Én tegnap megnéztam a NLG dísztermét (pakolás, színpadméret, áramvételi lehetőségek, stb.), minden fasza, de egy biztosh: zengetőt nemigen kell használnunk. Megjegyzem, a közönség a legjobb hangelnyelő, ergo mindenki hozzon magával legalább egy embert!!! Ne úgy, mint Dugovics Titusz.
Elnézést, hogy belerondítok az össznépi boldogságba, nem szeretnék senkit megbántani, de ugy nem kell megérnem egyszer, hogy CS.Í.T koncert lesz a Palatinus szálló Bartók termében!?
ÚJ TUNYOGI ROCK BAND (ének: Tunyogi Péter - ex P.Mobil, ex. TRB, dob: Döme Dezsõ - ex. Hobó B.B., gitár: Fischer László - Korál, billentyû: Kalmári Géza - ex. Prognózis, bass: Berkes Károly - ex. Deák Bill B.B. mûsor: P.Mobil, TRB, Korál, stb.),
Fater: Most hétvégén megyek haza, sajna jövő héten nem tudok.
Meg is ragadnám az alkalmat, hogy megkérdezzem, hogy tud-e valaki valami _pontosat_ a szombati Tunyó koncertről. A legnagyobb problémám, hogy nagyon úgy néz ki, hogy egyidőben lesz a Depresszióval... :/ Létezik, hogy a Toxicban bevárják, amíg az IH-ban vége a bulinak?
Szabi: Ingatjárat és Soha Nem Elég! A két alapvetés! :))
Csizus: Itt pihen a bakelited! :)
Kriszta: Jut eszembe, ha Mánfának kell weboldal, rám számíthatsz! ;))))
Azt feelinget figyeld meg egyszer, amikor a pécsi Rockmaratonon kb. 5-600 ember üvöltözi együtt a nótákat. Mind saját, mind feldolgozásokat. Ja, és mindenki vigyorog a másikra. Nincs balhé (általában), csak öröm, Dzsi-dzsi, napfény.
Először is gratula Krisztának így ismeretlenül is! Egy Cs.Í.T.-et támogató polgármester, képviselőtestület csak a település javát szolgálhatja.:) Eddig is jó hely volt az a Mánfa. Mi lesz ezután?:)
Kicsit régen volt már a kaposvári buli, de egy jó ideje nem volt alkalmam beírni. Szóval jó kis buli volt, meg minden, de a komlóit nyilván nem múlta felül. (Asszem nekem már csak az lesz az etalon a továbbiakban.:) Lehet, hogy szeptember első hétvégéjét mindig Komlón fogom tölteni?:))
Mindenesetre köszi a fogadtatást, a hozzám való jóságot. A Kínoz egy ének-et főleg köszi! Na és persze a pólót, Füles!!!:)
K.váron sikerült végre hozzájutnom a Kemény idők-höz. Nagyon bejön a cucc, szinte naponta hallgatom. Nem úgy tűnik, hogy meg akarnám unni.:) Jó, jó, már szinte hallom a fenyegető morgást, hogy miként is feltételezhetnék ilyet...:) Szóval gratula a lemezhez!
Egyébként én személy szerint örülök Anikó rehabilitálásának, nyilvánvaló, hogy színesíti a CS.Í.T. zenéjét. De azt Ti tudjátok, hogyan lehet, vagy nem lehet összerakni a hét embert. (Mint a gonoszok...:)) Ha úgy döntötök, hogy működhet, mi csak örülhetünk a döntésnek.
Ormzol!
Jó az A Zöld, a Bíbor... is, ezen nem fogunk összeveszni.:)
De akkor is: SOHA NEM ELÉG! :) Igaz, Viktor?:)
Csabekk!
Eltűntél, mi van veletek? A kaposvári buli előtt nem lehetett felhívni, nincs semmi gáz, remélem!
Most mondja a Kumba, hogy ti anno azt beszéltétek meg hogy nem lesz próba, és ezért a tudodmivel összefüggésben programot csinált, és különben is rossz a cucc, és a Lajos sincs itthon, stb..stb..
A 13.-i koncert műsorát azért meg kellene beszélni, de ha ez nem jön össze akkor legalább tudnunk kellene hogy miből fog összeállni mert:
Mi hétfőn dolgozni indulunk Mártélyba, de úgy fogom hajtani az embereimet hogy hogy 12.-én délutánra itthon legyünk. Akkor egy "frissítő" próbát lehetne tartani, de addig is visszük magunkkal a hangszereket meg az egyik számítógépet hogy legyen min gyakorolni.
Ha a fentiekből adódóan nem találkozunk a héten lécci küldd el a műsort a munkahelyi e-mail címemre. vagy a kumba@csit.hu -ra ez itthon kapjuk meg.
Mihamarabb válaszolj, mert én is el vagyok havazva!
Nagyon jóól ismerem a cs.í.t. zenekart! Azt hiszem ezt biztin állíthatom magamról! Mindig segítettem is, sőt a vo9lt férjemen keresztül szinte tagja is voltam egy darabig a bandának... Szóval egyszer ő mondta, hogy nem is olyan rossz pia nélkül játszani sőőőőt! Azt is mondta egy totál szeszmentes buli után, hogy néhány zenésztársa idament gratulálni hoözzá, hogy még soha nem volt ennyire jó, és pontos! Azt hiszem neki az volt a hideg zuhany! Rájött ha iszik, akkor azt hiszi annyira profi, és produkálja magát, viszont pontatlan, és tompa...
Fülesem! Beszéltem a Kriszt Ákossal... szerinte még nincsen lefixálva semmi a 13-ai koncert technikájával kapcsolatban. Le kellene fixálni mindent, nemsokára itt az idő.