Sziasztok! Ma vettem át az autómat az M6-nál. Minden nagyon rendben volt, kedvesek, gyorsak pontosak voltak. Sok apró ajándékot is kaptam az autó mellé. Teljesen elégedett vagyok mindennel, köszönet nekik innen is! Egyedül a használtautó beszámítást nem értem teljesen! Írtunk rendes adás-vételit, de egy meghatalmazást is, amit én adtam, hogy szükség esetén kivonhassák a forgalomból! Azt mondták nem íratják át! Ezt érti valaki?
"Az első légbeömlőzt hogy lehet kiszedni? Kicserélték, de megint nyikorog." Ezt sajnos, vagy szerencsére nem tudom. Még nem volt vele problémám. De, ha nekem is jelentkezik, ki fogom deríteni. :)
Nekem kedden megprobálták megcsinálni,de még roszabb lett,már eláll az egész műanyag a műszerfal mövött,elvileg rendelnek másikat és gariba cserélik,de ezt most 3x-a igérik...de most addig járok a nyakukra,h ki is legyen cserélve,mert igy már zavar!!!
Ha már olaj. Ha hidegen beindítom (1.6 crdi) a motort 4 másodpercig ég az olajnyomás jelző lámpa miután már beindult. Más is tapasztalt hasonlót? Nekem ez nagyon nem tetszik, más (benzines) autón ilyet még nem tapasztaltam.
Köszi A VÁLASZOKAT -majd eldöntöm-az olajat már megvettem= MOBIL 0 W40-már csak olajszürő kell-s lecseréltetem 5e körül. AZ APJUK FAXÁT a lehuzos szervizeknek.
nézz bele ebbe a fórumba, itt elmondják pro és contra az érveket persze nincs igazság ebben sem.
Én a nem szétszedettben hiszek bár még nem csináltattam, félek azért hogy nem sikerül majd hibátlanul összerakni pláne hogy 1 napig autó nélkül legyek.
A skyfol-nál (nem szedik szét) is van 5-7-10 év gari igy nagyon rosszul nem csinálhatják.
Szia! Bocs, h bele vauvau.... Állandó téma ez az olajcsere. Egyik azt mondja, h felesleges, met sosem kopik be a motor, és kidobott pénz.
Másik szerint meghosszabbítja a motor élettartamát.
Szerintem 1000km-nél nem kell aggódnod semmin. Cseréled, vagy sem, szerintem.. hát.. nehéz megítélni, de mindegy. Úgysem fogod 10 évig hajtani a kocsit, tehát magadnak nem teszel jót.
Én 7000km-nél cseréltettem. Saját megítélésem szerint ez volt az arany középút. Fémkezelő adalék is van benne, akár 3* ekkora nyomatékot is bírna az olaj, valamint szárazon is futhat a motor akár percekig tőle. (MPG Extreme) Plusz költség alig volt, a neten vettem az olajat, az adallékot is, még így is kevesebbért, mint amit egyes szervizek az olajért kérnének.
300nm körül van a nyomaték,(box) már 50.000km-nél tartok. A fogyi alig 5 liter klímával is, és a tolóerő ott van ha kell néha. Igaz két hónapja nem járok 110- 120 felett sosem, de jól jön az erő, ha el kell szaladni valaki elől, vagy tényleg sietni kell.
Én a Pappas-nál vettem az autót és külön rákérdeztem, hogy mennyire kell komolyan venni az 1000 km-es olajcserét. Válaszként azt mondták, hogy nem kell cserélni, pedig rábeszélhettek volna a szervíz javára. Jómagam most 850km-nél tartok, még nem döntöttem el mit csináljak. Lassan időszerű lenne döntenem
Megyek a kocsiért:) 2hétig volt a törött fenékkel a szervízben, kiváncis vagyok milyen munkát végeztek.. Egy kérdés: Én nem tudom hogy hogyan kell, vagy a kocsi hülye hozzá, hogy ha lehúzott ablakkal kiszállok a távirányítóra nem húzza fel az ablakokat?
de persze ez az én magányvéleményem! ettől függetlenül lehet hogy vigyáznak rá minta hímestojásra és lehet hogy csak az udvarban engedik körözni a jónépet :)
hú tesztautót ne vegyél! mindenki szanaszétfogja pörgetni, hogy mennyire megy az automata váltos ceed! csak de ez egy tipp! főleg azért sem mert bejáratós korában mindenki szétcibálja nem éppen egy leányálom neki! egyszer volt a totalcaron is egy cikk, bár ott az újságírós tesztkocsikról számoltak be, hogy mit kaptak szegények!