A hozzászólások törlésekor a fórumszoftver szabványlevelet küld(het), amiben egyedül "a moderátor személyes megjegyzése" rovatra van befolyásunk, a többit kár is olvasni.
A levélben említett emilcím nem működik, ne írjatok rá.
Mindezeken nem tudunk változtatni, ne minket szidjatok! Illetve minket is lehet, de akkor sem tudunk.
Kérném, hogy a KINIZSI SZÁZAS topic fejlécét a következőre cseréljétek:
"Alapinformációk elérhetők a Kinizsi Százas hivatalos honlapján, ahol hangsúlyozottan ajánlott átnézni További információk és a Levelek menüpontokat. Új érdeklődőknek a www.asciimo.hu címen a gyakran feltett kérdésekre igyekeztünk válaszolni. A nevezési lap letölthető a Kinizsi Százas nemhivatalos honlapjáról, ahol a korábbi évek itinerei (füzetei) is megtalálhatók. A 2012-es Kinizsi időpontja május 19.20., szombat-vasárnap. Az orvosi igazolást mindenkitől kérik! Hivatalos 2011-es teljesítői lista még nincs! Ne kérdezd meg! :-)"
Kérném, hogy a TTB (232618) hozzászólást töröljétek, mert olyan IRL információt tartalmaz, aminek jogkövetkezményei is lehetnek, vagyis nem a fórumon kell megoldani. Köszönöm!
Megtörtént: törölve, kitiltva. A hasonló eseteket nektek kell jeleznetek a jövőben is! Én nem tudom eldönteni, hogy valaki "törzstagnak" számít-e (az egyesületetekben, baráti társaságban) és csak lazább a stílusa, mint a szokásos, vagy módszeresen topikot rombol. Feltételezem, hogy a topikotokban mindenki IRL is ismeri egymást, úgyhogy ezt ti el tudjátok dönteni.
Kérem a Túramoderátort, hogy a Tiszaújvárosi Természetjárók topicból a Dr Szipák Béla nicknévvel "fémjelzett" off-topic hozzászólásokat törölje vagy valami alkalmsabb topicba helyezze át. Az illető hangyaszorgalommal próbálja szétverni a nemrég létrehozott fórumunkat. Előre is köszönöm a közbelépést.
Legyetek szívesek a Kéktúra - jelvényszerző túramozgalmak fórumból a 31576-os hsz-em törlését - ha jobb ötletetek nincs -, mert nem jelentek meg benne a feltöltött képek! Illetve a rájuk mutató hivatkozások megvannak, de sem a bélyeg-képek, sem a nagyobb méretűek nem érhetőek el!
Már tegnap délután is próbálkoztam a képek feltöltésével, és habár akkor is feltöltődtek, már a hsz írása közben sem jelentek meg, most akkor igen, csak a hsz-ből tűntek el, amikor elküldtem a beírást! Ennek esetleg tudjátok az okát? Köszi!
Egyébként SZVSZ a youtube videó linkek esetén a videó automatikus beszúrása rossz feature, ui. meg fogja bontani az egyébként kellemes, egységes struktúrát -> tele lesz néhány topik hatalmas méretű videókkal, amiket az olvtársak többsége úgy sem néz meg, de az értékes helyet viszont elfoglalják.
Ha én lennék a fejlesztő, azt csinálnám, hogy a videókat alapból thumbnail méretben embeddelné be a script, mondjuk 270x222 méretben, mint a zeneszoveg.hu.
Amúgy tudom, ez nem a moderatúra hatásköre, de a technikai belepofázásoknak nincs topikja :)
Jó lett az új postszerkesztő, végre Opera alatt is működik, grat.A linkesités, és a képfeltöltés is jobb lett így.Bár lehetne az eszköztár háttere #FFD699 színű, bár ez már tényleg csak apróság :)
Akkor én minden bizonnyal pocsék értékelhetetlen válaszokat adtam. Pedig úgy tűnt, nekem, olyannak is szólnak a kérdések, aki nem kéktúrázik, és a Kéktúra topikot sem nézi.
Egész eddig nem jutott eszembe, hogy spam lenne...
Halihó! A TTB-ből az önpárbeszédet ki lehetne törölni? Olyan erőltetett, és még kolbász sincs benne. (Hsz.számot írhatnék, de mire bepötyögöm, már újabbak is lesznek. Szerintem tudod, miről van szó. :) ) Köszi!
Kész. Mostanában az egész Fórumban gyakori ez a központi szoftverhiba, sokszor látszik a kedvenceknél a legutolsó hozzászóló, a topikban a hozzászólása viszont nem. Ilyenkor nem kell újra küldeni a hozzászólást, idővel megjelenik.
Legyetek szívesek töröljétek a Kéktúra - jelvényszerző túramozgalmak topikban elkövetett (29864) hsz-em nem odavaló tartalom miatt' Ezzel kapcsolatban kérném Hobo Bobo erre adott válaszának törlését is. A hsz-t majd feltöltöm a nyugdíjasokra vonatkozó bekezdés nélkül újra!
Szerintem Denny bá a Kéktúra és a Teljesítménytúra topikokban (főleg az előbbiben) azt jelzi, hogy ő pihenne egy kicsit, mert túl sokat fórumozott eddig. Segítsetek neki. Köszi