te! neked van egy lányod, nem jól láttam? :-)
akkor meg tudhatnád, hogy a fiatal lány idősebb akar lenni, csak az idősebbek akarnak fiatalnak látszani :-))
Kyra: javíts ki, ha tévedek :-)
de szemtelen tetszik lenni, márkatárs! :-)
ilyet nem szabad ám írni!
mellesleg ha jól sejtem, burkoltan Kyra életkorára kérdeztél rá :-))
mi van, nem elég az asszony? :-)))
Nah akkor részemről, ezen topicban befejezettnek nyilvánítom a bazs kartárssal folytatott, szóbeli pengeváltásunkat. Ha igény mutatkozik rá, akkor természetesen örömmel folytatom máshol, mondjuk a MOTE egyik, ilyen jellegű topicjában. Ezzel egyetemben kérem a Tigra gazdik bocsánatát, a sok offolás miatt. Ígérem, hogy visszafogom magamat és törekedni fogok a hasonló esetek elkerülésére.
bazs>nem volt kapocs a képeken. vagy a te számítógéped papír-alapú monitorral bír, és kapcsokkal vannak kitűzdelve eléd a képek? :-))
Csekély értelmi képességeimet bizonyítandó, be kell ismernem, hogy nem értem, mire is gondoltál, amikor ezt írtad :-(
bazs>általában nem szoktam hangosan mondani azt, amit írok, ezt pedig csak írtam. persze ha neked csak így megy... :-)
Némi logikai ficamot vélek felfedezni abban, amit írtál.
"általában nem szoktam hangosan mondani azt, amit írok" tehát többnyire nem mondod ki a szót, amit leírsz/le fogsz írni. Nézzük tovább."ezt pedig csak írtam" tehát ezeket a szavakat biztos nem mondtad ki a bepötyögés előtt. "persze ha neked csak így megy... :-)" Ezen utalás viszont az utolsó lehetőségre vonatkozott, hiszen az általad leírt szövegben nem adtad jelét annak, hogy a kimond+leír formációval hoznád kapcsolatba személyemet. Mindezek végén a felvetésedre válaszolva : általában én sem mondom ki a leírandó szavakat, de néha előfordul, a kimond+leír megoldás is :-)
bazs>nincs neked szépérzéked, ezért nem látod bennem az értéket :-))
Ezzel csak az a baj, hogy nemrég mondtam a kocsidra milyen szép. Viszont, ha nincs szépérzékem akkor van egy gyönyörű kocsid és te is szép vagy. Ellenben Kyra kocsijára is azt írtam, hogy milyen szép - nem a fórumon, de ezt ő tudja igazolni -. Ezt követően több hozzászólásban szépnek minősítették az említett kocsit, köztük te is. Viszont akkor kb. egyenlő szépérzékkel vagyunk megáldva. Akkor megkérdezném, hogy mit kérsz tőlem számon, hiszen te is ezen szépérzékkel nézel bele a tükörbe minden reggel :-) Maradjuk annyiba, hogy Kyra és a te kocsid is szép, valamint te is rendelkezel némi, eseti szépséggel :-)
szegény Tigra-topic lakók
ezek után miket fognak itt gondolni :-(
nem félreérteni ám! nem lenézzük ezt a topicot, hogy itt mindent lehet, mert úgyse látogatja senki, csak ez most itt alakult ki
azért remélem, nem fogtok kitiltani innen :-)
Olvasgatom ám a másik fórumot is :-)
Kiváló alkalmat nyújt az áprilisi találkozó arra (is), hogy szóban is felvesd a meglátásod szerint problémás témákat. Meg persze lesz egy nagyon kellemetes buli is, remélem, legalább annyira jó hangulatú, mint a múltkori :-)