csak ajánlani tudom őket, házhoz szállítva, 1 hét alatt, németorszagból és nagyon kedvező áron, szinte minden típus, minden méret. fizetés visa, mastercard vagy átutalás előre, de nagyon megbízható, korrekt cég. Eddig kb. 7 garnitúra gumit rendeltem tőlük 3 év alatt, mind kb. 1 hét alatt háznál volt és a gumik általában csak max. pár hetesek, nem pedig több évig tárolt, újnak eladott szarok.
Egyébként én sem akarok kötözködni, de ilyen alapon minek átpasztázni, vagy ne adj isten lemosni... megteszi az eső :) Egyébként pasztázni sem csak a színe miatt szoktam. 1. Óvja az UV-sugárzástól 2. Védi a lakkréteget (nem marja meg a madársz@r) 3. Védi a színt (nem fakul) 4. Lepergeti a vizet 5. Szép fényt ad a kocsinak (múlthéten meg is kérdezték a mosónál, mit használok)
Én régen is használtam gumiápoló szert (bár az nem spray volt), mert ápolja a gumit, és késlelteti a kiöregedését. Mindemellett szép fekete színt kölcsönöz neki.
most nem kötekedni akarok de a gumira miért nem elég neked a kefe+víz+(samponos) kombináció? miért kell még ilyen kenceficékkel bajlódni? jó hogy le nem fújod mattfekete spray-el mint haverom anno a simson kerekeit :) igaz szépen nézett ki utánna az tény !
...csak ajánlani tudom, fog, mint a zöld festék...
Erről jut eszembe... senki ne vegyen Prevent gumi tisztítót. Igaz, hogy rá volt írva a flakonra, hogy más felületen foltot hagy, amit azonnal le kell törölni nedves ruhával, de és a következőkép jártam fele. - Kocsit lemostam - Átpasztáztam - Felnit lepucoltam ...majd óvatosan (felnit kézzel takarva, nedves ronggyal mellettem) ráfújtam a gumira.
...Hát, a hupikék törpikék fehér bőrű norvég halászok voltak hozzám képest. A felniről nem is beszélve (kékeszöld pöttyökkel volt tele). Egyből felkaptam a nedves rongyot, és próbáltam letörölni. Persze nem lehetett. Anyázások közepette hátramentem a Clin-ért, de a foltal szemben az is hatástalannak bizonyult. Totál kiakadtam, hogy egy szar ezer forintos spray hazab*ta a 100ezres felniket. Végső elkeseredésemben újra a felnitisztító habhoz nyúltam, aminek -hála istennek- sikerült leoldani az elszíneződést. Végül csak ezzel sikerült a kezemről is leszedni, mert se szappan, sem pedig tisztítószer nem oldotta.
Ezt azért mondtam el, hogy mindenki nagyívben kerülje ezt a "csoda" terméket, kivéve, ha nem tudja, minek öltözzön a farsangi bulira.
Mert AF-el folyton keresi az erősebb jelet. Nekem pl. van, hogy másodpercekig keresi vele a Slágert, mert két helyen is lehet fogni... és nem tudja eldönteni, melyik a jobb. :) De West talán többet tud a hifiről, mint én. :)
Mi a fene van veled? Jól eltűntél. Múltkor küldtem hozzád egy érdeklődőt. :) Amióta utoljára itt jártál, csináltunk egy másik fórumot, a ceedclub.hu címen. Ha gondolod, regisztrálj oda is. Üdv. Greg
Tudsz vmi jó minőségű viszonylag kevező árú téli gumit 15"-ös felnire? Mert engem is érdekelne! 15"ös gyári felnire téligumi, aztán jövő nyárra meg vmi alufelni kéne.
A "minél szélesebb annál jobb"-al ésszerű keretek közt teljesen egyetértek. Értem amit mondasz ezek szerint a következő garnitúra gumi lenne ez esetben 205/15!
Az acélfelnire szerintem rá kell rakni egy garnitúra téli gumit, be a garázs mélyére, és amikor eljön az ideje csak kereket kell cseréltetned, nem szerelik állandóan fel-le a gumikat!
Jó kérdés, ezt nem tudom, de szvsz nem sok értelme van a 15"felnire 205-ös gumit rakni! Meg kellene nézni vmilyen gyári adatot, hogy milyen széles a gyári acélfelni, abból már ki lehet nyomozni!
A 15" acélfelnit megtartom télikeréknek. Veszek rá téligumit, most nagyon olcsó! A gyári Michelin-ek eladóak, ha netán érdekel valakit. Futottak össz. 300km-et!