de persze ez az én magányvéleményem! ettől függetlenül lehet hogy vigyáznak rá minta hímestojásra és lehet hogy csak az udvarban engedik körözni a jónépet :)
hú tesztautót ne vegyél! mindenki szanaszétfogja pörgetni, hogy mennyire megy az automata váltos ceed! csak de ez egy tipp! főleg azért sem mert bejáratós korában mindenki szétcibálja nem éppen egy leányálom neki! egyszer volt a totalcaron is egy cikk, bár ott az újságírós tesztkocsikról számoltak be, hogy mit kaptak szegények!
FÓLIÁZÁS-sal kapcsolatban kérdezném. aki már csináltatott, kárpitbontás nélkül, vagy kiszedéssel?
Én is bontás nélkül szeretném, de a cég , aki a közelemben csinálja, kiszedi az üvegeket, hogy így jobban hozzáfér és szebb lesz.(és azt mondja, komoly helyen így végzik) Viszont félek, nem fog-e utána valahol zörögni a megbontás miatt..
Nyugi, a kondenz víz az. Sokat kiszed a levegőből.Semmi pánik.
Majd akkor, ha nem folyik. Nekem az off előző autómban "bepisilt " a klíma, jó nagy zűrt csinált. Tocsogott a víz az egész alvázban, szét kellett bontani a fél kocsit.
Sziasztok! Ma délután vettem észre egy parkolóban, miután leálltam a kocsival, alatta egy kis tócsa lett és csöpögött is még valami közvtelenül leállítás után. Nem volt lehetőségem arrébb állni megnézni víz-e vagy más, de érdeklődnék vkinek ötlet mi lehet? Esetleg klíma kondenzvíz vagy mi? Nem lehetet vmi sok max egy deci? Előtte még nem volt klímás kocsim, de házakra való klímán látni egy kis csövecskét, párakicsapódás miatt gondolom? Ma egyébként is baromi meleg volt lehet emiatt lett a víz alatta (kocsiban a párás levegőt lehűtötte és a párának vhol el kell mennie, nem?) Egyébként 3 hónapos lesz nemsokára a kocsi (4800km, SW, 1,6CRDi ECSplusz), remélem még nem kell szervízelni. Köszi ha adtok infót!
Én próbáltam a lanosban mindkettöt.Sokkal gyorsabban reagált a gázadásra!!!A betét szüröő és direktszürő között nem éreztem különbséget!!!!!Nem is a teljesítmény,hanem a gyorsulás ezért jobb.
A légszűrő cikket én is olvastam. Csak azt nem értem, ha ennyire jó akkor vajon a gyártók miért nem ezzel szerelik a kocsikat? Szóval lehet, hogy mégsem olyan klassz dolog ez.