Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Nati USÁban, Edit síel, nem csoda, ha pang a topik.
Era, kár, hogy nem jöttetek Velora. Egy másik Era volt a vendég - a Csomor család sarja. Igazi élmény volt halgatni, hihetetlen jó beszélő, amellett, hogy többszörös triatlon és duatlon vbajnok.
nem tudom van-e másik ciprusi út, de én csak a velosról tudok a honlapjukról. gondolom ez ugyanaz a társaság akik tavaly voltak/voltatok. szóval én erre jövök, igen.
Trailrider
köszi az infót, akkor megnyugodtam! tulképpen már írtam tegnap a velonak jelezve részvételi szándékomat, és válasz is jött még aznap, hogy amint megvannak a részletek (kinél kell foglalni magát a szállodát, stb) küldik mailben. csak biztosra akartam menni, hátha vki tud vmi közelebbit.
Krilin, Silu a főszervező szerint ha egy fő lesz, az edzőtábor akkor is menni fog, mert mi 4-en megyünk a Velotól, szóval elmaradni nem fog. Ha 100 ember lesz, akkor annyi, ha 1, akkor annyi, ez sokat nem befolyásol.
Lányok én tegnap teljesen lepadlóztam, hogy milyen tömeg volt. Ezért is léptem le. Kik lehettek azok, egy csapat, vagy egy-egy ember. No meg fáradt is voltam.
Edit ezután tényleg be kell jelentkezni és időben odamenni.
Holnap biztos nem megyek megint, mert más programom lesz.
Ciprusi tábor résztvevőktől kérdezem, hogy szerintetek nem gáz ha most foglalom le a repjegyet? arra gondolok, hogy mi van ha márciusig nem jön össze elég résztvevő, és az egész tábort meg sem szervezik, nekem meg ott lesz egy repülőjegyem és akkor vagy lemondom, vagy mehetek valami sokkal drágább szállodásra. nincs benne szerintetetek ilyen rizikó? tavaly könnyen összejött a 30 ember? (idén horvátországi edzőtábort is szerveznek, egy héttel előtte, nehogy nekem it elszívja az embereket a ciprusiról.)