Keresés

Részletes keresés

CyberShot Creative Commons License 2004.11.22 0 0 86

Na, még jó, hogy feltettem a kérdést. Már meg is válaszolom magamnak: roletta a neve annak, amit kerestem, és sok cég árulja:)

Előzmény: CyberShot (84)
fekete60 Creative Commons License 2004.11.18 0 0 85
Az egyik ablakomra elszabták a redőny, így a 2 oldalon kb. 0,5-1 cm rés van a lefutó sín és a fal között.

Az esztétikai problémán kívül okoz ez valamilyen bajt? Pl. a gurtni bevezetésénél eléggé besüvít a szél...
CyberShot Creative Commons License 2004.11.11 0 0 84

Sziasztok!

150x150-es kétszárnyű műanyag ablakra milyen árnyékoló megoldást lehetne rakni, ami nem redőny és nem is feltétlen reluxa?

Régebben láttam szövetből készült lehúzhatós árnyékolót. Hol lehet ilyet kapni?

WITTY Creative Commons License 2004.08.26 0 0 83

Sziasztok !

Zsalugáterrel kapcs. van valakinek ötlte , javaslata ?! Hol, mennyiért, hogyan érdemes ?

peepee Creative Commons License 2004.08.25 0 0 82

Szia Rasman

Ment mail

Előzmény: Rasman (80)
grishnakh Creative Commons License 2004.07.29 0 0 81

Szia Rasman!

Ment egy levél.

Előzmény: Rasman (80)
Rasman Creative Commons License 2004.07.24 0 0 80
Igen abban az értelemben, hogy el kell tüntetni azt a 0.5 - 1 cm-ert. Az y-tong simán elbírja.
Előzmény: MZ/Y (79)
MZ/Y Creative Commons License 2004.06.07 0 0 79
Milyen értelemben nem tökéletes? Csak a 0.5-1 cm "kinyúlására" gondolsz, vagy valami egyéb?
A súlyát nem tudom még, hogy megbírja-e az Ytong simán, vagy valami erősítés kell neki. Úgy néztem, sokkal nehezebb, mint egy Ytong vagy PTH áthidaló, de persze tévedhetek is. :o)
Előzmény: Rasman (78)
Rasman Creative Commons License 2004.06.07 0 0 78
Igen be lehet. De szerintem jobb a 38-asat betenni és akkor csak 0.5 - 1 cm-t kell "csalni". Hozzáteszem, egyik megoldás sem tökéletes.
Előzmény: MZ/Y (77)
MZ/Y Creative Commons License 2004.06.05 0 0 77
Rasman!
375-ös Ytong falba be lehet tenni 30-as B-Rekordot? Statikailag rendben lenne? (Így maradna ~7.5 centi, amit valami hőszigetelővel kitöltve talán egálba lehetne hozni a k-értékeket.)
Előzmény: Rasman (75)
legenda Creative Commons License 2004.06.05 0 0 76
Köszi a választ. Mennyi idő alatt készül el?
Előzmény: Rasman (75)
Rasman Creative Commons License 2004.06.01 0 0 75
Köszönöm, hogy helyettem is szóltatok. Néhány kiegészítés:
Nem repedezhet meg a vakolat
A színre festett házra szereljük a redőnyt, így az nem sérül, nem koszolódik
Pontosak az illesztések a párkányhoz a kávához
Bármikor szerelhető a redőnyszekrénybe a redőny, akár egy év múlva is(ha elfogy a pénz)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.24 0 0 74
Üdv!

Még pár előny :

- a gurtni vezetéséhez nem kell kifúrni az ablaktokot.
- a redönytengely terhelését átveszi a kiöntött beton, és nem az ablakot/ablaktokot terheli
- nagyon egyszerű beszerelni, nem kell áthidalózni, herratektázni, stb.
- teherbíró
- nagyon egyszerűen szerelhető a tokban a redőny

Attila

Előzmény: MZ/Y (73)
MZ/Y Creative Commons License 2004.05.24 0 0 73
Bár nem engem kérdeztél:
-valamivel talán olcsóbb,
-igazodik a (tégla)fal vastagságához, így nem kell a 20x20-as tokkal bajmolódni,
-a k-értéke szintén a téglához igazodik, hőhíddal sincs gondod.
Előzmény: legenda (72)
legenda Creative Commons License 2004.05.24 0 0 72
Írd le már nekem ,hogy miért jobb a BRekord ,mint a bevakolható redőny!
Előzmény: Rasman (71)
Rasman Creative Commons License 2004.05.13 0 0 71
Lehet, hogy ritkán előforduló problémák, de mi van, ha pont nálad fordul ez elő?! A Baltavári Kft-nek nincs különösebb szüksége arra,hogy növekedjen a forgalom. Van melójuk bőven, ezért nem voltak a Construmán. A fő szempont azomban az, hogy utólagosan lehessen javítani a redőnyöket.
Előzmény: csoki74 (70)
csoki74 Creative Commons License 2004.05.12 0 0 70
Kösz a választ, de hogy őszinte legyek, ezek elég ritkán előforduló problémák - ezektől én még bátran merném vakolatba rakni a síneket! Egyszer kipróbálhatná a B.vári Kft, hátha még növekedne is ettől a forgalom egy kissé...
Gyanítom, hogy a sofa bontja a vakolatot is, ha egyszer gond lesz.

csoki

Előzmény: Rasman (69)
Rasman Creative Commons License 2004.05.11 0 0 69
Elromolhat pár dolog. Pl. legutoljára motoros redőnynél a villanyszerelő nem vágta le a vezetékeket, hanem begyűrte a tokba. Egy alkalmas pillanatban az egész rátekeredett a redőnyre és szétszakadt a redőnypalást. Esetleg beköltözik a tokba egy kis pókocska, épít magának egy sárfészket és a redőny nem mozdul meg. De ha nem használod a redőnyt egy jó darabig, akkor a portól, ami belemegy is akadozhat.
Azt én sem tudom, hogy oldja meg a sofa, de eddig egyszer szereltünk sofa redőnyszekrénybe redőnyt, és többet nem vállalunk, mert nagyon macerás.
MZ/Y Creative Commons License 2004.05.11 0 0 68
Azt nem értem, hogy akkor a Sofa hogy oldja meg. Az áthidaló funkción kívül azonos az elvük.
Engem is zavar az a 2.5 cm, viszont cserébe a gurtni jobb helyen van.
Előzmény: Rasman (66)
csoki74 Creative Commons License 2004.05.11 0 0 67
Kedves Rasman!

Milyen utólagos redőnyjavításra gondolsz? Mi megy tönkre egy redőnyön általában? Szüleim redőnyei 30 évig voltak a helyükön mindenféle javítás nélkül! A gurtnicserét valószínűleg nem zavarja, ha nem látszik ki a sín...

csoki

Előzmény: Rasman (66)
Rasman Creative Commons License 2004.05.10 0 0 66
Helló Csoki74!
A B-Rekordnak a lefutója(vezetősinje) nem vakolható, mert akkor nem lehetne utólag javítani a redőnyt. A lefutó mérete 25×45 mm, tehát nem takarja el teljesen a nyílászárót, és bármilyen színre lehet festeni.
Előzmény: csoki74 (65)
csoki74 Creative Commons License 2004.05.10 0 0 65
Sziasztok!

Tudtok-e a Sofán kívül olyan redőnyt, amelynek a vezetősínje levakolható és így csak kevés lóg ki a vakolat alól? Vajon a B-Rekord vakolható pl.?

Ugyanis a leendő a szép fa ablakaiamat nem szeretném a sínnel eltakarni ...

Kösz!
Csoki

Rasman Creative Commons License 2004.05.04 0 0 64
Igen, lehetséges az aluredőnyt mobil szúnyoghálóval kombinálni. Ha konkrétan érdekel keress meg az Ímél címemen, tudok küldeni árajánlatot és prospektust.
Előzmény: eurofima (63)
eurofima Creative Commons License 2004.05.04 0 0 63
Üdv Mindenkinek!

Alu redőny mellett döntöttem de szeretném mobil szúnyoghálóval is kombinálni!
Lehetséges ez?
És valami korrekt szolgáltatót tudnátok ajánlani?

Köszönettel!

kuoni pasztor Creative Commons License 2004.04.24 0 0 62
Sziasztok!

Van vonalban valaki aki dolgoztatott mar Gredicsekkel? Ok tuntek a legszimpatikusabbaknak a Construman, az araik is jok es nem utolso sorban 5 ev garanciat vallalnak Alulux redonyikre. Ezen kivul van meg Roma es Heroal termekeket forgalmazo a szoba joheto cegek kozott, nem tudom van-e koztuk minosegi kulonbseg.

Törölt nick Creative Commons License 2004.04.23 0 0 61
Üdv!

Közben írtam nekik, és egy héten belül megjött a Katalógus. Tehét nagyon korrektek voltak. Jött árlista is, én vészesebbre gondoltam, azt hittem több lesz, de most erőssen gondolkodom, hogy ez kerül beszerelésre.

Még azt akarom megkérdezni majd tőlük, hogy vajon íves ablakhoz csinálnak-e ilyen zsalus redőnytokot.

Mondjuk jó lett volna, ha látom őket a Construmán, de nem votlak kint. Legalábbis én nem találtam meg őket...

Attila

Előzmény: szicsu (59)
amator1 Creative Commons License 2004.04.23 0 0 60
Talán 30 napot kellett volna írni. Nálam 3 hete küldik.

Amator

Előzmény: szicsu (59)
szicsu Creative Commons License 2004.04.22 0 0 59
B-rekord
2003-ban raktuk fel. Áprilisban a kőműves feltette az áthidalót, kiöntötte betonnal. Novemberben B.. emberei felszerelték a szunyoghálót és a redőnyt (előtte én kivéstem a két nyílást!). A redőnyszereléshez bepucolt fal kell (akár dryvitos is!), és párkány legyen fent!
Az árra nem emlékszem, szla valahol... De az interneten fax cím is van. Mondd meg nekik, hogy pl. 38-as falra lesz, 150-es nyílásra 190 cm áthidaló, 3 nap múlva küldik az árajánlatot.

üdv
szicsu

Előzmény: Törölt nick (57)
Rasman Creative Commons License 2004.04.22 0 0 58
Kedves érdeklődők!
Szerény cégem a Baltavári Kft. Kelet-Magyarországi képviselője. Ha kérsz katalógust, írj az ímél címemre és küldök. Árakat is tudok írni. Árajánlathoz tudnom kell az ablak(ajtó) méretét(szélesség×magasság) és a fal vastagságát(B-Rekord-hoz).

Törölt nick Creative Commons License 2004.04.21 0 0 57
Üdv szicsu!

Mikor csináltattad meg ezt a Baltavári tokot? És milyen áron volt ez a tok? Főleg ez érdekelne....

És tényleg ennyire trehányak voltak a cég emberei? Mert hallottam másfelől már jókat is róluk.

Szóval milyen áron voltak a tokok? Folyóméterben számolták? Íves ablakokhoz is csinálnak? Mondjuk gondolom horror áron....

Üdv.
Attila

Előzmény: szicsu (56)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!