Valóban nem kell. Kisstílű dolog lenne egy jónevű szakembernek, márpedig Te annak hírében vagy. Ráadásul jogsértő is lenne. Eléggé felhígult ez a szakma ahhoz, hogy az a dolgát értő néhány szakember egymást áztassa. Nincs rá szükség szerintem. Küldök egy virtuális békepacsit, ha elfogadod.
Tudsz konkrétumot is, vagy csak vagdalkozol? Vagy láttál olyan embert, aki hallott valamit? Ebben az országban vádolni a legegyszerűbb, ezt Te pl. magas szinten műveled itt a blogon. Mindig sejtetsz, de nem mutatsz semmit. Egyszerűen irigykedsz. De ilyen ez, ha nem megy a szakma, akkor köpködni könnyebb.
Ez biztos,igazad van! Ügyes ember,Ő mindig mindenből jól jön ki. Hogy közben mások tönkremennek,az nem baj. Gondolom az sok-sok cég is szükséges hozománya egy végletekig becsületes üzletembernek.
Saját magadról is tudsz néhány szót mondani, vagy kimerülsz abban, hogy másokat szapulsz egyfolytában. Sok cégvezetőt lehetne itt említeni, akik közelében sincsenek Mikinek. Ezt Te is tudod.
Tűzbe lehet nyúlni. A cégtulajdonos "pályafutása" parádésnak mondható. Tarkó Miki úr lassan legendás túlélőművész. Ha üzletet kellene vele kötni, én fejvesztve menekülnék előle.(korrektablak kft,Áronház,korrekt ablak és ajtó kft,fenster plast ablak stúdió kft, EPR bau kft,ISO ablak kft.....csak amiről én tudok! Szép hosszú a lista)
használt valaki már Soudal szalagot nyílászáró beépítésnél?
Vásároltam 1-1 tekercset a küldő és a belső oldaliból is. Fel is ragasztottam, be is építettem, de a gyári leíráson és a neten található videókkal ellentétben a szalagnak nekem nincs külső oldali ragasztó csíkja.
Mivel lehetne ezt a külső homlokhazra, illeve belül XPS-re ragasztani?
Ja lemaradt hogy volt egy ajánlat két rétegűre aztan csak úgy mondtam a kivitelezőnek hogy számoljon már egyet három reteguvel is. 120e ft lett a különbözet, rá is vágtam rögtön nehogy 2retegubol kezdje gyártatni kizárólag csak 3retegubol azóta is aldom az eszem hogy rákérdeztem. Amúgy Horizont 7 kamerás 3 üveg low-e bevonat 2x.
Vissza olvasgatva látok olyan kérdéseket hogy megtérül e a 3 rétegű üvegezésű ablak.
Erre én azt mondom kit érdekel,az a lényeg hogy azonnal komfortbeli változást hoz én ezt most megtapasztalhatom ugyanis most cseréltem az egész házban ablakot háromrétegűre. nekem egyszer sem fordult meg a fejemben hogy ugyan mikor térül meg,engem csak az érdekel hogy élvezzem a jótékony hatását. És bizony már most észre veszem hogy jóval melegebb a lakás minden féle, én nagy különbséget érzek mivel a régi ablakaim pfffff igen rosszak voltak.
Házfelújítás során az új nyílászárók külső síkra kerülnek, körbe 2 cm toktoldóval és így takar rá majd a külső szigetelés. A nyílásokba 1-2 helyen még xps-t is teszünk ahova befér.
A külső hőszigetelés a falakra csak kb egy év múlva kerülne fel.
Kell-e attól tartanunk, hogy a külső síkra építés miatt esetleg beázás lehet az ablak körül? Ha igen akkor hogyan tudnánk védekezni ellene?
A nyílászárókat december körül építi be a cég akiktől rendeltük, nyilván velük is beszélek majd erről csak próbálok tájékozódni előtte. Csak beépítést végeznek, a kőműves utómunkákat külön kell majd elvégeztetnünk. (gondolom az utómunka lesz a kulcs, hogy ne ázzon be sehol az új nyílászáró körül a fal)
Én (nullkilométeres, éles) pengével mentem neki. Néha bele fog harapni a műanyagba véletlenül (ott matt lesz), vagy mert rosszul tartod, vagy mert nem teljesen sik mert kamrafal van mögötte, de ha messziről, kicsit hunyorítva nézel rá, egész elfogadható lett. Kesztyűben, mert szétmegy az ujjad. Nem fehéren értelemszerűen nem játszik a módszer.
(Azt a citromsavas spray-t heroináron felejtsd el nyugodtan)
Sziasztok! Tud valaki tuti oldószert a kb. 2 éve műanyag ablakon maradt védőfólia eltávolítására? Olvastam ötletnek az acetonos higítót, alkoholt és egy Remo... nevű szert is, de valaki használta már bármelyiket? Köszönöm ha válaszoltok! Üdv, Gábor