Nekem akad a garázsomban egy-két cucc hozzá, tán egy rozsdás elsö futómü, müszerfalelemek, hátsó lámpa, ilyesmi. Meg ha jól emléxem, a Bakáts téren a Baditz Laci raktárában is van valami 412-es cucc, tán fék? (az lehet, hogy neked is jó).
Az itteni mélcímem halott, de pl. az azs@vwinfo.hu jó.
Ismét Partizán:
"nem tudom, hogy mi lett volna, ha valami lomhább jószág is jön" Tudom, ezzel most az én bogimra céloztál :-PPP
Amit vettem bogit, tettünk bele aksit és beindítottuk.
Hááááát.... a hangjától nedves lett a bugyim :-)))
És ez a motor lesz majd Ulrichban :-)))
vw1966!
Kétfokozatú ablaktörlőmotor jó neked?
Szerkezettel egybeépítve óccsóért. Így legalább nem kell a motort lebontani, hanem csak 3 csavar.
Csöveket meg vehetsz a mezőgazdasági boltokban. (én is onnan szoktam beszerezni).
Az már inkább gáz, ha a csavaró ízé nincs meg a cső végén.
B verzió: ha ekkora a kereslet, akkor rajzásra viszek 50 méter csövet meg csavargató bigyót oszt osztogatom :-))
Háj Partizán!
"a gonosz verseny helyett álljunk össze kartelbe és nyomjunk le minden más kereskedőt:)" OK benne vagyok.
Mi legyen a cégnév?
Partizán&Pityubá Bogár Alkatrész Diszkont Holding Co.
Ilyen tekintélyes névhez felügyelőbizottágot is kell választani :-)))
Oké, má küldöm is... amint meglesz a végleges szöveg!!! Emberek! Milegyen akkor a nevekkel, meg az INDEX BOGÁR FÓRUM BARÁTI TÁRSASÁG cim mindenkinek megfelel? EP
Szia!
Vannak rajta használható cuccuk, vagy csak a kaszni? Érdekel a dolog, bár úgy néz ki, hogy jelenleg minden megvan. (van pl. sárvédő, lámpák, motor-csomagtértető?)
Halihó! Gyorsitó fuvóka, gyertyák, lendkerék csavar, szimering, szelepfedél tömités, O gyürü, kipuf dob+tömités, olajgomba, féltengely gumiharang, sv olaj, mega munkadij. Otthagytam 50 pénzt, de van ALAPJÁRAT! :))) Csak mostmeg füstöl vadul. :( Eddig semmi szaga nem volt. Nanemtom...
Viszem is a lakatoshoz, "bibi"javitásra, ugyhogy hamarosan ujra elfoglalja méltó helyét a kiccsaládomba. :)
Kész van az autóm!! :))))
Tegnap már el is vittem egy kis túrára, nagyon óvatosan, mert bejáratós. de így is nagy élmény volt újra töfögni Kalodzseroval.
pólóügy:
Pityubá (1+1db L) (föváros) - mél megjött
BlackP (1+1db M) (föváros) - mél megjött
BlackP senior (1+1db M) (föváros)- mél megjött
vwaircult (1db XL + 1db M)
Réka Koma (1db XXL)
zsolt 1303 (1db XXL)
vw1966 (1db L)
partizán (2db XL)
Trau_es_Csevesznye (2db XXL) (föváros)
bittymakk (1db XXL)
b_sanyi (1db XL) (vidék)
GA1303 (2db XXL) (föváros)
vw1970 (1db XXL)
Pmikk (1db L) - mél megjött
Főnök (1db XL) (föváros) - mél megjött
G.Strano (2db XXL)
EP (1+1db XXL) (vidék) - mél megjött
26 db - 1900/db
az összesítőm szerint ez a jelenlegi állás, aki nem látja a nevét v. rosszul van írva a rendelése szóljon.
kedd estig várom az emileket a grassmk@axelero.hu-ra, és küldöm a számlaszámot+az összeget.
agyő
SOSSOSSOSSOSSOSSOSSOSSOSSOS!
Küldj egy mobilszamot a kalmarsz@wap.hu-ra, vagy hívj fel ha tudsz 70-3-128-156. Adó! Ha édesanyád mégse tud bevállalni ilyesmit, akkor csak azt írd meg.
Ha te is ráköltöd minden vagyonod karosszérialakatosra abból is lesz valami. Most már nagyon meg akarom csinálni Pömpi honlapját, ahova berakom róla az összes képet. Még Réka Koma is feltünik majd rajta talán (ha ösanyánk is úgy akarja)
Gyönyörűségeket láttam mielőtt a Mol kúthoz értem volna szombaton!
A Hűvösvölgyi úton az ARAL kúttal szemben megy egy utca lefele a Hűvölsvölgyire merőlegesen.
Ott állt kint egy barna 1958as, faltdachos, kis hátsólámpákkal, lengőindex-szel, wolfsburg címerrel, szóval 100% gyári!Gyönyörű volt!Bent az udvaron meg állt egy sárga eladó faltdachos, olyan 61es lehetett! Nem ismeritek?Nagy bogaras lehet...
Pömpike 7 éves korábban sokkal szebb volt, mint ANV-192 most!
Egyébbként ANV-192 100%, hogy nem fogja sajnos a 45. életévét, mivel sajna az amigók nem olyan fából faragták...
Megyek-megyek szombaton Piliscsabára elhozni gyógyult Pömpit, hát látok egyszer csak egy nagy csapat bogarat a Hüvösvölgyi Mol kútnál. Egy gyors kanyarra meg is álltam, épp csak körülnézni. ANV 192 igen szép formában volt. nem is tudom mernék-e egy öregecske 1300-as motorral ilyen nagyágyúkkal együtt mutatkozni.
"Nem tudom, hogy a narancsárga gép milyen, de tartok tőle, hogy egy jobb géppel meg lehet izzasztani a söfőrt"
Hát eddig meg lehetett volna talán! De most: 1,6 dupla dellorto karbi, hosszúváltó!
Egyébbként most az enyém se olyan, hogy simán kiállnék bárkivel, de nyárra lesz talán egy kis izmosítás(katalizátor ki v. sportkatalizátor, sportgyertyák, sportlégszűrő és ha már nagyon sok pénzem lesz az injektorba is belepiszkálnak a hozzáértők..)
Akár lehetne az is, bár szerintem akkor már az alábbi helyen lesz egy kicsit darabokban és kapja a rámenkopfot, a küszöböket, az eredeti sárvédőket, szép döntött lámpákat. és helyre lesz rajta igazítva minden, ami me még nem kóser.
Viszont nem vagyok benne biztos, hogy egy 96os injektoros 1.6os masinával kell majd elsőre leállni gyorsulni.:) Kéne előtte edzeni néhány széria szélesfelnis masinával, hogy legyen önbizalom.:) Nem tudom, hogy a narancsárga gép milyen, de tartok tőle, hogy egy jobb géppel meg lehet izzasztani a söfőrt
Ja, ezt azért megjegyzem, mielőtt még tovább fikázná valaki az 1500öst egy elszólásom miatt, hogy kezdem érezni, hogy ez a gép nagyon brutális lesz. Szerintem simán kenterbe fog verni néhány tuninggépet...