Szerintem nem kell foglakozni a beszólásokkal, úgy volt jó ahogy volt, utólag mindig lehet szépíteni a dolgokon, én sem vagyok egy webmájszter amint látszik az oldalon is amit csináltam, de lesz@rom ha valakinek nem tetszik. Ha meg nem tetsz akkor nem kell nézegetni:))))))))))
Úgyhogy szerintem nyugodtan visszarakhatod, a negatív kritikákkal meg csak akkor kell foglakozni, ha építőjellegű:)))))))))))
Szerintem tök jó amit Suxxa csinált, és örömmel fogadnám - szerintem a többség is - ha folytatná, mert mindenkinek, ha nem is érdeke, de egy jólesö dolog, ha van saját webünk!-hü de magyartalan, de nem tudom szebben megfogalmazni, remélem értitek, hogy mit akarok mondani!
Egyébként mi ez az IRC?
Eszik vagy isszák, ha majd ott tart a dolog, jó lenne ha valaki elmagyarázná!
Suxxa
Az autómhoz:
1996-os 320ci
egyelöre semmi tuning, de jön az is!
Egyébként még annyit:
NE HAGYD ABBA!!! :)))
OO==[][]==OO 4 EVER
Üdv.: Patre
Ui.: Egyébként miért nemn nyílik meg az oldal?
Mármint az e36.uw.
en tudok adni tarhelyet es akkor nem a gagyi uw.hu-n lennenk
a bmwe36.hu-t ket eve nem engedte a wallis beregisztralni.... most megprobalhatnank megint!
Csillapodjanak már a kedélyek, emberek..
Vannak itt akok faszán tudják ezt nyomni, nem veszekedni kell, hanem összefogni, és megcsinálni.
Nem a tré weblappal járatjuk le magunkat szerintem, hanem azzal, hogy csak baszogatni tudjuk egymást.
Lásd: Suzukis Gyula esete..
Ami-bár nagyon sokat kaptam érte a pofámba, és kapok a mai napig is- nagyon megérte anno, mivel tök jól látszott, hogy jópáran itt ülnek a gép előtt, de nem állnak szóba a többiekkel.
Viszont ha valami cirkusz van, mint volt akor is, akkor egyből iderontanak, és megindul az okádás..
Nahh, tehát ne baszakodjunk, hanem dobjunk össze valami weblapot, hogy ne ezen a szar indexen kelljen szenvedni már...
Mindenki lázad, hogy milyen szar az index.
Nahh, itt a lehetőség, hogy saját oldalon IRCcel lehessen pofázni, akkor meg hajrá!
Ha az oldal meg szarul néz ki, az nem baj, nahh, hát majd apránként széppé tesszük, basszátok meg!
:DD
Én sem vagyok WebDesigner. De évekig dolgoztam php programozás terén... De szerintem ha valaki internetezget, akkor látott oldalakat hogy néznek ki. Ha meg nem tudod megcsinálni, de jó elképzeléseid vannak, akkor meg kéne osztani velünk, mi meg páran összedobjuk a tudást és megcsináljuk. Dicséretes az igyekezeted és köszönjük is. De ez kb olyan, mintha egy szakadt kocka ladával réklámoznám a feka kupémat...
Én ugyan ritkán írogatok, szinte soha:(, de mindennap olvasom a topicot, a tagok 1részét ismerem, ha van még hely a tagoknál szívesen felkerülnék én is. Arról nem is beszélve, hogy a tagok 1részét már egy szegedi minitali alkalmából sikerült megmentenem az éhenhalástól:)))
Képek egyenlőre csak a Jazzberényben készültek vannak, de áprilisban lesznek újjak, remélem.
Steet
Kaptam tőled sms-t, ez az új számod?, vagy csak másnak szeretted volna küldeni?
Draku.tudom hogy az vagy:))
ne legyél elkeseredve:)
én sohasem állitottam az ellenkezöjét.
na lassan csusszanok én is szunyálni.jo éjt all.
majd holnap.csumi.
Cápa:bővebb infókat tudnál róluk tolni a BMWe21@chello.hu címre?Érdekelne hogy mi maradt bennük, ha motor nincs stb..Nemrég vettem egy 320-ast is, az papír nélküli.
Suxxa:egy mentséged lehet arra, hogy hova mész..szerintem sejted mire gondolok:)Mondtam, ha nem bírsz vele csak szólj..indulok egyből jazzberénybe:))))
Suxxa:az oldal jó, sajnos építő jelleggel nem tudok hozzájárulni.Ez ugye a mellékelt képemből is kitűnik...nem vagyok egy webdesigner:))))
Kocsimhoz majd írok pár szót, ezt megbeszéljük ICQ..
"Bimmer,
Nagyon király lett a kezdőlap, még igy is, hogy kinézetre nem a legfaszább :-))))) "
Gabesz ehhez mit is fűzzek hozzá?
Ha valaki nem tud segítő szándékkal, produktíve segíteni, akkor az kussoljon.
Végezetül annyit fűznék még hozzá az előző gondolataimhoz, hogy bárminemű véleményt azután fogadok el, miután a tisztelt fikázó valami jobbat produkált az általam létrehozottnál.
Steet,
Hétvégén ha otthon leszek és lesz időm akkor megcsinálom. Ezek az adatok az "Alle BMW Automobile seit 1928" könyvből lettek kimásolva, de mint utólag kiderűlt elég sok hiba van benne.
Bimmer,
Nagyon király lett a kezdőlap, még igy is, hogy kinézetre nem a legfaszább :-)))))
Steet,
Szerintem ezek azok a táblázatok amiket még valamikor én csináltam, ezért a hibákat is én követtem el. Sajnos nem a gyári gépkönyvből irtam ki az adatokat (akkor még nem volt), ezért a sok elirás. Ha megtalálom a táblázatokat akkor ezeket majd mind kijavitom idővel, ugyanis most már megvan mind a 2 féle gépkönyvem.
És akkor ha nem haragszik meg senki, írnám tovább az típus adatok hibáit:)))
316i:
-lökettérfogat: 1596 ccm
-nyomaték: 141, illetve 150 Nm (M40/M43)
-saját tömeg: 1190 kg, automata: 1230 kg (limo)többit nem tudom.
-gyorsulás: 13,1 /15 s (limo)többit nem tudom.
ezzel a tipussal kapcsolatban tisztelettel jegyezném meg, hogy van compact is belőle, ami az adatok között nem szerepel. illetve a tipusok között nem szerepel a 316ti, a 316g, a 318ti, és a 323ti.
318i:
-évjárat 90-94 ig (M40)(316-nál jól van írva!)
-teljesítmény: M40: 113 Le/5500
-gyorsulás: 11,5/12,8 (limo) többit nem tudom
318is:
- évjárat: M42: 93-96
M44: 94-98
- nyomaték M42: 175/4500
M44: 180/4300
- saját tömeg: 1240/1280 kg
Egyenlőre ennyi, majd holnap tovább nézem, sajna lépnem kell!!!
Továbbá, a 325i adatainál az alábbi hibákat találtam.
Nem lehetne esetleg megkülönböztetni a vanos-os, és a nem vanos-os motort (M50TU, M50), mivel a lóerő, és a nyomaték csúcsok nem ugyan ott vannak.
- szerintem M50-es motor nem 89-től hanem 90-től van.(320-nál 90-van??)
- fordulókör átmérő nem 10,8 , hanem 10,4 m
A bemutatkozó szöveg nagyon állat, szét röhögtem a belem.......:DDDDDD
Egyetlen dolgot fűznék hozzá mindössze.
Az "alapítódott" szót le kellene cserélni az alakult,alapítottuk meg,hoztuk létre szavak, és kifejezések valamelyikére, illetve az egyéb helyesírási hibákat kellene kijavítani!!
Ja meg angol német oldalokon ha van tippek/trükkök mint pl xenon szerelés, angel eyes készítés, olaj izé nullázás :) Ilyeneket le kellene fordítani és képekkel föltenni. Szóval segíthetnétek mert Gizmoval ketten csináljuk az egészet
Itt a lista ami a lapon van. Mindenki az autója után írjon már egy sort amit fontosnak tart. Évjárat, Főbb tuning vagy extra vagy átalakítás, de rövide.
Még ha lehet ma mert nem csinálom tovább ezt a buzi lapot ha senkit nem érdekel. Nem magamnak csinálom
Gizmo E36 318IS
Rookie E36 318IS
Rhantos E39 535I,E34 525I
GeryV8 E39 528I
316Man E36 316I
Bimmer E36 318IS
Alpha E36 328I,E30 316I
Gróf Drakula E21 323I
Gabesz E36 320I, E34 525I
Patre E36 320I
Steetfighter E36 325I
Zola E36 325I
Agyas E21 32xI Írd már ide hogy hanyas moci van az autódba
cSIGA E34 525 TDS
Marcsello E36 325IA
Borgasz E39 525TDS Kép nincs az autódról!!!!!!!!
Mindenkinek visszatették az autója képét az oldal tulajdonosai a Carstylingen.
Mivel változtatak ,és innentől kezdve lehet pontozás nélküli zónában is lenni.
Ha valakinek ez nem tecc, akkor annak az autó egész adatlapját le kell vennie az oldalról.
Amúgy a képek alapján kérek mindenkit ne vonjon le messzemenő következtetéseket:)A látottakkal ellentében, szolid-visszahúzódó-félénk és gátlásos srác vagyok:))))))