Aki esetleg Nyíregyházán szeretne tankolni lpg-t.: Nyíregyházán a MOL kúton az lpg kút üzemen kívül van jelenleg. Én egy másik kútról tudok még arrafelé, nem messze onnan az OMV kút.
P0170 Tüzelőanyag korrekció (1.hengersor) hibát dob az autóm kb. 200km (90-100km/h) megtétele után. Városban nincs hibakód. Ez azt jelenti, hogy az ECU már nem tud tovább szabályozni?
30ezer km ezelőtt volt finomhangolva a gázrendszer. A MAP szenzor februárban volt kitakarítva. A Lambda szondában kb. 100ezer van.
Írják, hogy lehet MAP szenzor, lambda szonda, fals levegő, gyújtótrafó stb.
Csak azt akartam mondani, hogy személyautó motornál (főleg 1-2 db autónál) nem éri meg, cseréled (akár felzett futásteljesítménnyel) és kész. Ha lenne egy akkora flotta, mint pl. a Bárdinál (stb.) akkor érdemes lenne vizsgálni (pénzügyileg is), hogy melyik olaj a legjobb adott típushoz.
A MOL Lub vagy pl a Huntraco csinál olajtesztet (mi régi melóhelyemen mobildaruk hidraulikolaját vizsgáltattuk, mert nem volt mindegy mikor kell cserélni a többszázliter hidraulikaolajat), oda elküldöd (kb. 10 éve volt kb 6000 nettó egy minta vizsgálata), ezt megcsinálod 1000 km-enként és tudni fogod pontosan mi a helyzet.....
A biztosítékost rakd az akkura a másikat meg a gyújtótrafó + ra. Csak azt nézd meg hogy gyújtáson álló motornál is kapjon + -t és fordulaton is folyamatos legyen a jel. De a motortérben máshol is találsz + ami a gyújtással megy csak. Nekem a gázvezérlő soha nem szívta le az aksit, viszont a nem jól becsukot csomagtérajtó, vagy a félnapos rádió hallgatás, hamar lekapta a 34 A/Ó aksit.
Mi a gyújtáskapcsolótól vettük le a + jelet, mert a szintjelzőt a középkonzolra kötöttük. Így együtt vittük át az ajtó oszlopon, hogy kettő vagy 3 vastag szálat már nem emlékszem.
Sziasztok. Szeretnék kérdezni, akik ismerik a rendszert. Egy érdekes dologra lettem figyelmas AC stag 300 plus-om van. A piros-fekete és a vastagabb piros kábel is az akku+ -ra megy fixen. Én úgy gondoltam, hogy a piros-feketének gyújtás+-ra kell menni. Hogy van ez? Okozhatja ez hosszabb állásnál az akku lemerülését? A kapcsolási rajzon is így van, de találtam a stag honlapján egy táblázatot, ahol ez van a 22-es sorban, red-balck :"+12V from battery - to supply stag-300". Melyik a jó bekötés. Előre is köszönöm.