a segítségeteket kérném. Egy víz alatti reklám célú fotót kellene készítenem. Ezért bérelni szeretnék egy nagyfelbontású digitális gépet, de akár egy analógot is. Sajnos csak kompakt gépeket találtam amik bérbeadóak. Ha tudtok valakit aki ilyeneket ad bérbe, kérlek segítsetek!
Én egy Canon 5D, ill egy 20D-vel dolgozom, ha ezekhez tudtok bérbeadó tokot, ill. víz alatti kiegészítôket, akkor kérlek ebben is segítsetek!
Nekünk múltkor szerencsénk volt, 5 méteren jöttek a kis drágák; oda már nem is kell szűrő. Ha jól ismerem a teknőst, aki a képen van, csak 2 saroknyira
Igazad lehet, de az "eredeti" az én monitoromon igen opálosnak látszik. Amit visszatöltöttem, az nyilván a másik véglet... Nem törekedtem a tökéletesre, csupán csak rá akartam mutatni, hogy mire gondoltam oly módon, hogy kapásból két potit elmozdítottam... és még egyszer elnézést érte... :-(
Látom éled a fórum! Új nevek....:)) Ocanic nem is tudom nekem nagyon nem jön be a színvilága... vaku az bőven kell főleg kismélységben.... kompzíció is hagy némi kívánni valót.... Viszont a medúza tetszik... utóbbi pár képből az a legjobb...
Nekem, mint tök amatőrnek, ez tetszik, csak kár, hogy kicsit kilóg a képpől az egyik mell-, illetve a hátuszonya. Talán a fotó színein is lehetne minimálisan javítani, de lehet, hogy ez a monitorom eltérősége miatt tűnik így...
A divecenter fórumán történt bejelentést követően, aki egy kis Medes-szigeteki élővilágot akar látni, az itt megteheti, bővebb infók a dc megfelelő fórumán:
Csatlakoznék kis táborotokhoz... Nemrég kezdtem el komolyabban foglalkozni vízalatti fotózással. Régebben Videokat készítettem, de rájöttem, hogy egy fotó sokkal jobban visszaadja a pillanatot. .
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Halszem objektivet vettem nemrég a Canon gépemre, de csak egy vakum van még.
Mi a legjobb helyzet a vakunak , hogy így is türhető képet kapjak?
nekem is tetszett a koncepcio (bar eloben meg nem lattam) de okossagnak tartom egy olyan kisgepet amit esoben-uszodaban-snorkeling kozben gyurni lehet es meg icipici is...
Ez a gép teljesen rendben van! Láttam működés közben, elsőre kicsit ijesztő amikor a gazdi a merülés végén a kezében ezzel ismét lemerül :-) 10 méter körül az LCD fura színeket ad (hajlik), de ettől függetlenül hibátlan snorkelezéshez.