Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.12.25 0 0 33
Ó paraszimpatikus!

Elfogadjuk és megértjük, hogy átlátsz itt mindnekin, kiderült, hogy te jobb vagy nálunk.
Megaláztál és megbüntettél bennünket és őszintén meg is bünhődtünk. Bölcs cinizmusoddal rámutattál alantas hibáinkra. Belátjuk.
Köszönjük neked!
Fölényes győzelmed tudatában, alázattal nézzük végig diadalmas távozásod...

Ám ha kívánsz még továbbra is segíteni, gyarapítani és támogatni bennünket továbbra is tisztelettel és szerettettel isszuk magunkba fenséges elméd brilliáns gondolatait.

(bocs az off-ért)

Előzmény: paraszimpatikus (31)
alomhajos Creative Commons License 2002.12.25 0 0 32
Jó, ezen ne muljék: ...merthogy parasztnak paraszt lőn kigyelmed, node még tetszésemet is leljem kigyelmedben? :o)

áh.

Előzmény: paraszimpatikus (31)
paraszimpatikus Creative Commons License 2002.12.25 0 0 31
mondhatta volna szebben is, kis lovag.
Előzmény: Duracell nyuszi (30)
Duracell nyuszi Creative Commons License 2002.12.25 0 0 30
Nem is tudom miért mindig parasztszimpatikusnak olvasom a nevedet. Merthogy parasztnak paraszt vagy az tény, no de szimpatikus? :o))

áh.

Előzmény: paraszimpatikus (29)
paraszimpatikus Creative Commons License 2002.12.24 0 0 29
ejnyebejnye. szedj nyugtatót.
Előzmény: Dr. Lecter (28)
Dr. Lecter Creative Commons License 2002.12.24 0 0 28
húzzámáinnen
Előzmény: paraszimpatikus (25)
Dr. Lecter Creative Commons License 2002.12.24 0 0 27
Ha egy globális civilizációt szétatombombáznának, akkor annak maradna (geológiai) nyoma.

Off:
A 100 MT H-bomba nem rombol nagyobb területen, mint egy kb. 10-es.

Előzmény: Törölt nick (24)
paraszimpatikus Creative Commons License 2002.12.24 0 0 25
megtalálták egy atlantiszi gyorsbüféhálózat maradványait a Balatonban.
Előzmény: Dr. Lecter (23)
Dr. Lecter Creative Commons License 2002.12.24 0 0 23
Ipari tevékenység nyoma? (Bányászat, energiatermelés)
Előzmény: Törölt nick (21)
paraszimpatikus Creative Commons License 2002.12.24 0 0 22
jólvan, tessék, egy nyalóka. meg egy fagyi, vattacukor, nyufilufi.
Előzmény: Törölt nick (21)
TiruMalai Creative Commons License 2002.12.24 0 0 20
Az idő kereke könyörtelenül eltüntet mindent-előbb utóbb. Ha elsüllyedtek a kontinensek, vagy szigetek, akkor azok maradványait csak a tenger/óceán fenekén lehet megtalálni (lásd pl. a Japán partok közelében, a tenger mélyén talált építmények)Vannak is kutatások, csak amit találnak, arról a napilapokban kevés az infó, tehát máshol kell utána nézni (pl. tudományos folyóiratok, nagy régészeti központok, internet, stb.)A több tízezer év a legfejlettebb civilizáció nyomait is elrejti, úgy mint a sivatagi szél a homokot:)
Előzmény: Dr. Lecter (18)
paraszimpatikus Creative Commons License 2002.12.24 0 0 19
tökjó, hogy egyszer te is meg fogsz halni.
Előzmény: Törölt nick (14)
Dr. Lecter Creative Commons License 2002.12.24 0 0 18
Félreértesz. Ha egy globális technikai civilizáció lett volna, akkor SOKKAL több nyomnak kellene maradnia, mint amennyi van Hancockkal meg Danikennel együtt. Egy technikai civilizációt nem lehet ennyire nyomtalanul eltüntetni.
Előzmény: Törölt nick (15)
rinpoce Creative Commons License 2002.12.24 0 0 17
Daniken kétségtelenül összefoglalta a volágon fellelhetö, de mai (tudományosan elfogadott) világképünkbe nem illö rejtélyes tárgyakat, épületeket. Bár következtetéseit én is elhamarkodottnak tartom, attol még a tényeket, képpel ilusztrálva megtalálhatjuk.

És a nagy alapkérdés: miért kezdett egyszer csak a köszerszámokat használo primitiv ember marhanagy köveket mozgatni, sokszor hornyokkal ellátva, hogy illeszkedjenek?? (lsd Daniken), És miért nem teszik ezt a mai, szinte kökorszaki szinvonalon állo primitiv társadalmak?

Törölt nick Creative Commons License 2002.12.24 0 0 16
?=hosszú ö (többnyire)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.24 0 0 15
Szóval ahogy olvasgatok ezekr?l, egyre inkább valószín?síthet?, hogy Mu-n kívül voltak még kisebb-nagyobb szigetek, ahol különálló vagy összefügg? (?) civilizáció(k) volt(ak).
Tehát Az Indiai óceánon IS és az Atlantin IS valamint nem kizárt, hogy a Csendes óceánon is voltak részei. Tehát könnyen lehet, hogy az Atlantisznak nevezett "kontinens" tulajdonképpen egy globális civilizáció volt.

Dr Lecter!

Légyszíves olvasd el Graham Hahncock könyveit!
Pl. Jel és Pecsét, Istenek Kézjegyei, Orion Rejtély.
Mind tudományos igénnyel megírt, komoly irományok és hallod, enyhén szólva nem kevés nyom van bennük...

Ezen kívül Daniken is ír regeteg ilyen nyomról. Melyek tények és nem ? találta ki azokat (ellentétben a kissé vad elméleteivel...)
Továbbá javaslom még Charles Berlitz könyveit.

Az utóbbi két író persze meglehet?sen elfogult és ezért kritikusan érdemes olvasni ?ket, de rengeteg TÉNYT is felsorolnak, melyek létez?ek és elgondolkodtatóak.

Szóval nyom, jel, gyanúkelt? dolog van b?ven, csak tudományos és keresztény (itt a domináns ortodoxokra, f?képpen katolikusokra gondolok) világ szándékosan elbagatellizálja, ellehetetleníti vagy nevetségessé teszi azokat...
Üdv
Big

Törölt nick Creative Commons License 2002.12.24 0 0 14
Tökjó hogy írsz. Végre egy színfolt a fórumon. Tényleg igazán szórakoztató és eredeti vagy.
Kérlek írj még! Annyira élvezem.
Naa csak egy kicsit mééég!
Előzmény: paraszimpatikus (12)
paraszimpatikus Creative Commons License 2002.12.24 0 0 13
nagyobb
Előzmény: paraszimpatikus (12)
paraszimpatikus Creative Commons License 2002.12.24 0 0 12
meg a Gellérthegy is nagyonn volt.
Előzmény: TiruMalai (11)
TiruMalai Creative Commons License 2002.12.24 0 0 11
Igen Akyra:)A dravida legendák (?) szerint Agasthya elvitte a tanokat nyugatra (rengeteg hasonlatosság van az amerikai indiánok és a dravida legendák, alakok, stb. között, erről több tanulmány is készült).A dravidák szerint Kínába is Ő vitte el a tanokat.Akkortájt kicsit hosszabb életűek voltak az emberek mint ma:)
Előzmény: Törölt nick (10)
paraszimpatikus Creative Commons License 2002.12.24 0 0 9
egy fenét. a Gellérthegyen volt. csak azóta lebontották.
Előzmény: TiruMalai (8)
TiruMalai Creative Commons License 2002.12.24 0 0 8
Jól mondja a mestered:) A legősibb dravida írások szerint India és Ausztrália között volt egy kontinens, amely elsüllyedt, de ez nem az Atlantisz volt, hanem a Mu.Bizonyos nyomati, térképek, stb is léteznek. A dravidák szerint (ők India őslakói, jóval az árja hódítások előtt éltek az indiai szubkontinensen,ma főleg Dél-Indiát lakják)a Mu kontinens elsüllyedésével az ott élők egy csoportja átmenekült az Indiai szubkontinensre és így mentették át az akkori tudások egy részét-vagy legalábbis töredékét.A tudomány jó részét Agasthya vitte tovább az átmenekültek között.
Előzmény: PsichoTheRapist (6)
Dr. Lecter Creative Commons License 2002.12.24 0 0 7
Hipotézis: volt valaha egy nagyon fejlett (a mienkkel összemérhető) civilizáció valahol a Földön.

Kérdés: miért csak ennyi "nyoma" van? Miért nincs sokkal több?

PsichoTheRapist Creative Commons License 2002.12.24 0 0 6
AZ egyik "tisztánlátó" önjelölt tanítóm szerint, (akiben azért van valami), inkább India mellett(?) kéne keresni!
Kivágva a kontinensekket egy térképen toljuk össze, és keressük a hiányzó részeket!
Sense Creative Commons License 2002.12.23 0 0 5
Gratulálok és eredményes munkát kívánok!
Ja és feltétlen szólj, ha találtál vmi érdekeset :)

Sense

Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.23 0 0 4
"Számomra az egyetlen meggyőző bizonyíték az lenne, ha pl. vhol az óceánban meggyőző leleteket találnának. "

Örülök, hogy ezt írtad, mert asszem - többek közt - erre tettem föl az életem... (most végem a profi búvárit és - ha tehetem - KIZÁRÓLAG ilyen, tenger alatti leletek után fogok kutatni... )

:)

Üdv
Big

Előzmény: Sense (2)
rinpoce Creative Commons License 2002.12.23 0 0 3
Az az igazság, hogy vannak tenger alatti romok, tengerbe veszö utak.. De ami a fö: nem tudom hogy lehet elképzelni az ember fejlödését a jelenleg tanitott modon? 15 ezer éve köveket pattintgat, 7000 éve agyagtáblákra ir! Az én fejemben ez igy nem alkot egységes folyamatot.. Ráadásol vannak megalitikus körök, és az egész világon elterjedt (abszolut igaznak tünö) vizözön legendák.

Talán lehetett egy civilizácio, amit elpusztitott egy vizözön (jégkorszak vége?) és ezt (saját költöi vánájával) összekombinálta Platon.

Én, ahogy végig vizslattam az Atlanti oceán aljzatát, nehezen találok Atlantisznak helyet benne, mert az aljzat meglehetösen egységes... Santorini pedig nem elég monumentális ahhoz, hogy a megalitikus civilizáciot neki tulajdonitsuk...

Előzmény: Sense (2)
Sense Creative Commons License 2002.12.23 0 0 2
Én is olvastam sok érvet Atlantis mellett és Atlantis ellen, mindegyik hihetőnek tűnt (a nagyon elwadultakat leszámítva), hogy mi az igazság az talán soha nem derül ki, legalábbis úgy nem, hogy mindenki (pro&kontra) elismétli az érveit.
Számomra az egyetlen meggyőző bizonyíték az lenne, ha pl. vhol az óceánban meggyőző leleteket találnának.

Sense

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.23 0 0 1
Rengeteg jel utal arra és - úgy tudom, hogy - az archeológusok nagy része ma már belátja, hogy nem kizárható egy rendkívül fejlett prehisztorikus civilizáció léte (valahol az Atlanti óceánon vagy környékén), valamikor id?számításunk el?tt, több (talán tíz-száz) ezer évvel, mely valamilyen katasztrófának köszönhet?en elpusztult és túlél?i nyomokat hagytak, tanítgattak itt-ott (Tibet, Peru stb.)

Ett?l aztán pro is és kontra is el lehet rugaszkodni a végletekig.
Kérdés, hogy a hisztérián kívül van-e valami más "értelme" bármelyiknek is...

Üdv
Big

PsichoTheRapist Creative Commons License 2002.12.23 0 0 0
Nem 0 elmélet van az ügyben! :-)

Van egy beavatás-sorozatom egy technikába, melynek neve Atlantiszi Mester Gyógyítók, és néha hihetetlen eredménnyel működik, néha meg sz@rt sem ér.A köze annyi lehet Atlantiszhoz, mint az Újfullandon működő kínai szakács bécsiszeletjének Bécshez.
Ha jó távoli a hely (térben és időben), akkor sokmindent rá lehet kenni, és pedigrésíteni általa a hiedelmeinket. Tök jól működő dolgokat csesznek el az által, hogy tibeti, atlantiszi és egyéb csodálatos eredettel látják el. (No mindegy nem ez a téma.)

Számomra a legtetszetősebb elmélet a tudattalanunkba süllyedt gonolkodásmód, és világlátás szimbólumát érti alatta. Bár nekem belefér az is, hogy valóban létezett fizikailag. ( Ha más nem, hát az Erik a vikingben ) Ha ez így van, akkor sem tudok rá úgy tekinteni, mint elveszett édenre, meg a tökély színhelyére. Régebb óta jövünk mi már az idő mélyéből!

Uff, én pofáztam

Előzmény: Törölt nick (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!