Szerinted elhitte volna nektek bárki is, hogy Assant várjátok? :)
Nem szép tőlük, hogy nem becsülik Dszsingisz ük-ük-ükunokáját. Elvégre ő a regnáló kazah bajnok, egy kazah csapatban. :-)
Férjem is azt mondta, hogy szerinte Assan nem ijedt volt, csak nagyon meglepődött. Mpst képzeljem el, ha Bodrogit kilépve a szállodából nem egy tucat magyar rohanjeale, hanem egy vágott szemű, szín tatár család azzal, hogy csak azért jöttek a Gobi sivatagtól idáig, hogy őt lássák:-)
Eszembe jutott, amikor 2008-ban Pauban rodeóztunk a pihenőnapon Szabival és Zsuzsival a Caisse és az Euskaltel szállodája körül. Samu vagy Zubeldia, illetve Valverde és Pereiro után tömegek rohantak. Ugyanakkor Txente Garcia vagy Isasi gond nélkül el tudtak sétálni 150 métert a bejárattól a bringájukig úgy, hogy rajtam kívül senki nem ment oda hozzájuk, pedig rutinos vén rókák voltak már mindketten, közel tucatnyi Tourral a hátuk mögött. Aki odament egyáltalán, az pedig nem ismerte meg őket.
Emlékszem Oroz őszinte döbbenetére, amikor letámadtam. Kissé szokatlan volt neki, hogy
1 - odamegy egyáltalán valaki hozzá, első Tourja volt csak az
2 - felismeri és tudja a nevét
3 - nem baszkul vagy spanyolul próbálkozik, hanem a számára értelmezhetetlen angol nyelven :)
4 - egy Euskalteles versenyző képe van a pólóján
5 - és mindezek után még úgy köszön el tőle, hogy Aupa Juanjo, Gora Euskadi!
Szerinted elhitte volna nektek bárki is, hogy Assant várjátok? :) Biztos kisebb feltűnést keltettetek volna ti is, ha Vino vagy Kasecskin indul a versenyen.
Te azt látni kellett volna, ahogy a szerelők keringtek körülöttünk, mint a cápák. Furdalta az oldalukat a kíváncsiság, hogy mire várhatunk a busz mellett. De megszólítani nem mertek bennünket, meg szereintem nem is tudták, hogy milyen nyelven próbálkozzanak. De maga Andrej Zeits is kitartóan bámult ránk.
Nem tudom, mit gondoltok, akkor is ilyen feltűnést keltettünk volna az Astana táborában, ha a kislányomat nem cipeljük magunkkal?
És ez sok szupersün elért valamit azon kívül, hogy nem hagyták szegény fiúkat pihenni? Nem is beszélve a szerelőkről, gondolom egész éjjel gályazhatnak, hogy behozzák a razzia miatti lemaradást.
Rohadt, mocsok egy eljárás. Ott van a doppingellenőrzés, meg a biopassport program, tessék azzal elkapni azt, aki csal.