Keresés

Részletes keresés

Gabiiiiii Creative Commons License 2007.04.10 0 0 600
na,azert bohocot ne csinaljunk mar magunkbol.......
Előzmény: Kuruc777 (599)
Kuruc777 Creative Commons License 2007.04.10 0 0 599
Esetleg még volna egy másik lehetőség is a válláson kivűl is.Tanulj meg sakkozni de olyan szinten,hogy tutira hülyére verd a férjed.Amennyiben ez sikerűl az újjaid körűl fogód irányitani a férjed.Megteheted mert mint iród időd az van,csak még egy kis akarat kell!!!
Előzmény: minipipi (597)
minipipi Creative Commons License 2007.04.10 0 0 597

Sziasztok!

Szeretnék én is hozzászólni a témához.

 

Fruti mondatait akár én is mondhatttam volna:"ha egy nő olyan kapcsolatban van benne, amelyikben testileg, vagy lelkileg nem talál kielégülést, akkor megpróbál tenni ezellen. Magyarul megpróbálja jobbá tenni a kapcsolatot. 

Az más kérdés, hogy ezt milyen módszerrel teszi: veszekszik, kritizálja a párját, stb... "

Nos nálunk veszekedésben nyilvánul meg a dolog.

Ha 1 mondatban kéne megfogalmazni a problémát akkor nálunk az okozza a gondot, hogy a férjem jelszava: "a pénz boldogít, ha pénz van minden oké", míg az enyém "a pénz nem boldogít".

Egy kis porfészek faluban lakunk nem luxusban, de mindenünk megvan, ami kell és az itteni embereknél egy fokkal jobban élünk.(tavaly 4*-os szállodában nyaraltunk 1 hétig stb...).A férjem hajtja a munkáá én meg már 3 éve vagyok itthon egyedül a gyerekekkel.

A baj ott kezdődik, hogy sosem laktam falun és mikor ideköltöztünk, akkor is egyetlen porcikám sem akarta otthagyni a közeli nagyvárost.De akkor választanom kellet: vagy küzdök tovább és havi 40 ezret kidobok albira vagy ugyanazt a saját házunkra fizetjük és családom lesz, élünk boldogan.

Hát én az utóbbit választottam, amit olyan szemontból megbántam, hogy azóta is hiába próbálkozom barátságokat kötni az itteniekkel, mindig is csak idegennek érzem magam, nincsenek barátaim.

Szóval a párom reggeltől estig dolgozik, amikor este hazaér án vágynék arra, hogy kicsit beszélgessünk, erre ő leül a gép elé sakkozni és éjjel 1.ig nyomja.

Hát, nem akarok panaszkodni, de azért tök sz.. .Amikor szóvá tszem ezt, akkor mindig csak azt kapom, hogy vegyem már észre magam, hogy milyen jól élünk, mindenünk megvan és ő igenis sokat dolgozik a családjáért és hogy keressek valaki kismamát, akivel beszélgethetek.  És még hozzáteszi azt is, hogy náluk nem volt divat a beszélgetés, amikor apukája elmesélte volna mi volt a munkahelyen, anyukája mindig csak lehurrogta, hogy nem érdekli.

ilyenkor ez nekem tök sz..-ul esik. Mindenünk megvan és én mégis itt vagyok tök magányosan. Szinte semmineknincs így értelme, ha este nem tudom kivel meegbeszélni, nem?

Amikor tavaly Gergő akkora volt hogy már kereste a gyerekek társaságát én szinte az összes anyukával próbáltam barátságba kerülni, de az itteni felfogás számomra érthetetlen.Volt egy ollya csaj, akit sokáig fűztem mire átjöttek hozzánk nyáron a kertbe fürödni a kislányával és utána visszahallottam azt mondta neki a férje, hogy miaz hogy a szomszédba jár pletykálkodni, inkább a krumplit kapálná.

Szóval mit kezdjek az ilyenekkel?

Lehet ilyenekkel barátkozni, aki a saját gyereke érdekét nem nézi?

Nekem nem megy.

Hát bocs hogy untattalak titeket, de már muszáj volt ezeket kiírno magamból, tele vagyok emiatt feszültséggel.

üdv mindenkinek: Szilvi

Kuruc777 Creative Commons License 2007.04.09 0 0 595
Teljes mértékben megértem,hogy mit is neveznél Te boldogságnak.Mégis felmerűl néhány kérdés:pl.párodnak nem-e volt anyukája és az nem-e volt nő?Vajon nem ez a nő vagy anyuka nevelte kicsi fiát ilyen önzö természeté?Vajon hány anyuka ki nőnek tartja magát,kicsi fiát,hát nem az életre tanitja,ugymond csak jót akar adni a fiának.Szóval igaz az a közmondás,hogy a pokol felé vezető út csupa jó szándé- kal van kikövezve.
Előzmény: Gabiiiiii (593)
Gabiiiiii Creative Commons License 2007.04.09 0 0 594

ja,es a nagymama,aki sajnos nemreg halt meg,halala elott azert elmeselt egy par dolgot,mi kuvulrol tenyleg boldogsagnak latszott,hiszen mindent kifele mutattak,ami belul rohadt is....A nagyapam egesz eleteben kurvazott,neha hazahozta az aktualis baratnojet a nagyanyamhoz meg a gyerekekhez...az,hogy szexualitas,az a nagymamanak az egvilagon semmit nem jelentett azon kivul,hogy rafordultak,2 perc mulva meg le...Az,hogy egesz eleteben dolgozott a foldeken,nevelte a gyerekeket meg a joszagokat,de megis kuss volt a neve......

 

ezt nem neveznem boldogsagnak,illetve nekem mas fogalmaim vannak rola

Előzmény: Kuruc777 (592)
Gabiiiiii Creative Commons License 2007.04.09 0 0 593

tudod,nekem mar egy kicsit mast jelent a boldogsag,mint a nagymamamnak..En nem vagyok attol boldog,ha a parom felremegy,de hozzam jon haza,meg a gyerekekhez vegul...nem vagyok boldog attol,ha nagy kegyesen ad penzt cipore

 

En attol vagyok boldog,hogy a parom egyanrangukent kezel,hogy kikeri a velemenyemet,nem legyint egy vitanal,hogy az en velemenyem ugysem szamit,hiszen CSAK egy no vagyok......En nem attol leszek boldog,ha vegre ferjhezadom a lanyaimat,engem az tesz boldogga,ha tanulnak,ha sikerult onallosagra nevelnem oket,ha nem szorulnak soha senkire,a leendo ferjukre legkevesbe.....Engem az tesz boldogga,ha a parom orommel jon haza hozzank,ha a munkahelyemen sikereim vannak es ezt az egeszet sikerul bizonyos fokon egyensulyozni ugy,hogy ebben a fene nagy kaoszban  mindegyikunk megtalalja a helyet....

Előzmény: Kuruc777 (592)
Kuruc777 Creative Commons License 2007.04.09 0 0 592
A nagy helyzet az,hogy az akkori és a mostani alkotmány is biztositja az egyenlő jogokat.A társadalom elvárása az ténylegesen különbőzik.A kérdés mégis az ki volt a boldogabb?Mint irtam derüsnek láttam nagyanyámat és barátnöit is.A fene nagy jogokal biró XXI-ik század hölgyei hiányába vannak ennek a derünek de a környezetükben is hiánycikk a boldogság.Ez a topik is az agresszivitást és nem a boldogság titkát részletezi.Azt hiszem elöszőr is meg kellene fogalmazni hova tünt a boldogság,a derű a mai nőkből?
Előzmény: Gabiiiiii (590)
fruti Creative Commons License 2007.04.09 0 0 591

Pontosan ez az egyik nagy különbség a férfiak és nők között szerintem, hogy ha egy nő olyan kapcsolatban van benne, amelyikben testileg, vagy lelkileg nem talál kielégülést, akkor megpróbál tenni ezellen. Magyarul megpróbálja jobbá tenni a kapcsolatot. 

Az más kérdés, hogy ezt milyen módszerrel teszi: veszekszik, kritizálja a párját, stb... A férfi ezt sok esetben agresszivitásként éli meg, és előbb-utóbb ő lép le. Holott a nő csak azért küzd, hogy boldog lehessen az adott kapcsolatban.

 

Előzmény: Kuruc777 (587)
Gabiiiiii Creative Commons License 2007.04.09 0 0 590

mert a tarsadalom oket nem kenyszeritette egyszerre vagy 5 szerepbe,amiben illik az embernek helytallnia....Tudom,ok is dolgoztak kemenyen a foldeken,kozben gyereket neveltek,megsem feriasitotta oket a tarsadalom......Meg a mentalitas is mas volt,elismerem,az tortent a hznal,amit a haz ura parancsolt,tehat ezzel a fene nagy egyenjogusaggal is meg kellene tanulni elni,nem visszaelni.....

 

A nok a regi szokasokba nottek fel,nem lazadtak ezellen,igy volt szamukra termeszetes..Vilageletukben kiszolgaltatottak voltak,eloszor a szuleiknek,aztan eletuk vegeig a hites uruknak...Mind anyagilag,mind erkolcsileg.....Vigyazni kellett a falu szajara,az egesz eletuket a csaladjuknak szenteltek.....

 

Sokminden megvaltozott azota /szerencsere vagy nem/,es meg a nok sem mindig tanultak meg a jogaikat a helyen kezelni.....

 

Az agresszivitast is illene deffinialni...Ki a agressziv??? Aki felemeli a szavat a jogaiert,aki ellentmond a teremtes koronainak,vagy ennel durvabb??

Előzmény: Kuruc777 (589)
Kuruc777 Creative Commons License 2007.04.08 0 0 589
Apropó stressz.Most a nagyanyáink idejére gondolok vissza.Mindig értetlenűl néz- tem,hogy honnan meritettek,annyi derűt a szürkének tünő hétköznapokhoz.Pedig ha valaki részesűlt stresszbe ők egyszer biztosan.Háborúk és azt követő nincste- lenség.Az én nagyim még el is temetett 5 drb gyermekét és emelett csak derűs volt és végtelenűl kedves.Választékosan tudótt kommunikálni az emberekkel és min- denkihez volt egy jó biztató szava.Őreg korában is adótt magára mert mindig gon- dozóttan járt....Szóval nehéz megérteni,mitől is lesznek a nők agresszivak?
Előzmény: Törölt nick (588)
Kuruc777 Creative Commons License 2007.04.08 0 0 587
Egy nő azért lesz agressziv mert testileg és lelkileg is kielégületlen.Most erről érdemes lenne vitatkozni,hogy miért lesznek vagy maradnak kie- légületlenek.A kielégületlen férfiak tovább állnak,nem akarnak minden áron birtokolni,föleg nem egy házisárkányt.Hát én igy látóm ezt a témát.
Gabiiiiii Creative Commons License 2007.04.01 0 0 585
hat ha ez az egyetlen oka,akkor igazad van....de en attoltartok,hogy nemez az alapveto problema
Előzmény: Törölt nick (584)
Gabiiiiii Creative Commons License 2007.03.19 0 0 583
aha,ezt magyarazd  meg pl a topiknyitonak:))
Előzmény: redzsi0605 (582)
redzsi0605 Creative Commons License 2007.03.19 0 0 582
Akkor  nincs meccsnézés,ez csak zsarolás nem agresszivitás!
Előzmény: Gabiiiiii (581)
Gabiiiiii Creative Commons License 2007.03.19 0 0 581
ez ma nem jo,a 4 napi maradek lesz a vacsora:))))
Előzmény: redzsi0605 (580)
redzsi0605 Creative Commons License 2007.03.19 0 0 580
Nem szempillarebegtetés kell,hanem addig nincs vacsi amíg nem világít mind az öt égő!
Előzmény: Gabiiiiii (579)
Gabiiiiii Creative Commons License 2007.03.19 0 0 579

tudod,eleg nehez am annyit dolgozni a munkahelyen,mint egy ferfi,aztan lehuzni min.megegy muszakot este /mosas,fozes,vacsora/ es este bubajos,kedves,odaado lenni........

Pedig abban igazuk van a fiuknak,hogy nem szabadna teljesen kiesni a hagyomanyos szerepbol,hiszen igenis jo erzes szempillarebegtetve varni,mig a csalad feje kicserel egy villanykortet /nem mintha en nem tudnam/:)))

 

Jut eszembe,nalunk lassan tapogatni kell,5 egobol 2 vilagit...Most vagy sikerul ravennem eletem parjat a szempillarebegtetessel,vagy agressziv leszek:)

Előzmény: redzsi0605 (578)
redzsi0605 Creative Commons License 2007.03.19 0 0 578

Igazad van az utobbi időben jóval többet kell vállalni!

Előzmény: Gabiiiiii (577)
Gabiiiiii Creative Commons License 2007.03.19 0 0 577
vallalja a rossebb...muszaj
Előzmény: redzsi0605 (576)
redzsi0605 Creative Commons License 2007.03.19 0 0 576

Sziasztok!

Valóban mostanában többet hallani a nők agresszivitásáról!

Lehet,hogy régen is volt csak nem került napvilágra.

Megdőlni látszik a nök gyengédek érzékenyek státusz?

De még mindig ők vannak többségben!

Lehet,hogy nem bírják a terheket amit vállalnak és ezért válnak agresszivvé!

Gabiiiiii Creative Commons License 2007.03.17 0 0 575
egy felreertest azert tisztazzunk...egy szoval sem mondtam,hogy a nok angyalok es nem manipulaljak a ferfiakat:)
Előzmény: Álomvédelmi twist (574)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.03.17 0 0 574

"miert furcsa az,ha egy no agressziv"

 

Nekem, egyáltalán nem furcsa, csak azoknak a lúzer szerelmes hímeknek, akik azt hiszik, vagy a rafinált és a férfiakat kihasználni akaró nők azt hitetik el velük, hogy a nők érző szívű angyalok. Semmi baj azzal, hogy a nők milyenek, csak akkor mondjuk ki.

 

Jelzem a modern tudomány már azt a mesét is megbuktatta, hogy a finom, érzékeny lelkű nők számára a szerelem, és az ún. előjáték a fontos, szemben a durva hímekkel, akik ugye meghágják a nyőstényt, és máris fordulnak le róla és horkolva zuhannak mély álomba. Nos, kiderült, hogy a nők is gyakorlatilag ugyanannyi idő alatt izgulnak fel.

Le a mítoszokkal (ebben is)!

Előzmény: Gabiiiiii (573)
Gabiiiiii Creative Commons License 2007.03.17 0 0 573

miert furcsa az,ha egy no agressziv,ha egy ferfi az,akkor macso es elismeresremelto?...Egy no siman agressziv,ha felemeli a szavat es nem bologat a felsobbrendu XY kromoszomanak?..Miert kellene egy nonek mindig puha,kedves es noiesnek lenni?? Hiszen mikor fur-farag a ferfi helyett,akkor valahogy ez nem szokott zokszokent elhangozni.Mikor annyit melozik,mint egy ferfi,sot sokesetben tobb muszakot huz le,akkor tenyleg elvaras,hogy este 10-*kor egy bajos cicababa legyen???

 

Na ne mar......Egyebkent ha visszaolvasol,Gezoo-val mi mar remekul elvitatkozgatunk errol /mas topikban is/ sertodes nelkul,nemi onironiaval is....

Előzmény: Álomvédelmi twist (572)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.03.17 0 0 572

"beszeljunk mar egy kicsit  a pasikrol"

 

Á, ez a hozzászólás jól példája annak, hogy a nők nemcsak agresszívak, de rafinált terelők is.

De persze, én, mint liberális, az egyenjogúságban hívő férfi, egyáltalán nem akarom megakadályozni, hogy a "pasikról", emberi nyelven szólva: a férfiakról is beszélj, - egy másik topicban.

 

"a nok fellazadtak a ferfiuralom ellen"

 

Tessék? Ennek a topicnak nem a női "lázadás" a téámája, hanem a női agresszivitás. és az, ha nem tévedek, kettő! Ebben a topicban azt kutatjuk, hogy a nők miért verik, gyilkolják a férfiakat, gyerekeiket, egymást?

Ha lehetne, itt, inkább ehhez szólj hozzá!

Előzmény: Gabiiiiii (571)
Gabiiiiii Creative Commons License 2007.03.17 0 0 571

Gezoo eredeti topikleirasara azert meg reagalnek...Tenyleg azert vannak a csaladon beluli vitak,veszekedesek,mert nok nem mimozalelkuek????

Egy kapcsolathoz legalabb ketten kellenek,beszeljunk mar egy kicsit  a pasikrol,akik nem talaljak a helyuket azota,miota nem egyedul az o szavuk a donto,miota a feleseg esetleg onfenntarto,miota nem fuggnek tole,miota nem az o szava a paracs a csaladon belul....Ez sokkal erdekesebb tema szerintem,mint hogy a nok fellazadtak a ferfiuralom ellen.......Ok mar alkalmazkodtak a mai korhoz,ez a pasiknak sokkal nehezebben megy:))

krumplicsku Creative Commons License 2007.03.16 0 0 570
topic leírásra válaszlva. Vannak. pl. itt is. :) én is. :)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.03.16 0 0 569

"Öljétek meg, öljétek meg!" - kiabálták a lányok

 

2007.03.16 11:20

 

Egy csapatnyi tinédzser meggyilkolt egy 16 éves fiút Nyugat-Londonban. A támadás kiváltója oka az lehetett, hogy el akarták lopni a fiú kutyáját.

 

Kodjo Yenga barátnőjével sétáltatta kutyáját, amikor rájuk támadt egy késekkel, kalapácsokkal és baseballütőkkel felszerelkezett hét főből álló banda, és verekedést provokáltak.

A fiút barátnője, Cookie próbálta visszatartani, ám Kodjo bátran kiállt. A 16 éves fiút hátbatámadták, és több helyen, köztük a szívén, is megszúrták.

A többiek, köztük lányok is, ezt skandálták: "öljétek meg, öljétek meg!" Kodjo összeesett, de még ekkor is rugdosták a banda tagjai.

"Mindenhol vér folyt. Nem tudtam tenni semmit, csak sírtam és sírtam" - mondta el barátnője.

A mentőautóban a fiúnak ezek voltak az utolsó szavai: "mondják meg Cookie-nak, hogy szeretem". A 13 és 21 év közötti elkövetőket elfogta a rendőrség.

http://www.inforadio.hu/hir/eletmod/bulvar/hir-110433

Gézoo Creative Commons License 2007.02.05 0 0 568
  Mindig meglep, hogy ember-nő, hogyan képes efféle galádságokra..
Előzmény: Álomvédelmi twist (567)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.02.01 0 0 567

Hadd hozzak egy újabb példát, -  a topicot kissé tágabban értelmezve - a női kegyetlenségre.

Ezeket nem azért teszem, mert gyűlölöm a nőket, nem. Csak a finom, anyás, érzékeny minden nőre vonatkozó női lélekről szóló mítoszt gyűlölöm.

A nők is emberek, vannak köztük finomak, érzékenyek, jók, önfeláldozók, de vannak köztük gonoszak, gyilkosok, gyerek- és férjgyilkosok, pénzéhesek, gátlástalanok, lélektelenek, primitívek, buták, génvadászok, stb., és nem akarok asszisztálni ezeknek ahhoz, hogyha bűneik lelepleződnek, színészkedve elpityeredve maguk elé pajzsként emeljék, hogy "én csak egy gyenge nő vagyok", tessék engem felmenteni.

 

Óriási botrány a kórházban: ragasztószalag a csecsemők száján 2007.02.01 10:04

 

Az orosz ügyészség nyomoz a jekatyerinburgi kórház ügyében, ahol a személyzet állítólag ragasztószalaggal hallgattatta el a csecsemőket.

 

Az eljárás akkor került nyilvánosságra, amikor az egyik ápolt meghallotta a babák tompa sírását. A csecsemők valamennyien árvák voltak.

A kórházban fekvő nő mobiltelefonjának kamerájával filmre vette az újszülötteket, ahogy beragasztószalagozott szájjal fekszenek kiságyukban.

A nő szólt a nővérnek, aki azt mondta neki, hogy törődjön a saját dolgával. Végül sikerült elérnie, hogy a szalagokat levegyék a babák szájáról.

Az ápolónő már nem dolgozik a kórházban. A gyerekeket állítólag azért kellett elhallgattatni, mert nem volt elég nővér az ellátásukhoz.

http://inforadio.hu/hir/kulfold/hir-102105

Svenie Creative Commons License 2007.02.01 0 0 566
.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!