A Deus-t ismeri valaki? Olyan, mint a Robinson's Requiem. Na, ha valaki ismeri, akkor azt mondja meg, hogy a kék sátrakból hogy lehet a cuccokat felvenni, mert nekem sehogy se sikerül. Lehet, hogy nem lehet őket felvenni?
No, majd Dauby röffent ide valami okosat. Addig is, az tuti, hogy néhány track letölthető a netről (pontos címet nem tudom, de Dauby is valamelyik keresővel akadt rá), de talán ez az:
Hali! Köszi a pontosítást! de anno még én is egy olyan betrayalos cd-t láttam amin voltak audio trackok, szal olyan tutira létezik :) asszem az én verzióm arról lett "rippelve" (ez anno annyit jelentett, hogy cd nélkül jáccok vele, és így csak a midi zene szól). de ha már a Krondor zenéjénél tartunk, nincs meg nektek a játék zenéje így külön kiszedve abból a 1x megás fileból? most lehet hogy ez nagyon hülyén hangzik, de nekem marhára tetszik a játék zenéje, csináltam már párszor, hogy csak azért elíndítottam a játékot hogy zenéljen :)) főleg mióta megvan az awe 64 goldom, és azon van normális midi chip... szal nagyon szépen szól :), nah ebben tudok segíteni???
Azért tegyük hozzá, hogy csak azért tudod felirni, mert én odaadom neked:)))
Nekem pedig csak azért van meg az anyag, mert újra megkivántam és találtam egy rendkivül segitőkész embert, akinek eredetiben van meg!!!!! A CD-muzax egyetlen hátulütője, hogy nincs loopolva a zene, sajnos, egyszer lejár a track és jön a siket csend, na meg a harcok hangjai:)))
A Betrayal először megjelent CD-s verzióján nagyon király audió van. Ez a kiadás meglehetősen ritka (mint a fekete hóember). Azonban Sierra kiadta még egyszer CD-n, valami Sierra Classics kiadásban. Ez az elterjedtebb változat. Csakhogy ebből a változatból már kivették az audiót (ki tudja, milyen okból, szvsz nagy faszság volt tőlük). Akit érdekel, fel tudom írni neki az eredeti (első) CD-s változatot. Hehe, remélem nem fog holnap razziázni nálam a BSA.
Boccs, hogy ilyen késve reagálok a MadTv 2es kérdésedre....a lényeg, van hozzá crack, én a neten találtam, és ha otthon leszek, és megtalálom elküldöm neked is. Ne éld bele magad.
megoldottam a mentést a Spectrum-emulátorral kapcsolatban:
a Real Sectrum emulátor segített ki,
ott egyszerűen el lehet menteni a memória (és egy játék) aktuális állását snapshotként,
ami egyszerűen visszatölthető (10-15 KB).
köszi a segítséget, most már fut nálam a
Spectrum emulátor... :)
Egy gondom azért van vele:
hiába mentek el egy spectrum játékban állást,
a visszatöltés nem megy, azaz csak úgy néz ki,
mintha csinálná, de valójában nem történik semmi.
Hali !
Gobdolom a "THE ELDER SCROLLS: DAGGERFALL" a keresett program. Esetleg próbáld innen:
http://www.abandonware-france.org/ltf-jeu.php3?id=51
vagy innét:http://www.freeoldies.com/RPG/index7.html
itt (is) van még pár hasonló gyöngyszem.
Esetleg ZORRO (PC) ügyben tudna valaki segiteni ?
DAVIDO
Hali!
A Betrayalnak a full cd-s változata és a rip között annyi a különbség legjobb tudásom szerint, hogy nincs benne a cd-ről jövő audió zene... mert én semmi mást nem tapasztaltam, igaz nekem, nekem se a full cd-s változat van meg, hanem a "rip", de nekem kivíálóan müxik... fura hogy neked se müxik, mert Holdwine-nak is elküldtem az én verziómat, de az se működik nála, amit nem értek, mert én ezen a gépen és ezzel a verzióval vittem végig a gépet.
Magon : ha az Albion nem 120 mega lenne, és futna cd-nélkül is, akkor szívesen elküldeném!
Fulgur : Megyek a topicba, elolvasok ott mindent :)
Szívesen emlegetném a Betrayal at Krondort, ha végre nem csak azt hallanám mindenhonnan, hogy milyen qrva jó, hanem azt is, hogy hol kaphatom meg fullCDsen... :)) Rip nem műx, az megvan.
Örülök a hozzászólásodnak! Gyere az Arcanum topikba, és nézd meg a hozzászólásokat kb. 35-től 50-ig! Az Albionnal én is játszottam, nagyon tetszett, igaz nem fejeztem be, a vége előtt nem sokkal valahogy abbahagytam... Azt hiszem, Mocsy vagy Pellus írt róla anno a Guruban, és a Wizardry sorozathoz hasonlította játékélmény szempontjából. Szerintem ebben van is valami. Így utólag visszaemlékezve a negatívuma talán a baromi sok mászkálás volt, meg a harcrendszere se volt túlbonyolítva... Ma is megvannak a save-jeim, meg a CD valahol...
Hát a Kings Bounty tényleg a Heroes "előfutára" volt, de a Might and Magic azért csak ős RPG... Ezzel kapcsolatban a legjobb az volt, hogy a Heroes 3-hoz terveztek egy kiegészítőt egy technokrata várral, amit a rajongók tiltakozása miatt kivettek, miközben pl. a Might and Magic 1 két AI küzdelme körül bonyolódik (ha jól emlékszem Sheltem és Corak). Ez ugyibár csak azért poén, mert egyike azon sorozatoknak, ahol nemcsak az egymást követő részek voltak egy világba illeszkedők, hanem még a Heroes sorozat története is beleszövődik. (pl. a HoMM 3 story folytatása a MM 7-ben, ez utóbbi folytatása a HoMM 3-Armageddon's Blade -ben, stb.)
Toad: Az Albionnak én csak a demójával játsztottam, de a teljes verziót nem sikerült beszereznem belőle. Pedig a demó marha jó volt...
Cyroo: Hát a Space Rouge tényleg nem volt RPG, inkább ez a Wing Commanderek előfutára volt.
Hali!
A King` Bounty érdekes kérdés, hogy mennyire RPG, mert ezt a gamet a mostani PC-s időkben úgy hívják hogy Heroes of Might and Magic, ami azért eléggé egy stratégia szerintem, igaz van benne RPG elem, pl: a hősök fejleszgetése, de szerintem ez a game akkor sem egy ős-RPG.
A Lands of Lore-t lehet mondani szerintem RPG-nek, megbírja.
De egy nagy kérdésem lenne, a Betrayal at Krondort miért haggyák ki minden ilyen RPG-s felsorolásból??? Szerintem az egyik legjobb game volt anno a maga idejében, vagy csak én jáccottam végig azt a gamet??? ezt sose értettem... A másik kis gyöngyszemem az Albion c. játék, vagy erről is csak én hallottam, és csak én játszottam vele???
Nincs meg vkinek a Tyrian2000 full? Felturtam erte a netet, de semmi...
Ftp, http cimek, barmi erdekel.
Esetleg ha vki megunta a legalis valtozatot, akkor meg is vennem tole.