Nekem meg ilyenem va, na nem egy rozita, de azér' nem csúnya. Még nem teljesen nyílt ki, meg a fényviszonyok is elég rosszak most, majd teszek jobb képeket (azoknak, akik még ide dugják néha a virtuális orrukat). Az illata csodás, de azt nem tudom sajnos prezentálni.
Amúgy Hédi pedzegette, hogy "átköltözött" a társaság a fészre. Próbálgattam ottan keresgélni, de az egész teljesen kezelhetetlen, csupa ilyen-olyan kép, több hasábban, időrendben keresni nem tudtam, semmi rendszer nincs benne. Azért írtam, hogy egy nagy katyvasz az egész.
ezel a buzival csak jelezni szerettem volna hogy tetszik a bejegyzésed. Igaziból jó az a fész, mert képbe vagyok. De képzeld el...
ülünk Milánóban a kajáldában, eszegetünk. mellénk jön egy fiatal csapat 2 lány 2 fiu. kaja kint és mindegyik a saját telefonján posztolgat a fészen. Kedvem lett volna átszolni: beszélgetni tudtok?
Ülünk a cserpes tejivóban Pesten. jön két fiatal, a csaj qva jól néz ki. mit csinálnak? kaja előttük és nyomják a telefon okos részét. Hát wazze ezek sem tudnak beszélni.... hogyan lesz itt család, gyerek?
Asszongya, hogy a fész megásta a fórum sírját.....nem leszek fész, az egy maszlag, katyvasz, semmise. Normálisabb helyeken, pl. a fész hazájában virágzanak a független szakmai fórumok. Mi meg befészesedünk....
Mezőgazdabolt, praktikar, obi, ottan kérsz olyat, hogy Actara, 1 tasi 10 literbe, beönt+ spricc, egy hét után ismételd. Amit elérsz, fogkefével szedd le előtte.