igy van,gaz hidak,kardanok,terepválto,gaz szervo rendszere,gaz66 rugobakjai az elejéhez. Mondjuk jobb szeretném ha hatul lehetne duplakerek,de nem tudom hogy a 66-os diffije,jo e a gazdy hidba,megvan minden csak neki kéne állnom.
Sziasztok! A napokba vettem egy gaz 66-ot. Eljutottam odáig hogy beindúlt az autó. Kitisztítottam rajt mindent szépen jár, de negyed gázon megtorpanik az autó és csak dadog. magasabb fordulaton nincs vele semmi gond. mi okozhatja ezt a hibát? megszakítót és a gyertyákat is érdemes lenne cserélni? ja meg 1 olyan kérdés hogy a felső kuplung munkahengerhez javító készletet lehet kapni?
szia!!! érdeklődnék hogy meg van e még ez a gép??? nagyon érdekelne! régota ilyet keresek! köszi!! megadnád légyszi a telefonszámod!??? hogy tudjunk beszélni.
általába körbálát a jószágoknak, de van hótolólap, fa hasgató, faaprító, kútfúró, és tavasszal szeretnék egy 6 dobos kaszát is az elejére. Egertől 30 kilométerre lakom.
minden eladó! már olyannal is találkoztam aki 300db ezrest kínált érte :D erre nem tudtam nemet mondani :DDD ebbe az autóba "5 évnyi munkám van" mire számomra tökéletes lett! ez az autó nemér annyit amennyiért megválnék tőlle. javaslom h gyere el és próbáld ki nemigen lesznek kétejeid az autó tökéletességéről.