Keresés

Részletes keresés

Latex Bond Creative Commons License 2002.11.07 0 0 97
Üdv Minden Kedves Latexrajongónak !

Egyszerűen meg vagyok hatódva !!! Először is a rengeteg kedves és folytatásra bátorító hozzászólástól, másrészt pedig attól, hogy igazolódni látszik, hogy mégsem olyan veszett ügy a latexmánia bevezetése a magyar köztudatba ! :o)Harmadrészt pedig kezd végre "emberi külsőt" ölteni a topic-unk, hogy nem csak mindig a saját hozzászólásaimat látom díszelegni terjedelmesebb formában !!! :o)) Úgyhogy ezúton is köszönöm a gratulációkat és a gumirajongókat továbbra is nagy szeretettel várom ide vissza !!!

Mboard :

A történeted borzasztóan tetszik, még ha fordításról is van szó és nem pedig saját szerzeményről, ettől még a stílusa rendkívül megkapó ! Remélem nem itt volt a sztori vége !!! :o)) Amennyiben csak a fogadtatásra vártál, íme tessék : VÁROM A FOLYTATÁST ! :o)) Gondolom ezzel a többiek is így vannak, hiszen egy jó történettel mindig színesíteni lehet a topic hangulatát. Egyébként érdekes volt amiatt is olvasgatni, mert szinte megnyugtató érzés konstatálni, hogy mennyire hasonló fantáziaképek és történetek hatására indul be ama bizonyos izgalmi vágy különböző gondolkodású, de közös fétist imádó embertípusok esetén.
Megmondom még mi tetszett nagyon a történetben és kíváncsi volnék, ezzel Ti hogy vagytok : személy szerint engem mindig fokozottabban izgat fel annak a gondolata, ha egy még "pályakezdő" lányt vezetnek be a fétis világába, aki szinte ártatlanul és szendén, mintegy megadja magát egy olyan személy által gyakorolt nyomásnak, aki pedig pontosan a másik végletet képviseli, tehát nagyon is otthon van a fétis-kultúrában. Az sem baj, ha az "áldozat" egy kissé rájátszik a szerepére és túlhangsúlyozza a visszafogottságot, mert így annál nagyobb lesz a kialakult kontraszt a régi és a másik személy által "ráerőszakolt" image-e között. A fő, hogy a "beavatandó" szinte gyermeki rajongással csodálkozzon rá a latex bűvöletére... :o) Nekem ez nagyon lejön ebből a story-ból, és ettől olyan iszonyúan izgi !

Latexman :

Üdv Neked is ! Csak aztán maradj meg állandó látogatónak, mert hiába vagyunk ennyien, ha a régiek mindig eltünedeznek ! :o) Annyit azért hozzá tudsz szólni a "dolgokhoz", hogy volt-e már személyes tapasztalatod latex-viselés terén és ha igen, akkor mikor és hol ?

djt-122, Gumilovag :

Tényleg nem jártok már többet errefelé ??? Eléggé hasonló volt a gondolkodásunk és az ilyen látogatókért mindig nagy kár, ha eltűnnek !

Gummiboy :

Wow !!! Alig vártam, hogy végre a Heavy vonal is képviselje magát szerény kis körünkben, már azt hittem, hogy ennyire fajsúlyosan csak én űzöm ezt a dilimet !!! Üdv Neked is ! :o) A honlapodat majd megnézem és ezúton előre is szeretnék gratulálni hozzá ! Még sok ilyen emberkére volna szükség, akik ilyen gőzerővel "hintik az igét" !!! :o))) A keményebb ágat én is imádom, talán még jobban, mint a divatrészét, csak ebben a vonulatban már végképp elenyésző a hölgyrajongók száma annak bizarr volta miatt... Nem tudják, mi a jó !!! :o))) Heavy Rubber rulezzz !!!! Írjál ide Te is gyakran !
Na, az meg aztán külön öröm lenne, ha az "fhls" szerkesztője is ellátogatna ide...

Ateus Creative Commons License 2002.11.06 0 0 96
Hello Gummiboy!

Mivel azt mondtad hogy gázmaszk ügyben téged lehet keresni, ezért kereslek. Konkrétan miben tudnál segíteni, ugyanis engem érdekel a téma, sőt szívesen ki is próbálnám. sajnos az oldalad nekem nem igazán müködik, mert csak a felső harmadát tölti be a gép. :( lehet, hogy nem Explorerre teremtetetted? :)

Előzmény: Gummiboy (95)
Gummiboy Creative Commons License 2002.11.06 0 0 95
Sziasztok....

Latexman tól kaptam ma egy emailt amiben felhívta a figyelmem erre a fórumra. Végigolvastam az összes hozzászólást és megnyugodva látom hogy azért nem kell elkeserednem Latex ügyben. Valahogy, bár sajnos lassan ugyan, de csak levetközi ez az ország a több évtizedes keleti szokásait. Csak sok ilyen emberre van szükség mint pl LATEX BOND. Irigylem egyébként a jó beszélökédet :) Nem semmi hozzászólásokat írsz..
Talán ismeritek a site-om a Bizarre Gummi-t (http://web.axelero.hu/gummiboy ) elég sokmindent találhattok rajta. Bár én inkább a " Heavy " -sebb vonalat képviselem. (Gázmaszk ügyben keressetek.. )
De ettöl függetlenül a szolidabb ruhadarabokat is nagyon kedvelem.
Az FHLS -röl.
Elég régi site tényleg az elsö volt a magyar weben. Ismerem Botit aki készíti, most frissiti a site-ot egyébként. Uj forma, megujult tartalom. :) Ja ! és regisztrált domain név : www.fhls.hu
Beszélek is vele hogy ismeri-e a forumotokat, mert nekem nagyon tetszik..
Tök jó hogy van !!!

Sziasztok !latexman Creative Commons License 2002.11.06 0 0 94
Üdv mindenkinek!

+1 Fétis rajongó
Látom ez a STANDARD bejelentkezési forma, új hozzászóló esetében!! :))
Csatlakozom eme remekül fejlődő topikhoz, mint latex rajongó, pár hete figyelem ezt az oldalt, nagyon tetszik. Bár én nem nagyon tudok hozzászólni ezekhez a dolgokhoz, csak annyit,hogy igy tovább.
Fókuszos dolog pedi szerintem is balga, nem fejlődőképes társaság írhatta.

További minden jót mindenkinek!!!

mboard Creative Commons License 2002.11.05 0 0 93
Információk:

Ez a történet egy amerikai lány, Muffy 18. születésnapjáról szól. A lány biszexuális, volt már kapcsolata egy lánnyal: Lilithtel. Üzleti úton lévő anyja tanácsára csatlakozik egy társasághoz, akik anyja üzlettársának Biancának ismerősei. A társaságban már várja őt két férfi (Xandro és Millow) és egy izgatóan szép nő (Whordelia). Az immár négyfős társaság elmegy egy szexboltba, ahol Muffy igazi szülinapi ajándékot kap. A bolt Bianca tulajdona, aki a fétis divat egyik királynőjeként ismert.

Jöjjön hát a történet:

A két férfi és a két nő hátramentek “Bianca Latex Barlangjába”. Millow szavajárása szerint: “Ez a kuckó csak a kiválasztott vevőkör részére létezik”.

Mikor Muffy megnézte a “Montreali Martin” desgin-t teljesen el volt ragadtatva, éppen úgy, mint amikor Whordelia el volt ámulva azon a napon mikor Bianca őt csábította el. Muffy számára az összes szűk latexruha régi barátnőjét, Lilith-et jutatta eszébe, az összes dekadens cuccról azok a dolgok jutottak eszébe, amiket az Istennő csinált vele. A szoba levegője tele volt a latex egzotikus illatával, és enyhe ködként lengett a helységben Bianca parfümje, mellyel az összes ruha be volt fújva. Ezek az illatok Muffy tudatalattijában felidézték Lilithel való randevúit. Egyre izgatottabb lett.

Whordelia azt javasolta Muffynak, hogy próbáljon fel néhány ruhát. Muffy kapott az alkalmon. Akárcsak Whordelia egy héttel ezelőtt, Muffy is egyre jobban beindult, minél több ruhát húzhatott fel magára. Imádta a latexet. Az anyag érzése és illata teljesen megrészegítette, képtelen volt legyőzni magában a szűk ruhaköltemények által keltett erotikus vágyat. Hirtelen ismerős érzés fogta el. Valami olyasmit érzett, ami hasonló volt ahhoz, amit régen Lilith tett vele: a láthatatlan erőszak érzését. Az érzést, amit titokban annyira szeretett.

Ott állt a próbafülkében egy földig érő hosszú kék gumiruhában, amely teste minden procikáját szorosan átölelte, majd megnézte magát a tükörben. Egyszerűen el volt ragadtatva attól, mennyire szexisen néz ki. Agyában az összes erotikus lüktetés és az összes emlékek egy pontra gyűlt, érezte, hogy fel tudna jutni a csúcsra. Gondolkodás nélkül elkezdte testét simogatni. Egyre bátrabban cirógatta magát, majd behunyta szemeit és lassan elkezdett hullámozni, forró szívverésének ritmusára. Egyszer csak egyik keze megállt a lábai között, a másikkal pedig mellbimbójára tévedt. Egyre jobban közeledett az orgazmushoz, mikor ajkát hirtelen egy hangos nyögés hagyta el és Whordelia a függöny túloldaláról megkérdezte, hogy minden rendben van-e.

Ez azonnal széttörte Muffyban a vágyat, gondolatai visszalibbentek a Földre. Visszaválaszolt, hogy minden rendben, miközben káromkodott magában. De nem tudta pontosan, hogy miért is dühös: azért, amit csinált, vagy pedig azért, mert félbeszakították gyönyörét. Néhány másodperc múlva belépett a fülkébe Whordelia, hogy megnézze, minden rendben van-e, bár tökéletesen tudta, hogy mi történt odabenn. A szex illata, a pirulás Muffy arcán és az izzadságcseppek semmi kétséget nem hagytak Muffy benti kis akciójáról. Whordelia azonban nem akarta elvenni a lány kedvét, ezért úgy tett, mintha semmit sem tudna.

“Alig ismerlek téged” - mondta Whordelia bizalmasan - “de nagyon-nagyon izgató rajtad ez a latexruha. Én is imádom ezt a szűk, feszülő érzést. Csak én érzem úgy, vagy te is, hogy amikor mozgok benne, olyan mintha kellemesen cirógatna?”

“Hát…” - mondta Muffy, aki nem akarta hogy látszódjon rajta, mennyire felizgatja ez a dolog - “szerintem ez valamilyen sajátos stimuláló érzés…”

“Ha teljesen át akarod ezt élni, akkor az egész testeden érezned kell. Keressünk egy olyan ruhát, aminek vannak ujjai, nadrágja, kesztyűje, és bugyija is.” - mondta Whordelia.

“Bugyija? Alsóneműt is csinálnak latexból?”

“Hát persze. És nagyon csodálatos érzés!”

“Hát..nem is tudom. Ez egy kicsit talán vad nekem” - válaszolt Muffy, miközben majd meghalt érte, hogy felpróbálhassa.

“Mondok valamit” - suttogta Whordelia és közel bújt Muffyhoz - “Mi lenne ha szólnék Millownak, hogy menjenek ki egy kicsit Xandro-val. Aztán te és én felpróbálhatnánk egy pár ‘egzotikusabb’ darabot, és nem kell attól félnünk, hogy valaki megláthat minket. Egy hete itt dolgozok és tudom, hogy Bianca hol tartja a speciális ruháit és néhány érdekesebb kiegészítőt.”

Bár Muffy nem akarta, hogy Whordelia rájöjjön, mennyire izgatják ezek a ruhák, képtelen volt palástolni kíváncsiságát: “Rendben van, ha úgy érzed hogy ebből nem lesz baj. A srácok tényleg menjenek ki, nem akarom, hogy azt gondolják, mi valamiféle perverz fétis-játékot játszunk.” - mondta kuncogva.

Miután Whordelia otthagyta Muffyt a szobában, kiment és finoman kitessékelte a fiúkat. Amikor elmentek Whordelia kézenfogta Muffyt, mutatóujját a szájára tette és egy hátsó titkos szoba ajtajához vezette. Ahogy beléptek, Muffy teljesen elképedt. Ez kicsit sok volt neki. Ebben a szobában ott volt minden, ami a világ összes fétis és perverz játékához csak kellhet. Ostorok, bilincsek, műfarkak, maszkok, láncok, vibrátorok, tollak és még egy csomó dolog amit sose látott. A vállfákon rengeteg latex, lakkbőr, PVC, spandex és másféle izgató anyagú ruha lógott.

“Na milyen? Nem semmi ugye?” - kérdezte Whordelia.

Muffy azt se tudta mit mondjon, szinte lebénult az agya. Körbesétált, minden ki akart próbálni. Megpróbált közönyös maradni, főleg az ostoroknál és a bilincseknél, de Whordelia látta hogy ez csak a látszat. Néhány fétisruhával babrált, mialatt Muffyt nézte szeme sarkából. A lány olyan volt, mint egy kisgyerek az édességboltban. Felpróbált néhány bilincset, vizsgálgatta az erősségüket és azt, hogy milyen érzés viselni őket. Majd felkapott egy ostort és lágyan rápaskolt a saját lábára. Megpróbálta elképzelni, milyen lehet ha ezt valaki más csinálja vele. “Istenem! Ez nem lehet kibírni” - mormogta magában. Agya szinte túlpörgött, ahogy ott állt a milliónyi lehetőség előtt.

Whordelia néhány percig hagyta, hogy a lány fantáziája szárnyaljon, majd odahívta Muffyt maga mellé a ruhákhoz.

“Vegyük fel valamelyiket. Melyiket szeretnéd?”

Muffy elsőre nem látott egyetlen csábító darabot sem. A legtöbb ruha domina-öltözék volt, és nem akart ilyesmit felpróbálni. Úgy gondolta, hogy a születésnapján csinosan szeretne felöltözni. Aztán egyszer csak megpillantotta amit keresett. Egy latexből készült cselédruhát. Hosszúujjú, fehér felhajtással, csipkékkel, mélyen dekoltált nyaka szintén csipkékkel volt díszítve. Rövid gumiszoknya volt hozzá néhány fehér alsószoknyával, latex harisnyával és magas sarkúval. Nagyon édes volt! Majd megpillantotta az árát: 750 dollár!

“Tudtam! Szinte tudtam, hogy ezt fogod választani” - mondta Whordelia - “Tökéletes lesz neked! A harisnya és a hosszú ujjai miatt pedig azt az érzést fogod érezni, ha belebújtál, amiről beszéltem. Nézd csak! Van hozzá latex bugyi is! Vidd csak be a próbafülkébe és vedd fel!”

“Nem is tudom, Whordelia. Nagyon drága, és azon kívül,…kicsit vad is”

“Ó, te kis bolond! Ne aggódj emiatt. Senki sem fog tudni róla. Csak Biancának van kulcsa ehhez a szobához. És ő most Los Angelesben van a te mamáddal. Tudod, mit? Ha neked így jobb, én is felpróbálok egy ruhát. És akkor nem te leszel az egyetlen fétisista itt!” - nevetett Whordelia.

“Oké…jó. De te is bújj bele egybe!” – mosolygott Muffy, majd bevitte a ruhát az öltözőbe.

“Tökéletes” – gondolta Whordelia – “Minden úgy megy, ahogy Bianca mondta.”

Whordelia felvette magára azt a ruhát, amelyiket Bianca tanácsolta még neki, majd bement egy másik öltözőbe, ahol folyékony latex és egy kis smink volt. Megdöbbentő átalakulásra készült. “Basszus! Muffy meg fog lepődni, az tuti” – kuncogott magában.

Eközben Muffy lázasan dolgozott. Volt néhány olyan darabja a ruhának, melyeket csak sejtette, hogy hogyan kell felvenni. Ez bizony időbe telik. A latex harisnyával kezdte. Teljesen feszesek voltak, így elég sok erőfeszítésbe tellett felhúzni, elegyengetni őket, pedig Whordelia adott neki egy kis hintőport is hogy könnyebb legyen. Aztán elkezdte felhúzni az alsószoknyákat, mind a négyet egyszerre. Amikor ezzel végzett, el kellett döntenie: cipő vagy ruha? Elég nehéz lehet magassarkú cipőre azt a szűk, magas gumiruhát felhúzni, ha viszont már felvette a ruhát, és ugye az alsószoknyák már rajta vannak, ezek így együtt olyan szűkek lehetnek, hogy nem biztos, hogy le fog tudni hajolni felhúzni a cipőt. Így hát a cipőket választotta először. A 16 centis sarkakon viszont gyakorlatilag lábbujjhegyen állt. Akárhányszor próbált meg belebújni a ruhába, elvesztette az egyensúlyát és a falnak esett.
Háromszori próbálkozás után támadt egy ötlete. Lefeküdt háttal a földre és kinyújtotta magát, popsijával a fal felé. Mivel így nem ingott meg, elkezdhette felhúzni a ruhát. Akárcsak a harisnyáknál, itt is nehéz volt belebújni a szűk ujjakba és egyenesre simítani őket. Végül aztán sikerült belecsusszannia. Az alsószoknyák feltartották a szoknyát, ami így alig fedte be a popóját. Belenézett a tükörbe, és nagyon meg volt elégedve. Szinte már túlságosan is szexis volt. Kéjes, buja, sikamlós, ugyanakkor ártatlan.

Ahogy a szűk latex érzése átjárta az egész testét, és érezte a gumi kábítóan jó illatát, szinte elalélt. Forró érzés volt. A ruha felső része annyira szűk és vékony volt, hogy látta a mellbimbóit, melyek a gumiruha csiklandozásától hamar felálltak, szinte át akartak törni a ruha vékony anyagán.

A szeme sarkából egyszer csak megpillantott valamit, amit elfelejtett: a fekete latexbugyit. Talán hajlamos lett volna arra, hogy ne vegye fel, de érezte, hogy az ő lila kis szövetbugyija nem igazán megy a latexruhájához. Így hát ismét lefeküdt a földre, majd levette a bugyiját. Ahogy felhúzta a latex alsóneműt, érezte, hogy pici barázdák vannak a belső részén. Nem tudta, hogy ezek miért vannak, vagy hogy mennyire lesz így kényelmes, talán azért vannak, hogy helyén tartsák a bugyit. És részben igaza is volt.

Ahogy felhúzta magára, rögtön érezte, milyen szoros. Kiegyenesítette magán a latexruhát, és érezte, hogy teste egyre forróbb, és mivel a latex nem porózus, melege lett. Amikor odasétált a tükörhöz, rájött, hogy miért is vannak a kis barázdák a bugyiban: olyan érzés volt, mintha tíz apró ujj egyszerre játszadozna a csiklójával. Néhány perc múlva kezdte érezni, hogy teste egyre nedvesebb lesz. Nagyon élvezte a gumiruha érzését, de úgy érezte, hogy mostanra ennyi elég is volt. Épp elkezdte volna lehúzni a bugyit, amikor kopogtattak az ajtón:

“Muffy? Felöltöztél? Látni akarom a ruhádat! És alig várom, hogy te is lásd az enyémet! “ – mondta hangosan Wordelia.

Muffy ettől ismét nagyon izgatott lett és a kilincsért nyúlt. Ahogy kinyitotta, felsikoltott: az ajtóban Lilith állt !!

Üdv: MB

mboard Creative Commons License 2002.11.05 0 0 92
Hi all!

Egy latex kedvelővel bővült fórumotok létszáma.
Pár hete már olvasgatom a hozzászólásokat, külön üdv LB-nek aki a fórum lelke.

Srác, 23év, 4 latexruha kipróbálásán túl.

Gondoltam, berakok ide egy történetet, a neten találtam angolul, olyan jónak találtam, hogy gyorsan le is fordítottam.

Előre is elnézést, ha túl hosszú lesz.

mboard

Latex Bond Creative Commons License 2002.11.05 0 0 91
Sziasztok !

At :

Valóban 2 oldala van az érmének : nekem ugyan van jónéhány holmim, de nem tudom őket nyugodt körülmények között felvenni, kipróbálgatni. Ezért is várom annyira mindig egy igazán jó party megszervezését, mint a messiást. Úgyhogy engem sem kell azért annyira irígyelni... :o)
Az Átváltoztató suli egyszerűen fantasztikus ötlet lenne ! Nem is tudom, hogy miért nem jutott még eszébe egyetlen hölgy-vállalkozónak sem ? ;o) Valószínűleg azért, mert az ilyen vállakozások üzemeltetéséhez felvilágosult és toleráns női gárda (fodrász, sminkes, műkörmös, mozgástanár stb), valamint nem kevés felszerelés (ruhák, cipők, kiegészítők) szükségeltetik, amit nálunk elég nehéz összehozni és így nem is nagyon fog megvalósulni. Pedig miért ne ? Sok férfi kipróbálná és bár most magam ellen beszélek, de ezeken a hapsikon baromi jól lehetne keresni, mert tuti állandó vendégek volnának. (Valószínű, én is az lennék... :o))) )
A lakkanyag vásárlásakor nem hivatkoztam semmire, mert egyszerűen nem voltak rá kíváncsiak. (Miért lennének ?) De ha mégis megkérdezik, hogy mire kell, akkor sem kell elfehéredni, segítő szándékkal teszik, hogy biztosan ne vegyél kevesebb anyagot, mint amennyire szükség van például egy kesztyűhöz. Ekkor tehát közlöd, hogy egy hosszúszárú kesztyűhöz kell, hiszen úgyis a karhossz számít, ami nem olyan borzasztó nagy mértékben tér el fiúk és lányok esetén. Csak a karvastagságban van eltérés, de az már csak a kesztyűkészítőt fogja érdekelni, neki viszont muszáj megmondanod, hogy Neked lesz, hisz Neked varrják. Nincsen ebben semmi különleges ! Hiszen akár egy színdarabhoz is rendelhetnéd elvileg, semmi köze hozzá. De nem kell parázni, a Parolánál baromi rendesek ! :o)

Lakk-fetis :

Igazán nincs mit, ezért tartom a topic-ot ! :o)) Komolyan mondom, minden tiszteletem a Barátnődé ! Nem értem, hogy más lány miért nem tud legalább ehhez hasonló módon gondolkodni, hogy például : "Oké, baromi módon kurvásak ezek a ruhák, a munkahelyre ugyan fel nem venném őket, mert fű-fa-virág megszólna, de legalább meglepem az idióta szerelmemet vele, hogy a hálószobában beöltözöm neki, hadd legyen egy jó napja, hisz úgyis erre gerjed, tehát valószínű én is profitálhatok majd belőle..." ??? Szóval hajrá, kívánom, hogy a Karácsonyt vagy a Szilvesztert már lakkba csomagolva ünnepeljétek ! :o)) Én is megpróbálom ugyanezt a barátnőmmel latexben kivitelezni... :o)))
A party-öltözettel kapcsolatban : nem azt állítom, hogy feltétlenül elítélendő az, ha valaki nem akar beöltözni (a nőnek öltözés ráadásul egy külön kategória, azt aztán végképp nem várja el senki, hogy minden férfinak női image-e legyen). Már az is valami, ha a fétiskultúrával szimpatizálsz és legalább a barátnődet öltözteted az alkalomhoz illően. Már ennyivel is nő az extrém külsejű emberek száma. De azért nem szabad azt sem elfelejteni, hogy sokan kizárólag azért nem öltöznek be, mert félnek a vizslató tekintetektől, vagy egy esetleges megalázó szituációtól. Ezt a feszélyezettség érzetet hivatott csökkenteni az ú.n. "dress-code" party-szabály, mely szerint mindenkinek extrém módon kell kinéznie és akkor nincs feszengés. Mindenki bámulhat mindenkit, ha rajta is van mit bámulni, hisz a fétisisztáknak a vizuális élmény az egyik legfontosabb tényező. Ha csak egyetlen ember nem öltözik ki a party-n, akkor még semmi baj nincs, mert jobb esetben Ő fogja magát kényelmetlenebbül érezni és nem pedig a beöltözöttek hada. De ha már túlsúlyban van a "civilruhások" száma, akkor tényleg gáz van... Akik a fórumon aggodalmuknak adnak hangot vagy ad absurdum egyenesen félnek az extrém megjelenéstől, azok pontosan a lelepleződéstől vagy egy kényelmetlen szituációtól félnek, aminek elejét lehetne venni a dress-code szigorú betartatásával (így ugyanis mindenki viszonttámadható) vagy ahogyan Te is remekül megfogalmaztad : egy zártkörű rendezvénnyel. A zártkörűek viszont nem kifizetődőek, legalábbis a szervezőknek nem azok, mert kevesen látogatják és a kiadások nem állnak arányban a bevétellel. Sajnos ilyen anyagias világot élünk és ebből a szemszögből is nézni kell a dolgot.
Szerintem egyszer nyugodtan próbáld ki, hogy festesz lakkban ! :o))) Meg fogod kedvelni magadon is, hidd el !
A Fókuszos baromsággal kapcsolatban tökéletesen osztom a nézeteimet Veled, úgyhogy erre kár is szót pazarolnunk, mert én is csak durva hangnemben tudnék róla beszélni... Teljes mértékig igazad van !

Ateus Creative Commons License 2002.11.04 0 0 90
LB!

A nővé átalakulásomról annyit, hogy mivel nincs senkim így 1szerre nehéz és könnyű is. Nehéz, mert nem tudok honnan anyagokat szerezni (sajna ebbe momentán nincs keretem beruházni) és így csak vágyálom marad kipróbálni a dolgot, viszont könnyű mert így nem kell félnem a lebukástól és hogy emiatt szakítson velem a barátnőm. Na ez a 22-es csapdája :-) Kéne itthon is ilyen átváltoztató suli, mint Amiban. Biztos osztályelső lennék, mert néha annyira nőiesen tudok viselkedni az ismerőseim szerint, hogy már csak a smink és a ruha hiányzik :-))

A kesztyű kapcsán: köszönöm a tanácsokat /mégha nem is közvetlen nekem intézted :-)/, ha eljutok oda hogy "befektessek" ebbe, akkor figyelembe fogom venni természetesen. De te mire hivatkoztál , hogy mire kell amikor ott vetted? Nem vagyok ennyire fantáziátlan, csak azért mégis hadd tanuljak 1 profitól :-) Fél méter elég? hmm, akkor nem is olyan vészes a dolog anyagi vonzata.

Előzmény: Latex Bond (88)
lakk-fetis Creative Commons License 2002.11.04 0 0 89
Kedves LB
Köszi a jó tanácsokat igyekszem megfogadni és alkalmazni a legjobb tudásom szerint. A segítőkész igéretet végképp.
Ne félj a barátnőmet tetőtől talpig lakkba fogom öltöztetni és az elmúlt évek lakk-hiányos pillanatait megprobálom behozni.
A fetis papty-val kapcsolatban pedig annyit, hogy bár én is fetisiszta vagyok azért jobban szeretem a partneremen látni. Következésképp amikor party-n voltam, utcai ruháda mentem. Lehet,hogy elitélendő de inkább a partneremre ruházok be mint magamra. Habár egy kicsit foglalkoztat a dolog, hogy festenék lakkban de azt hiszem az még odébb van. Ezért nem tartom jó ötletnek, hogy csak dress-code szerint müködjön a dolog. Szerinjtem sokkal jobb egy meghívásos zárt buli. Ahol csak regisztált vendégek jelenhetnek meg!!
Igaz a társaság így szűk és állandó lenne de csak egy darabig. Lásd, jó példa a forumokon hozzászolók "hada" akiket érdekel a dolog de egy kicsit félnek (mint mindenki).
A fokuszos baromságról pedig annyit, hogy a magyar ember még KB 10 évig tudatlan lesz és az általa a saját kis buta agyában kreált tévhitet fogja előnyben részesíteni. Bocsi a durva hangért de én is sokat szenvedtem ezektől az előitéletektől és rengeteg a rossz tapasztalat.
Addig amíg valaki kinyit egy könyvet és fetis cimen azt találja, hogy BETEGSÉG addig minket annak is fonak tartani és az emberek titkolni fogják, hogy kik is valójában.
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.04 0 0 88
Sziasztok !

Lakk-fetis :
Gratulálok, hogy végre egy olyan hölggyel sikerült összeakadnod, aki szereti a lakk-cuccokat, legalábbis erre enged következtetni a "mehet gőzerővel a dolog" megjegyzésed ! :o) Akkor pedig öltöztesd tetőtől talpig lakkba a Barátnődet mielőbb, mert az ilyen lányok ezt igazán megérdemlik !!! :o)) Az ilyeneket én is boldogan öltöztetném !!!! :o)))
A Taylor tánckellékesnél a lakkbőr minősége egyenesen kiváló ! Nem véletlenül olyan baromi drága... Szóval náluk érdemes vásárolni, de azt mindig nézd meg, hogy ha az anyagot bármely irányban gyengéden széthúzod, akkor minimálisan rugalmasnak kell lennie és a húzás eredményeként nem szabad a lakkanyag hordozószövetét látnod, vagyis nem szabad, hogy mattá váljon a kezed nyomán. Ugyanolyan fényesnek kell maradnia szétfeszítve is, mint alapállásban ! A gagyi lakkanyagok egyrészt húzásra kimattulnak, másrészt idővel a műanyag lakkréteg elválik a hordozóanyagtól és megráncosodik vagy "alábuborékosodik".
Mindenesetre ha látok női méretekben kész lakkruhákat valamelyik divatüzletben, akkor feltétlenül szólok majd, de jobban jársz, ha csináltatsz egyet a Barátnődnek. Neked azért könnyebb dolgod van, mert lánynak keresgélsz ilyen holmikat. Férfi méretekben kapni ilyesmiket viszont igazi ritkaság...

Et !
Természetesen baromi jó és izgalmas, csak megfelelően toleráns hölgypartner szükségeltetik hozzá ! :o)
A kesztyűhöz (attól függ persze milyet akarsz !) elegendő fél méternyi anyag, mivel a kesztyű hossza lesz a mérvadó. A fél méter még egy vállig vagy felkarig érő kesztyűhöz is elegendő mennyiség. Az anyag valóban nem olcsó, de jelen pillanatban nem tudok más helyet Budapesten, ahol ruházati lakkot és abból is minőségit árulnának.

Latexlover !
Igen, igen ! :o) A szűk latexruha gyengéd szorítása és selymes síkossága a kritikus helyeken valóban nem egy egyszerű érzés... :o))) Mert hát azt ugye mondanom sem kell, hogy szinte szentségtörésnek számít, ha egy latexruhát nem teljesen meztelen testre veszünk föl... Persze a fehérnemű is készülhet ám latexből... ;o)
Az elsődleges probléma az, hogy nehezen elérhetők illetve beszerezhetők a party-ra alkalmas ruhadarabok. Ezért kell először - lehetőség szerint - egy külföldön megrendezett party-ra elmenni, hogy az embernek legyen viszonyítási alapja, mert így az itthoni szervezés első rossz tapasztalatai esetleg még el is riaszthatják a további club-élettől. Pedig nagyon is lehetséges, hogy sok lány kedvet kapna rá, ha tudná, mekkora buli... Persze, tudom, hogy sokan anyagi megfontolásból nem nagyon engedhetik meg maguknak, hogy elmenjenek egy ilyen rendezvényre, de akit igazán érdekel és van autója, annak egyáltalán nem olyan kivitelezhetetlen.
Valóban : külföldön nemhogy a TV-seket nem engedik be, de még fényképezőgépet sem lehet bevinni egy fétis party-ra ! Különösen nem utcai ruhásokat röhögni !!! Az ilyeneket szokták páros lábbal kirúgni a party területéről... Elég szomorú, hogy már a Fókuszban is sikerült nálunk ezt a fajta szórakozást és társadalmi réteget kigúnyolni. Mivel a TV-nek eléggé erős véleményformáló ereje van, sok embernek csak annyi véleménye van, amennyit a képernyőn keresztül "belésugároznak". A nézők többsége max. a birka színvonaláig képes eljutni. Elég ha arra gondolsz, hogy már a reklámok mekkora befolyással bírnak az emberek többségére. De ez most nem ebbe a topic-ba tartozik... Szóval "beteg" az az ember, aki ismeretlenül és legfőképpen tapasztalat nélkül bekategorizál és minősít más embereket olyasfajta szórakozási formájuk alapján, amihez alapjában véve semmi köze.
A regisztrációban lévő email-emhez tartozó postafiókot átlagosan hetente egyszer-kétszer megnézem, de nagyrészt csak vírusokat találok benne. Ilyenek a magyar emberek... Ennek ellenére néha értelmes leveleket is kapok, úgyhogy ha odaírsz, akkor jelezd itt is, hogy írtál privátban és akkor hamarabb megnézem !
Nem írtad, hogy melyik svájci party-ról meséltek Neked !?! :o)))

latexlover Creative Commons License 2002.11.01 0 0 87
Természetesen én sem gondolom azt, hogy egy fétisparty orgia, bár tény, hogy nehezen fékezi ilyen helyen magát az ember. A szűk ruhában nem lehet könnyű :-))

Én is szeretnék elmenni egy ilyen fétispartyra - olvastam most egy újabb hazairól -, de azt hiszem itthon még jó darabig nem lesz igazi party. Nincs ruha, nincs megfelelő közönség - utcai ruhában ne jöjjön be senki sem röhögni, vagy bámulni. Ja, és ahogy hallottam, külföldön a tévéstábokat sem engedik be. Az sem hátrány. Eléggé megdöbbentem, amikor a Fókuszban lement egy riport egy fétispartyról, s egyfolyátban arról beszéltek, micsoda "beteg" dolgok léteznek...

Szoktad nézni a regisztrációban szereplő emailedet?

Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.31 0 0 86
Szia LB!

Igen, rendszeresen benézek a "Magas sarkú" topicba is, mert foglalkoztat a téma :) Bár én nem rendszeresen, de 1szer egyszer azért kipróbálnám milyen nőnek lenni :))
Ami a kesztyűt illeti, kb. mennyi anyag kell egy kesztyűhöz /vegyünk téged átlagnak :)/, mert megnéztem a linket amit csatoltál /egyébként köszönöm/, de nem valami olcsó anyagárak vannak ám, ahogy nézem. De biztos hogy minőségi anyag, mert te akármit nem veszel fel :)

Ami Kismartont illeti: nov. végén megyek ha minden jól megy, ha látok valamit biztosan szólok nektek. Ennyivel tartozom :)

Előzmény: Latex Bond (84)
lakk-fetis Creative Commons License 2002.10.31 0 0 85
Kedves LB
Lehet,hogy altalanos de amit leirtal az sokat lendithet a parkapcsolatomon. Nekem ugyanis noi ruhak kellenek. Volt ido amikor lattam 1-2 ruhadaradot de az mar regen volt es az akkori baratnom valahogy ezeket a dolgokat automatikusan elutasitotta. Most mas a szitu es mehet szinte gozerovel a dolog :).
Kerdesem azert meg van!
Amit megadtal cimet ott az anyagok minosege es kovetkezeskepp a tartossaga milyen?
Csak azert, hogy tudajam mit erdemes erte kiadni.
Amugy koszonom a kielegito valaszokat.
Meg dumalunk.
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.31 0 0 84
Szia Et (a későbbiekben meg majd At :o)) !
A név gyakorlatilag tök mindegy, a lényeg, hogy ellátogatsz ide. :o)

Apropó Gumilovag, Yozza, djt !!! Ti már nem is jártok errefelé ??? Akinek hasznos infója, megosztani vagy mesélni valója van gumi- illetve lakkügyben, az írjon ám !!!

A kérdésedre a válaszaim :
1.) Látom, olvasod a "magas sarkú" topic-ot is ! :o)) Nos, a barátnőm overallja is pontosan olyan gyöngyház-kék lesz, mint amilyen EZ IS , azzal az aprócska különbséggel, hogy az Övében ezüst csík helyett fekete lesz. Azért kellett egyébként mindenképpen méretre csináltatni, mert ezeket alapban kilométer magas lányokra szabják, Ő pedig még tűsarkúval együtt is "csak" 170 cm. A Liberty-s csajéhoz hasonló teljesen feketén is gondolkodtunk, de aztán arra jutottam, hogy ha már egyszer ennyi pénzt áldozok rá, akkor még véletlenül se lehessen összetéveszteni egy "egyszerű" lakk-overállal. Feketében ugyanis a fényük miatt nagyon hasonlóak tudnak lenni. Fel ne hördüljenek most a lakk-imádók, mert én is nagyon kedvelem a lakk-holmikat, de most azt szeretném, ha erről messziről rikítana, hogy latexből készült... :o))) A jövő héten megyünk majd az overallért, már nagyon várom... Ha netán sikerül arra rávennem a barátnőmet, hogy készíthessek Róla fotót, akkor ígérem, megosztom majd Veletek - persze ehhez az Ő beleegyezése is szükséges.
2.) A lakk kesztyűmet kb. 2 évvel ezelőtt csináltattam és a Taylor-nál vettem meg hozzá a lakkanyagot. Itt található a honlapjuk : Taylor Tánckellék, itt pedig a Lakkanyagok árai.
A kesztyűt már nem emlékszem pontosan mennyiért varrták, de 5000 Ft-nál biztosan nem került többe, igaz, az enyém csak könyékig ér... Viszont hajszálpontosan feszül a kezemre és az alkaromra, pedig a bácsi csak ránézésből vett méretet !
3.) Kismartonban (az ugye Eisenstadt ?) sajnos egyáltalán nem vagyok ismerős, esetleg majd valaki más hátha tud segíteni. Ha pedig Te jutsz el oda hamarabb, akkor oszd meg a tapasztalataidat !

Előzmény: Ethaniel Hrystos (83)
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.30 0 0 83
Kedves LB!

Lenne 1-2 kérdésem, ill. 1 fontos közlendőm.

A közlemény: 2002. nov. 1. től az egyszerű a nagyszerű elv alapján nevet váltok /ez mailcím változással is jár/. Az új nevem: Ateus
(Csak azért szólok előre, hogy később ne legyen esetleg félreértés belőle)

A kérdéseim:
1. A barátnőd overallja is kék lesz, mint a képen vagy fekete mint a Liberty X-es csajnak?
2. Amikor te csináltattad /hány éve is annak? :)/ kb. mennyibe került a kesztyűd /anyagárastól, készítéssel, áfával/ és honnan szerezted az anyagot? /Ha írtad csak én vagyok figyelmetlen akkor bocs/
3. Véletlenül nem vagy ismerős Kismartonban, hogy hol van olyan üzlet /nem feltétlen lakkruha profilú/, ahol esetleg valami egyszerűbb darabra vagy kiegészítőre lehet bukkanni? /ha netán nekem sikerülne ilyet levadásznom magamtól, amikor megyek úgyis szólok nektek/

Most ennyi, előre is kösz: Et

Latex Bond Creative Commons License 2002.10.30 0 0 82
Szia Lakk-fetis !
Attól tartok egy kicsit túl általános a kérdésed ! Ha esetleg konkretizálnád egy csöppet, akkor talán tudnánk segíteni... Sajna ugyanis - ha visszaolvasod a topic-ot - pontosan azért síránkozunk itt mindannyian, mert Magyarországon siralmasan szegényes a kínálat... Ha egyáltalán Magyarországra értetted a kérdésed, mert ugye ezt sem írtad !
Továbbá nem említetted, hogy lányméretben keresel lakkszerkókat vagy fiúméretben ? Az előbbi a kisebbik probléma - legalábbis a csizmák tekintetében. Nagyobb méretekben (41 fölött) azonban csak a készíttetés és a külföldi beszerzés az egyetlen megoldás. Ha csizmából is lakkot keresel, akkor a legnagyobb választékkal a budapesti West End Center-ben található Cityline cipőüzletben találkozhatsz, de ott is csak 41-esig van raktáron, bár hajlandóak külön kérésre esetleg nagyobbat is beszállíttatni. (Keress ott egy vörös hajú csajszit, Ő nagyon aranyos !)
Lakkruhák tekintetében megintcsak kérdéses a méret, mert kisebb méretben (lányoknak) például az Orsay divatüzlet árult fekete lakknadrágokat, ami több üzletközpontban is megtalálható, csak már nem mindegyikben lehet kapni. Lakk miniruhákat csak szexshop-okban láttam irreális árakon, ami nem áll arányban a minőségükkel (Pl.: Ferenc körúti szexshop-ban).
És akkor el is érkeztünk még egy sarkalatos kérdéshez, a lakkanyag minőségéhez. Amiből nálunk rendszerint a ruhákat készítik, azok többnyire elég igénytelenek, mert hamar kimattulnak, elvesztik fényességüket valamint szinte alig nyúlnak valamennyit. Ez azért van, mert maga a hordozó anyag egy ócska vékony és rugalmatlan szövet, amire felviszik a szintén vékony műlakk réteget és így az első néhány hordás után a ruha szabályosan betöredezik, így pont a leglényegesebb tulajdonságát veszti el: a fényét. Egy jó adag szerencsével teljesen hagyományos divatüzletekben is lehet találkozni jó minőségű lakk holmikkal (Pl.: Little Paul a Teréz körúton, az Oktogon közelében, Orsay-nél a Pólusban vagy az Euro Centerben vagy az Art'z Modell-nél nagy ritkán). Persze ezeknek nem a lakk a főprofiljuk, csak néha árulnak 1-2 extravagáns modellt.
Lakk kesztyűvel ezidáig még nem találkoztam itthoni üzletekben, de például a pesti Parola Kesztyűs Szövetkezetnél van egy nagyon kedves idős bácsi, aki rendelésre akár (könyéken felül érő) ún. operakesztyűt is varr Neked lakkból. Az enyém is ott készült és rendkívül jó lett, de az anyagot Neked kell vinned. Tulajdonképpen az a legjárhatóbb út hazánkban lakk-témában, ha megveszed az anyagot egy műbőr kereskedésben és egy jófej varrónővel (Pesti Est tele van a hírdetéseikkel) varratsz Magadnak - vagy akinek szeretnél - kifejezetten méretre egy saját ruhát.
Anyagbeszerzés tekintetében nálunk megint csak elég elkeserítő a helyzet, mert a külföldről beszállított jó minőségű alapanyagok elég ritkák, márpedig egy dögös ruhához ilyenekre kell vadászni. A legminőségibb ruházati lakkanyagokat a Taylor Dance táncruha-kellékesnél lehet megvásárolni, persze ezeket szintén külföldről hozzák és az anyagok méterára elérheti az 5000 Ft-ot is, de még mindig így a legolcsóbb.
Ha pedig van kocsid, akkor meg pattanj autóba és Bécsben nem is kell sokat kavarogni, mert már a Maria Hilferen ráakadhatsz 1-2 üzletre, ahol lakkruhákat (is) árulnak.
Előzmény: lakk-fetis (80)
lakk-fetis Creative Commons License 2002.10.30 0 0 81
Ja elfelejtettem a weblapom cime http//lakk-fetis.fw.hu
lakk-fetis Creative Commons License 2002.10.30 0 0 80
Ha fiuk,lanyok tudnatok nekem segiteni abban hol talalok jo minosegu lakk cuccokat azt nagyon ertekelnem. Ruhat,csizmat stb.stb. koszi.
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.28 0 0 79
SetnaD :
Igazán nincs mit ! :o) Egyébként meg én is eszméletlen látványosnak találom. Lányban jól mutat... :o))))

Latexlover :
Így van ! Hasonlóak a tapasztalataim, dehát azért vagyunk itt a fórumon, hogy segítsünk egymásnak. Az már csak természetes, hogy a Ferenciek terén, az árkádok alatti üzletet (New Wave) én is jól ismertem. ;o) Legeslegelőször valóban náluk volt extrém magas sarkú cipő és csizma, méghozzá a legújabb modellekből. Na persze csak kis méretben, de Magyarországon már ez is nagy szó volt... Jelenleg - való igaz : a West End-es City Line az egyetlen, ami némi kárpótlást nyújt sivár fétiskollekció-kínálatunkban, de ezt az üzletet már a másik topic-ban kiveséztük a magassarkú-rajongókkal.
Igaz, hogy a New Wave eltűnt a Ferenciek teréről, de közel sem nyom nélkül !!! Meggyőződésem, hogy az utódüzlete megtalálható a Pólus Centerben, csak most nem jut eszembe milyen néven futnak. (Az üzletközpont közepe táján találhatók, a hosszú parkoló oldali folyósóágban.) Az eladókat ugyanis ismertem és most abban az üzletben látom néha egyiküket megfordulni, valamint egy-két csizma továbbra is visszaköszön az üzlet kínálatában, amit annak idején a Ferenciek terén láttam először. És árulnak néha egy-két dögös ruhát is... Na, persze nem latexet, mielőtt még nagyon megörülnétek ! :o))
Hehe ! Igen erős a gyanúm, hogy közös ismerősünk van !!! Csak annyit mondok : Utopia ! Na, ezt add össze !!! :o))))
Nos, hogy mi történik a darkroom-ban ? Igazad van, itt egy kicsit jobban szabadjára engedik a vágyaikat az emberek, mert ez egy kis félreeső nyugodt helyiség a buli területén. De nem (csak) attól darkroom, hogy sötét van benne, hanem inkább a (sötét) középkori berendezési tárgyaitól... Ugye, nem kell ecsetelnem milyen játékokra alkalmas tárgyakkal van berendezve ? :o)) De továbbra is fenntartom, hogy a fétis parti nem egy szexorgia, ahol úton útfélen szeretkező emberekbe botlasz, hanem inkább egy disco és egy szórakozó hely keveréke, ahol a kiváltképp exhibicionista párok egy kicsit többet is megengedhetnek maguknak, mint azt máshol tehetnék. Csak épp ilyen helyen senki sem köt beléjük, senki sem hagyatja velük abba, amit éppen csinálnak és senki sem akar odapofátlankodni hozzájuk harmadiknak. Ennyi a lényeg. Tolerancia és diszkréció minden mennyiségben !

Melkopapa :
Hali ! A szőrme nekem is bejön - de még mennyire !!! Különösen, ha lakkal van egybeapplikálva !!! :o))) Ilyen tekintetben elég "sokrétű" vagyok... :o)))))) Ha látok jó képeket, majd linkelek. Egyébként régebben (úgy kb. 10 évvel ezelőtt) létezett egy francia (vagy svájci ???) cég : a Temptation, amelyik egy csomó lakk ruhát készített szőrmedíszítéssel, trapéznadrágokat és tölcsérujjú felsőket szőrmeszegéllyel, valamint olyan kabátokat, amelyek "kifordíthatók" : egyik felületük fényesen csillogó fekete lakk volt, a másik pedig leopárd mintás műszőrme. Szerintem a mai csajoknak baromira bejönne... Kár, hogy már sehol sem látok ilyet ! :o((

Törölt nick Creative Commons License 2002.10.24 0 0 78
Üdv mindenkinek!

+1 Fétis rajongó

Bár én nem a latex és lakk irányába vonzódom, hanem a szőrmefétis irányába. Ha valaki tud ilyen emberről, aki szintén ezt az "ágat" favorizálja, vagy maga is "szőrmefétisiszta" akkor kérem szóljon nekem feltétlen legalább egy email erejéig!

További minden jót mindenkinek!!!

latexlover Creative Commons License 2002.10.24 0 0 77
Üdvözlet a tisztelt társaságnak!

+ 1 latexrajongó.

Nem könnyű Magyarországon, szinte az összes helyet végigjártam már, ahol lakkot és latexet lehet kapni. Csizma ügyben például a West Endben lévő üzlet az egyetlen, ahol megfelelőt lehet kapni. Néhány éve volt még egy cipőbolt a Ferenciek terén az árkádok alatt, de nyomtalanul elköltözött.

Latex Bond: a külföldi fétish partykról szeretnék érdeklődni. Eddig egy ismerősöm járt egy svájci eseményen, ő mesélt róla. Te merre voltál ilyen partyn? Amint írtad, az indulatok nem nagyon szabadulnak el, de mi történik a "darkroomban"?

Előzmény: Latex Bond (38)
setnaD Creative Commons License 2002.10.19 0 0 76
Koszonom a profi segitseget.
egyszeruen csak eszmeletlen jonak talalom, ha egy lanyon/ba ilyen van, de sehol nem talaltam a temaban kepeket...
a nev nelkul keresni pedig lehetetlen... bar sajnos igy is csak ponyplay kepeket talalok, maga a ponyplayt pedig kulonosen nem csipem. csak maga ez az egy cucc egy lanyon jon nagyon be.

koszi megegyszer

Előzmény: Latex Bond (73)
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.18 0 0 75
Latex! Megpróbálok rőviden válaszolni :) 1. Mert kíváncsi vagyok - ez a /diák/újságíró vénámnak köszönhető, vagy a titkos fétisimádatomnak? nem is tudom ,-) - de ha titkos, akkor kivárom, amíg nem lesz az /ugye nem muszáj? :)/ 2. Igen kérlek küld el a listát mailben is. Linkkapcsok nélkül is teljesen jó nekem :) 3. Ha visszajöttél Bécsből meséld már el kérlek milyen új dolgokat tapasztaltál. Előre is kösz.
Előzmény: Latex Bond (73)
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.17 0 0 74
Hogy miért rontom el mindig a linkelési procedúrát, annak a Jó Isten a megmondhatója ! Bocsesz, hogy az egész hozzászólásomból egy nagy LINK lett ! :o))
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.17 0 0 73
SetnaD :
Bár egy kissé offtopic a kérdésed, de azért válaszolok rá, lásd kivel van dolgod :o) : a kérdéses segédeszköz teljes (angol) neve "Pony tail butt plug" azaz Pónifarok-popsidugasz, ami az úgynevezett "Pony play" játékokhoz elengedhetetlen. Bár a magyarosításnak úgysincs semmi értelme, mert gondolom külföldi lapokon kívánsz majd utánanézni a játékszernek. Kezdeti szemléltetésnek gondolom ez is megteszi, hogy biztosan egyre gondoljunk : Pony Plug (Pónidugó) pirosban :o))) és feketében.

PapLan :
Sajnos jól veszed ki ! Ez a nagy büdös helyzet nálunk ! :o( Ezért is indítottam a topic-ot, hogy "hintsem az igét" és talán majd akad egy bátor vállalkozó, aki belevág egy ilyen üzletbe Magyarországon. Szélesíteni kívánom a keresleti piacot, hogy legyen értelme megteremteni a kínálatot. Több külföldi céggel is lehetne szerződni és viszonteladóként teríteni a termékeiket, csak meg kéne látni benne a business-t !!! :o)

Et :
Természetesen készült rólam és természetesen senkinek sem küldök csak úgy bele a vakvilágba, pláne ha nem tudom, mire kell ??? Szóval, naná hogy érdekel, hogy miért kérded ! :o) Ilyen témájú honlapom ugyan még nincs, de már tervbe van véve egy sajátkészítésű, úgyhogy valószínűleg lesz majd olyan privát fotóm, amelyet publikussá lehet átminősíteni a lap kedvéért. Ha iszonyat nagy igény van rá, akkor majd keresek egy tárhelyet 1-2 fotónak és belinkelem ide, ha ráérek.
Nem írtad, hogy kell-e a müncheni üzletek listája vagy sem ?

setnaD Creative Commons License 2002.10.17 0 0 72
meg tudna valaki mondani mi a hivatalos neve annak a cuccnak, amit csajok hasznalnak, anal eszkoz, es lofarkat mintaz. (mintha osszefogott haj lenne) THX
PapLan Creative Commons License 2002.10.17 0 0 71
sziasztok.

tehát ha jól veszem ki a szavaitokból akkor jelenleg nincs sehol semmilyen normális választék Magyarországon??

Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.17 0 0 70
Latex Bond

Köszi a linket, meglestem. Nagyon jó cuccok vannak csak sajna nem tudok nagybevásárlást csinálni pénz hiányában. Pedig szívem szerint a fél kollekciót megvenném :)) Jut eszembe, már régen akartam kérdezni, hogy véletlenül rólad nem készült publikálható fotó, természetesen latexes "állapotban" :) Ha van de ide nem is tudod (vagy nem akarod) kirakni, azért e-mailben örülnék ha küldenél. Ha érdekel, akkor majd elmondom miért kérem. Kösz. :)

Előzmény: Latex Bond (69)
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.16 0 0 69
Et !

Németországbeli tapasztalataimon a münchenieket érted ??? Mert mint írtam, személyes tapasztalattal más német városbeli üzletekkel kapcsolatban nemigen szolgálhatok !
Azonban addig is itt van egy link a kölni székhelyű COSMIC-WARE legszexisebb és legdivatosabb női latex-kollekciójához. Ha Kölnben jársz, akkor ez kötelező látnivaló !!! :o)) (Tévedés ne essék : itt még én sem jártam, csak ismerem a céget !)

Előzmény: Ethaniel Hrystos (64)
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.16 0 0 68
Az az !!! A játékbolttal szembeni üzletre gondoltam én is ! Azt hittem erre már senki sem emlékszik rajtam kívül ! Hiba volt, hogy nem vetted meg azt a nadrágot ! :o))
Tovább szomorítja a tényt az is, hogy a boltban nem csak lakk- és latex ruhák, szoknyák, nadrágok és overallok voltak (rengeteg színben és választékban), hanem cipők és csizmák is !
Nos, én pedig egy fekete latex fűzős csizmát rendeltem magamnak, ami persze azóta is jön.... :o(
Előzmény: djt-122 (67)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!