A József Attila Gimnáziumban érettségizett 1992-ben. 1995-től 2000-ig az ELTE JTK győri kihelyezett tagozatának hallgatója. 2002-2005-ig ügyvédjelölt. 2007-ben ügyvédi szakvizsgát tett.
1992-től 1996-ig a Magyar Narancs belső, 2003-ig külső munkatársa. 1996 és 1999 között a Vasárnapi Hírek újságírója. 2000-től 2005-ig az RTL Klub riportere ("Híradó", "Országház"), eközben 2004 és 2006 között a Független Hírügynökség parlamenti tudósítója. 2005-től 2010-ig a Híradó és az Este riportereként dolgozott az Magyar Televízióban. 2010-től az ATV riportere és a Helsinki Bizottság szóvivője Joseph Pulitzer-emlékdíjas.
En speciel egy dolgot nem ertek eleve hogy jon ide az igazsag. ?
Azert kerdeztem. Milyen igazsag egyaltalan? Kit er itt ebben igazsagtalansag?
Nem latom ertelmet maganak a fogalomnak az alkalmazasat itt.
Egy maganradio, maganTV azt alkalmaz akit akar aztan van akinek tetszik es Desi sokaknak tetszik sokaknak meg nem. Kinek van akkor igazsaga? A te igazsagerzetedet sertik az Echo teveben szerelo politikai kommentatorok?
Te csak szdsz-es lehetsz, csak ők gyűlölik ennyire az LMP-t. Az az igazság, hogy a Jobbikosokkal jobban tudom megérteni magamat, úgyhogy szálljatok magatokba szdsz-sek.
Nézd, ma 3 millió magyar éhezik, de van aki 5 millióra teszi. Ez önmagában felháborít minden magyart. Ez ellen tenni kell.
Az embereim is elmentek lopni, amikor nem tudtam munkát adni nekik. Magyar srácok voltak, és sírt a szívem, amikor rendőrségre kerültek. Magamat hibáztattam a sorsukért. Ne hidd, hogy mind cigány volt.
Budapesten lakom, ráadásul Budán. De meg tudlak érteni, vidéken vannak a telephelyeim.
Sok cigányembert foglalkoztattam eddig, és jó munkaerőnek tartom őket. Nem itt van a baj. A szegény ember vagy megfagy a télen, vagy lop. Ez ma Magyarország.