Keresés

Részletes keresés

Overtaker Creative Commons License 2010.09.17 0 0 1667
Miután a Lech Poznan nem kapott egy 5-öst (sőt...), nem kérdőjelezném meg az ottléte jogosságát.
Előzmény: giornalista (1662)
reckon Creative Commons License 2010.09.17 0 0 1666
Lehet. Nem tudom, Herczeget jó edzőnek tartom, de giornalistának abban igazat adok (már ha így gondolja), hogy egy kicsit kesvésbé offenzív taktikával többre ment volna a Loki, mert ez a brazilok kinyílt védelem akkor csináltak bohócot mindenkiből, amikor csak eszükbe jutott. Valaki írta, hogy "nevesincs brazilokról " van szó, nézzen utána, mert ezek nem azok...
Előzmény: szaltósGera (1665)
szaltósGera Creative Commons License 2010.09.17 0 0 1665
Az ukránok szerintem akkor lőttek gólt amikor akartak, amúgy igazad van a többiben.
Előzmény: reckon (1663)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.17 0 0 1664
"azért azt észre kell venni, hogy nagyon alacsonyra tették a lécet"

ez nem feltétlenül baj: bejutnak olyanok is a csoportkörbe, akik eddig esélytelenek voltak rá, de ott többen is megmutatják, hogy egyszer-egyszer fel tudnak nőni a feladathoz. Az a kár, hogy a Loki nem közéjük tartozik.
Előzmény: giornalista (1662)
reckon Creative Commons License 2010.09.17 0 0 1663
Ne haragudj, de szerintem -amellett, hogy igazság is van persze, abban amit írsz- baromságot írtál indulatból.

"
aki szerint van arra lehetőség, hogy a Debrecen legyőzzön egy nála 10-szer nagyobb költségvetéssel dolgozó, sokkal jobb játékosokból álló csapatot, az nem tudja jól felhelyezni az erőviszonyokat a térképre. soha nem volt győzelmi esélye a Metalist ellen, az egész EL-ben sincs, hiszen itt nem lett meg bundás bolgár csapatok ellen kell megküzdeni."

Már hogy a fenébe ne lenne lehetőség erre? Nézd meg csak a Győrt, és ne gyere azzal, hogy kifutott eredmény volt, megdolgoztak érte keményen. Lehetőség mindig van, a dolgok valószínűsége mást jelent. Egy sportoló akarjon nyerni, ettől még nem nézi le az ellenfelét. Nem látom be, hogy a Lech-nek több esélye lenne Torinóban, mint a Lokinak itthona Metalist ellen (és most hagyjuk, hogy igazából nem is volt ez hazai pálya).

"egy szar Debrecen esetében a "csoport legkönnyebb meccséről" beszélni, olyanról, hogy "hazai pályán az ukránok ellen van a legnagyobb győzelmi esélyünk", egyszerűen felháborító. mindenki 1-0-ás győzelmet, kis döntetlent várt, egyedül ketten mondtuk talán azt, hogy 0-2, 0-3 a realitás. hát, a kettőt most összeadták."

ismétlem, a legnagyobb győzelmi esély konstatálása nem jelenti azt, hogy az abszolút valószínűségét magasra taksálnák.


"lassan észre kellene venni, hogy nincs jó Debrecen, nincs jó Loki. egy malacos vidéki kis csapat van, stadion nélkül, 8000 nézővel egy EL-csoportkör meccsen, olyan szerencsés sorsolásokkal, amilyenről még nem hallott a világ. a híres-neves, 5-1-es összesítést elérő Basel kikapott Kolozsvárott... teljesen más világ persze az a csapat, na de akkor is :) más kérdés persze, hogy már a BL-be alig jutott be, amint egy komolyan vehető ellenfelet kapott, megizzadt (a 3. körre gondolok természetesen)."

Kiverték a svéd bajnokot, megizzadva, ez olyan ciki a magyar foci mai helyzetében?

"a Debrecen a nála sokkal gyengébb csapatok ellen így-úgy továbbverte magát, ennyi történt az elmúlt két évben. élvezettel várom a további csoportmeccseket, mennyire alázza meg még saját magát, szurkolóit és a magyar színeket a Loki.

Nem, nem így történt. A levski, a lovec és a kalmar is több pénzből gazdálkodik, mint a Loki, jobb légiósokat hozhatnak, stb. stb. Ehhez képest mindhárom csapat kiesett a Loki ellen.

"a Debrecen valamilyen okból kifolyólag lenézte az ellenfelet, nem helyezte el magát megfelelően a párharcban. meg lett az eredménye, és igen, jól érzitek, hogy örülök neki, kijárt már ez ennek a nulla csapatnak. "


ezt te képzeled be, idézz egyetlen nagyképú nyilatkozatot. És ne olyat, ahol te értesz félre fogalmakat.

Tegnap a Loki szarul játszott a meccs nagy részében, ez igaz, de amit a kommentátorok mondtak, az is igaz. Az "ukránoknak" minden, de minden bejött, a hazai oldalon meg semmi. A dramaturgia nagyjából a Split- Loki meccs alakulására hajazott (a csapatok erejét,értékét figyelmen kívül hagyva persze). A focit gólra játszák, ezért megalázó eredmény született, de a kapura lövések, a labdabirtoklási arány nem tükrözték az 5:0-át szerintem.











Előzmény: giornalista (1659)
giornalista Creative Commons License 2010.09.17 0 0 1662
azért azt észre kell venni, hogy nagyon alacsonyra tették a lécet mind a BL, mind az EL csoportkör esetében. a Hapoel, a Köbenhavn, a Basel, a Zilina, a Partizan mind-mind az új sorsolásnak köszönhetően jutott be az idén. a Debrecen meg tavaly... most már ciprusi csapatok is minden további nélkül eljutnak idáig...

az EL-ről meg ne is beszéljünk, Lech Poznan, Levszki, BATE, Sheriff (ráadásul egy csoportban!), Lausanne...
Előzmény: rich.mond (1660)
rich.mond Creative Commons License 2010.09.17 0 0 1661
Érdekes, a Levszki győzni tudott az EL-ben, pedig a Litex mögött végeztek a bajnokságban.A Litexet meg ugye verte a Loki. Szóval öt gól semmiképpen sem volt benne a pakliban.
Előzmény: giornalista (1659)
rich.mond Creative Commons License 2010.09.17 0 0 1660
Fura paradoxon...a Debrecen pont azzal mutatja meg a magyar klubfutball totális lemaradását, hogy kijut mindenhová, ahová eddig magyar csapatok nem igazán tették be a lábukat.
giornalista Creative Commons License 2010.09.17 0 0 1659
nem volt helyes. a "győzelmi esély" szóösszetételben cselesen elrejtették az "esély" szót, aminek jelentése pedig:

"annak a lehetősége, hogy valami megtörténhet; alkalom, lehetőség."

aki szerint van arra lehetőség, hogy a Debrecen legyőzzön egy nála 10-szer nagyobb költségvetéssel dolgozó, sokkal jobb játékosokból álló csapatot, az nem tudja jól felhelyezni az erőviszonyokat a térképre. soha nem volt győzelmi esélye a Metalist ellen, az egész EL-ben sincs, hiszen itt nem lett meg bundás bolgár csapatok ellen kell megküzdeni.

ismét le lett nézve egy ukrán csapat. ismét nagyon elpicsázott egy magyart. még ha az a nemzet parasztcsapata is.
Előzmény: Overtaker (1658)
Overtaker Creative Commons License 2010.09.17 0 0 1658
"egy szar Debrecen esetében a "csoport legkönnyebb meccséről" beszélni, olyanról, hogy "hazai pályán az ukránok ellen van a legnagyobb győzelmi esélyünk", egyszerűen felháborító. "

Az alapfelvetés helytálló volt, itt volt a legnagyobb győzelmi esély. Más kérdés, hogy ez is hangyafasznyi volt.
Előzmény: giornalista (1656)
giornalista Creative Commons License 2010.09.17 0 0 1657
mekkorát? na de komolyan! persze az egy sokkal jobb Debrecen volt, főleg mentálisan.

de kikaptak 1-0-ra a Anfielden az elmúlt 15 év leggyengébb Liverpooljától, majd tőlük ugye 1-0-ra ugyanígy itthon. ha jól emlékszem, azon a meccsen már az első 10 percben megszerezte a vezetést a Pool és nem is nagyon törődött a meccs hátralevő részével. aztán meg kiesett a csoportból, a Lokival egyetemben.

a Lyontól sima, nevetséges 4-0-ás zakó itthon és idegenben is, egy megyei szintű csapat játszott egy NB1-es élcsapattal kupameccset.

a Fiorentina ellen meg beakadt gyorsan egy gól, játszottak egy jó meccset itthon, de ugyanúgy kikaptak, idegenben meg egy újabb ötös. erre kellene annyira büszkének lenni? vagy most az az eredmény, hogy háromszor csak egy góllal kaptak ki? mert ha legalább egy iksz összejött volna...

és ott is elhangzottak ilyen remények-elvárások, hogy "a legnagyobb esélyünk a pontszerzésre". mintha lett volna bármilyen is.
Előzmény: Nyugdijas_szektor (1653)
giornalista Creative Commons License 2010.09.17 0 0 1656
szép volt, Loki!

a csapat nagyképű edzői, játékosai és szurkolói nagyon megérdemelték ezt a "hol is van a helyünk Európában?" című pofont.

egy szar Debrecen esetében a "csoport legkönnyebb meccséről" beszélni, olyanról, hogy "hazai pályán az ukránok ellen van a legnagyobb győzelmi esélyünk", egyszerűen felháborító. mindenki 1-0-ás győzelmet, kis döntetlent várt, egyedül ketten mondtuk talán azt, hogy 0-2, 0-3 a realitás. hát, a kettőt most összeadták.

lassan észre kellene venni, hogy nincs jó Debrecen, nincs jó Loki. egy malacos vidéki kis csapat van, stadion nélkül, 8000 nézővel egy EL-csoportkör meccsen, olyan szerencsés sorsolásokkal, amilyenről még nem hallott a világ. a híres-neves, 5-1-es összesítést elérő Basel kikapott Kolozsvárott... teljesen más világ persze az a csapat, na de akkor is :) más kérdés persze, hogy már a BL-be alig jutott be, amint egy komolyan vehető ellenfelet kapott, megizzadt (a 3. körre gondolok természetesen).

a Debrecen a nála sokkal gyengébb csapatok ellen így-úgy továbbverte magát, ennyi történt az elmúlt két évben. élvezettel várom a további csoportmeccseket, mennyire alázza meg még saját magát, szurkolóit és a magyar színeket a Loki.

érdekes az is, hogy az ukrán csapatokat itthon mindig mindenki lebecsüli. amikor a Donyeckkel játszott a Debrecen, sokan hittek a bravúr lehetőségében. és ugyanabban az évben Sopronba látogatott a Metalurg Donyeck is, ha jól emlékszem, ott meg továbbjutási álmokat dédelgettek sokan...

a Debrecen valamilyen okból kifolyólag lenézte az ellenfelet, nem helyezte el magát megfelelően a párharcban. meg lett az eredménye, és igen, jól érzitek, hogy örülök neki, kijárt már ez ennek a nulla csapatnak.
Steve the Great Creative Commons License 2010.09.17 0 0 1655
"de amiért utálom a Lokit, az az, hogy "Bajnokcsapat". És a falábú játékosai bajnok sportolók."
Ezért miért a Lokit kell utálni? Annyit jelent, hogy ők voltak a legkevésbé rosszak. (ha csak az ideológia miatt, az persze más helyzet)
Előzmény: IVan (1652)
Rangers10 Creative Commons License 2010.09.17 0 0 1654
Én is úgy értettem, de Villagra a becsületes neve. :)
Kb a meccs egyharmadát láttam részletekben, úgyhogy nem foglalnék állást, de ha valaki csak a statisztikákat nézi, akkor csodálkozhat az eredményen: összes lövés 11-11, ebből kapura 6-8.
Előzmény: Törölt nick (1634)
Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2010.09.17 0 0 1653
Sajnos a Loki erősen alulmúlta az elvárásaimat, csúnya zakó lett a vége, néhány megalázó góllal. Most látszik igazán, hogy tavaly mekkorát játszottak.
Előzmény: Nyugdijas_szektor (1609)
IVan Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1652
Ez biztos hülyeség, de amiért utálom a Lokit, az az, hogy "Bajnokcsapat". És a falábú játékosai bajnok sportolók.
A bajnok szó az azért jelent vmit, és ezek a szerencsétlenek nagyon messze vannak attól.

Az persze nem az ő hibájuk, hogy így is az ország legjobb csapata, hiába azt sem tudják, ki van nevezve az év legfontosabb meccsére...
50-50 Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1651
Nem jött be a tipped!
Viszont a Metallisztnak minden!
Az UEFA-EL csoportkör történetben ki kapta a 6 meccsen a legtöbb gólt és ez mennyi volt?
Valaki tovébbítsa Kannibál Kovácsnak, he nem olvasná ezt a topikot!
Előzmény: Törölt nick (1617)
gugugaga Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1650
ChrisRea, ez maga a futballtörténelem volt ma.
Omega12 Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1648
Magyar klubfoci 2010.

Lehet ennél lejjebb süllyedni? Ezzel most nem a Lokit akarom bántani, mert bármelyik csapatunk lenne itt, mind megkapná ezt a vereséget.
Overtaker Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1647
5. Ez már azért nagyon gáz.
Omega12 Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1646
Falra festetted az ördögöt
Előzmény: szaltósGera (1644)
Overtaker Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1645
Szerintem ne, kevésbé égő Voliéktól kikapni mint egy lánycsapattól.
Előzmény: szaltósGera (1644)
szaltósGera Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1644
Még lőhetne egyet a Harkov, hátha a Samp a lánycsapatával állna ki.
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1643
nem is ilyen kaliberű játékosokra gondoltam, de az azért elvárható lett volna, hogy legalább ne gyengüljenek.
Előzmény: Zolika. (1639)
Omega12 Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1642
De teszem azt egy normális kapusra csak lett volna. Nem mintha az első gólon kívül bármelyikért hibáztatni lehetne a mai napon Malinauskast.
Előzmény: Zolika. (1639)
Overtaker Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1641
Ők azt hitték, hogy megerősítették Kabáttal, Farkassal, Balajtival meg a litvánnal. Benézték.
Előzmény: Törölt nick (1638)
Zolika. Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1639
Akademia epul a bevetelbol. Egyebkent egyik "nevesincs" brazilra se lett volna eleg az a penz.
Előzmény: Törölt nick (1638)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1638
idén már bajnok lett. Jövőre meg természetesen mi leszünk :)

Azt egyébként lehet tudni, hogy a BL-bevételekből miért nem erősítették meg a keretet?
Előzmény: szaltósGera (1637)
szaltósGera Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1637
Csak arról, hogy a loki idén nem lesz bajnok...
Előzmény: Törölt nick (1633)
Omega12 Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1636
Ezek után azt mondom talán jobb lett volna, ha nem jut el a Loki idáig. Három neve nincs brazil bucira ver minket.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!