Aha, tükör az kellett, csak pont jobbos, de azért kösz! Bár ha sok pénzem lesz (monnyuk kövfizukor?) lehet... jadeaz óperencia. Mindig elfelejtem. Majd szólok ha mégis kell, a mostani ugyanis eléggé gány :( EP
Mivel változott az ár (olcsóbb lett, de mégse annyi mintha meglett volna az 50db), aki azt mondta, "hogyha olcsóbban sikerül, akkor mégegyet kérek", az szóljon már, hogy akkor most mennyit is kér? Ezaz egyik. A másik a számlás, vagy fövárosi találka személyes fizetéssel. Ezt asszem mindenki (akinél nincs "- mél megjött" felirat) magánba jelezze vw1970nek! A harmadik pedig a szöveg. Mivel egyetlen vmire való ötletet se kaptam, marad minden ugy, ahogy van... Vagy? EP
b_sanyi- megbeszélhetjük, hogy elviszed a szélvédőt és műszaki után visszahozod. Bár nemhiszem, hogy nagy összeg lenne. 50.000-ből biztos kijön. (Emelni kell...)
Jopi- itt ülök a tanáriban és várom, hogy a Piri visszaérjen a postáról. Be fogok pisilni...
Szerintem az első szélvédőt el tudjuk boltolni a két Hella-dért és a műanyag kütyükért.:))) Persze ha Hella foncsor nuku kampec és a műanyag cuccosok is Bogárba valók... és nekünk nincsen.
Bár G.Strano jobban képben van, hogy mi van odakint, többet jár arrafelé.
Állítólag a VWácra tervezett kirándulás időpontját elnyomták a VWDePo-ban..:((( Március 28-át írtak, ami péntek.. Igaz az újságot én sem kaptam még meg...
De mindenkinek!
Március 29 a helyes dátum! Továbbá a http://bogarklub-vac.at.hu címen fent van a tervezett progi is.
Ma nekem is hozta a postás a Depót, de még nem láttam, mert nem jártam otthon.
Garázs takarítás közben újabb alkatrészeket találtam, melyek közül felismertem 2 db Hella első lámpabúrát, és nem ismertem fel biztosan néhány fekete műanyag kütyüt.Cikkszám alapján meg tudja mondani valaki, hogy mim van?
G.Strano/Jopi:
Alkatrészileg lehet veletek csereberélni, mint egy jobb arab bazárban, vagy szigorúan kp-ért árultok cuccokat? Van néhány felesleges alkatrészem, pénztárcám/bankszámlám erőteljesen közelít a 0-hoz, viszont 1 hónap múlva műszakira kellene egy első szélvédő (meg még ki tudja, mi...)
Itt a jó idő, kellemes Bogarazást/Buszozást mindenkinek!
AZS: jó a pólód, ami a 7végi kiránduláson volt rajtad!
Amúgy meg irigyellek benneteket, hogy már olvassátok az új Depo-t. Én adtam fel benne 7 hirdetést és már egy hete arra várok, hogy eladhassak valamit, hogy megvehessek mégegy oválablakost.
Kedves Tömeg!
Partizán- az '59-es kasznihoz van csomagtértető, motortértető, sárvédők, de nem valami szépek. Meg kéne nézned.
Zsolt1303-a szinterben nem a fémet melegítik, hanem a műanyag, amibe mártják, az meleg. Ha jól tudom, 40-60 fokos. Ezután ezt a műanyagot még ráégetik. Szóval, ha nem sérül meg, akkor örök életű. Mi az alvázat, a motorlemezeket és egyéb motoralkatrészeket (szívócsonk, olajbeöntő, stb) szoktuk szintereztetni. Nagyon jól néz ki, ha kész. Mogyoródon csinálják.
Márványfarkas-nekünk van egy komplett 411-es autónk, csak a váltó hiányzik. Utánajárok, mivel már 3 éve ott áll, de amúgy nem a mienk. Talán megszerezhető.
Szepes írásait szokok szeretni, de úgy látszik hogy most előjött belőle az állat.
Az EU-s cikkét azért nem hoztam fel az előbb, mert remélem, hogy ez a szemlélet nála nem állandó. Lehet, hogy fájt a foga vagy otthagyta a barátnője és ezért írt ilyeneket.
A farmer belsőt meg nem értem. A képen szép gyári vajszínü belseje van a busznak. Miért kell szétbarmolni?
Látom a levlistán, hogy lesz rahmenkopf-od?
Fáni mikor lesz kész?
Látom már, hogy mi leszünk itt a laggazdagabbak!!!
Az új depoban még az a busz se sokat ért. Szerintem van ebben az országban ennél jobb t1 szép számmal. Azért ez az 1200es motor, meg a tervezett farmer belső egy kicsit húzós. Ami még egy kicsit baszta a csőrömet az a Szepes EUról írt valamilye. Én speciel nem érzem a balkánon magam, jó szerelőm, jó lakatosom van. Az istennek se akarok rájönni, hogy miért kell mindig visítani az itteni barbár viszonyok miatt, főleg egy szerelőnek...
Nem tudom, hogy az ilyen nyugdíjasféltő írások mit keresnek egy autós újságban. Nem biztos, hogy minden bogaras úgy látja az ilyen dolgokat, mint az MBK elnöke, talán épp ez a szép ebben a bogarazásban, hogy független az ilyen közéleti dolgoktól
Hali mindenkinek!
Örülök annak hogy ilyen vehemensen készülnek néhányan máris a gyomai gyorsulási versenyre.De nehogy kedvét szegjük azoknak akik nem spécizett géppel jönnek.Mindenkinek lehetősége van indulni,Majd megpróbáljuk az erőviszonyoknak megfelelően elrajtoltatni a versenyzőket.Bár a végére a sors mindenkit nem vehet a kegyeibe, hiszen mindenki mindenkivel aligha mérheti össze csikóit.
Addig is mindent bele!
Üdv doca
A Kardos Feri új száma mégegyszer:06 30 6065-620
Pityubácsi! Én itten érzem a biznic szagát. Van egy csomó, végül is fölöslegessé vált cuccom. Egyrésze lebontva Fániról, más dolgok meg olyanok, amik nem kellenek nekem. Most igazából nincs kedvem minden aprósággal rohangálni, de egy részét a dógoknak kivihetjük a rajzásra. Ha már ott tudunk csinálni tizenhuszonezret, megérte.
Nem a Te gépedre gondoltam, hanem azokra a szériamasinákra, amelyek 80 maxra vannak berendezkedve...