Keresés

Részletes keresés

sidhe Creative Commons License 2001.09.18 0 0 436
A Deus-t ismeri valaki? Olyan, mint a Robinson's Requiem. Na, ha valaki ismeri, akkor azt mondja meg, hogy a kék sátrakból hogy lehet a cuccokat felvenni, mert nekem sehogy se sikerül. Lehet, hogy nem lehet őket felvenni?
fulgur Creative Commons License 2001.09.15 0 0 435
No, majd Dauby röffent ide valami okosat. Addig is, az tuti, hogy néhány track letölthető a netről (pontos címet nem tudom, de Dauby is valamelyik keresővel akadt rá), de talán ez az:

www.queststudios.com/quest/mp3.html

Előzmény: ToAd (434)
ToAd Creative Commons License 2001.09.15 0 0 434
izé, szal tudtok nekem segíteni? :)) bocsi, de marha késő van már nálam, ilyenkor nem csoda ha elírom a dolgokat... :)))
ToAd Creative Commons License 2001.09.15 0 0 433
Hali! Köszi a pontosítást! de anno még én is egy olyan betrayalos cd-t láttam amin voltak audio trackok, szal olyan tutira létezik :) asszem az én verzióm arról lett "rippelve" (ez anno annyit jelentett, hogy cd nélkül jáccok vele, és így csak a midi zene szól). de ha már a Krondor zenéjénél tartunk, nincs meg nektek a játék zenéje így külön kiszedve abból a 1x megás fileból? most lehet hogy ez nagyon hülyén hangzik, de nekem marhára tetszik a játék zenéje, csináltam már párszor, hogy csak azért elíndítottam a játékot hogy zenéljen :)) főleg mióta megvan az awe 64 goldom, és azon van normális midi chip... szal nagyon szépen szól :), nah ebben tudok segíteni???
fulgur Creative Commons License 2001.09.13 0 0 432
Köszönjük a pontosítást! 8-))
Előzmény: Dauby (431)
Dauby Creative Commons License 2001.09.13 0 0 431
Azért tegyük hozzá, hogy csak azért tudod felirni, mert én odaadom neked:)))

Nekem pedig csak azért van meg az anyag, mert újra megkivántam és találtam egy rendkivül segitőkész embert, akinek eredetiben van meg!!!!! A CD-muzax egyetlen hátulütője, hogy nincs loopolva a zene, sajnos, egyszer lejár a track és jön a siket csend, na meg a harcok hangjai:)))

Előzmény: fulgur (430)
fulgur Creative Commons License 2001.09.13 0 0 430
Kedves ToAd és count_zero!

Lehet, hogy nem mondok újat, DE:

A Betrayal először megjelent CD-s verzióján nagyon király audió van. Ez a kiadás meglehetősen ritka (mint a fekete hóember). Azonban Sierra kiadta még egyszer CD-n, valami Sierra Classics kiadásban. Ez az elterjedtebb változat. Csakhogy ebből a változatból már kivették az audiót (ki tudja, milyen okból, szvsz nagy faszság volt tőlük). Akit érdekel, fel tudom írni neki az eredeti (első) CD-s változatot. Hehe, remélem nem fog holnap razziázni nálam a BSA.

Darwin Creative Commons License 2001.09.13 0 0 429
Hello ToAd!

Boccs, hogy ilyen késve reagálok a MadTv 2es kérdésedre....a lényeg, van hozzá crack, én a neten találtam, és ha otthon leszek, és megtalálom elküldöm neked is. Ne éld bele magad.

hello

Előzmény: ToAd (383)
VS Creative Commons License 2001.09.07 0 0 428
megoldottam a mentést a Spectrum-emulátorral kapcsolatban:

a Real Sectrum emulátor segített ki,
ott egyszerűen el lehet menteni a memória (és egy játék) aktuális állását snapshotként,
ami egyszerűen visszatölthető (10-15 KB).

Nem rossz...
:)

Előzmény: Cyroo (421)
tihanyi.tamas Creative Commons License 2001.09.05 0 0 427
ja állandóan valami buzi szerződésre hivatkoznak.
szerzői jogdíj?
ennyi idős gamékra?
tudtok ezzel kapcsolatba valamit?
Előzmény: Attiska (425)
sztyopka-remix Creative Commons License 2001.09.05 0 0 426
Bécile! Isten vagy....!!!
Előzmény: Bécile (424)
Attiska Creative Commons License 2001.09.05 0 0 425
Sziasztok!

A következő régi cuccosokat keresem:

1942 Task Force
Red Storm Rising
Oldtimer
Command: Aces Of The Deep

Sajnos a theunderdogs-ról vagy nem tölthetőek le valami szerződés miatt, vagy nincs fent.

Bécile Creative Commons License 2001.09.04 0 0 424
http://www.theunderdogs.org/game.php?name=Emperor+of+The+Fading+Suns
sztyopka-remix Creative Commons License 2001.09.04 0 0 423
Megvan valakinek az Emperor of the Fading Suns? Vagy egy hely, ahonnan letölthetném?
VS Creative Commons License 2001.09.04 0 0 422
Na ja...
:)

csakhogy én most egy foci-menedzsert játszanék,
az meg sok meccs, szezon - sok idő...
(International Manager)

de várok, előre is köszönöm, ha a "mentés"-gondokra megoldást lelsz...

Előzmény: Cyroo (421)
Cyroo Creative Commons License 2001.09.04 0 0 421
VS: Sajnos most nem tudom hogyan lehet SpecEmu-val menteni. :-(
Utána nézek hamarosan.
Másik megoldás :Mentés nélkül kell végigjátszani! ;-)
Előzmény: VS (420)
VS Creative Commons License 2001.09.04 0 0 420
Cyroo,

köszi a segítséget, most már fut nálam a
Spectrum emulátor... :)

Egy gondom azért van vele:
hiába mentek el egy spectrum játékban állást,
a visszatöltés nem megy, azaz csak úgy néz ki,
mintha csinálná, de valójában nem történik semmi.

(.tap formátumban van a játék)

help!

Előzmény: Cyroo (403)
DAVIDO Creative Commons License 2001.09.03 0 0 419
Hali !
Gobdolom a "THE ELDER SCROLLS: DAGGERFALL" a keresett program. Esetleg próbáld innen:
http://www.abandonware-france.org/ltf-jeu.php3?id=51
vagy innét:http://www.freeoldies.com/RPG/index7.html
itt (is) van még pár hasonló gyöngyszem.

Esetleg ZORRO (PC) ügyben tudna valaki segiteni ?
DAVIDO

jedi1 Creative Commons License 2001.09.02 0 0 418
Helló!
Én is szeretem a régi játékokat.A Daggerfall címűt keresem éppen,eddig sehol sem találtam.Tudnátok segíteni?
Prince Tybalt Creative Commons License 2001.08.31 0 0 417
Nem tudnad az Albiont felpakolni valahova, ha szepen megkerlek ? :)

Udv,
Tyb

Előzmény: fulgur (414)
ToAd Creative Commons License 2001.08.31 0 0 416
Hali!
A Betrayalnak a full cd-s változata és a rip között annyi a különbség legjobb tudásom szerint, hogy nincs benne a cd-ről jövő audió zene... mert én semmi mást nem tapasztaltam, igaz nekem, nekem se a full cd-s változat van meg, hanem a "rip", de nekem kivíálóan müxik... fura hogy neked se müxik, mert Holdwine-nak is elküldtem az én verziómat, de az se működik nála, amit nem értek, mert én ezen a gépen és ezzel a verzióval vittem végig a gépet.
Magon : ha az Albion nem 120 mega lenne, és futna cd-nélkül is, akkor szívesen elküldeném!
Fulgur : Megyek a topicba, elolvasok ott mindent :)
Előzmény: count_zero (415)
count_zero Creative Commons License 2001.08.31 0 0 415
Szívesen emlegetném a Betrayal at Krondort, ha végre nem csak azt hallanám mindenhonnan, hogy milyen qrva jó, hanem azt is, hogy hol kaphatom meg fullCDsen... :)) Rip nem műx, az megvan.
Előzmény: ToAd (411)
fulgur Creative Commons License 2001.08.31 0 0 414
Hi Toad!

Örülök a hozzászólásodnak! Gyere az Arcanum topikba, és nézd meg a hozzászólásokat kb. 35-től 50-ig! Az Albionnal én is játszottam, nagyon tetszett, igaz nem fejeztem be, a vége előtt nem sokkal valahogy abbahagytam... Azt hiszem, Mocsy vagy Pellus írt róla anno a Guruban, és a Wizardry sorozathoz hasonlította játékélmény szempontjából. Szerintem ebben van is valami. Így utólag visszaemlékezve a negatívuma talán a baromi sok mászkálás volt, meg a harcrendszere se volt túlbonyolítva... Ma is megvannak a save-jeim, meg a CD valahol...

Magon Creative Commons License 2001.08.31 0 0 413
Hát a Kings Bounty tényleg a Heroes "előfutára" volt, de a Might and Magic azért csak ős RPG... Ezzel kapcsolatban a legjobb az volt, hogy a Heroes 3-hoz terveztek egy kiegészítőt egy technokrata várral, amit a rajongók tiltakozása miatt kivettek, miközben pl. a Might and Magic 1 két AI küzdelme körül bonyolódik (ha jól emlékszem Sheltem és Corak). Ez ugyibár csak azért poén, mert egyike azon sorozatoknak, ahol nemcsak az egymást követő részek voltak egy világba illeszkedők, hanem még a Heroes sorozat története is beleszövődik. (pl. a HoMM 3 story folytatása a MM 7-ben, ez utóbbi folytatása a HoMM 3-Armageddon's Blade -ben, stb.)
Toad: Az Albionnak én csak a demójával játsztottam, de a teljes verziót nem sikerült beszereznem belőle. Pedig a demó marha jó volt...
Cyroo: Hát a Space Rouge tényleg nem volt RPG, inkább ez a Wing Commanderek előfutára volt.
ktibor Creative Commons License 2001.08.31 0 0 412
A Heroes az egy körökre osztott stratégiai játék, amit próbálnak RPG-elemekkel nyakon önteni. Szerencsére, ez még messze nem billent át.
ToAd Creative Commons License 2001.08.31 0 0 411
Hali!
A King` Bounty érdekes kérdés, hogy mennyire RPG, mert ezt a gamet a mostani PC-s időkben úgy hívják hogy Heroes of Might and Magic, ami azért eléggé egy stratégia szerintem, igaz van benne RPG elem, pl: a hősök fejleszgetése, de szerintem ez a game akkor sem egy ős-RPG.
A Lands of Lore-t lehet mondani szerintem RPG-nek, megbírja.
De egy nagy kérdésem lenne, a Betrayal at Krondort miért haggyák ki minden ilyen RPG-s felsorolásból??? Szerintem az egyik legjobb game volt anno a maga idejében, vagy csak én jáccottam végig azt a gamet??? ezt sose értettem... A másik kis gyöngyszemem az Albion c. játék, vagy erről is csak én hallottam, és csak én játszottam vele???
Előzmény: Cyroo (402)
Hyena Creative Commons License 2001.08.30 0 0 410
Hell.

Nincs meg vkinek a Tyrian2000 full? Felturtam erte a netet, de semmi...
Ftp, http cimek, barmi erdekel.
Esetleg ha vki megunta a legalis valtozatot, akkor meg is vennem tole.

[HYENA]

Cyroo Creative Commons License 2001.08.29 0 0 409
Előre is köszönöm! :-)
Előzmény: VS (408)
VS Creative Commons License 2001.08.29 0 0 408
Hát, ha van időd, nézd meg (mondjuk az Avernumot), szerintem klassz

(és ha túl vagy a demón, és még mindig érdekel, nekem megvan a full cd)

Előzmény: Cyroo (407)
Cyroo Creative Commons License 2001.08.29 0 0 407
Idöm sajnos mostanában kevés van....főleg játékokra.
Exile, Avernum. Sajnos nem ismerem.

a cím pontos, igy kell beirni

Előzmény: VS (404)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!