Keresés

Részletes keresés

Gumipitypang Creative Commons License 2002.11.25 0 0 141
Sziasztok!

„és akkor már csak évtizedek kérdése hogy nálunk is kapható legyen” hát ez az, miért kell 80 éves koromig várni egy ilyen ruhára. Az érzés biztos ugyanaz lesz akkor is, de elképzelhető, hogy a szex már nehezebben fog menni :-).
Na de félre a tréfával, Darkage írta, hogy itt mindenki segíteni próbál a másiknak. Én is hasonlóképpen gondolom, bár nem régóta olvasgatom a fórumot, de messze itt a legbarátságosabb a légkör, szerintem nagyon jó társaság gyűlt össze. Komolyan, már csak néhány latex-kedvelő hölgy hiányzik. A gyakorlottabbaknak nincs valami ötlete, esetleg hirdetés feladása, amivel idecsalogathatnánk egyet…(lehet, hogy hülyeséget beszélek).
Latex Bond!
A feleségem szoktatása természetesen nagy erőkkel folyik. A transzparens latex kép engem is érdekelne, gyüjtöttem én is egy-kettőt a net-ről amiket megosztanák Veletek, hogy lehetne ezt technikailag megoldani? A bécsi utazást a saját autómmal gondoltam (téli gumi van, hólánc beszerzés alatt), úgyhogy 3 üres helyet tudok felajánlani január közepe körül, benzinpénz elosztással (nem fogyaszt sokat az autóm), a cél természetesen lakkot és latexet áruló boltok látogatása Bécsben (nem ezt hívják szextúrizmusnak? :-)).

Sziasztok.

yozza Creative Commons License 2002.11.25 0 0 140
Nem nézhet ki rosszul egy ilyen ruha... ;o)Különösen, ha az átlátszóságát vesszük figyelembe ! Az óvszerek rendkívül vékony, átlátszó és rugalmas latexből készülnek, úgyhogy az ötlet valóban kiváló ! Csak arra lennék kíváncsi, hogy hogyan rögzíti az egyes darabokat egymáshoz ? Ragasztással ? Mert akkor eléggé dirib-darabokból összetákolt ruha benyomását keltheti a szemlélőben és ráadásul a ragasztásnál szükségképpen vastagabb lesz az anyag... Szóval kíváncsi lennék ezekre a ruhákra ! Nincs valahol fotó róluk véletlenül ?

én is kíváncsi vagyok hogy nézhet ki egy ilyen óvszer-latex ruha. szerintem a "hegesztés"-nek nevezett eljárással ragaszthatja a darabokat egymáshoz mert annak van a legjobb tartása úgy hogy nem roncsolja az anyagot... sajnos képe(ke)t eddig nem találtam, de ami késik nem múlik... ha tényleg jó minőségben sikerül előállítani ezeket a cuccokat nyugati szex-shopokban előbb utóbb úgyis felbukkannak... és akkor már csak évtizedek kérdése hogy nálunk is kapható legyen

Előzmény: Latex Bond (129)
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.25 0 0 139
Szia Darkedge !

Ateus teljes jogkörrel felruházott helyettesítőm az új látogatók fogadásában illetve köszöntésében, mert már oly régi bútordarabnak számít itt a topic-ban ! :o))))) (Nehogy már megharagudj At ! :o))) ) Arról meg már nem is beszélve, hogy a szívemből szólott Hozzád ! Úgyhogy nekem már semmi dolgom sem maradt, csak biztatni, hogy látogass be hozzánk sűrűn ! És semmivel sem vagy OFF, ami a témába vág... Sőt, valójában a téma elfogadtatása érdekében elegendő lenne csak úgymond "lejelentkezni" itt a topic-ban, hogy "lám, itt vagyok, én is latex- vagy bármi más fétisiszta vagyok és együtt bírok élni vele, valamint a párom is együtt bír élni vele...".
Na, ez persze csak vicc, hiszen az eszmecsere és őszinte segítségnyújtás mindennél fontosabb, úgyhogy ha lehet, ne csak ennyit írjatok ! :o)))
Valóban a Te helyzeted messze nem olyan kilátástalan, mint néhányunké, hiszen Te magmaradtál a "viselje a lány a szexis holmikat" kategóriánál, de azért attól ez még fétisizmus a javából ! Gerjedsz a cuccra és ez a lényeg ! :o)) Egyébként meg nagyon dícséretes, hogy ettől még megmaradt a toleranciád azon emberek felé, akiknél ez egy kicsit "előrehaladottabb" stádiumban van. Azért tettem idézőjelbe az "előrehaladottabb" szót, mert ez egyrészt nem egy fejlődés, másrészt pedig közel sem biztos, hogy Nálad valaha is ilyen szintre emelkedik majd a lakk és latex ruhák imádata. A vonzódás megvan Benned egy bizonyos szinten, de erre tényleg nem lehet egyetlen rossz szava sem senkinek ! A feleségeddel mindenképpen érdemes "egyeztetni" ezügyben, mert azt lényegesen egyszerűbb a csajoknál elérni, hogy ők viseljenek ilyeneket néhanapján. Ha Ő igazán "nőből" van, akkor szeretne tetszeni Neked és szerintem föl is fogja venni a kedvedért, úgyhogy probléma egy szál se ! Próbáld meglepni mindjárt most Karácsonyra valami ilyesmivel ! Az ünnep kiváló alkalom arra, hogy ne legyen szíve visszautasítani ezt a "figyelmességedet" ! :o)))) Gátlásaid emiatt meg aztán végképp ne legyenek ! Pláne ha már házasok vagytok !!!
Az én barátnőm is lényegesen boldogabb volt, hogy most vettem neki egy ilyen ruhát (csak az ára miatt nem volt boldog... :o) ), mert így biztos lehet végre benne, hogy nem keresgélek másik nőt Ő helyette, aki az ezirányú vágyaimat teljesítené. Megjegyzem : ez eddig sem állt egy percig sem szándékomban, de Ő ezt magyarázta be magának és ezt látta minden fétis tárgykört érintő cselekedetem mögött (party-ra járogatás, internetes fórumozgatás, vásárolgatás külföldön, stb.)
Ha Te is fel szeretnél próbálni ilyen ruhákat, azt már lényegesen nehezebb dió kidumálni a lányoknál. Tudod, az előítéletek... Homokosnak gondolják az embert, féltékennyé válnak saját ruháikra (csak azzal tudunk szeretkezni, velük már nem), szégyenleni való dolognak tartják és magukba roskadnak, hogy miért pont az Ő pasijuk ilyen "idióta", amikor amúgy meg olyan normálisnak tűnik stb.

Grancy !

"...Most meg már ott tartunk, hogy azt mondta, hogy bármit felvesz nekem az ágyban !" Becsüld meg a csajodat, de nagyon !!! :o))) Kevés ilyen van !!!
"...szerintem az neki is jobb, ha rendesen be vagyok gerjedve." Hát ez az !!! Ezt nem értem én sem, hogy miért nem ezt látják meg azonnal a nők és miért a többi hülyeség gyülemlik fel bennük elsősorban ??? Hisz ebből fognak profitálni ők is, nem ? Tudomásul kéne már venni végre, hogy a férfiak többnyire inkább vizuális beállítottságúak. Hány nőt láttatok már mondjuk szexlapot vagy szexfilmet nézegetni stimulálás gyanánt ??? Esetünkben történetesen nem az újság a nyerő, hanem a csillogó és síkos ruhákban lévő csajok látványa, amibe még belejátszik a ruha tapintása is ! Na, bumm ! Ettől már velem feltétlenül rossz lehet a szex ???
Grancy ! Ha mindkettőtöket átlátszó, testszínű latex overallban képzeled el, akkor igazi fétisisztának vallhatod Magad !!! :o)))))))) Majd linkelek Neked képet transzparens latexről, oksa ? ;o)

Előzmény: darkedge (137)


darkedge Creative Commons License 2002.11.24 0 0 137
Kedves Ateus!
Köszönöm a szives fogadtatást a tanácsot és a biztatást.Ígérem a megfelelő pillanatban megteszem.
Nem hiszem,hogy Latex Bond megharagudna,Ő mint topicnyitó irányítja azt, de nem erőltet nem ír elő semmit.Eddigi hozzászólásai alapján úgy vettem észre,hogy segítő szándékkal van mindenki iránt aki betér ide,megosztja nagyobb tapasztalatait e téren.Ez természetesen a többiekre is vonetkozik.Nem akarok behízelgő látszatot kelteni.
Az korábbi hozzászólásokra reagálva a hazai helyzet szerintem is siralmas.Vszinüleg az emberek prűdsége miatt kevesen vállalják és így nem mérhető fel mekkora piaca lenne.De erről már volt szó.
Bocs ha OFF voltam egy kicsit!
Üdv mindenkinek!
darkedge
Ateus Creative Commons License 2002.11.23 0 0 136
Kedves darkedge!

Azt hiszem a többiek nevében is beszélhetek /Latex Bond csak nem haraxik meg rám ezért :)/. Egyrészt örülünk, hogy te is csatlakoztál hozzánk, és érezd magad itthon köztünk. :)
Ami a te esetedet illeti, igen szerintem az is fétisizmus, de a tiedével szemben aztán senkinek 1 rossz szava sem lehet. Teljesen normális dolog, hogy tetszenek a csajokon a latex cuccok. Én is vagyok vele, csak mondjuk azért én magamon is szívesen elviselném. Akár csak egy latex tangát is. :) Nejednek nyugodtan vald be a dolgot. Lehet, hogy nem fog a kedvedért ilyenbe bújni /pedig milyen jó lenne mind2tőtöknek/, de kivetni valót nem találhat benne ha megértő feleség. Vedd a bátorságot, mond el neki s talán idővel még neki is bejönnek majd a latex szoknyák vagy nacik.

Előzmény: darkedge (135)
darkedge Creative Commons License 2002.11.23 0 0 135
Sziasztok!
Már jó ideje követem a topikot,örülök,hogy van ilyen témájú és ennyien hozzászóltak.
Magamról annyit:30 éves vagyok,szeretem a lakk,latex cuccokat,de csak nőkön.Kedvenceim a fekete miniszoknyák és rövidnadrágok.Vadítónak tartom amikor a csajok fenekén feszülve csillog.
Én magam nem hordok ilyen anyagú ruhákat,de természetesen semmi kivetnivalót nem találok abban ha egy férfi így öltözködik.Nem tudom,hogy ez ugyanolyan fetisizmus e mint a többieké.Ezeket az érzéseimet próbálom nem hangoztatni nyilvánosan,de elfolytani sem akarom.A gátlásaim miatt a feleségemnek nem beszéltem még ezirányú vágyaimról,de a topik hatására lehet,hogy összeszedem a bátorságomat és beszélek vele
Üdv mindenkinek!
Dark
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.23 0 0 134
Szia Grancy !

Ezt a sztorit nyugodtan leírhatnád még egyszer, senki sem fogja úgy értékelni, hogy ismételted önmagad ! ;o) Valamint ez a topic nem hal ki ! :o)))
Az ágyon várakozó latexbe csomagolt lány valóban csodálatos eredmény !!!! :o)))
PVC ruha ügyben milyen komolyabbra gondoltál ? Nadrág és kabát összeállításban vagy mondjuk egy egész overálra ? Vagy esetleg már az extrém fétis kategóriájában gondolkozol ? Átlátszó PVC maszkok, "szkafander cucc" stb. ? Addig ugyanis nem tudok segíteni... Lejjebb egyébként találsz egy linket a német Fun Plastic-hoz, náluk van mindenféle ! Ha nem találod a címet szólj, mert akkor belinkelem még egyszer !

Előzmény: Törölt nick (133)
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.23 0 0 132
Szia Grancy !

Igen, teljesen igazad van ! A helyzet valóban elkeserítő ! Mintha ebbe az országba szánt-szándékkal csak a gagyit hoznák be, mondván : ennek a népnek ez is jó... Kicsit hülyére veszik itt a fogyasztói társadalmat ! Pont ezen keseregtem én is a "Tűsarkú" topic-ban...
Megoldás : szerezd be a nagynevű cégektől az eredeti katalógusukat és rendelj abból ! Egyébként a nálunk megjelenő (vagy már megjelent ?) Orion katalógusban egyetlen darab latex ruha sincs ??? Merthogy a honlapjuk tele van vele... Érdekes ! Miből gondolják, hogy erre itt nem lesz kereslet ? Itt vagyok mindjárt én élharcosnak... :o))

djt-122 !

A Macskanő szerkója lakkból készült, emlékezz csak vissza a varrásokra rajta ! A latexet nem-igen szokták varrni... :o)) De igazad van : valóban kegyetlen volt benne Michelle Pfeiffer !!! Nagggyon cicás !!!! :o))

djt-122 Creative Commons License 2002.11.22 0 0 131
Hát jó a Mátrix de azért nekem a Batman visszatérben a Macskanöt alakitó Michelle Pfeifer jobban tetszett!!!!!!!!!Ö is latexoverallban volt,vagy az lakk?
Grancy ha megnézed a német Orion oldalát ott rengeteg lakk cucc van,szerintem nem volt nagy az érdeklödés ezek iránt a ruhák iránt a prüd magyarok között:( www.Orion.de
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.22 0 0 129
Sziasztok !

Lakk-fetis !

Köszi ! Mindenképpen utána fogok nézni a Lurdy-ban, de igen meglepődnék, ha egy lakk combcsizma ennyire elkerülte volna a figyelmem ! :o) Ha ráérsz még annyit firkants már ide légyszi', hogy mikor láttad ?
A Mátrix szerintem is alapmű - mindenféle szempontból, úgyhogy nekem is a legnagyobb kedvenceim közé tartozik ! Kötelező megnézni !!!Valóban Carrie-Ann Moss is megérdemli, hogy megemlítsük a topic-unkban !!! Habár egyszerűen fantasztikusan néz ki a tetőtől talpig fekete lakk szerelésben, azért nálam továbbra is Britney viszi a pálmát a piros latex cuccában ! :o)) (Bár igaz, hogy az ominózus videoklipp elkészülte után kényeskedve azt nyilatkozta, hogy "szörnyű kínszenvedés" volt a latex ruhába bújni és senki ne irigyelje ezért.... Hát, egyet már tudok is, aki ennek ellenére irigyelte ! :o)))) )
A nemek szerinti eloszlás kérdésében rendkívül lehangoló tényt kell, hogy közöljek : a topic-ban ezidáig még egyetlen egyszer sem fordult meg hölgy - legalábbis eddig még nem adott életjelet magáról. A németeknél és a hollandoknál rengeteg női rajongója van a latexnek, a lakknak és a PVC-nek, éppen ezért egyszerűen nem akarom elhinni, hogy pont honleányaink lennének 100%-ig kivételek ezalól... Talán majd egyszer erre is rácáfol majd valaki.....

Yozza !

Nem nézhet ki rosszul egy ilyen ruha... ;o)Különösen, ha az átlátszóságát vesszük figyelembe ! Az óvszerek rendkívül vékony, átlátszó és rugalmas latexből készülnek, úgyhogy az ötlet valóban kiváló ! Csak arra lennék kíváncsi, hogy hogyan rögzíti az egyes darabokat egymáshoz ? Ragasztással ? Mert akkor eléggé dirib-darabokból összetákolt ruha benyomását keltheti a szemlélőben és ráadásul a ragasztásnál szükségképpen vastagabb lesz az anyag... Szóval kíváncsi lennék ezekre a ruhákra ! Nincs valahol fotó róluk véletlenül ?

Gumipitypang !

Érdekes dolgot feszegettél ! Úgy tudom, hogy a külső tényezők is erős befolyással bírnak az ember szexuális szokásaira, de lehet benne valami, hogy már a génjeinkben is kódolva van... Azért ez még szerintem nincs bizonyítva. Az idegközpontok közelsége már egy kicsit belemagyarázásnak tűnik, de akár még igaz is lehet. Erről még eddig nem hallottam, úgyhogy ebben nem tudok véleményt nyilvánítani. Mindenesetre "kigyógyulni" én sem akarok belőle, mert a legtöbb örömöt nekem is ez okozza. "Rászoktatni" valakit erre olyan szinten valóban nem lehet, amilyen szinten mi érzünk a fétisünk iránt, de meg lehet "kedveltetni" bárkivel, csak egy kis játékosság, nyitottság, extremitás és egy minimális exhibicionizmus szükségeltetik hozzá. (Lehet, hogy ez nincs meg a magyar lányokban ???) A feleségedre igazán büszke lehetsz, ha így gondolkodik, hogy "mindenre képes lenne, ha ezzel örömet okoz a másiknak" ! Bár minden lány ilyen lenne !
Télen már sajnos nem valószínű, hogy megyek Bécsbe (nincs téli gumim és hóláncom sem, márpedig ez osztrákéknál kötelező és kérhetik a határon), de ha legközelebb készülök kimenni egyedül vagy a barátnőmmel, akkor szólok ! Már csak azért is megéri, mert az életben először felpróbálni egy igazán szép latex holmit tényleg felejthetetlen élmény !!! :o)))

Lack-plastic !

Szia ! Örülök, ha csatlakozol hozzánk ! Te is igazán szerencsésnek mondhatod magad, ha a feleséged ilyen szinten tolerálja a mániádat, sőt még benne is van egy kis játékban ! Figyelem lányok ! Bunda alá lakkot kell felvenni !!! :o))
A PVC nekem is nagy kedvencem ! Azt hiszem egyszer már említettem is, hogy van egy teljesen átlátszó PVC nadrágom és kabátom rendkívül finom puha műanyagból. Fétis partin láttam egy lányon hasonlót, csak ő overálban volt (persze rajta jobban állt) és iszonyú szexi volt, ahogy ott táncolt talpig nylonban, de tulajdonképpen teljesen meztelenül és csak a ruha belső felületén lecsapódott pára takarta el valamelyest testének izgalmas vonalait, de ahol a bőre hozzáért, ott apró vízcseppecskék keletkeztek a műanyagon, amely ettől ismét átlátszóvá vált....

lack-plastic Creative Commons License 2002.11.22 0 0 128
Sziasztok!
Pár napja olvaslak benneteket, és nagyon szupernek érzem a csapatot. Engedjétek meg, hogy csatlakozzam hozzátok!
Magamról:A müanyag ruhákhoz már gyerekkorom óta vonzódom. Előszőr a gumibugyi vonzott. Felvettem egyet, és éreztem,hogy káprázatos érzés. Ennek már kb 20 éve (most vagyok 30).Ahogy teltek az évek lassan kirajzolódott a mai helyzet, vagyis a hozzátok hasonló FETISIZMUSom. (Ur Isten , már maga a szó is izgató!) Imádom a lakkot, a PVC-t. A latexet még nem próbáltam, de ami késik, az nem múlik. Szerencsémre a feleségem -annak ellenére, hogy ő nem fetisiszta- Tolerálja a mániámat, sőt minden szexhez magára ölt egy-két darabot az általam összeállitott lakk (BLACK LEVEL) kollekcijából. Istenien tud csillogni a popsiján a tüzpiros lakk miniszoknyája. Egyszer eljött elém, mikor mentem haza a munkából, új fekete bundájában. Mikor közölte velem, hogy a bunda alatt ez a szoknya van, egyből kiizzadtam a -10 fokos hidegben. Siettünk haza, a többit már tudjátok.
Hát elsőre ennyit, még majd jelentkezem. Addig is mindenkinek csúszós müanyag jó éjszakát!

Gumipitypang Creative Commons License 2002.11.21 0 0 127
Sziasztok.

Először is, Latex Bond köszönöm a kimerítő választ. A cumis sztori természetesen halál komoly, de félreértettél. Az én véleményem szerint, akinek gumi- vagy más fétise van, az nem egy élmény hatására szerzi ezt a vonzódást, hanem születésétől fogva magában hordozza. Az persze változó mennyire akarja vagy van alkalma kiélni. Volt a spektrum televízióban egy műsor, ahol a lábról beszéltek és szóba került a lábfétis is. Elmondták, hogy a lábbal illetve a szex-szel kapcsolatos idegközpontok közel vannak egymáshoz az agyban és egyeseknél „hibás” csatlakozások vannak -e két terület között. Ez a „hiba” az embert egész életében elkíséri. Nekem például rengeteg örömöt okozott eddig is és semmi kedvem sem lenne –úgymond- kigyógyulni belőle :-). Tehát az, ami annak idején történt, illetve hogy ilyen nagy jelentőséget tulajdonítok az eseménynek csak ennek a hibás agyi kapcsolatnak köszönhető. Így aztán nem tartom valószínűnek, hogy a feleségem valaha is gumiimádó lesz. Szerencsére annál sokkal jobban szeretjük egymást, hogy ez bármit is számítana a kapcsolatunkban, azt hiszem mindketten nagyon sok mindenre képesek lennénk, ha az örömöt okozna a másiknak.
Leveled hatására kipróbáltuk az olajat és mondhatom egészen jól bevált ;-). Nemcsak a gumi melltartó felvétele és fényesítése tekintetében tetszett (sajnos igen rossz minőségű gumi, így nem lett igazán fényes, de csúszott, ami igen izgató), hanem a kölcsönös olajos masszázs főleg fenéktájon kifejezetten kellemes érzeteket kelt, ajánlom mindenkinek ;-))).

Igen, a felfújható szájpecekkel kapcsolatban, én is arra gondoltam amire Latex Bond. A Petőfi híd melletti üzletet ismerem, sőt már kerestem is ott ezt az eszközt, de csak normál szájpecket tudtak volna adni bőr arctakaróval, ráadásul horror áron.

Nos, a bécsi üzletek tekintetében, nekem a benzinköltség is jelentős összeg. Ha lenne még jelentkező, összehozhatnánk egy közös utazást mondjuk december közepén vagy januárban, így mindenki olcsóbban jöhetne ki. Én azt hiszem, csak a már említett szájpecket keresném és esetleg valami olcsóbb latex ruhadarabot, mondjuk harisnyát. Mindazonáltal egy ilyen üzletben körülnézni sem egy utolsó élmény (esetleg felpróbálni valamit...:-o).

Sziasztok.

U.i. Lakk-fétisnek: Én említettem már a Mátrix-ot, nagyon „király”. A Trinity-t játszó színésznőt láttam azóta más filmben, de nem ismertem meg azonnal, csak azt nem értettem, miért nem tudom levenni a szemem róla. Aztán eszembe jutott, hogy miben játszott és minden világossá vált. Hát igen, a tudatalattink nem téved.

yozza Creative Commons License 2002.11.21 0 0 126
Női fehérneműk színes óvszerből

Péter Sieb által tervezett fehérnemű anyaga nem finom selyem, hanem színes gumióvszer. Ő ugyanis szex-shopokban vásárolt piros, fekete, zöld, sárga és kék óvszereket használ ruhái elkészítéséhez.

Tizenhat óra és tizenkét perc. Pontosan ennyi ideig tart egy ilyen különleges latex-kreáció megalkotása. Mindegy, hogy sima, bordázott vagy rücskös, minden darab egyedi és igazán testhezálló.

Szerinte jó dolog, hogy a nők is „felhúzhatják“ az óvszert, igaz kicsit másképpen mint a férfiak. Ruháit nem szex-shopokban árulja, mert úgy gondolja, sok nő nem mer még ilyen üzletekbe bemenni.

A bugyik, melltartók és fűzők, azonban nem csak otthoni szórakozásra jók, kiválóan használhatóak az uszodában, vagy a strandon is. Ráadásul még azok is felvehetik az izgató darabokat, akik csak belül bátrak, hiszen az alapanyag mivolta csak tüzetesebb vizsgálódás után derül ki, akkor meg már úgyis mindegy.

A sikamlós fehérneműnek azonban akadnak ellenzői is. Vannak, akik nem nézik jó szemmel, mint ahogy azt sem, ha hirtelen mindenkin műanyag bugyik jelennének meg.

Ergan Ökstic, kondomkereskedő, kívülről és belülről is jól ismeri az óvszereket. Szerinte ezek a különleges bugyik és melltartók kifejezetten erotikusak.

Peter, a gumi-divattervező, legújabb kreációit már a kifutón is bemutathatta. Biztos benne, hogy a különösen fiatalok körében be fog robbanni a koton-kollekció.

A fehérnemű készítő, ruhakölteményeihez körülbelül kettő-négyszáz óvszert használt el, és mint mondja, egyre több az új megrendelés. Azt ugyan nem árulta el, hogy ízesített darabok megalkotását tervezi-e, azonban azt minden képen ajánlja, hogy a biztonságos szexhez még véletlenül se a ruhákat, hanem a sértetlen óvszereke használjunk.

Korridor.hu

lakk-fetis Creative Commons License 2002.11.21 0 0 125
Kedves L-B
A Lurdyban a foldszinten a mozi mogott lattam a boltot. Hosszuszaru hasitott bor biztos volt. (combkozepig ero) talan lakk is de arra mem merek megeskudni.
mas: nagy a csond a kedvenc filmunkrol, ami vasarnap volt a tv2-n. Szegeny Trinity-t meg sem emlitettuk. Pedig a film kezdete nem volt rossz. Igaz az sem, mikor neo-val lerendezik a csunyabacsikat. De mar reg volt.
Viszont nekem nem vilagos az, hogy csak ferfiak beszelgetunk itt vagy alneven vannak itt a gyengebbik nem kepviseloi is? Azert ezt szivesen megtudnam. Mert kivancsi lennek az aranyokra a ket nem reszvetelet tekintve.
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.21 0 0 124
Szia At !

A "pumpás maszk"-ot valójában kétféleképpen is értelmezhetjük : érthető ezalatt az ún. blowup maszk, amelyről már egyszer régebben meséltem (duplafalú maszk, ahol a 2 latexréteg közé pumpált levegő nyomást fejt ki a belső rétegen belül elhelyezkedő fej egészére), a másik definíció szerint pedig a pumpás szájpecekkel egybeapplikált maszkot szokták még ilyen elnevezéssel illetni. Ezek nem feltétlenül fedik az egész fejet és nem is csak latexből készítenek ilyesmit, hanem bőrből is, de közös tulajdonságuk a szájnyílásba helyezett (vagy ragasztott) kis gumilabdában végződő gumicső, amelyre tulajdonképpen Gumipitypang is gondolhatott és amely labda egy kis kézipumpa segítségével a szájban felpumpálható, tökéletesen kitöltve ezzel a szájüreget és ezáltal szótlanságra kárhoztatva "szegény áldozatot". :o)) Konkrétan, amiről én beszéltem a Ferenc krt.-i üzletben, az egy piros, teljes fejet fedő latex maszk volt, orr- és szájnyílással, de a szájnyílásban ott volt az ominózus pumpás szájpecek, amit tetszés szerint el lehetett távolítani és így önállóan is használatba venni. ;o)
Nos ez a maszk kb. 5 évvel ezelőtt került 12.000 Ft-ba... Most azt sem tudom, hogy árulnak-e ott ilyet és ha igen, azt sem, hogy mennyiért...

Előzmény: Ateus (123)
Ateus Creative Commons License 2002.11.20 0 0 123
LB!

A pumpás maszk pontosan mit jelent? Egész arcot fedő, aminek csak orr és száj nyilása van? Mit kóstálhat ez manapság? Hiába no, én még kezdő vagyok a témában :)

Előzmény: Latex Bond (122)
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.20 0 0 122
Szia Gumipitypang !

Légy' üdvözölve a topic-ban, igazán örülök, hogy egy újabb lelkes latex-rajongóval gazdagodott a társaságunk !!!
Érdekes, hogy ennyire pontosan emlékszel a kezdetekre, amikor elkezdett kialakulni Benned a gumi iránti vonzódásod... Vagy csak poén volt a cumis sztori ??? :o))) Ha mégis halálosan komolyan írtad, akkor Te azon kevesek közé tartozol, akik pontosan tudják, honnan eredeztethető a fétisük kialakulása ! Őszintén szólva én nem tudnék ilyen éles határt húzni az időben és nincsenek erről ennyire tiszta emlékeim, hogy mikor kerültem kontaktusba először úgy a gumival, hogy az erotikus vonzalmat váltott volna ki belőlem... Csak egészen halovány sejtéseim vannak : talán egy műtős kesztyű felhúzása a gumigyárban tett általános iskolai gyárlátogatásunkkor vagy az úgyszintén általános iskolás koromban oly gyakran megrendezett honvédségi napok alkalmából egy katonai gázálarc felpróbálása válthatta ki... Ki tudja ? Mindenesetre ezek a képek ugranak be gyermekkoromból elsőként a latex kapcsán és ezek az élmények még mindig élénken élnek bennem, úgyhogy az én fétisem kb. onnan datálható.
A feleséged pedig határozottan "fejlődőképes" :o)) - gratulálok hozzá, úgyhogy kesergésre semmi okod, kialakul ez majd Nála még jobban az idők során, csak türelem ! A gumi illatával kapcsolatos ellenérzései is enyhülni fognak, ha szép lassan beépítitek az együttléteitekbe a ruhák viselését. Automatikusan kialakul pszichésen egy olyan reflex, hogy ha latex, akkor szex és akkor már egyenesen vonzónak fogja találni a "szagát", mégha azelőtt olyannyira irtózott is volna tőle ! :o)))
A kérdéseidre a válaszaim :
1.) Attól függ, mire gondolsz ! Ha a ruha felvételére, akkor talán egy kicsit előnyösebb a hintőpor, mert az izzadásra egy kissé jobban hajlamosabbak is könnyedén fel tudják venni vele a latex ruhákat, hiszen a hintőpor erősen szárítja a bőrt. Azonban meleg helyiségben (pl. egy buliban) vagy egyéb "melegebb helyzetekben" így is úgy is beleizzadsz egy kicsit a latex-be (hisz ez hozzátartozik a feeling-jéhez !) és akkor nem túl esztétikus látvány ha a hintőporral elkeveredett izzadtság fehér színű cseppek formájában végigcsordul a ruha felszínén. (Már átéltem, úgy hogy tapasztalatból mondhatom ! :o)) ) Intim együttlétkor szerintem szexisebb is és előnyösebb is az olaj használata, hiszen csúszik és ráadásul a ruha felszínének fényesítésére is inkább alkalmas, mint a hintőpor. ;o) Szóval én inkább az olaj mellett teszem le a voksom, de sokan esküsznek a hintőporra is. Mindenesetre egy biztos : a ruhát használat után mindig le kell mosni, mert az izzadtság sótartalma kifakíthatja a színét és újfent károsíthatja az anyagot és tárolni pedig mindenképpen behintőporozva kell ! Ugyanis a gumi öregedése folytán hajlamos az összeragadásra és esetleg el is tud szakadni, amikor megpróbáljuk az anyagot szétválasztani. Tehát : viseléskor olaj, tároláskor hintőpor !
2.) Most megfogtál ! Nem tudom, hogy mindkettő roncsolja-e, talán majd egy nálam okosabb erre is választ ad majd Neked ! Annyit azonban tudok, hogy a mostanában forgalomba kerülő "olajok" már nem tartalmaznak semmiféle károsító anyagot: sem a latexet nem károsítják, sem a bőrödet, sőt kifejezetten bársonyossá teszik, akár egy testápoló. Személy szerint a latex ruhákhoz a Pjur Eros Bodyglide nevezetű "olajat" használom oly módon, hogy bekenem vele a ruhát is kívül-belül, valamint magamat is. Itt van a cég honlapja : Pjur Eros, ahol megnézheted a többi terméküket is. Ez az olaj egyébként Bécsben a Tiberius-nál is és a Simon-nál is kapható.
3.) Szájpecek kapható, de felpumpálhatóst külön árusítani még nem láttam ezidáig, csak a hagyományos "golyós" zablát, amit a fejre kell szíjazni. Nekem van egy pumpás, de azt maszkkal együtt vettem a Ferenc körúti szexshop-ban, ami a Petőfi híd közelében található. Ott azt hiszem van ún. pumpás maszk, amiből ki lehet venni és külön is lehet használni a szájpecket, ha valaki netán nem rajong a latex maszkokért.

Előzmény: Gumipitypang (119)
Gummiboy Creative Commons License 2002.11.19 0 0 121
Sziasztok !

Csak annyi, hogy a sitomon ujabb 150 Képet találtok. Remélem megnézitek..

mboard Creative Commons License 2002.11.19 0 0 120
Hello, kedves latexkedvelő olvasótáborom!

Igazán jó érzés látni, hogy más hasonló érdeklődésű embernek is át tudom adni az eredeti angol sztoriból sugárzó érzékiséget.

Természetesen folytatom a fordítást, hamarosan mindenki olvashatja, hogy milyen érzés volt hősnőnknek, amikor főnöknőjének fényes lakkcsizmáival kellett intim közelségbe kerülnie....

djt: A Mademoiselle márka olyannyira ismerős, hogy kb. 1.5 éve vettem egy ilyen márkájú, általad is leírthoz teljesen hasonló (ha nem ugyanolyan) lakk-szettet, melltartó+szoknya párosításban az akkori barátnőmnek, néhány forróbb szeretkezés erejéig. Az eredeti ár (9eft) töredékéért, mindössze 4 eFt-ért jutottam hozzá egy Erotic Shop-ban, persze alkudni azért kellett...:)

Valszeg már régóta megvolt nekik ezért adták olcsóbban. A színe egyébként "kurvásan" piros volt (nekem ez a szín nagyon bejön), de feketében is létezik.

Egész jó volt, de fényessége, simasága és ezáltal össz-élménye nem közelítette meg a latexét. Összességében: messziről szebb, mint közelebbről.

Üdv néktek: Mboard

Előzmény: djt-122 (116)
Gumipitypang Creative Commons License 2002.11.19 0 0 119
Sziasztok!

+ 1 gumiimádó.

Nagyon megörültem a topicnak, hirtelen felindulásból el is olvastam az összes hozzászólást. Most 31 éves vagyok és gyermekkorom óta izgatnak a gumiból készült tárgyak, ruhadarabok. Egyik legelső emlékem óvodás koromból származik, amikor leánypajtásommal egymást lefogva egy cumit próbáltunk a másik szájába nyomni. Izgalmas volt, persze annak idején még nem tudtam miért J. Azóta sem fejlődtem sokat, kedvenceim a BDSM és a gumi J. Jelenleg a feleségemmel gyakorlom a dolgot, bár még csak egy latex melltartó és egy lakk bugyi a repertoár, de az álmom egy átlátszó latex ruha (azt hiszem egy ideig még gyűjtögethetek), mindenesetre köszönet Latex Bond-nak a bécsi címekért. Egyébként a párom nem fetisiszta, sőt a gumi illatát /neki: szag :-( / kifejezetten utálja, ennek ellenére, egy-egy szeretkezés alkalmával hajlandó viselni a ruhadarabokat. Persze az lenne az ideális, ha őt is izgatná a dolog, de hát ne legyek telhetetlen.
Csatlakozva előttem szólókhoz, én is vevő lennék a történetek második felére (ha lehet mindkettő fojtatására).
Hát bizony a Mátrix az egyik kedvenc filmem és ez nem véletlen (...kövesd a fehér nyulat...).

Kérdés 1.: olaj vagy hintőpor, melyik a jobb?
Kérdés 2.: azt most már tudom, hogy az olaj roncsolja a gumit, de mindkettő, az ásványi és a növényi is?
Kérdés 3.: kapható –e M.o.-on gumiból készült felpumpálható szájpecek?

Előre is köszi a segítséget.

Sziasztok.

latexman Creative Commons License 2002.11.19 0 0 118
Üdv mindenkinek!

Király a történet, ha van még hasonló, csak rajta.
Kellemes és egyben izgató volt olvasni ezt a kis történetet, bár hamar vége lett.
Csak így tovább....

Latex Bond Creative Commons License 2002.11.19 0 0 117
Helló Mboard !

Már nagyon vártam a következő sztorit, úgy hogy ezzel kapcsolatban az én véleményemet már ismerheted ! :o)) FOLYTASD !!! Jöhetnek a S/M és bondage elemek, de persze S/M csak light-osan, itt inkább a latex és a bondage domináljon - a szó szoros értelmében !!! :o)))
Hangok és illatok ? Enélkül a latex nem érne egy hajítófát sem ! ;o) Hát persze, hogy sokat számít nálam !!! Másféle hangot ad a gumi olyankor, ha hintőporozva van és mást, ha olajozva. Az első esetben a latex jellegzetes "ropogós" hangjaihoz egy finom selymes súrlódás vegyül, a második esetében pedig egy kicsit halkabb "cuppogósabb" hang. Az illata pedig egyszerűen bódító... :o) Ne felejtsd el, hogy ezek a hatások fokozottan érvényesülnek, ha maszk van Rajtad (azon belül is a teljes izoláltságot biztosító felfújható maszkok), hiszen ilyenkor kerül a latex a legközelebb az orrodhoz és a füledhez és szinte teljesen eltompul minden más érzékszerved ! ;o)

djt-122 :

Köszi az üzlet nevét !!! Sajnos "Madamoiselle" nevű cégről nincs tudomásom, talán valaki más hallott róla...

djt-122 Creative Commons License 2002.11.18 0 0 116
Nos mégegyszer a lakk együttesröl.Az üzlet neve claudia fehérnemü bolt,és 11950 ft az ára.A madamoiselle nevü cég gyártotta,van piros is meg fekete.A készlet egy push up melltartó,egy tanga és egy miniszoknya rojtokkal,olyan mint a régi egyiptomiak hordtak.Tényleg,milyen cég az a madamoiselle?Hallott már róla valaki?
Ateus Creative Commons License 2002.11.17 0 0 114
Nem tudom, mennyire vált nyilvánvalóvá számotokra, de én amolyan kakkuktojás vagyok itt :-) Nekem momentán még csak a vágyam van meg, tapasztalatom semmi sajnos. Ellenben nagyon szeretném már elveszíteni ezt a fajta szüzességemet is .-) mboard történetei nagyon felfokozták bennem ezt a vágyat, és nagyon szeretném ha tovább fokozhatnám őket. Kicsit úgy érzem magam mint Neo a Mátrixban. :-)
mboard Creative Commons License 2002.11.17 0 0 113
Hello mindenkinek!

Újabb történetet szeretnék közzétenni, kicsit rövidebb, mnit az előző, talán nem is olyan jó, remélem azért meg tudja mozgatni a latex-kedvelők fantáziáját:

A "party lány"

Mivel kissé el voltam havazva pénzügyileg, gyorsan döntöttem, hogy válaszolok az újságban meghírdetett pincérnői állásra. Nem sokkal késobb telfonáltak és interjúra hívtak még aznap délután.
Felszálltam a belvárosi buszra, elmentem a megadott helyre. Egy nagy szürke ház elott álltam, a város egyik elokelo negyedében. Csengettem. Az inas beengedett és egy irodába vezetett. Egy no ült bent, akit lehetelenség volt nem észrevenni. Jelenléte az egész szobát besugározta, szinte vonzotta az tekintetemet a megjelenése. Csillogó, sárga testhez feszülo ruhában volt,melyben úgy nézett ki,mintha beleöntötték volna.A fényes anyag visszatükrözte a kis ablakon beáradó napfényt, kiemelte hosszú combjainak lágy vonalait. Amikor keresztbe tette a lábát, lehetett hallani a latexruha anyagának nyikorgását.Magas sarkú cipoben volt, kihívó sminkkel. Bemutatkozott, azt mondta o lesz a fonököm.

Gyorsan átfutottunk az önéletrajzomon, majd közölte, hogy megfelelek az állásra. Már este munkába kell állnom. A ruhámat meg fogom kapni és egy taxi fog elvinni a munkahelyemre. Adott még nekem egy doboz hintoport és valamilyen fényesítoszert.

Kaptam egy kis csomagot és azt mondták, hogy legyek kész este 7-re, és zuhanyozzak is le. Ahogy hazaértem gyorsan le is zuhanyoztam, majd elkezdtem felöltözni. Kinyitottam a csomagot és azonnal megcsapott a latex eros illata: A dobozban vékony fekete gumiból készült, összehajtogatott ruhák voltak. Még sosem volt a közelemben ilyen, csak képeken láttam korábban és nagyon tetszett.

Szinte beleszédültem, amikor belélegeztem a gumiruha bódító illatfelhojét. Kivettem oket a dobozból, közben éreztem hogy milyen lágy, vékony, selymes anyaguk van. Testemen enyhe, izgatott borzongás futott át.

Az "egyenruhám" egy miniruhából, egy harisnyakötobol ,harisnyákból, egy pár kesztyubol és egy nyitott arcú maszkból állt. Mindez persze vékony fekete latexbol. Még soha nem volt rajtam gumiruha, ezért elolvastam a teendoket, melyek a dobozon voltak. Azt írta, hogy mielott elkezdeném felvenni a ruhát, szórjam be a testem boven hintoporral, majd ha már belebújtam, fényesítsem ki a polírozószerrel.

Az öltözködés kisebbfajta kihívást jelentett: eloszor is sokat küzdöttem a latexharisnya felgörgetésével, de megérte. A gumiharisnya teljesen közrefogta a lábamat, kiemelve combomat és a lábfejeimet. Gyorsan felvettem és beállítottam a harisnyatartót, majd elkezdtem magamra húzni a miniruhát.

Ahogy belebújtam a ruhába, éreztem hogy milyen lágy és kellemesen huvös a borömnek. Meglepoen jó érzés volt. Vigyáznom kellett, nehogy kiszakítsam a finom vékony gumit hosszú körmeimmel, mert a ruha sérüléseit nekem kellett volna kifizetni.
A gumiruha kellemes huvössége felizgatott, éreztem hogy a mellbimbóim egyre nagyobbak, nekifeszülnek a rugalmas latexruhának.
A latex ereje összefogta a melleimet, kiemelve a kebleim közötti kis völgyet. Ezután felhúztam a maszkot, melyen volt egy lyuk, ahol a hajamat ki kellett dugnom, így a maszk jobban a fejemre tudott feszülni.

A kesztyuket sem volt egyszeru felhúzni, de sikerült. Amikor elkezdtem kifényesíteni a ruhát, még jobban izgalomba jöttem, különösen mikor mellbimbóim fölé fújtam a huvös anyagot a spray-bol.
Nagyon szép lett a végeredmény. Este 7-re elkészültem. És nagyon dögösen néztem ki. Vörös rúzzsal húztam ki az ajkaimat, hogy érzékibbek legyenek, szemceruzámmal macskás szemeket festettem magamnak, arcom jellemzo vonásait a szuk fekete maszk még jobban kiemelte.

Ahogy néztem magam a tükörben, teljesen beindultam a látványtól. Nem sok kellett volna, hogy magamhoz nyúljak. Elképzeltem, ahogy a latex kesztummel benyúlok a forró, borotvált puncimba és ujjaim nedvesek lesznek. Uralkodnom kellett magamon.
Az ellen azonban nem tudtam mit tenni, hogy szeméremajkaimat kéjesen cirógatta a vékony gumiruha, ebbe újra és újra belerándult a testem.

Felvettem egy hosszú kabátot magamra, hogy az utcán ne lássák kihívó öltözékemet, majd kiléptem a lakásból...

Remélem tetszett. Természetesen van folytatása is, de az a történet kicsit át van színezve a S/M és a bondage jegyeivel, persze a latex onnan sem marad ki.

Ha szeretnétek elolvasni a folytatást is, kérlek írjátok be ide a fórumba, akkor hamarosan lefordítom azt is.

Tényleg, van egy téma, amiről beszélgethetnénk: "hangok és illatok".
Kinek milyen élménye volt az említett érzékekből
latexruhákkal kapcsolatban.

Amikor az első latexruhadarabot ( jobb híján szoknya) magamra öltöttem, mindkettő meglepett. Az illat akkor még inkább szag volt nekem, túl erősnek és tolakodónak éreztem. Amikor felhúztam a szoknyát, külön beindítottak azok a kis "zörejek", nyikorgások amit a latex adott ki, mikor összedörzsölődott. A lakkszoknyában ugyanez teljesen elmaradt, ott más volt az izgató...

Várom a tapasztalatokat.

Üdv: mboard

Latex Bond Creative Commons License 2002.11.15 0 0 112
Azaaaaaaz !!! Úgy tűnik Neked jobb a névmemóriád ! :o) Pontosan a Cottelli-re gondoltam ! Azóta már a katalógusukat is megtaláltam a fiókom legmélyén ! Szóval ha ugyanazokat a cuccokat hozzák be külföldről, akkor az nem sok jót ígér... :o(
A melltartót majd én is megtekintem a barátnőm számára - de bízom a szakértő megítélésedben ! :o))
A "bokára feltekerhető szárú szandál" tekintetében sejtem mire gondolsz... Nem az, amelyiknek a pántja spirális vonalban - akár egy kígyó - tekeredik fel a lábszáron ??? (Nem az ún. gladiátor fűzésűekre gondolok - de azért azok is iszonyatosan tetszenek -, hanem aminek mereven áll a pántja és úgy rögzül, hogy csak a boka és a lábszár köré kell hajlítgatni...) Az valóban nagyon állat !!!!!
Előzmény: djt-122 (111)
djt-122 Creative Commons License 2002.11.15 0 0 111
nem pártolok el elvégre latexrajongó vagyok:))Szerintem lehet hogy igazad van régebben mintha cotelli collection néven futottak volna???Igen arra gondoltam a westendben.Naná hogy megvizsgáltam.A melltartó ú.n.push up semmi csicsa csak lakk.A szoknya az már egy kicsit gagyibb volt:egészen rövid szinte alig takarta a popsit,elöl a combok vonalában 2 helyen felvágva.Fel lehetett hajtani mint egy autó motorházát:))))Pólusban régóta szemezek már egy magastalpu szandállal olyan bokára tekerhetö szárral.
Előzmény: Latex Bond (109)
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.15 0 0 110
Szia Lakk-fetis !

Most jártam a Lurdy-ban, de nem tudom melyik üzletre gondolsz ? Milyen stílusú csizmákat lehet kapni ott ??? Lakkot ? Vagy magasszárút ?
Írd már körül egy kicsit pontosabban légyszi !
Köszi !

Előzmény: lakk-fetis (108)
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.15 0 0 109
Szia djt-122 !

Mán azt hittem végképp elpártoltál tőlünk ! :o) Köszi a fehérnemű katalógus tippért, bár nem akarnék senkit sem túlságosan lelombozni - és adja az ég, hogy ne legyen igazam -, de azt hiszem ismerem az M-invest-et - régebben is adtak ki katalógust, csak nem ilyen néven - és még rendeltem is tőlük, de sajnos nem a legjobb minőségű lakkból készült ruhákból áll össze a készletük. Mondom : remélem, nincs igazam !!! Majd megszerzem a katalógust, ha megjelent és majd nyilatkozom róla. Akár az is lehet, hogy most már komolyabb cégek termékeinek viszonteladásával foglalkoznak... A West-End-es fehérnemű üzlet alatt azt az 1 emeletit gondoltad ott középtájt (a szökőkútnál) a New Yorker felett ??? És milyen szoknya ? Nem vizsgálgattad meg közelebbről ?
A Pólusban pontosan arra az üzletre gondolok, amire valószínűleg Te is ! A Reno-tól kicsit lejjebb (azzal szemben) és a kirakat tele van magastalpú szandálokkal. Nem biztos, hogy ugyanaz a tulaj, tehát ugyanarról az üzletről van szó (mert a nevük is más), de ugyanazok a csizmák és szandálok köszönnek vissza a kirakatból, valamint - amint írtam - az egyik férfi eladó, aki a Ferenciek terén dolgozott, most ebben az üzletben szokott előfordulni.
Most már hogy van monitorod, gyakrabban is elnézhetnél ide... :o))))

Előzmény: djt-122 (107)
lakk-fetis Creative Commons License 2002.11.15 0 0 108
Na ugy latom eleg nagy a csond sehol senki aki irna vaamit. Na, kedves djt-122 csak az nem irtad le hol van az a bolt a Westendben mert lecsapnek a cuccra, jon a csaj nevsnapja. Felteve ha jo a min. mert csak 1-2 alkalomert nem fogok kolteni.
Kollekcio felalitasa a szandekom ahhoz pedig jo cuccok kellenek. Apropo csizmasok figyelem ha jol lattam, amit remelek, akkor a lurdy-ba is lehet csimmat kapni a foldszinten. Tehat alakul a tobb szem, tobbet lat dolg.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!