Keresés

Részletes keresés

petrakovacs50 Creative Commons License 2000.11.24 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Par honapja a ferjemmel azon beszelgettunk, hogy mar itt az ideje, hogy kisbabank legyen. Megbeszeltuk, hogy adunk magunknak par honapot, hogy erre a feladatra fizikailag is felkeszuljunk.

Szomoruan tapasztaltam, hogy nincs olyan ujsag, amely ezzel a temaval kulonosen foglalkozna. Probalkoztam az internettel is ahol azt talaltam, hogy sajnos a nok csak akkor mennek el orvoshoz, akkor kezdenek valtoztatni etkezesi szokasaikon stb amikor mar ket honapos terhesek, es pedig mennyire fontos, hogy mindket fel felkeszuljon.

Jo lenne tudni, hogy a folsav szukseges-e vagy csak ajanlott, amennyiben mindenkeppen szukseges van e valami termeszetes (nem gyogyszer) modon fogyasztani, hogyan elozheto meg a toxoplazmozis, milyen egy idealis terhesseg elotti dieta stb stb.

Ne ertsetek felre nem akarom a dolgot "tulreagalni" csak szeretnem tudni, hogz azok a parok akik abban a helyzetben vannak, hogy van par honapjuk felkeszulni a terhessegre, hol hogyan kaphatnak ehhez segitseget. (Azon kivul, hogy elmennek nogyogyaszhoz)

PK

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!