, aztán alacsony színvonal és gyenge kaposvári játék mellett hat pontos vendégsiker született. (2005-11-13)
A kaposváriak mindenképp nyerni szerették volna az újonc elleni meccsüket, ám az állandóan változó keret nem könnyíti meg a kétszeres bajnok egyesület dolgát. Ezúttal a szenegáli-lengyel Konare mutatkozott be az együttesben. Jobban kezdte a találkozót a Sopron, a sörgyáriak már az első negyed közepén csaknem tíz ponttal vezettek, igaz, ekkor még felzárkózott a hazai egylet. Ismét csak Green tudott kosarakat szerezni, és amikor ő elkezdett hibázni, nőni kezdett a vendégek előnye. A soproniak jó százalékkal támadtak, remekül szedték a lepattanókat, így teljesen megérdemelten vezettek 44-35-re a nagyszünetben. A második félidőben eleinte továbbra is a Sopron diktált, hiába mutatkozott be eredményes játékkal a kaposváriaknál Konare. Marciulionis és a szenegáli center is bevágott két triplát, ám mivel a felzárkózást 14 pontos hátrányból kezdték meg a hazaiak, nem volt könnyű a záró játékrész. Ennek ellenére az utolsó négy percben már-már be is érték a Sopront a mieink, ám a kihagyott büntetők a találkozó végén azt jelentették, hogy az idegenlégiósai által vezérelt sÖrdögök 83-77-es győzelmet aratott. Farkas László vezetőedző, Kaposvári KK: - Sajnos az első félidőben elkövettük azt a hibát, hogy mást játszottunk, mint amit megbeszéltünk, és ebből leosztották ziccerig a labdát. A második félidőben rendeztük a sorainkat, és ott már a lelkesedéssel sem volt probléma. A második félidővel elégedett vagyok. A támadójátékon kell csiszolni még nagyon sokat Az új játékos, Brahima Konare bemutatkozása nem sikerült rosszul, igaz, a meccset nem sikerült megnyerni. Az edző erről: - Ő ötös centernek érkezett, kell egy olyan ember, aki a palánk alatt dolgozik. Ő inkább kinn dolgozott, kintről jól betalált. Ha ilyen teljesítményt nyújtana, akkor azért maradna, mert védekezésben sokat tudott segíteni.
Ez volt az első meccs, amelyen esélyesek voltunk...
Sok mindent nem is lehet írni róla, ez már a vég, tragédia. Látott valaki valami tudatosat támadásban? Persze kivétel az addodaalabdátGreennek,őmajdcsinálvelevalamit-figurán kívül! Ezzel a "játékkal" simán kapunk egy 30-ast Dombóváron. Sanderst-Maxeyt-Konaret gondolkodás nélkül elküldeném. Sanders már 3 meccs óta egy nagy nulla, Maxeynek úgy tűnik csak arra van esze, hogy fusson a labdával nyílegyenesen a gyűrű felé, Konare meg, ááá inkább semmit róla. Ilyen játékosokra egyáltalán nincs szükségünk. Maxeynek tényleg garantált szerződése van? Ha igen, akkor az mit jelent pontosan? Tudja valaki? Akkor már inkább a fiatalok, akik bizonyítottak is már, 1-3-mal velük is állnánk. Főleg mivel annak az 1-nek a megszerzését is nekik köszönhetjük.
Kestutis Marciulionis játéka nekem tetszett, hogy pozitívumot is írjak. Bár hibázott, azért ő szerintem jó lesz.
A buzi-Farekozás meg kurvára nem tetszett nekem, főleg olyanoktól, akiknek szerintem fogalmuk sincs arról, hogy játékosként mennyit tett a csapatért. Én is csak hallottam, ill. olvastam róla, mégis tudom tisztelni érte. Annak ellenére, hogy szerintem is igencsak sok múlott most rajta is, és igencsak érik az edzőváltás szvsz.
Szóval a palit úgy híják Brahima Konare a legújabb infók szerint. Szül: 1974. 08. 27.
Lecsó! Nem tudom figyelted-e, de a faszi az első sikeres sarkos dupla után kimutatott felétek. Biztos be akart vágódni és tudja, hogy Te vagy a Malick Fanclub atyja :-)
Jól van :-) Közben akkor meg is lett :-) Nagyon-nagy köszönet!
Azt tudom, hogy betegre röhögtük magunkat rajta, az első félidő tragikus volt, látszik is az eredményen 20 perc alatt 18-11... Mégegyszer kösz! Valamikor, amikor majd tudok rendesen járkálni, majd érdeklődnék még ilyen régebbi meccseinkről nálad, mert próbálom összegyűjteni az elmúlt évek eredményeit, dobókkal stb. meg legalább a játékoskereteket, csak nagyon hiányos az itthoni állomány. Visszamenőleg 1998-ig majdnem minden meccs megvan, de az 1999-2000-es alapszakasz szinte teljesen hiányzik. Az 1998 előtti évek meg teljesen egészen úgy '93 környékéig, aztán ott megint megvan pár év visszamenőleg. De főleg Somogyis meg NS-s cikkek. Pl. múltkor találtam meg régi Sportot, benne a kis rövid "cikkel", hogy a Kaposvár leigazolta a jugoszláv Gordan Filipovicsot :-)
Na mégsem, mert az november elsején volt, elnéztem egy egyessel :-) Sopron elleni mérlegünk az utóbbi években (1998 óta): 12 meccs, 9 győzelem, 3 vereség. Ebből 10 alapszakasz (7-3) és 2 MK-mérkőzés (2-0). (Hazai pályán: 5-1, idegenben: 4-2).
A legutóbbi mérkőzésen: Kaposvári KK - Soproni Ászok-SMAFC 94-65 2004. január 31., Kaposvár, 800 néző KKK: SIMON 27/3, Varga 5/3, Szőke 11/9, Filipovics 4, IVKOVICS 11. Csere: JAMES 21/6, Trepák, SANDERS 11, Dénes 4, Hendlein. Sopron: Pojbics 21/15, Vilcinskas 20/6, Rawlins 12.
Hazai pályán; korábbi meccsek:
Kaposvári Klíma-Vill KK - Soproni Ászok KC 89-76 2002. december 14., Kaposvár, 1100 néző Klíma: Simon 4, Dzunics 15/6, Jackson 12/6, DE GRAY 24, IVKOVICS 23. Csere: Szőke, VARGA 11/9, Filipovics. Sopron: Nikolics 23/12, Stan 11/3, Glisovics 10.
Klíma-Vill-Purina Kaposvári KK - Soproni Ászok KC 77-73 (Magyar Kupa) 2001. január 12., Kaposvár, 1000 néző Klíma: Simon 8/3, Bencze 5/3, HALIMICS 23/12, FILIPOVICS 9, IVKOVICS 14. Csere: Nunnery 11, Gémes 4, Varga 3/3, Szőke. Sopron: Bosznics 26/9, Durcsek 10/6.
Ha valakinek megvan az emlékezetes és felejthetetlen 1999-es KKK-Ászok 62-38-as :-) meccs statja vagy akármilye, akkor jelezze plz :-)) Az a meccs legendás volt ...
Klíma-Vill-Purina Kaposvári SE - Soproni Ászok KC 66-68 1998. október 31., Kaposvár, 1000 néző Klíma: Prlincsevics 8/6, BENCZE 17, Nyilas 5/3, Góbi 5, OROSZ 21. Csere: Farkas 6, Filipovics 4. Sopron: Ivkovics 22, Radovics 17/15, Green 16.
Kereken 5 éve a mai napon vertük 100-55-re a Soproni Ászokat :o) Ha a hétvégén ekkora különbségről nem is álmodhatunk, de akkor is csak a győzelem az elfogadható!
saabee Vissza a topikba 2005-11-09 17:48:03 (#80567) "45-34 ide. Lepattanóban jobbak vagyunk és jobban pörgünk. Van itt egy szenegálilengyel, jó nagy, de gyengus. Ez a Malick?" info by Lui Nemrossz, szenegáli-lengyel :DD Ki ő?
spider8 Vissza a topikba 2005-11-09 18:06:52 (#80579) Brahim Konare lesz szerintem. Ő játszott rengeteg időt Lengyelországban és rendelkezik már mindkét állampolgársággal.
luipotter válasz | megnéz | könyvjelző 2005.11.09 22:32:53 (80664) (...) Az új szenegálilengyel jókora, igen sötét bőrű, és nagyon hamar eldobja a labdát. Inkább el, mint be.
spider8 válasz | megnéz | könyvjelző 2005.11.10 10:06:11 (80686) "Brahim Konare lesz szerintem. Ő játszott rengeteg időt Lengyelországban és rendelkezik már mindkét állampolgársággal. " --> ezt tegnap az "online közvetítés" alatt írtam, de ezek szerint nem figyeltetek oda :) A lényeg, hogy szerintem ő lehetett az a próbajátékos, akiről beszéltetek...
Lecso11 válasz | megnéz | könyvjelző 2005.11.10 11:29:18 (80702) Hát nagyon remélem, hogy nem ő... :-) Amiket utána néztem kifejezetten egy szar játékosról van szó... Meghát 31 éves, és 206 centi (mégsem akkora melák) Ráadásul van csapata (AEK Larnaca), ahol kemény 0 pontot dobott a legutóbbi bajnokin (ami vasárnap volt...)
spider8 válasz | megnéz | könyvjelző 2005.11.10 11:31:37 (80703) Nem hiszem, hogy sok más szenegáli-lengyel, nagydarab kosaras szaladgálna a nagyvilágban...
Lecso11 válasz | megnéz | könyvjelző 2005.11.10 11:36:30 (80706) Én sem, ezért "gyanús" a dolog, hogy mégis ő az... nagyon remélem, hogy nem. Van már egy Malick Fan Clubunk, nem kell még egy hasonló kiadás :-)
Sarq válasz | megnéz | könyvjelző 2005.11.10 11:44:41 (80708) Hehe, csak nem Seth Scott miatt kell mennie? :)
norris21 válasz | megnéz | könyvjelző 2005.11.10 11:50:29 (80709) Az nem baj, hogy mennie kell, csak az, hogy jönnie. Már ha tényleg olyan spíler, mint lecs írta.
spider8 válasz | megnéz | könyvjelző 2005.11.10 11:58:19 (80710) Lengyelországban olyasmi teljesítményt nyújtott, mint a legtöbb nálunk megforduló külföldi. Cipruson azonban nagy király lehetett, mert szerepelt már az Omonia Nicosia csapatában ahol 14.9 pont, 8.1 lepattanó és 3.5 blokk (!!!) volt az átlaga. A görög másodosztályban szereplő KAO Dramas ennek ellenére tesztelés után elküldte... amúgy Seth Scott mellett egy másik Court Side-os player, a 211 cm magas Davor Skornik is oda igazolt, úgyhogy valószínűleg nem kell már nekik. Előzmény: norris21 (80709)
Lecso11 válasz | megnéz | könyvjelző 2005.11.10 12:00:10 (80711) Na, akkor lassan mégiscsak alakulhat a Brahim Konare Fan Club... Köszi az infókat!