Kérdezni akarlak! Mantát veszek, ha tetszenek a válaszok. 79-es kicsit viseletes külsővel. Sárga-fekete belsővel. Mattig orral. Olyan kupé izé mint a tied. Tehát nem lépcsős hátú (azt jobban csipázom). Segítesz?
bocs hogy nem írtam de semmi időm nem volt. gáz...de már vagyok.barátnőm lett és imádom...no vele töltöttem az estéim. megérte. de már újra itt. a Mantona ismét meghalt és most élesztjük újra..szegényke elkélne egy pészméker:-(((bedögltt a riasztó a centrálzár az elakadásjelző nem villog csak ég, a belső világítás megint elszállt.az első spoiler mozgott de ma megjavították már fix. a jobb lámpabúra mozgott de ma azt is megcsinálták és már az is fix. a csomagtartó zárja kiesett és most azt is megjavították szóval azzal is minden rendben. hátra van a riasztó centrálzár belső fények elakadás jelző javitása...no meg az antenna letörött mert öreg volt....egyszer scak lekonyult és anyi...most beletörött a csonk..illetve belegyógyult úgyhogy komplett antenna szettet kell beépíteni...ja és a jobb eleje lóg kicsit le mert megereszkedett az ültetés. várhatóan ezen a héten már minden rendben lesz vele ismét. bárcsak így lenne...ma még le is mosattam kézimosóban..csillog villog. olyan szép..jaj annyira szeretem. fáj a szívem ha látom hogy beteg!
Mantona!
Az en gepem 82 -es CC volt. 9 evesen lett Svajcbol behozva. Ugy kepzeld el hogy hozza sem kellett nyulnom es ugy gurultam be vele a Mozaikba vizsgara es minden Ok. volt. Kb 4 evig hasznaltam es a legnagyobb szervizeles a vizpumpacsere volt. Aztan szegeny szornyethalt...Elutotte egy feknelkuli teherauto. (ez meg az ujsagban is benne volt.)(kar hogy kepet nem tudok berakni, de emailban elkuldhetem.
Utana meg volt 2 Mantam de ezek mar nem tudtak a szivemhez noni. Ebben valszeg az is kozrejatszott hogy ezek mar magyar tulajoktol szarmaztak es ezaltal eleg sok gond volt veluk.
Ebben a topicban meg nem kerdeztem : Ismeritek a Flash nevu magazint?
Azért remélem marad fenn egykét Manta nagyon sokáig. szuper autó. én az enyim kb 5 év múlva teljesen kivonom a forgalomból, akkor már csak stikában viszem el nagy Manta talikra. másra nem...ha még leszenk manta talik:-)))
de ez a kocsi mindennap mikor használom bebizonyítja hogy öreg autó nem vén autó, megy mint a golyó. végül is erre építették. :-)))
ez mekkora királyság...kombi Manta..ilyet én még nemláttam..goondolom ez sem széria hanem sufni tunning...de jól sikerült. bár lehetne más színű...igaz én beszélek kinek lila a kocsija:-)))
nem pityu ez a Manta....kombi hááát..eszméletlen:-)) amúgy érdekes hogy egy Mantás sem volt kint rajtam kívül tegnap este.
Tudod, hogy csak morgok de nem komoly.:))
Főleg ha amcsira fáj a fogam akkor ez elég hülyén venné ki magát.:)))
Csak ma ilyen morgós vagyok.:))) De vigyorgok!
egy német site on találtam ezeket a képeket, nekem is megvannak-))))
igen a Mantákkal sok a gond és foglalkozni kell velük...dehát ilyen egy autó és főleg az amenyik már a második X en túlvan....node láttad...gyönyörű állapotban van:-))))és olyanjó érzés vezetni.szal ha van pénzed illetve szeretnél kocsira költeni akor megéri..mert csodás feeling. de ha valami olcsó fenntartásút akarsz legyen akkor corsa vagy Bogár...mert avval kevés a baj csakúgy mint a Trabival..anyunak volt 10 évig...és ő maga szerelte...jó autó volt, sose volt vele gond scak párszor, ja és 3 deci benyával lement balatonra és vissza:-))))
Egy bajom van a Mantákkal, hogy a sok a gond velük.:((( Tök ócsóért szórják őket aztán ingem-gatyám.
Persze ez minden kocsira igaz. Kivéve Trabi!:))))
Trabi RULEZ!!!
mostmár tényleg érdekel az újság:-))))
V8! szerintem Mantát vegyél...ha valami 80 évek feelingjét célzod, nincs ideálisabb kocsi, csak épp a gazdag nő tényleg köll hozzá, mert drága állat a Manta:-)))dehát láttad mit művelt tegnap este, szinte irányíthatatlan volt, hátsó kerék rulez:-)))
Mantona!
Rossz hír! Nem nálam van az újság. Már pár napja mikor először írtam akkor kerestem, de feladtam egy perc után, hogy "áááá, majd meglesz..."
Nincs nemtom hol van lehet, hogy tigránál. Passz.
(amúgy az övé az újság {meg egy rakat másik} csak elszoktam kérni meghatározatlan időre:))
De találtam 2ajtós V6 Kadettet meg egy tunning Mantát.
eisace
Sajna nem az én kocsim. Igaz ebben az időben kissé huzatos lenne.:))
A nőkről nem mondhatok le,...nem bírok, csak nem találtam még elég gazdagot.:)))
hemi
Kösz az együtt érzést. Igen, akarok egy vasat!!!!