Keresés

Részletes keresés

gumigitta Creative Commons License 2005.03.23 0 0 2177
Kedves Sigyu! email ment a cimedre de nem kaptam választ. Nem kaptad meg vagy már nem érdekel a javítás? Üdv gumi Gitta. 
Előzmény: sigyu (2156)
juzernev Creative Commons License 2005.03.23 0 0 2176
Szia Latex Bond!

Köszönöm szépen a gyors és hatékony segítséget! Nagyon jó hír a Simon O (www.latex.at), mert ott szeretnénk catsuit-ot csináltatni méretre, kíváncsi vagyok arra az illatra :-)

A kesztyűhöz  megadott helyen tudnak anyagot is adni, vagy azt vinni kell? Milyen a választék, hol ajánlod beszerezni? Fényes, finom fekete bőr volna a legjobb, de a lakk is biztosan nagyon jól néz ki. Láttam 1-2 oldalon bőr ápoló/fényesítő anyagot, esetleg ezekkel van vmi tapasztalatod?

A csizmát nem adjuk fel, ha találunk műhelyt, akkor közkinccsé teszem :-)

Üdv

Előzmény: Latex Bond (2175)
Latex Bond Creative Commons License 2005.03.23 0 0 2175

Juzernev !

 

Hosszú szárú (opera-) kesztyűt bőrből (és persze lakkból is) a Parola Kesztyűs Szövetkezetnél készítenek méretre.

A cím : XIII. Jász u. 69.

Be kell csengetni és a fém bejárati ajtó után rögtön balra lesz a műhely, ahol nekem anno egy végtelenül segítőkész és kedves bácsika csinált könyékig érő lakk-kesztyűt tökéletesen méretre. Mindezt olyan szakmai hozzáértéssel, hogy csak rápillantott a kezemre (mindenféle méricskélés nélkül) és kb. 1 hét múltán már mehettem is a kész kesztyűért.

 

A latex "gumiszagát" elnyomni elég nehéz. Kifejezetten erre nem léteznek készítmények, mert akik igazán szeretik a latexruhákat, azoknak ez a "feeling" is hozzátartozik a fétisükhöz. Parfümmel még véletlenül se próbálkozz, mert ezek mind alkoholt tartalmaznak ! A latex ápoló olajok egynémelyike már túlmutat a "semleges szagon", de azért túlzás lenne azt állítani, hogy illatosítva vannak.

A Simon-nál ennek ellenére valamivel mégiscsak illatosítják a ruhákat (van egy jellegzetesen kellemes illatuk, ami már egyfajta védjegyükké vált és ami mégsem az a "vad gumiszag"), majd megkérdezem, hogy mit használnak, OK ?

 

Lycrára még nem vettem fel latexet, de harisnyabody-ra már igen. (Transzparens latexnél például szinte kötelező a csipkemintás vagy necc harisnyabody a ruha alá ! :o)) ) Akiknek a bőrét szerencsétlen módon irritálja a kedvenc anyaguk, azoknak ez jó megoldás lehet, mert nem érintkezik a gumi közvetlenül a bőrrel. 

A lycrával is ugyanez a helyzet, csak az egy kissé vastagabb anyag, ami ha meggyűrődik a latex alatt, akkor legalább olyan kényelmetlen tud lenni, mint amennyire a latexet ítélted annak. A lycra ugyan elegendően rugalmas, hogy jól feszüljön a testen, de a hajlatoknál mégis kialakulhatnak apró ráncocskák, amelyeket a latex valósággal beleprésel a bőrödbe. Kétségtelen nagy előnye még a "latex alá öltözésnek", hogy az esetleg kialakuló izzadtságot az alsó réteg felszívja és a testfelületet szárazon tartja, így a latex még több órás viselet után sem szívja ki a bőrödet.

 

A méretre (és pláne stílusra) készített csizmával kapcsolatban sajnos nem tudok jó szívvel ajánlható ötletekkel szolgálni...

Talán ha végre újranyílik majd a Wild Cats, megoldódhatnának ezek a problémák....

 

L.B.

Előzmény: juzernev (2171)


Samy81 Creative Commons License 2005.03.23 0 0 2174
:)
Előzmény: Latex Bond (2170)
djt-122 Creative Commons License 2005.03.23 0 0 2173
Bár inkább a fets fash tól rendelnék.
Előzmény: djt-122 (2172)
djt-122 Creative Commons License 2005.03.23 0 0 2172
Késöbb nem lenne jó?Mert csak a jövö hónap 10 táján lesz pénzem.
Üdv
Előzmény: Törölt nick (2169)
juzernev Creative Commons License 2005.03.23 0 0 2171
Sziasztok! A http://www.fets-fash.de oldalon - ahol rendelhettek sztreccslakk cicaruhát - megkérdeztem, hogy külön, méretre készítenek-e sztreccslakk fejmaszkot és hosszú kesztyűt és már másnap válaszoltak, hogy igen (a guminál kényelmesebbnek találtatott). Ha esetleg vkit érdekelne. Volna még néhány kérdésem a tapasztaltabbakhoz: - hol lehet hosszú bőrkesztyűt méretre készíttetni? - van-e lehetőség elnyomni a latex gumiszagát? esetleg illatosított polisher, vagy vmi hasonló megoldás? milyen illatosító/parfüm nem károsítja a gumit? - lycra cicaruhára vett már fel itt vki latex cicaruhát? arra az esetre lehetne megoldás, ha a gumi irritálja a bőrt - a méretre/stílus igényre készített csizma még mindig érdekelne, ha létezik ilyen Üdv
Latex Bond Creative Commons License 2005.03.22 0 0 2170

bőr szkafander

 

Egy kis kultúra :

Leonardo da Vinci egyik korszakalkotó találmánya a XVI. századból ! :o)

A ruha full bőrből van és a légzés is tökéletesen meg van oldva benne... Ez volt egyébként a mai a mai búvárruhák elődje.

Ezen kívül azt se felejtsük el, hogy a kiváló polihisztornak köszönhetjük a magassarkú cipők "feltalálását" is, ami szintén az 1500-as években kezdte hódító útját.

Lehet, hogy Leonardo-t tiszteletbeli taggá kellene avatnunk ? :o))))

 

A Szabó Ervin Könyvtár dísztermében egyébként megtekinthetitek Leonardo legérdekesebb találmányait (köztük a bőr szkafandert is), amelyek jóval megelőzték korukat...

djt-122 Creative Commons License 2005.03.22 0 0 2168
Hali mindenkinek.
A Lurdy házban van egy ártörő nevü bolt a smatch mellett a földszinten.Mindenféle elfekvö raktáru ruhát árulnak,de legföképp quelléböl visszamaradottakat.Nos itt láttam rengeteg fényes nöi mübör gatyát és ami a lényeg világoslilás rózsaszines lakk gatyát 1500Ft ért.Volt még minden méretben bár a szine egy kicsit furcsa de az anyaga és a fénye nagyon szép.Valami Pimkie márka.
juzernev Creative Commons License 2005.03.21 0 0 2167

Sziasztok!

 

Múlt héten voltunk a párommal Amszterdamban és benéztünk két boltba, megosztom veletek a tapasztalataimat, hátha hasznára válhat vkinek.

 

Demask:

Kintről egész kicsinek tűnik, bent van egy alsó szint is, de összességében kicsi üzlet a kínai negyedben (Zeedijk 64, belváros, a piros lámpás negyedben található templomtól kb 3-5 perc gyalog). Az eladó srác nagyon készséges, csak akkor "zavar", ha kéred, addig hagy nyugodtan nézelődni. Csak az okozott csalódást, hogy elég hiányos a készletük és csak max egyszer kapnak cuccokat egy hónapban. Én egy általam kinézett latex fejmaszkot és fűzőt, és hosszú bőrkesztyűt kerestem a páromnak, bőrkesztyűből csak a legnagyobb méretben volt, a kinézett fejmaszk és fűző nem volt készleten, így egy egyszerű fejmaszkot és hosszú latex kesztyűt vettünk, amiből az utóbbit nem lehetett felpróbálni, mert csak originál csomagolásban szabad árulniuk. Fejmaszkból az az egy darab volt, épp megfelelő méretben (deluxe hood, multi panel, pointed eyes, fekete, 137 Euró). Nem volt nekik polír anyaguk sem, ajánlott két másik boltot (Mr. B és Absolute Danny), lerajzolta, hogy hogy találunk oda. Adott egy katalógust is (retail pricelist 2004), amiben a teljes termékkínálat és opciók szerepelnek, de képek nélkül (sajnos a neten sincs minden áruhoz kép).

 

Absolute Danny:

Ide a polír anyag miatt mentünk (csak egy utcával van odébb az előző üzlettől) és egész jó választék volt főleg fűzőkből. A Demask által ajánlott polír anyag nem volt, az AD saját anyagát vettük 9 Euróért (500ml). Az eladó egy goth csaj volt valami elviselhetetlen modorral, csak azért vásároltam, mert nem akartam a netes rendeléssel húzni az időt.

 

 

Összességében kicsit többet vártunk, de a Demask eladójának készségessége valamelyest kárpótolt (és természetesen a vásárolt fejmaszk :-)).

 

Volna egy kérdésem is: a páromnak erős vádlija van és eddig csak egy olyan, térd fölé érő csizmát találtunk, ami jó lett neki, de nagyon szeretnénk egy térdig érő, lábszárra simuló, fekete fényes magassarkú csizmát neki. Tudtok olyan helyet, ahol méretre csinálnának csizmát? Ha igen, akkor milyen csizmát, milyen anyagból? A www.boutique-highlights.de/shop/index.html oldalon vannak nagyon klassz csizmák (10117 cikkszámú tetszik legjobban), de az e-mailemre nem válaszoltak (megkérdeztem, hogy a kinézett csizma az általam megadott hossz/kerület értékekre passzol-e). Ötlet?

 

Éljenek a Macskanők! :-)

 

Samy81 Creative Commons License 2005.03.19 0 0 2166

Sziasztok.

 

Sajnos elfelejtettem szólni, hogy a "szolgáltatóm" törölte az oldalam, vele együtt a partis képeket. Nem szándékozom újra felrakni, de ha a az oldal készítőinek van elég tárhelye, szívesen odaadom.

Ja, indoklás nem volt hogy miért lett törölve, még utólagos rákérdezésemre sem.

Latex Bond Creative Commons License 2005.03.18 0 0 2165

Sziasztok !

 

Várható következő parti-időpont és a #04-dik parti képei felkerültek a honlapra !

Sajnálatos a kis létszám, remélhetőleg a következőn többen lesznek...

Szóljon, akinek ellenvetése van a felkerült képek kapcsán !

 

Betaville !

Légyszi erősíts meg kérlek, ha ez a korrekt dátum !

 

Fetish !

Nadja-ról az általad készített fotósorozat webhelyét a szokásos módon linkeltem !

 

L.B.

Előzmény: fetish (2163)
Samy81 Creative Commons License 2005.03.17 0 0 2164

Nos akkor...

 

Sokan voltunk, de nem elegen. Párom feneke még mindíg véraláfutásos! :)

De élveztük

 

üdv:

samy81

fetish Creative Commons License 2005.03.16 0 0 2163
fetish Creative Commons License 2005.03.16 0 0 2162

Link az elobb kimaradt:

fetish Creative Commons License 2005.03.16 0 0 2161
Sziasztok!
 
En is csatlakozom a tobbiekhez... koszi a buli szervezesert!:) A kovetkezo meg jobb lesz! Szerintem hamarabb kell kezdeni a hirdetest /szoljatok ha segitsek a reklamban/ es jobb idopontra kell tenni /a 4 napos hetvegen sokan elutazhattak/. De igy is megerte elmenni:)
 
Aki nem tudott jonni, de kivancsi mi is tortent izelitonek feltettem egy sorozatot... tortenet roviden: szolgalany rosszul erzi magat mert kevesen jottetek el... szerencsere ott volt Nadja noverke aki alaposan kivizsgalja a szolgalanyt, es gyorsan meg is gyogyitja:)
 
 
 
 
 
<a href="http://domina.ashole.hu/fetishparty/20050314/" target="_blank"><img src="http://domina.ashole.hu/fetishparty/20050314/Thumbs/PC-IMG_2065.jpg"></a>

JustForFun Creative Commons License 2005.03.16 0 0 2160

Sziasztok!

 

Igaz, nem volt buli indító műsor és kicsit kevesebben, mint korábban, de töretlenül lelkesedve voltunk együtt a 4. fetish-partin!

Ez most valóban visszafogott volt, viszont a dress-code szigorú betartásának köszönhetően gyakorlatilag 100%-osnak volt tekinthető a beöltözöttség - egyeseknél 110% hi-hi ;)

Most többet lehetett beszélgetni és valóban, alakulóban vannak kedves ismeretségek, telefonszám, elérhetőség csere, stb...

A zene megszokottan jó színvonalú volt, sajnos nem sok embernek volt kedve táncolni, így csak néhányan roptuk a "hatalmas" terem közepén.

Egyébként aki nem tudná, ill. nem volt a múltkori parti óta a buli helyén, a rendezők helyett is közölném Veletek, hogy csinosabb és tágasabb lett a hely, 

köszönhetően a már-már szükségszerű felújításnak.

(Az öltöző és ruhatár normális méretű lett - utólag is ezer hála ennek biztosításáért!)

Szóval, sajnálhatja az, aki nem volt ott, ill. nem tudott ott lenni - de sebaj, mert lehet készülni a következőre, aminek időpontja remélem hamarosan kiderül!

Pussz:

Jeanette JustForFun

 

allfetislove Creative Commons License 2005.03.15 0 0 2159

Sziasztok,

Köszönet a Istvánnak a szervezésért és mindenkinek akit személyesen is megismertem. Ígértem elérhetőséget is corset és egyéb ügyben: allfetislove@yahoo.com.

.

 

smszex Creative Commons License 2005.03.15 0 0 2158

Sziasztok.

Csak annyira szólok bele az itteni hozzászólásokba, hogy elmondjam: Az előző fétis partyk jobbak voltak, de nem szabad feladni és a következő megint jó lesz. (Április közepén) Ott voltam mindegyiken és alakulnak az ismeretségek. Én még azért keresnék olyan lány(lányokat), akiket érdekelnek a fétissel és S/M-el kapcsolatos dolgok. (öltözködés, tűsarkú cipők, paróka, bőr és lakk kiegészítők, segédeszközök, stb.) Ha ilyen lány vagy és szívesen beszélgetnél ezekről a dolgokról egy 30-as sráccal, aki ezt imádja, akkor írj gyorsan ide, vagy a smszex@freemail.hu -ra. Várok minden érdeklődőt akár dumapartira, akár sokkal többere is. Írj gyorsan!

Zoli

OnLiner Creative Commons License 2005.03.14 0 0 2157

Sziasztok!

Kissé elvoltam havazva, de azért van új infóm:

http://orion.turboshop.hu mint igérték, felkerültek az Orion termékek, sok lakk meg latex cuccal, és van lakk lepedő is!!!

Sőt kialakítottak több elérést is, és vannak közöttük nekünk szólók is:

http://modepvc.turboshop.hu Szuper PVC cuccok

http://joycejones.turboshop.hu Műbőr cuccok

http://sharonsloane.turboshop.hu Latex cuccok, de tulajdonképpen rengeteg termékük van érdemes körülnézni a kínálatban!

Más

Lentebb beszéltetek fetish filmekről, erre is van megoldás:

http://szexfilm.turboshop.hu/index.php?Mit=fetish tudom ajánlanai a Private kiadó filmjeit, mert igen kellemesek!

Remélem sikerült megint segítenem az infókkal!

sigyu Creative Commons License 2005.03.11 0 0 2156

Sziasztok!

Lányok, ha szeretnétek a partira eljönni, de nincs miben, akkor szivesen rendelkezésetekre bocsátom a dresscode-nak teljesen megfelelő latex, lakk, lycra ruháim (nagyon nagy választék, több mint 100db),  szinte minden méretben (bár nagyobb méretekből több van).

Keressetek meg, biztos találunk valami csini rucit!

Ha nincs partnered, akkor mehetünk együtt is. (És akár meg is ismerkedhetünk, ezt persze kölcsönös szimpátia esetén.)

Fiúk! Ne haragudjatok, ez az ajánlat csak lányoknak szól!

Várom a levéltengereket!

Gyula

rubber68 Creative Commons License 2005.03.09 0 0 2155
Szia l.i.d!

Az igazat megvallva igen, én is nehezen tudok el aludmi latexban, annyira feltud dobni az érzés amit nyújt a viselése.
Bár ha felveszem akkor általában a párommal megfelelő ''tornagyakorlatokat,, végzünk és az hozzá segít a kellemes éjszakai pihenéshez.
Ám reggel ( ami latexban elég korai időpont ), amikor abban ébredek az mennyei érzés és furcsa mód újra kedvem támad egy kis 'edzésre,,.
Előzmény: l.i.d. (2146)
frank999 Creative Commons License 2005.03.09 0 0 2154

Hello Deneb1!

 

 

  Van néhány filmem.Ha gondolod írj. frank999@freemail.hu

 

 

Minden jót!

karieee Creative Commons License 2005.03.09 0 0 2153

Szia kovi30!

Én is győri vagyok.

Lány vagy?

Ja és hol vannak azok a képek?

szia

kovi 30 Creative Commons License 2005.03.09 0 0 2152
Heatcliff! Nincs mit! Azért is![image1][image1]
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.09 0 0 2151
kösz, nem kell
Előzmény: kovi 30 (2149)
deneb1 Creative Commons License 2005.03.09 0 0 2150

Hello!

 

Már egy ideje nem jártam errefelé...Érdekelne, hogy rendes, igazi latex fetish filmet honnan lehet szerezni (DVD vagy VHS), mert nekem nem sikerül...Jó a FHLS is, csak ott fel vannak szabdalva a videók....Segítsetek légyszi! Köszi!

kovi 30 Creative Commons License 2005.03.08 0 0 2149
Sziasztok! Kovi 30 vagyok Győr-Sopron megyéből. Imádom a lakkot , latexet. Küldök egy képet az egyik ismerősömről.
lakk-fetis Creative Commons License 2005.03.08 0 0 2148
Például e-mail-ben :)))
szylvie Creative Commons License 2005.03.08 0 0 2147

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni,hogy lakkfetist hogyan lehet elérni?

Én is szeretnék ruhát csináltatni.

Köszi Szylvie

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!