Keresés

Részletes keresés

Kokian Creative Commons License 2010.12.02 0 0 28968

Bocsi, hogy a nyyavajáimmal untatlak titeket.

Kokian Creative Commons License 2010.12.02 0 0 28967

Sziasztok!

Motoszkál bennem egy kérdés, vagy inkább kétely. Nektek milyen tüneteitek vannak?

Kicsit aggodok. Ma töltöttam be a 8.hetet, és semmi komoly tünet nincs. Hétfőn még volt egy enyhe kis hányinger. De kedden és szerdán már semmi. A mellem egy kicsit érzékeny, nőni nőttek, ezt a férjem is észrevettem. A hasamnál olyan érzésem van, mintha fel lennék fujodva. Talán egy kicsit szükebbek a nadrágok, de most már teljesen elbizonytalanodtam.

Olyan messze van a jövő hét csütörtök.

Szerintetek butaság?

Kokian Creative Commons License 2010.12.01 0 0 28966

Ezek jó hírek. Mindenképpen pihenj sokat.

Én a 6.hét +5 napon volta UH, és akkor is még csak nagyon gyenge szívhang volt. Azt mondta, hogy nem kell izgulni, napról-napra egyre erősebb lesz.

Gratula és jó pihenést.

Előzmény: macann (28965)
macann Creative Commons License 2010.12.01 0 0 28965

Sziasztok!

A torkom továbbra is kapar, köhögök, kicsit taknyolok, de legalább már nem vagyok lázas...

Voltam UH-n tegnap, csak netem nem volt, pontosabban a hálókártya halt meg a gépben, de mindegy.

A lényeg:

UN-n egyértelmű jele van a terhességnek.

Egy nagy (12,7mm) petezsák látszik, de még nincs vitalitásnak nyoma.

Jövő csütörtökön megyek vissza UH-ra, addigra már biztos hogy látni kell valamit.

A doki azt mondta, hogy ne aggódjunk.

Igaz, épp ma vagyok elvileg mensi meg IUI után számítva 6 hetes terhes, de ugye történtek már furcsaságok egy terhességben.

Lehet a mi babónk lustább kicsit.

Ja a vérből mért béta HCG CD35: 2999, CD37: 4548 volt. A doki szerint ez is szuper. Pihenés, sok vitamin, folyadék, pihenés, pihenés és pihenés. És kérte, hogy ne most álljak neki a karácsonyi nagytakarításnak... :D

avoirfroid Creative Commons License 2010.11.30 0 0 28964

Nem :( Csütörtökön megyek. Csak nem tudom utána mikor menjek, mert mensi alapján már a 12. hétben vagyok, viszont a baba kisebb pár nappal, majdnem egy héttel. Anna is kisebb volt, de mensi alapján számoltunk minden vizsgálatot, úgy volt a 12. heti uh is, meg az afp is. Szóval nem tudom :( Egy csomót kell Anna miatt logisztikáznom, hogy eljussak dokihoz :S

Előzmény: Kokian (28963)
Kokian Creative Commons License 2010.11.30 0 0 28963

Voltál UH-on?

Előzmény: avoirfroid (28961)
Kokian Creative Commons License 2010.11.30 0 0 28962

Voltam védőnőnél. 1 órát át beszélgetünk, adott egy pár papírt., beutalót.

Háziorvos, vérvétel, EKG, diabetológia. Egyenlőre ennyi helyre kell mennem.

Lassan el kell mennem venni egy másik nadrágot, mert a mostaniak kezdenek egy kicsit szűkek lenni has tájékon.

avoirfroid Creative Commons License 2010.11.29 0 0 28961

Szia végre :)

 

Én alig bírom, hogy ne menjek minden héten UH-ra, még így is gáz, hogy minden második héten megyek :) De olyan megnyugtató :) Még nem biztos, hogy megyek holnap, mert nincs bébiszitterem :S Illetve van a férjem, de őt sofőrnek akartam használni, mert állítólag itt Miskolcon holnap reggel durván fagyosak lesznek az utak és így nem szívesen vezetek...Hárman meg nem mehetünk, mert 8-ra mennék, Anna meg fél 9-kor kel :D Meglátjuk.

Előzmény: Kokian (28960)
Kokian Creative Commons License 2010.11.29 0 0 28960

Sziasztok! Én is csatlakozom most már ehhez a topikhoz.

Nálam néha előfordul, hogy belázasodom, ez az alapbetegségem miatt van. Beszéltem róla a dokival, és azt mondta, hogy Panadolt vagy Rubophent nyugodtan vegyek be. a több napig tartó magas láz (tartósan 38,5°c feletti) okozhat problémát. De a megfázással járó enyhe lázzal nem lesz gond. Azt mondta, hogy az a lényeg, hogy minnél előbb levigyük a lázat, gyógyszer vagy hidegfürdő.

Én holnap megyek védőnőhőz. Dokihoz "csak" jövő hét csütörtökön megyek. Jó lenne megnéznielőbb, hogy minden rendben van-e, de minden héten nem mehetek le hozzá.

avoirfroid Creative Commons License 2010.11.29 0 0 28959

Jujj szegénykém! Szerintem nem lesz gond, én is beteg voltam Annával az elején, én Panadolt szedtem, meg Algopyrint. Fájó torokra Homeogene9 és Tantum Verde mehet. Pihenj sokat! Jól emlékszem, hogy holnap mész UH-ra? Azt hiszem én is elmegyek...:) Kíváncsi vagyok a kis babszemre :)

Előzmény: macann (28958)
macann Creative Commons License 2010.11.29 0 0 28958

Fejlemények:

Péntek este kaparni kezdett a torkom, és hőemelkedésem volt, ami később felkúszott egészen 38-ig. :S

Kicsit megilyedtünk.

A dokimat nem tudtam elérni. A sürgősségire telefonáltunk be, hogy milyen lázcsillapítót vehetek be egyáltalán.

Ott is és a gyógyszertárban is azt mondták, hogy Rubophent nyugodtan szedhetem, még ha veszélyeztetett vagyok is.

Összesen három szemet vettem be pénteken és szombaton. Vasárnap már jobban éreztem magam. A mai ébredési hőm még mindig kicsit magas. :S

Remélem nem okoz ez majd galibát.

Sztem amikor a táppénzt intéztem és 1,5 órát vártam a váróba a sok köhögő között, akkor kaptam el vmit... :S

 

Mieuw Creative Commons License 2010.11.28 0 0 28957

Sziasztok!

No, voltam pénteken védőnéninél. Továbbra sem lesz szívem hercegnője :-p. A kiskönyvet úgy kaptam meg, hogy beleírta a nevemet, meg az első pecsétet, de a többi általa kitöltendő rovatot csak a törzslapon töltötte ki. Így tényleg sok értelme van magammal hurcibálni, a nevemet én is meg tudom mondani bárkinek. Kiderült, hogy híztam egy kilót, meglepett, bár a pocakom nagy ahhoz képest, amilyen Hannóval és Benivel volt (Hannóval anno az 1-3. hónapban fogytam 3 kilót)

 

Hízás: én cukor nélkül híztam Hannóval 8 kilót, Benivel 13-at, de vele 5 kilóval könnyebben indultam. Így mindkét szülésemnél 53 kiló voltam. Egyenlőre nem aggódom, a 44 kilómmal :-))

Egyébként nálam csak tejes-zsömis cukorteszt volt, és bizony már előre aggódozom, mert az itteni sztk.-ban viszont terhelésest szoktak. Arra viszont én nem megyek (esetemben fölösleges terhelésnek érzem).

 

Kismamaruci: hát igen praktikusabb a nyáron nagy pocak, akkorra alig kellett kismama ruha, a nyári lenge normál ruhák teljesen megfeleltek.

 

Macann: szorítok én is, hogy továbbra is minden rendben legyen.

Előzmény: avoirfroid (28956)
avoirfroid Creative Commons License 2010.11.27 0 0 28956

Macann, ezek nagyon jó hírek :) csak így tovább!

 

Húúú én is kezdek nagyon dagadni, tényleg félidősen volt ekkora hasam Annával. A melleim is megnőttek, de nekem nem voltak mélyen a nagy melltartóim, hiszen tavaly ilyenkor még vígan szoptattam :) Lassan a terhesruháimat is előtúrom, mondjuk gatyát szerintem kell vennem, mert Annával csak nyáron lett nagy hasam, akkor meg ilyen nyári semmilyen gatyákat hordtam...

 

Viszont diétáznom is kell sajna, nehogy megint cukros legyek :S Karácsony előtt ez igen jó hír volt, meg az is tök jó, hogy már 16 hetesen mehetek terheléses cukorra :S

(Egy jó dolog volt a terhességi cukorbetegségben, hogy 7 kilót híztam összesen.)

Előzmény: macann (28954)
Genie in a battle Creative Commons License 2010.11.26 0 0 28955

Sziasztok!

 

Macann, ezek csodás hírek és jövő héten már biztosan látható is lesz! :)

 

Mieuw, a mellem már robbant, én sem férek bele a normál melltartóimba - viszont én már olyan régen szoptattam, hogy fogalmam sincs, a két költözés közben hova lettek a szoptatós melltartóim, úgyhogy kénytelen leszek újakat venni. Mondjuk én annyira nem szerettem a szoptatósakat, hogy egyelőre inkább sima, nagyobb méretűeket tervezek egyelőre venni. Sőt, valamiért ez a klasszikus lehajtogatós cucc nekem aaaannyira nem jöt be, hogy azon gondolkodom, most a szoptatási időszakra is inkább a sima, vállról könnyen leejthető háromszög pamutmelltartókra fogok szavazni.

Hétvégén tervezek némi vásárolgatást, mert most már a hasam is látható - mostanáig a dolgozós szoknyáimba-ruháimba könnyedén beéefértem, viszont a farmer már nem jön rám...

Előzmény: macann (28954)
macann Creative Commons License 2010.11.26 0 0 28954

Köszi az üdvözlést!

Helyzetjelentés:

Kedden voltam UH-n. A képet egyelőre még nem tudom feltenni, de elmondom, hogy mi volt rajta.

A méhnyálka 17,5 mm vastag, ami naon jó, a dokim szerint. Jobb oldalt látható volt egy szép visszamaradt sárgatest.

A méh szövetében pedig egy iciri-piciri "felritkulás", vagyis egy sötét foltocska. Tehát valami van, de még naon picike.

Közkívánatra - és orvosi utasításra - elmentem vérvételre. Béta HCG-t néztek csak. Kétszer szurtak: szerdán (pont az 5. hetet töltöttem be akkor) és most pénteken.

A szerdai eredményem: 2999 XD (A péntekit elvileg majd hétfőn tudom meg.)

A dokim is és az aszisztense is azt mondta, hogy ez naon szép eredmény. A dokim "hűűűű, ez nagyon terhes" feliáltással nyugtázta az eredményt.

Jövő kedden megyek vissza másik UH-ra. Addigra elvileg már több minden lesz látható.

Szorítsatok, hogy minden rendben legyen.

Én is szurkolok mindenkinek, hogy minden klappoljon... :D

Üdv:

macann

Mieuw Creative Commons License 2010.11.25 0 0 28953

Utsó szó a bringáról: több éve biciklizem napi szinten + időnként egy-egy bringatúra, tehát úgy gondolom nincs nagyobb esése egy esésnek, minthogy gyalog elcsapnak (egyiket sem szeretném kipróbálni :-P) A mászás az ami sajnos így kimaradt, mert a beülő pont ott fog meg, ahol a baba van. De örömmel hagyok ki egy évet a pocaklakó kedvéért :-)

 

Én jövő héten megyek a 12 hetes uh.-ra. Hát, nem mondom, hogy nem izgulok.

 

Influenza oltás: alapvetően tűfób vagyok (nem kicsit) szóval, ha nem kötnek ki, én valószínűleg kihagyom. Beni a szíve miatt idáig minden évben magkapta, de már ő is elég jól van, így ő sem kapott idén, nem tudom, meddig van értelme oltani, eddig októberben legkésőbb mindig megkapta. Tavaly rajtam kívül mindenki kapott H1N1 ellen ( férjem a munkája miatt).

 

Védőnő: a miénk nagyobbrészt csak cseszegetni tud, a tanácsai csak ártottak (volna, ha megfogadom). Nagymamám gyerekorvos, így nagyobbrészt az ő tapasztalatai, ill. saját józan ész és tájékozódás segített. De pl. Beni születésekor máshol laktunk, és az ottani védőnőről csak jót tudok mondani.

Egyébként sokat segít a 2. gyerek, így már elhiszik, hogy nem fogom kinyírni a saját gyerekem :-D

 

U.I. pocak, keblek nőnek már? Nekem már elő kellett venni a régi szopis melltartókat is, mert a normál méretűmbe már nem férek bele. És sajnos újra repedezik is  a bőrőm:-/

Előzmény: Genie in a battle (28952)
Genie in a battle Creative Commons License 2010.11.25 0 0 28952

Mieuw, persze, tudom én, hogy csak az esés a bajos - pont attól félnék. :)

 

Avoir, nekem sincs semmi bajom a védőnőnkkel, kedves, csak nekem egy kicsit inkább mindig "maceraként" jött le, hogy még ő is jön, oda is el kell vándorolni... De ahol nincs segítség, ott biztos nagyon sokat tud segíteni. Én szerencsés vagyok, elég sok effektív segítségem volt. (Bár mondjuk "némelyik" segítségtől néha a falat kapartam... (anyós pl.:) - dehát valamit valamiért és mindig arra gondoltam, hogy bármilyen idegesítő is tud lenni mondjuk valaki X óra után, akkor is sokkal jobb, mint aki körül nincs senki aki segíteni tudna vagy akarna.

 

Én közvetlenül karácsony előtt megyek 12 heti UH-ra és a vérvétel is ugyanakkor lesz.

Érdekes dolog az "elvetetés" kérdése. Az első gyereket várva én is kapásból rávágtam, hogy mindenképpen vállalnám... De most már nem csak magamról döntök, hanem például a lányomról is - nekem két barátnőmnek is van súlyosan sérült testvére és az a helyzet, hogy látom az életükön, hogy azért nagyon megviselte őket és mindig is komoly teher lesz. Vannak terhek, amiket magadra felvállalsz, de a gyerekedre nem pakolnád rá... És az az igazság, hogy kövezzetek meg, de bár már most is szeretem a pici babát a hasamban, most még bőven a lányom az első... 

Nem tudom, nem akarok ezen gondolkodni - tulajdonképpen még leírni sem akartam babonából, de aztán mégis kijött...

 

Vidámabb téma...az influenza... :)))): szerintem én beoltatom magunkat. Igazából nem rettegek annyira a H1N1-től, de most már van kombinálva a rendes influenzaoltással - az pedig baromi jó amúgy, hogy egy egész telet megúszunk családilag influ nélkül. Szóval szerintem a válasz igen.

Előzmény: avoirfroid (28951)
avoirfroid Creative Commons License 2010.11.25 0 0 28951

Mieuw az tényleg nem semmi, hogy bringázol gyerekkel :) Én egyedül sem tudok :D Amúgy persze mindenki, akinek van kisebb gyereke emelgetni kényszerül, viszont egy 2 évesnek, mint mondtad sok mindent meg lehet tanítani. De egy 14 hónapost még nagyon gyakran kell cipelni, menni sem tud még sokat, fürdőkádba be-ki, etetőszékbe fel-le, autósülésbe, babakocsiba, még a motorjára sem tud felülni, de motorozni azt muszáj :) Mindegy, úgyis csak az elején parázok ennyit, majd megnyugszok és a doki is azt mondta, hogy nem árt. A védőnő szerint pedig a testem hozzá van szokva az emelgetéshez, úgyhogy nem olyan, mintha az első babát várnám és úgy emelnék meg egy 10 kilós zsákot...

 

Védőnő: én nagyon bírom az enyémet, sokat segített Anna születése után. Mivel más segítségem nem volt még elméleti sem, elfogadtam amiket mondott és nem is bántam meg. Most is cuki volt, hogy örült a kistesónak :)

 

A 12. heti uh nálunk később lesz, mint a mensi szerint, mert ez a baba is kisebb a koránál egy héttel, szóval szerintem dec. közepén megyek. Genetikai szűrésre nem megyek, a 12-14. hét után nem tudnám elvetetni úgysem, szóval mindegy. Ja, és még nem vagyok 30 éves sem, szóval az sem indokolja.

 

Egy körkérdés: Oltattok influenza ellen?

Mieuw Creative Commons License 2010.11.24 0 0 28950

Lassan 2 éve járunk bringával oviba, akkor tanult meg Hannó 2 kerekűvel menni. Mondjuk jól nézhetünk ki, mellettem a 6 éves, mögöttem a 4, én meg verbálisan irányítom Hannót, hogy mikor álljon, meg, meg ilyesmi :-))  (természetesen az "alapszabályokat" már tudja) A lényeg, hogy itt (Bp. közeli kisebb település) Bkv nincs, gyalog azért min. fél óra mire az oviba érünk, ami reggel luxus időpazarlás. Ráadásul Hannó szeret biciklizni, és reggel csak lefele kell gurulnia, így veszekedés sincs, hogy miért nem jön. Szóval kimaradt pár hét, amikor a legrosszabbul voltam, de most megint hosszúnapos melói vannak a férjecskémnek, így úgyból nyeregbe pattantunk. Egyébként okos oldalak szerint biciklizni szabad terhesen, csak esni nem :-)

 

Genetikai vérvétel nekem még nem lesz, de magzati szívultrahangra mindenképp menni akarok, mert Benim szívproblémákkal született annó, és jobb az ilyet előre tudni. Azért remélem, hogy a mostani babó egészséges lesz.

Előzmény: Genie in a battle (28949)
Genie in a battle Creative Commons License 2010.11.24 0 0 28949

Mieuw, Te bringázol a gyerekkel? Wau... Minden tiszteletem. Először is eleve nem a legegyszerűbb közlekedési mód, de pláne most? Én még a teniszt is lemondtam, annyira beszari vgyok... :)))Bár jövő hét végén megyünk elvileg síelni - nem tudom, hogy bevállalom-e, vagy csak ott fogok toporogni...

 

A Védőnőnek én sem látom sok értelmét - mi mindig mindent a dokival intéztünk, aztán manócskának is minden oltást a doki adott be... Tényleg az egyetlen jelentősége, hogy kiállítsa a kiskönyvet. Én azért azt hiszem, jövő héten elvonulok hozzá.

 

Rosszulléteim talán egy picit múlnak - vagy nem múlnak, csak megtanultam velük együtt élni. :) Jó lenne, ha jövő hétre enyhülne a dolog.

 

Doki közölte, hogy mindenképpen javasolja a vérvételes genetikai vizsgálatot a korom miatt - mondtam, hogy abszolút nem bánom, amíg nem jár hasbaszurkálással. Nektek is lesz, vagy mindenki más kölyök még ehhez? :)

Előzmény: Mieuw (28948)
Mieuw Creative Commons License 2010.11.23 0 0 28948

Genie: én már kismamaruhában járok :-))  a sima gatyóimba már nem férek bele. Csak egy ciki van, Benis pocakomról csupa bővülőszárű naci maradt. Kicsit divatjamúlt lettem :-))

 

Védőnőhöz én pénteken megyek, igazából csak azért, hogy a 12 hetes uh.-t már be tudja írni a dokinő a kiskönyvbe. Egyébként kihagynám, sok értelme nincs (pláne 3. gyereknél)

Előzmény: Genie in a battle (28946)
Mieuw Creative Commons License 2010.11.23 0 0 28947

Sziasztok!

Én is idetaláltam :-)  (jobb későn, mint soha)

Avoir: én naponta emelgetem a 16 kilós 4 évesem, mert biciklivel viszem az oviba, és a gyerekülésbe nem tud felmászni. Igyekszem egyenes derékkal, minél kevesebb mozdulattal, és remélem, ha eddig nem ártott meg, nem is fog. Nekem ez főleg azért fura, mert Benivel veszélyeztetett voltam, és max. 3 kilót emelhettem. Így Hannó még nem volt 2 éves sem, mikor megtanult egyedül bemászni a hintába (természetesen tartottam neki), pelenkázni meg a földön pelenkáztam.

 

Genie: lekopogom, de pénteken voltam utoljára nagyon szarul, ma még az egyetemre is bemásztam. (luxus helyzetben vagyok, mert elvileg itthon írom a szakdogámat, csak februártól leszek sz..ban, mert még nem tudom, hogyan lesz Tb viszonyom :-/ )

Előzmény: avoirfroid (28944)
Genie in a battle Creative Commons License 2010.11.22 0 0 28946

Macann,

 

nagyon-nagyon sok szeretettel üdvözöllek itt, igazán jó errefelé látni Téged! :)

 

Avoir,

hát igen, a gyerek emelgetésétől biztos én is félnék... Szerencsére az enyémet már nem kell, bár akarná, de el tudom neki mondani, hogy esélytelen (miután 28 kiló:).:) A laptopot emelgetni pedig tényleg nem nagy kunszt - de az ügyfelek... Hát az kész, azoktól félek. :) 

Sajnos a helyzet nem javul, elég ramatyul vagyok, állandóan csak feküdnék vagy a wc felett görnyednék.

 

A hugom azzal bizttatott, hogy ez jó, mert a sok beta-hcg jele... Hát nemtom, a lányommal nem volt ilyen és mégis "hibátlan" terhesség volt. 

 

Még mindig nem voltam a védőnőnél - macann, egyébként engem is a szívhang után tanácsolt hozzá a doki.

 

(Ma kinéztem viszont egy marha jó kismamaruha boltot - már alig várom, hogy beugorhassak. Szerintem nincs már messze, mert ugyan a hasam még nem óriási, de látszik picit, a mellem viszont nem fé be a ruháimba...:)

Előzmény: avoirfroid (28944)
macann Creative Commons License 2010.11.20 0 0 28945

Köszi szépen!

Hétfőn úgyis megyek a dokim aszisztenséhez, és akkor megkérdezem...

Előzmény: avoirfroid (28943)
avoirfroid Creative Commons License 2010.11.20 0 0 28944

Annával ennél sokkal rosszabbul voltam, nem sokszor, de hánytam is. Nem mintha az hiányozna :)))

Csak a cipeléstől félek, Annával ugye a legnehezebb dolog amit megemeltem a laptopom volt, most meg a 10 kilós gyereket kell emelgetnem. És mivel csak 14 és fél hónapos, el sem magyarázhatom neki, hogy miért nem veszem fel. A dokim azt mondta emelgessem nyugodtan...Hát nem tudok mást csinálni :)

Előzmény: Genie in a battle (28941)
avoirfroid Creative Commons License 2010.11.20 0 0 28943

Macann, nagyon örülök, hogy itt vagy végre :D

 

Engem a nődoki írt ki táppénzre, de sok helyen hallottam, hogy a nődoki csak valami papírt ad, ami alapján a háziorvos vesz táppénzre.

 

Védőnőhöz szívhang után egész nyugodtan elmehetsz :) Ad kiskönyvet, meg egy pár újságot :) Remélem normális a védőnőd, nekem nagyon hasznos tanácsokat adott. Ha normális, akkor érdemes vele jó kapcsolatot kiépíteni, mert marha sokat tud segíteni, nem is annyira a terhesség alatt, hanem amikor megszületik a kisbaba.

Előzmény: macann (28942)
macann Creative Commons License 2010.11.19 0 0 28942

Sziasztok!

Gondoltam beköszönök ide is, most, hogy már két év után ezt is elértem és van "jogosítványom" hozzá... :D

És pofátlanul rögtön egy-két-három kérdéssel kezdenék.

Táppénzre ki írhat ki? Nődoki vagy házidoki?

Védőnénihez mikortól lehet/kell menni?

Várom mielőbbi válaszokat!

Üdv:

macann

Genie in a battle Creative Commons License 2010.11.19 0 0 28941

Annával sem voltál rosszul?

Nekem Laurával anno csak és kizárólag a fáradtság volt, ahogy írod - pontosabban csak nagyon elvétve volt egy kis hányinger, de semmi komoly. Azt hittem, most is így lesz, de most rendesen ki vagyok ütve! :)

 

Jó Neked, hogy még alszik a lányod! Nálunk a du alvás ugyebár nem téma - hétköznap dolgozom, hétvégén pedig Lau már nem alszik, úgyhogy én sem tudok. Hát igen - ezek a kis korkülönbség előnyei a gyerekek közt. :)

Nem baj, én nem bánom, a nagy korkülönbségnek is van előnye, több lesz a segítség.

 

(Bár ma reggel, mikor épp vezettem a porcelánkamiont bejött a lányom a fürdőszobába. Később, amikor meg akartam puszilni, közölte, hogy ne fertőzzem össze...:) Mondtam, hogy ne izguljon, ez a "kórság" nem terjed így. :)))

Előzmény: avoirfroid (28940)
avoirfroid Creative Commons License 2010.11.18 0 0 28940

Nem nagyon vannak rosszullétek, inkább kellemetlen teltségérzet. A legrosszabb a fáradtság. Állandóan aludnék, vagy legalábbis feküdnék :) Amikor Anna alszik délután, én is egyből lefekszek, és néha úgy bekómázok, hogy azt sem tudom hol vagyok, amikor hallom, hogy felkelt a gyerek.

 

Ja, és akkora a hasam, mint Annával a 20. héten kb. :(((

 

Tök jól kipanaszkodtam magam :) Bocsi :)

Előzmény: Genie in a battle (28939)
Genie in a battle Creative Commons License 2010.11.18 0 0 28939

Óh, de jó neked! Nekünk csak barát a doki és bár mindig nagyon kedves, de ezt a kéthetente sanszot még nem dobta fel! :(

Nagyon szép kép, igazán csinosnak tűnik...:)))

 

A védőnőhöz ideje lenne nekem is elvonulni és megméretni a vérnyomásom is.

Te hogy állsz rosszullétekkel?

Előzmény: avoirfroid (28938)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!