Keresés

Részletes keresés

latexlover Creative Commons License 2002.11.01 0 0 87
Természetesen én sem gondolom azt, hogy egy fétisparty orgia, bár tény, hogy nehezen fékezi ilyen helyen magát az ember. A szűk ruhában nem lehet könnyű :-))

Én is szeretnék elmenni egy ilyen fétispartyra - olvastam most egy újabb hazairól -, de azt hiszem itthon még jó darabig nem lesz igazi party. Nincs ruha, nincs megfelelő közönség - utcai ruhában ne jöjjön be senki sem röhögni, vagy bámulni. Ja, és ahogy hallottam, külföldön a tévéstábokat sem engedik be. Az sem hátrány. Eléggé megdöbbentem, amikor a Fókuszban lement egy riport egy fétispartyról, s egyfolyátban arról beszéltek, micsoda "beteg" dolgok léteznek...

Szoktad nézni a regisztrációban szereplő emailedet?

Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.31 0 0 86
Szia LB!

Igen, rendszeresen benézek a "Magas sarkú" topicba is, mert foglalkoztat a téma :) Bár én nem rendszeresen, de 1szer egyszer azért kipróbálnám milyen nőnek lenni :))
Ami a kesztyűt illeti, kb. mennyi anyag kell egy kesztyűhöz /vegyünk téged átlagnak :)/, mert megnéztem a linket amit csatoltál /egyébként köszönöm/, de nem valami olcsó anyagárak vannak ám, ahogy nézem. De biztos hogy minőségi anyag, mert te akármit nem veszel fel :)

Ami Kismartont illeti: nov. végén megyek ha minden jól megy, ha látok valamit biztosan szólok nektek. Ennyivel tartozom :)

Előzmény: Latex Bond (84)
lakk-fetis Creative Commons License 2002.10.31 0 0 85
Kedves LB
Lehet,hogy altalanos de amit leirtal az sokat lendithet a parkapcsolatomon. Nekem ugyanis noi ruhak kellenek. Volt ido amikor lattam 1-2 ruhadaradot de az mar regen volt es az akkori baratnom valahogy ezeket a dolgokat automatikusan elutasitotta. Most mas a szitu es mehet szinte gozerovel a dolog :).
Kerdesem azert meg van!
Amit megadtal cimet ott az anyagok minosege es kovetkezeskepp a tartossaga milyen?
Csak azert, hogy tudajam mit erdemes erte kiadni.
Amugy koszonom a kielegito valaszokat.
Meg dumalunk.


Latex Bond Creative Commons License 2002.10.31 0 0 84
Szia Et (a későbbiekben meg majd At :o)) !
A név gyakorlatilag tök mindegy, a lényeg, hogy ellátogatsz ide. :o)

Apropó Gumilovag, Yozza, djt !!! Ti már nem is jártok errefelé ??? Akinek hasznos infója, megosztani vagy mesélni valója van gumi- illetve lakkügyben, az írjon ám !!!

A kérdésedre a válaszaim :
1.) Látom, olvasod a "magas sarkú" topic-ot is ! :o)) Nos, a barátnőm overallja is pontosan olyan gyöngyház-kék lesz, mint amilyen EZ IS , azzal az aprócska különbséggel, hogy az Övében ezüst csík helyett fekete lesz. Azért kellett egyébként mindenképpen méretre csináltatni, mert ezeket alapban kilométer magas lányokra szabják, Ő pedig még tűsarkúval együtt is "csak" 170 cm. A Liberty-s csajéhoz hasonló teljesen feketén is gondolkodtunk, de aztán arra jutottam, hogy ha már egyszer ennyi pénzt áldozok rá, akkor még véletlenül se lehessen összetéveszteni egy "egyszerű" lakk-overállal. Feketében ugyanis a fényük miatt nagyon hasonlóak tudnak lenni. Fel ne hördüljenek most a lakk-imádók, mert én is nagyon kedvelem a lakk-holmikat, de most azt szeretném, ha erről messziről rikítana, hogy latexből készült... :o))) A jövő héten megyünk majd az overallért, már nagyon várom... Ha netán sikerül arra rávennem a barátnőmet, hogy készíthessek Róla fotót, akkor ígérem, megosztom majd Veletek - persze ehhez az Ő beleegyezése is szükséges.
2.) A lakk kesztyűmet kb. 2 évvel ezelőtt csináltattam és a Taylor-nál vettem meg hozzá a lakkanyagot. Itt található a honlapjuk : Taylor Tánckellék, itt pedig a Lakkanyagok árai.
A kesztyűt már nem emlékszem pontosan mennyiért varrták, de 5000 Ft-nál biztosan nem került többe, igaz, az enyém csak könyékig ér... Viszont hajszálpontosan feszül a kezemre és az alkaromra, pedig a bácsi csak ránézésből vett méretet !
3.) Kismartonban (az ugye Eisenstadt ?) sajnos egyáltalán nem vagyok ismerős, esetleg majd valaki más hátha tud segíteni. Ha pedig Te jutsz el oda hamarabb, akkor oszd meg a tapasztalataidat !

Előzmény: Ethaniel Hrystos (83)
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.30 0 0 83
Kedves LB!

Lenne 1-2 kérdésem, ill. 1 fontos közlendőm.

A közlemény: 2002. nov. 1. től az egyszerű a nagyszerű elv alapján nevet váltok /ez mailcím változással is jár/. Az új nevem: Ateus
(Csak azért szólok előre, hogy később ne legyen esetleg félreértés belőle)

A kérdéseim:
1. A barátnőd overallja is kék lesz, mint a képen vagy fekete mint a Liberty X-es csajnak?
2. Amikor te csináltattad /hány éve is annak? :)/ kb. mennyibe került a kesztyűd /anyagárastól, készítéssel, áfával/ és honnan szerezted az anyagot? /Ha írtad csak én vagyok figyelmetlen akkor bocs/
3. Véletlenül nem vagy ismerős Kismartonban, hogy hol van olyan üzlet /nem feltétlen lakkruha profilú/, ahol esetleg valami egyszerűbb darabra vagy kiegészítőre lehet bukkanni? /ha netán nekem sikerülne ilyet levadásznom magamtól, amikor megyek úgyis szólok nektek/

Most ennyi, előre is kösz: Et

Latex Bond Creative Commons License 2002.10.30 0 0 82
Szia Lakk-fetis !
Attól tartok egy kicsit túl általános a kérdésed ! Ha esetleg konkretizálnád egy csöppet, akkor talán tudnánk segíteni... Sajna ugyanis - ha visszaolvasod a topic-ot - pontosan azért síránkozunk itt mindannyian, mert Magyarországon siralmasan szegényes a kínálat... Ha egyáltalán Magyarországra értetted a kérdésed, mert ugye ezt sem írtad !
Továbbá nem említetted, hogy lányméretben keresel lakkszerkókat vagy fiúméretben ? Az előbbi a kisebbik probléma - legalábbis a csizmák tekintetében. Nagyobb méretekben (41 fölött) azonban csak a készíttetés és a külföldi beszerzés az egyetlen megoldás. Ha csizmából is lakkot keresel, akkor a legnagyobb választékkal a budapesti West End Center-ben található Cityline cipőüzletben találkozhatsz, de ott is csak 41-esig van raktáron, bár hajlandóak külön kérésre esetleg nagyobbat is beszállíttatni. (Keress ott egy vörös hajú csajszit, Ő nagyon aranyos !)
Lakkruhák tekintetében megintcsak kérdéses a méret, mert kisebb méretben (lányoknak) például az Orsay divatüzlet árult fekete lakknadrágokat, ami több üzletközpontban is megtalálható, csak már nem mindegyikben lehet kapni. Lakk miniruhákat csak szexshop-okban láttam irreális árakon, ami nem áll arányban a minőségükkel (Pl.: Ferenc körúti szexshop-ban).
És akkor el is érkeztünk még egy sarkalatos kérdéshez, a lakkanyag minőségéhez. Amiből nálunk rendszerint a ruhákat készítik, azok többnyire elég igénytelenek, mert hamar kimattulnak, elvesztik fényességüket valamint szinte alig nyúlnak valamennyit. Ez azért van, mert maga a hordozó anyag egy ócska vékony és rugalmatlan szövet, amire felviszik a szintén vékony műlakk réteget és így az első néhány hordás után a ruha szabályosan betöredezik, így pont a leglényegesebb tulajdonságát veszti el: a fényét. Egy jó adag szerencsével teljesen hagyományos divatüzletekben is lehet találkozni jó minőségű lakk holmikkal (Pl.: Little Paul a Teréz körúton, az Oktogon közelében, Orsay-nél a Pólusban vagy az Euro Centerben vagy az Art'z Modell-nél nagy ritkán). Persze ezeknek nem a lakk a főprofiljuk, csak néha árulnak 1-2 extravagáns modellt.
Lakk kesztyűvel ezidáig még nem találkoztam itthoni üzletekben, de például a pesti Parola Kesztyűs Szövetkezetnél van egy nagyon kedves idős bácsi, aki rendelésre akár (könyéken felül érő) ún. operakesztyűt is varr Neked lakkból. Az enyém is ott készült és rendkívül jó lett, de az anyagot Neked kell vinned. Tulajdonképpen az a legjárhatóbb út hazánkban lakk-témában, ha megveszed az anyagot egy műbőr kereskedésben és egy jófej varrónővel (Pesti Est tele van a hírdetéseikkel) varratsz Magadnak - vagy akinek szeretnél - kifejezetten méretre egy saját ruhát.
Anyagbeszerzés tekintetében nálunk megint csak elég elkeserítő a helyzet, mert a külföldről beszállított jó minőségű alapanyagok elég ritkák, márpedig egy dögös ruhához ilyenekre kell vadászni. A legminőségibb ruházati lakkanyagokat a Taylor Dance táncruha-kellékesnél lehet megvásárolni, persze ezeket szintén külföldről hozzák és az anyagok méterára elérheti az 5000 Ft-ot is, de még mindig így a legolcsóbb.
Ha pedig van kocsid, akkor meg pattanj autóba és Bécsben nem is kell sokat kavarogni, mert már a Maria Hilferen ráakadhatsz 1-2 üzletre, ahol lakkruhákat (is) árulnak.
Előzmény: lakk-fetis (80)
lakk-fetis Creative Commons License 2002.10.30 0 0 81
Ja elfelejtettem a weblapom cime http//lakk-fetis.fw.hu
lakk-fetis Creative Commons License 2002.10.30 0 0 80
Ha fiuk,lanyok tudnatok nekem segiteni abban hol talalok jo minosegu lakk cuccokat azt nagyon ertekelnem. Ruhat,csizmat stb.stb. koszi.
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.28 0 0 79
SetnaD :
Igazán nincs mit ! :o) Egyébként meg én is eszméletlen látványosnak találom. Lányban jól mutat... :o))))

Latexlover :
Így van ! Hasonlóak a tapasztalataim, dehát azért vagyunk itt a fórumon, hogy segítsünk egymásnak. Az már csak természetes, hogy a Ferenciek terén, az árkádok alatti üzletet (New Wave) én is jól ismertem. ;o) Legeslegelőször valóban náluk volt extrém magas sarkú cipő és csizma, méghozzá a legújabb modellekből. Na persze csak kis méretben, de Magyarországon már ez is nagy szó volt... Jelenleg - való igaz : a West End-es City Line az egyetlen, ami némi kárpótlást nyújt sivár fétiskollekció-kínálatunkban, de ezt az üzletet már a másik topic-ban kiveséztük a magassarkú-rajongókkal.
Igaz, hogy a New Wave eltűnt a Ferenciek teréről, de közel sem nyom nélkül !!! Meggyőződésem, hogy az utódüzlete megtalálható a Pólus Centerben, csak most nem jut eszembe milyen néven futnak. (Az üzletközpont közepe táján találhatók, a hosszú parkoló oldali folyósóágban.) Az eladókat ugyanis ismertem és most abban az üzletben látom néha egyiküket megfordulni, valamint egy-két csizma továbbra is visszaköszön az üzlet kínálatában, amit annak idején a Ferenciek terén láttam először. És árulnak néha egy-két dögös ruhát is... Na, persze nem latexet, mielőtt még nagyon megörülnétek ! :o))
Hehe ! Igen erős a gyanúm, hogy közös ismerősünk van !!! Csak annyit mondok : Utopia ! Na, ezt add össze !!! :o))))
Nos, hogy mi történik a darkroom-ban ? Igazad van, itt egy kicsit jobban szabadjára engedik a vágyaikat az emberek, mert ez egy kis félreeső nyugodt helyiség a buli területén. De nem (csak) attól darkroom, hogy sötét van benne, hanem inkább a (sötét) középkori berendezési tárgyaitól... Ugye, nem kell ecsetelnem milyen játékokra alkalmas tárgyakkal van berendezve ? :o)) De továbbra is fenntartom, hogy a fétis parti nem egy szexorgia, ahol úton útfélen szeretkező emberekbe botlasz, hanem inkább egy disco és egy szórakozó hely keveréke, ahol a kiváltképp exhibicionista párok egy kicsit többet is megengedhetnek maguknak, mint azt máshol tehetnék. Csak épp ilyen helyen senki sem köt beléjük, senki sem hagyatja velük abba, amit éppen csinálnak és senki sem akar odapofátlankodni hozzájuk harmadiknak. Ennyi a lényeg. Tolerancia és diszkréció minden mennyiségben !

Melkopapa :
Hali ! A szőrme nekem is bejön - de még mennyire !!! Különösen, ha lakkal van egybeapplikálva !!! :o))) Ilyen tekintetben elég "sokrétű" vagyok... :o)))))) Ha látok jó képeket, majd linkelek. Egyébként régebben (úgy kb. 10 évvel ezelőtt) létezett egy francia (vagy svájci ???) cég : a Temptation, amelyik egy csomó lakk ruhát készített szőrmedíszítéssel, trapéznadrágokat és tölcsérujjú felsőket szőrmeszegéllyel, valamint olyan kabátokat, amelyek "kifordíthatók" : egyik felületük fényesen csillogó fekete lakk volt, a másik pedig leopárd mintás műszőrme. Szerintem a mai csajoknak baromira bejönne... Kár, hogy már sehol sem látok ilyet ! :o((

Törölt nick Creative Commons License 2002.10.24 0 0 78
Üdv mindenkinek!

+1 Fétis rajongó

Bár én nem a latex és lakk irányába vonzódom, hanem a szőrmefétis irányába. Ha valaki tud ilyen emberről, aki szintén ezt az "ágat" favorizálja, vagy maga is "szőrmefétisiszta" akkor kérem szóljon nekem feltétlen legalább egy email erejéig!

További minden jót mindenkinek!!!

latexlover Creative Commons License 2002.10.24 0 0 77
Üdvözlet a tisztelt társaságnak!

+ 1 latexrajongó.

Nem könnyű Magyarországon, szinte az összes helyet végigjártam már, ahol lakkot és latexet lehet kapni. Csizma ügyben például a West Endben lévő üzlet az egyetlen, ahol megfelelőt lehet kapni. Néhány éve volt még egy cipőbolt a Ferenciek terén az árkádok alatt, de nyomtalanul elköltözött.

Latex Bond: a külföldi fétish partykról szeretnék érdeklődni. Eddig egy ismerősöm járt egy svájci eseményen, ő mesélt róla. Te merre voltál ilyen partyn? Amint írtad, az indulatok nem nagyon szabadulnak el, de mi történik a "darkroomban"?

Előzmény: Latex Bond (38)
setnaD Creative Commons License 2002.10.19 0 0 76
Koszonom a profi segitseget.
egyszeruen csak eszmeletlen jonak talalom, ha egy lanyon/ba ilyen van, de sehol nem talaltam a temaban kepeket...
a nev nelkul keresni pedig lehetetlen... bar sajnos igy is csak ponyplay kepeket talalok, maga a ponyplayt pedig kulonosen nem csipem. csak maga ez az egy cucc egy lanyon jon nagyon be.

koszi megegyszer

Előzmény: Latex Bond (73)
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.18 0 0 75
Latex! Megpróbálok rőviden válaszolni :) 1. Mert kíváncsi vagyok - ez a /diák/újságíró vénámnak köszönhető, vagy a titkos fétisimádatomnak? nem is tudom ,-) - de ha titkos, akkor kivárom, amíg nem lesz az /ugye nem muszáj? :)/ 2. Igen kérlek küld el a listát mailben is. Linkkapcsok nélkül is teljesen jó nekem :) 3. Ha visszajöttél Bécsből meséld már el kérlek milyen új dolgokat tapasztaltál. Előre is kösz.
Előzmény: Latex Bond (73)
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.17 0 0 74
Hogy miért rontom el mindig a linkelési procedúrát, annak a Jó Isten a megmondhatója ! Bocsesz, hogy az egész hozzászólásomból egy nagy LINK lett ! :o))
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.17 0 0 73
SetnaD :
Bár egy kissé offtopic a kérdésed, de azért válaszolok rá, lásd kivel van dolgod :o) : a kérdéses segédeszköz teljes (angol) neve "Pony tail butt plug" azaz Pónifarok-popsidugasz, ami az úgynevezett "Pony play" játékokhoz elengedhetetlen. Bár a magyarosításnak úgysincs semmi értelme, mert gondolom külföldi lapokon kívánsz majd utánanézni a játékszernek. Kezdeti szemléltetésnek gondolom ez is megteszi, hogy biztosan egyre gondoljunk : Pony Plug (Pónidugó) pirosban :o))) és feketében.

PapLan :
Sajnos jól veszed ki ! Ez a nagy büdös helyzet nálunk ! :o( Ezért is indítottam a topic-ot, hogy "hintsem az igét" és talán majd akad egy bátor vállalkozó, aki belevág egy ilyen üzletbe Magyarországon. Szélesíteni kívánom a keresleti piacot, hogy legyen értelme megteremteni a kínálatot. Több külföldi céggel is lehetne szerződni és viszonteladóként teríteni a termékeiket, csak meg kéne látni benne a business-t !!! :o)

Et :
Természetesen készült rólam és természetesen senkinek sem küldök csak úgy bele a vakvilágba, pláne ha nem tudom, mire kell ??? Szóval, naná hogy érdekel, hogy miért kérded ! :o) Ilyen témájú honlapom ugyan még nincs, de már tervbe van véve egy sajátkészítésű, úgyhogy valószínűleg lesz majd olyan privát fotóm, amelyet publikussá lehet átminősíteni a lap kedvéért. Ha iszonyat nagy igény van rá, akkor majd keresek egy tárhelyet 1-2 fotónak és belinkelem ide, ha ráérek.
Nem írtad, hogy kell-e a müncheni üzletek listája vagy sem ?

setnaD Creative Commons License 2002.10.17 0 0 72
meg tudna valaki mondani mi a hivatalos neve annak a cuccnak, amit csajok hasznalnak, anal eszkoz, es lofarkat mintaz. (mintha osszefogott haj lenne) THX
PapLan Creative Commons License 2002.10.17 0 0 71
sziasztok.

tehát ha jól veszem ki a szavaitokból akkor jelenleg nincs sehol semmilyen normális választék Magyarországon??

Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.17 0 0 70
Latex Bond

Köszi a linket, meglestem. Nagyon jó cuccok vannak csak sajna nem tudok nagybevásárlást csinálni pénz hiányában. Pedig szívem szerint a fél kollekciót megvenném :)) Jut eszembe, már régen akartam kérdezni, hogy véletlenül rólad nem készült publikálható fotó, természetesen latexes "állapotban" :) Ha van de ide nem is tudod (vagy nem akarod) kirakni, azért e-mailben örülnék ha küldenél. Ha érdekel, akkor majd elmondom miért kérem. Kösz. :)

Előzmény: Latex Bond (69)
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.16 0 0 69
Et !

Németországbeli tapasztalataimon a münchenieket érted ??? Mert mint írtam, személyes tapasztalattal más német városbeli üzletekkel kapcsolatban nemigen szolgálhatok !
Azonban addig is itt van egy link a kölni székhelyű COSMIC-WARE legszexisebb és legdivatosabb női latex-kollekciójához. Ha Kölnben jársz, akkor ez kötelező látnivaló !!! :o)) (Tévedés ne essék : itt még én sem jártam, csak ismerem a céget !)

Előzmény: Ethaniel Hrystos (64)
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.16 0 0 68
Az az !!! A játékbolttal szembeni üzletre gondoltam én is ! Azt hittem erre már senki sem emlékszik rajtam kívül ! Hiba volt, hogy nem vetted meg azt a nadrágot ! :o))
Tovább szomorítja a tényt az is, hogy a boltban nem csak lakk- és latex ruhák, szoknyák, nadrágok és overallok voltak (rengeteg színben és választékban), hanem cipők és csizmák is !
Nos, én pedig egy fekete latex fűzős csizmát rendeltem magamnak, ami persze azóta is jön.... :o(
Előzmény: djt-122 (67)
djt-122 Creative Commons License 2002.10.16 0 0 67
duna plazával igazad van latexbond,asszem azzal a nagy játékbolttal volt szembe nem?Emlékszem kinéztem ott egy lakknadrágot magamnak 22ért,de aztán nem vettem meg:(
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.11 0 0 66
Így van, így van !!!! Befektetők, vállalkozók figyelem ! A kereslet igenis megvolna ezekre a holmikra, igaz nem túl fizetőképes, de annál erőteljesebb és állandóbb... :o) ! Legalább olyan biztos vevőkörrel lehetne számolni, mint akár az élelmiszerek esetén, mert aki ennek rákap az ízére, az úgysem tudja majd abbahagyni... :o)) Tehát lehetséges, hogy nem egy gyors megtérülésű, viszont egy rendkívül biztos alapokon nyugvó vállakozás alakulhatna belőle. Szvsz. bolt nélkül is megvan ezekre a holmikra a kereslet (bár eléggé szűk körű), de a bolt megléte esetén már azok is rákapnának, akik eddig a külföldi beszerzés viszontagságai miatt húzódoztak a vásárlástól.
Mondok egy bizonyító erejű példát :
A Duna Plázában kb. 2 vagy 3 évvel ezelőtt még létezett egy boltocska (a multiplex mozi felőli ág legvégén, egy szinttel lejjebb), ahol a londoni Skin Two latex és lakk csodáit lehetett megvásárolni, illetve megrendelni. Talán vannak olyanok, akik még erre emlékeznek is. Az üzletben az eladók egy füzetkét vezettek a megrendelésekről, amely füzet szinte ZSÚFOLÁSIG TELE VOLT írva ! A bolt tulajdonosa azonban mindenhez értett, csak az üzletvezetéshez nem, így a megrendelések teljesítése sorozatosan elmaradt, az üzlet pedig szép lassan tönkre ment. Én voltam a legszomorúbb, amikor ezt megtudtam, mert ha akkor megfelelő mennyiségű tőkével rendelkeztem volna és lett volna némi ismeretségem a brit fővárosban, akkor állítom, hogy tovább vittem volna a boltot !!!
Ha csak a füzetben lévő megrendeléseket teljesítették volna (ugye mondanom sem kell, hogy én is a megrendelők között voltam), akkor azóta már egy jól menő vállalkozássá nőhette volna ki magát. Ennyit arról, hogy mekkora a kereslet ezekre a cuccokra kis hazánkban... És erről az üzletről nagyon sokan nem is hallottak, pedig kb. fél évig üzemelt......
Előzmény: Azakiazaki (65)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.10.10 0 0 65
Ha ennyire nincsenek Magyarországon ilyen boltok, akkor valaki elég jó üzletet tudna belőle csinálni nálunk.
Feltéve hogy van elég fizetőképes kereslet kis hazánkban ezekre a lakk cuccokra.
Persze ha bolt lenne, lenne kereslet is.
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.10 0 0 64
LB!

Köszi az infokat! Németo. beli tapasztalataid nekem pont elég lesz. :) A némethon beli kirándulás még csak vágyálom, mint egy magassarkú lakkcsizma :))

Előzmény: Latex Bond (63)
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.10 0 0 63
Szia Et !

Az osztrákoknál sajnos nem túl nagy a választék az ilyen típusú üzletekben. (De legalább létezik néhány, nem úgy, mint nálunk !)
Bécsben az általam unásig emlegetett Simon.O áll az első helyen mindenféle (ár, minőség, elérhetőség, kiszolgálás) szempontból. Arról nem beszélve, hogy nekik honlapjuk is van, tehát online módon is lehet rendelni Tőlük, valamint méret után is készítenek ruhákat.
A másik széles választékú üzlet a Tiberius, ahol már bőr cuccokkal is foglalkoznak, nem csak latex-szel, valamint cipőket és csizmákat is lehet kapni náluk korlátozott méretválasztékban.
Bécsben ez a kettő viszi a pálmát és ha jól megnézzük több nincs is, legfeljebb kisebb szexshop-ok, amelyekben előfordulhatnak lakk és latex ruhák, de eléggé változatos minőségben (csak úgy, mint egy itthoni szexshop-ban).
További neves cégek Ausztriában, a fővároson kívül :
Innsbruckban a Strict Dresscode, ami a híresebb brit és holland cégek viszonteladójaként működik. A választékát nem ismerem, mert nem jártam még ott és a honlapja sem árul el túl sokat. El kell menni megnézni ! :o)
A másik innsbrucki üzlet a , de erről sem tudok közelebbit.
Wels-ben létezett egy "X-tra Vaganca" nevű üzlet, de nem tudom, hogy létezik-e még, mert ezt sem találom már sehol a neten. Régen a Maria Theresien strasse 46/2 alatt üzemelt.
Graz-ban szintén 2 üzlet említésre méltó, de róluk sincsen több infóm, mint a nevük és a címük :
Cult Fashion & Style : A-8020 Graz, Annenstrasse 64. és a
Third Line : A-8020 Graz, Friedhofgasse 25.
Én ezekről tudok, aki tudja javítson ki, vagy bővítse a listát !

A németországi üzletekről azonban már nem tudnék ilyesmi "összeállítást" produkálni, mégpedig azért, mert RENGETEG van náluk !!! Ha esetleg pontosítanád egy kicsit, hogy melyik városra gondolsz, talán segíthetnék, de szerintem ezt már Magad is levadászhatod az Internetről. Ha azt mondom, hogy minden nagyobb városban van legalább 3 vagy 4, akkor nem járok messze az igazságtól !
Személy szerint a münchenieket ismerem, mert azokat már végigjártam többször is. Ha azokra is kíváncsi vagy, akkor szólj ! De a teljes német területen lévő fetish shop-okról képtelenség lenne listát csinálni...

Előzmény: Ethaniel Hrystos (62)
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.08 0 0 62
Kedves Latex Bond, ha szépen megkérlek nekem is csinálnál egy ilyen összeállítást csak nekem az osztrák ill. német cégekkel? Lusta vagyok vissza"lapozni", de felmérném hogy hova menjek mert nagyon úgy áll a dolog, hogy decemberben kimenek 1 röpke napra Bécsbe, jövőre meg tán Deutchland is bejöhet :-) Előre is efariszto (köszönöm).
yozza Creative Commons License 2002.10.08 0 0 61
köszi... beszámolok ha találtam valami érdekeset...
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.08 0 0 60
Szia Yozza !

Csatlakoznék djt-hez és én is a Skin Two-t tudnám megemlíteni elsőként, valamint a Libidex-et, de hírességnek ott van még a House of Harlot és az Ectomorph is, amelyek hasonlóan drágák, mint az első kettő, de esetükben a márkanevet is meg kell tudni fizetni. Aztán londoni székhelyű az Honour is és a Ritual is, bár ez utóbbi nem tudom, hogy nem-e vonult ki végleg a latex piacról, mert nem találom sehol a neten.
A többi említett cég honlapját alább megtalálod :
Skin Two
Libidex
Ectomorph
House of Harlot
Honour

Előzmény: yozza (57)
djt-122 Creative Commons License 2002.10.04 0 0 59
Szerintem a két legjobb angol latexcég a Libidex és a Skin Two.Mindkettönek van honlapja is meg online shopja is,de nem olcsó.Bár nekem személy szerint a Libidex cuccai jobban bejönnek,nem szeretem a nagyon extravagáns rucikat!!!!
Előzmény: yozza (57)
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.04 0 0 58
"csak egy délutánodba kerül az egész !"

Annál azért többe :-) 1. Meg kell találnom a boltot /sajna annyira nem vagyok otthon Bécsben mint ti / 2. Vhogy meg kell értetnem magam velük, mert a német tudásom kimerül abban, hogy megkérdezzem merre kell menni :-) 3. Ha már ott vagyok, akkor "élvezkedem" egy kicsit /körülnézek alaposabban/.

Azért köszi a segítséget :)

Előzmény: Latex Bond (56)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!