Lassan gyökeret ersztek a gép elött.:)
de komolyan, egész nap itt vagyok, és ez mind a TI hibátok, no meg darren shané.(és lartené)
Íriszke:Jó, én is úgy gondoltam
Én bele fogok őrülni ebbe a zöldhaj dologba. Nem bírom, ha valamire nincs magyarázat:(
Darrent én alacsony, vékonyka gyereknek képzelem. Talán mert mindig hangsúlyozzák, hogy kisgyereknek néz ki. Mijen szar lehetett neki, amikor még kopasz is volt.:)Amúgy alapjában én helyesnek képzelem (a hegek sexik:))
Igen , láttuk már az írót...jó , tényleg nem egy szépség , de az a lényeg , h jókat ír , nem?Addig meg felőlem bárhogy kinézhet...
Hát épp ez az!A könyvben alig ít vmit a darrenről...úgyhogy nem is nagyon lehet tudni , h hogy néz ki :(
Hát én se tom , h mért festi zöldre a haját....de komolyan.:)
Ok,én is úgy godoltam , h ma....szval akkor ma 1/48kor küldöm a Lartenes levelet :)
Inkább ma küld el. Akkor 7-től már figyelem a freemailt.
Láttátok már, hogy néz ki Darren Shan (az író)?
Hát nem úgy, mint a könyvben írja:)
Engem ez a zöld haj dolog még mindig bosszant. Vannak zöld növényi dolgok, biztos, erre én is gondoltam, de minek festené zöldre a haját? Hogy szép legyen? Vanchát nem úgy ismerem, mint akit ez nagyon foglalkoztat. Amúgy se leszattól szebb:)
Ahhoz képest, hogy hogy indultunk be.... :-) Nehézkesen. Hát igen. Ahol H.P. ott D.S. ahol Piton rajongó ott töbségében D.S. rajongó. Ezt gyakran észre veszem. :-))))) Buszon is halottam már embereket erről beszélni... Szándékomban forog egy D.S. honlap. Egyenlőre az Alan Rickman honlapom dolgozom tökéletesre.
T.
Úgy döntöttem nem kockáztatom meg , h csak úgy elküldöm...írd meg , h mikor küldjem..és asszem akkor fogom elküldeni (inkább holnap , mert vszínű , h addigra elolvasom, de mai időpontot is írhacc , csak akkor nem biztos , h el tom küldeni!)
Az biztos , h 19kor el tom küldeni...hmmm...inkább 1/48kor , mert míg átlépek stb...szval 1/48kor el tom küldeni...
Oks , akkor majd elküldöm camatsnak, ő meg továbbküldi...ha jó neki.De tényleg töröljétek ki!:))
Ja , ezen én is filóztam,de biztos van vmi olyan természetes anyaga , amivel megoldja....vagy megy dmbe:)))
Ezen én is gondolokztam...feltehetően ő is gondolkozott rajta 8v nem) mielőtt ebbe belevágott...de sztem is hülyeség...mind1...majd meglátjuk úgy...hmm...hát....talán jöv. nov.ben , h mi is a szitu 8vagyis én előbb:)) )...bár nem tom, h mikor fog itt megjelenni...
cím:camats@freemail.hu
már hogy ismernélek? soha nem is hallottam rólad:)
valaki mondja meg: hogyan lehet Vancha haja zöld? mert természetesen nem lehet olyan, vanchából viszont nem nézem ki, hogy elmegy mondjuk a DM-be, festéket venni, aztán az erdőben festegeti magát.
Na et kész!!!Én kidobom tőletek a taccsot , de komolyan!:))
Oks , akkor elküldöm,de
1.add meg a címed
2.olvasás után töröld ki
3.nem ismersz:))
Tudjátok, írtam , h a 11.be hazamegy (az angol fórumról)...na , most egy ismerős leírta a hiv. ooldalt ahol mg lehet nézni...bár nem sok minden van benne , csak az , h hazamegy a darren , de....áhh, olvassátok el:
Ja, lehetne egy nagy közös gruppen: Darren, Debby, Vancha, Larten, Arra (ők ketten halottként), Evra, Truska...Harkatot sajnos ki kell hagyniuk a buliból, mert se nem fiú se nem lány...de lehet, hogy valamije azért van neki:)
Lartent meg visszahozzuk úgy, hogy szólunk Mr. Tinynek, ő is legyen már szellem. Télleg, ha Debby meghal, visszahozhatják vámpírként? Hiszen végülis élőhalottak, de hogy épp hullákkal ne tudjanak mit kezdeni.
BUÉK előre is, én most egy darabig nem leszek itt, de azért ne örüljetek olyan nagyon, még visszatérek belepofázni:)
Toffy:én nem tudom, hogy a hp-t, vagy ds-t szeretem jobban. ez talán attól függ, mi van a kezemben.:)amúgy aki rátalál hp-re (a könyvesboltban:), általában ds-re is rátalál(általában egymás mellett vannak:))
Amúgy a barátnőimmel a halál érintésével köszönünk.
valahogy fel kéne támasztanunk larten-t. De hogy?
Igen, gruppen szép lenne. Ha már J.K. Rowling lehet fajgyűlölő, szex mániás csaj, akkor Darren S. is lehet egy szex mániás, homokos... :-))))))))) *Na, jó ez vicc...*
T.
Szijasztok!
Szerintem R.V és Steve is összejönnek, mert túlságosan is jóban vannak...vajon hogyan fertőzték meg egymást...lenne egy-két ötletem... :)))))))
Amúgy nem nyugszom bele, hogy Larten meghal, lehet, hogy még összejön egy párszor Arra-val, mert lehet hogy nekrofil,bár elég nehéz lehet hamuval...
na feladtam egy kis gondolkodni valót,pusz pá:Mesmer
Iriszke:hát lehet ez kérdés? persze, hogy küldd el:))))) Nem lesz baj. Senki nem tudja ránkbizonyítani:)
Szerintem Debby is meghal. De elötte még Darrennel összejönnek párszor. Jaj, Vancha is hajtott Debbyre. Csak nem gruppen lesz a vége?:)
Sztem a debbie benne marad a könyvbe.....nem tom...sztem nem olya vki , akit kiraknának...nem olyan fontos.Nem sokkolna nagyon senkit...bár azért kirakhatja :)
Bameg!Hová kerültem én?:))))))))))))))))
Oh...mingyá elfolyok...szip-szip....bár mondjuk ténylegkicsit szrul halt meg a Larten...ja , akkor elküldjem?De ha bajba kerülök emiatt...
Szerintem ha szegény Larten nem halt volna meg, akkor is lehet, hogy hamarabb átváltuzik tisztulás útján, mint tervezték...
Debbinek szvsz a 8-ban is tetszett egy kicsit már Darren, csak nem akarta bevallani. Úgy drukkolok nekik! Elszabadul a mocskos fantáziám... A 'nehéz napokon' is csinálhatják, úgy egyszerre van szex és kaja:D
szerintem is megvárja a teljes tisztulást, mert larten halála után szerintem méltatlannak érezné, hogy más vérezze meg, és ezzel a "mester" vérét keverje máséval (elég hülyén magyaráztam el, de remélem lesz, aki megérti. Vajon Debby túléli a könyveket? Mert hát eddig senki nem húzta túl sokáig.:(
Igen, erre az Evanás dologra én is kiváncsi vagyok.
Mesmer üzeni, hogy nem hal meg Larten, mert benne örökké él... *Mellesleg imádja...* .-)
Szóval... Ez a Debbis dolog izgat engem is. Miért nem *köhm, köhm* nem él örökké...
T.
Hát a 9.be meg olyanokat mondd neki (jó , lehet , h a helyzte miatt:) ) , h "Szeretlek Darren!"......kicsit hirtelen változtatja az érzelmeit....no de sebaj.
Hát fogalmam sincs...elvileg a Mr Crepsley azt mondta, h addig biztos nem , amig nem haladja meg az emberi életkort...de most már nincs larten.Viszont. akkor ki fogja tovább "fejleszteni?"
Hát majd mégeccer fog :)
Ez fura, mert a 8.-ban meg se akarta csókolni. És most meg hirtelen mást is akar:) Hát ez érdekes. Amúgy vajon Darren mikor lesz már teljes vámpír? Már egyszer rátört a tisztulás.