Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Milyen a tűzsebessége? Ha lassú (3 lövés/sec vagy kevesebb) auto módban, akkor akksi. NiCd esetén töltés előtt ki is kell sütni! (Cellánként nem mehet 0,9 V alá a feszültség!)
TÖLTÉSRŐL http://veszprem.softair.hu/utils.html
Ha gyors, de nincs ereje, akkor valamelyik tömítőgyűrűd mehetett szét (előfordul), pmeumatika boltokban kaphatsz megegyező méretűt. (Persze csak szakértő szedje szét, mert millió darabra ugorhat szét a mechanika a rugók miatt!)
ma maegvettem első airsoft puskám. Csillagkapu design. k90. állítólag alu gear box. a problémám vele, hogy amikor kipróbáltam kb 2 méter után leestek a golyók. gyakorlatilag csak kiestek a csőből. Kérdés: az akku feltöltésével ez a probléma megszűnik?
Szolóban is nyugodtan lehet jönni!Nem mindenhol alakult még ki csapat,ezért vannak a játékszervezésk.Beálltok valamelyik csapatba,nincs ezzel semmi gond.Vagy dolgoztok a csapattal,vagy mentek külön,ami tetszik.Nyilván vannak offenziv és deffenziv alkatok,kinek mi tetszik.
üdv. kérdésem az lenne, hogy ilyen csatákra csak csapatok mehetnek, vagy én egyedül is beszállhatok valahova? vagy összegyűlik egy tömeg és ketté osztódik létszám alapján? van még egy srác, akt érdekelne a dolog.
Van itt valaki Tolna megyéből,vagy a környékről?Csata lessz pünkösd hétfőn Kölesden,épület,terepharc zászlófoglalással,előreláthatólag 20-40 fős csata várható.Szivessen látnánk új arcokat!
Épületharc esetében nagyon hamar inspirációt kap az ember uj fegyó vásárlásra,ha találkozik egy kis tuningos CA,-TM-val.Pláne,ha egy hétig emlékeztetik a flekkek :-)
Az igazság az (mint tudjuk :)), hogy a (drága) japán fegyók is már zömében Kínában gyártott alkatrészekből épülnek fel (költséghatékonyság). :) Másolni meg nagyon tudnak arrafelé, hisz ráadásul japán gépeken, japán technológiával nyomják az ipart...
Aztán az elvtársak még ráfusiznak egy kicsit :), és érdekes dolgokat hoznak össze, mint pl. a JG esetén, amik belül CA acél fogaskerekekkel, de kívül TM dizájnnal készülnek. :))) (A csővédő meg G+G :D) Igaz, hogy nem feltétlenül 100% japán megbízhatóságú, de harmadárban erősebb és esetenként jobb anyagokból készült alkatrészekkel szerelt AEG-et kaphatunk a pénzünkért!
A kezdő, kispénzű csapatoknak ezek még mindig sokkal jobb választási lehetőség szerintem, mint a gyenge, műanyag gearbox-os szintén kínai fegyverek. Aki pedig komolyan játszik, és nem szeret bütykölni (és van anyagi fedezete), annak egyértelműen az eredeti TM , CA, stb. fegyverek ajánlottak. ;)
Nézz be a http://www.softair.hu/forum/ -ra, ott sok kérdésedre választ kaphatsz. :) Ha nem akarsz drágább (de sokkal hosszabb élettartamú!) fém mechanikás fegyvert, akkor nézd meg pl. ezt:
Persze komolyabb játéknál max. épületharcban (kis távolság) tudsz jó eredménnyel küzdeni a (fémhez képest) gyenge műanyag mechanikás fegyverekkel - ezt nem árt, ha tudod...
(Az egyik legjobb kompromisszum a kínai csodák közül a JG fegyverei: AK Beta, G36C, AUG, M4 - ezek komoly játékokon is megállták nálunk a helyüket a japán eredetikkel szemben is.)
Reggelt!Mindenfele akadnak őrültek:-)!http://softair-miskolc.uw.hu/ hirtelen őket találtam csak,de ők bizos ismerik arrafele az AS csapatokat.Alapjaiban hasonló,csak itt 6mm-es golyókkal szórjuk az áldást és lényegesen többet.Van hozzá festék is,én még nem próbáltam.Valószinüleg már a csővemben szétmenne a golóbis,utána meg csak a szentségelés lenne a tisztitással.Gyengébb "fegyver" esetlében lehet,hogy müködik.
Igazából csak itthon szeretném használni egyelőre. Tegnapig azt sem tudtam, hogy használják ezeket harcra is. Nem tudod véletlenül hogy Nyíregyháza és Debrecen környékén szerveznek ilyen harcokat?
Ha nálatok mindenkinek ilyen kategória van,jó.Ilyen van egy barátomnak is.De ő még nem volt velünk csatázni.Ambár ne fűzz hozzá nagy reményeket,műanyag kivűl bellül.Hamar le tudnak amortizálódni,de természetessen ez nagyban függ az igénybevételtől is.Ha jól tudom,elég korlátozott a tárkapacitása és elég macerás az ujratöltés,pláne "harci" körülmények között. 0.12-es BB-t meg el lehet felejteni,megy össze-vissza.
Társaság függő a dolog szerintem.Én speciel elég lassúnak tartom a springes dolgokat.Nálunk hamar áttérnél az AEG-re...:-)!Csata közben,lehet akaratlanúl is,de nem veszed észre annyira a találatot,mint a sorozatnál.Elég sok vita-torzsalkodás kerekedhet belőle.
ÜDV. első puskának szerintetek. egyes lövésre kellene. 7-8 ezer forintos árfekvésben. A spriges vagy az AEG a megbízhatóbb? tök amatőr vagyok a témában. (inkább légfegyveres vagyok) de szeretnék venni egy airsoftot is.
Megvan még a tied egyébként? Merthogy lehet hogy beinvesztálok rá. (nem csak nekem kellene ugyanis) Amúgy tippeket tudnátok adni hogyan lehet felturbózni a vasat (na jó cinket :-) )? Ez a 280fps elég haloványnak tűnik. Üdv!