Keresés

Részletes keresés

Lacivill Creative Commons License 2006.11.28 0 0 212

Egy ismerösömet letámadta sikeresen egy pórszivó ügynök, és részletre 36*18000 ft vett egy amerika szuper porszivót valami körbi-t..

Hallottatok már erről a csucsszuperről?

Zsolti2003 Creative Commons License 2006.11.25 0 0 211
Ha reális elérhető áron van, akkor vennék. Persze minőségtől függ.
Előzmény: Teaway (210)
Teaway Creative Commons License 2006.11.25 0 0 210
Először azt döntsd el, hogy ha lehetne kapni a sarki boltban, akkor vennél ilyen gépet? Minden más utána jön.
Előzmény: Zsolti2003 (205)
gergo9 Creative Commons License 2006.11.25 0 0 208

Szia Zeki!

http://www.lyonker.hu/clean/trion/trion.html

itt van egy kis leírás a működési elvről.

Előzmény: Törölt nick (207)
gergo9 Creative Commons License 2006.11.25 0 0 206

már megint nem a porszívó a téma :)) Biztos van valahol DM topic is :)) Bár szíved joga, hogy mit írogatsz, de kérlek ne hasonlíts minket a biztosítási ügynökökhöz, az teljesen más tészta. Főleg ne ilyen számadatokkal (százalékokkal) aminek a közelében sem vagyunk. A másik: gyanútlan ügyfél kisbetűs szövegekkel?. Hol lenne nálunk ilyen?

Mégegyszer kérek mindenkit, hogy ne a cégem vagy az értékesítési formája legyen a téma, vagy persze lehet, ti döntitek el, de ha visszaolvastok én nem akartam meggyőzni senkit semmiről, és nem akarok nektek most sem eladni semmit.

Amikor beléptem ebbe a topicba az volt a szándékom (és most is az), hogy ha valaki nincs tisztába ezekkel a porszívótechnológiákkal, vagy nem ismer egy-két gépet akkor segítek eligazodni, vagy elmondani a tapasztalataim úgy, hogy tudjátok, hogy ki vagyok.

Nem akartam sunnyogni. Szerintetek mennyi időbe telt volna egy új accountot csinálnom, vagy akár 5-öt és agyon dícsérni a gépet. Még a honlapra sem tettem fel 

az orvosi szakvéleményeket sem, nehogy azt mondják, hogy persze buhera-kamu....

Az ORKI más, azok a mérési eredmények bárki számára megkérdőjelezhetetlenek és aminek az eredményeire rendkívül büszkék vagyunk. 

Akinek nem inge, ne vegye magára és Zsolti2003 kérlek te se, csak ne végződjön már ez is amolyan odamondogatom "jómagyar módra"...

Előzmény: Zsolti2003 (205)
Zsolti2003 Creative Commons License 2006.11.25 0 0 205

Igen, az ügynöki értékesítés sajátossága... Az van.

Vagy szélesebb réteg által hozzáférhető áron. Igaz, kevesebb a haszon. Kevesebb, a más költségére sokat beszélő ügynökkel.

Népszerűbb lenne a termék és hosszabb távon jobban bejönne, ami felülmúlná az eddigi elképzeléseket.

(Bankkártya leovasóterminál szindróma. Eleinte a kereskedők tartanak tőle, mert még a banki jutalék is sarcolja őket, de rájönnek, kis idő múltán felfut a forgalmuk a gondtalan költekezés miatt.)

Ügynöki értékesítésnél a korábbban írt hózzászólásomra hivatkozok (befektetéses életbiztosítás), amikor az első két évben a gyanutlan ügyfél (apróbetűs rész feltételei) befizetettt összegének csak a 35 %-a kerül befektetésre, a többi 65 % meg az ügynök haszna.

Előzmény: gergo9 (195)
gergo9 Creative Commons License 2006.11.25 0 0 204

Nekem is van (ultrahangos hidegpárásítóm, és az is vízkövesedik, nem is annyira a tartálya, hanem inkább, a rezonáns-fémlap körül ahol elporlad a víz. 

Gondolom azért mert a teljes odajutó vizmennyiség párolog el (desztilálódva),és így hátrahagyva a sziárdanyag tartalmat.

És végeredményben így a párologtatóban is egyre nő az ásványanyag-koncentráció +"csapvíztrutyi" így a tartálya falára is könnyebben kirakódik.

Előzmény: Zsolti2003 (203)
Zsolti2003 Creative Commons License 2006.11.25 0 0 203
Van egy hidegporlasztásos légnedvesítőm. Pár nap használat után a tartályában szemmel látható lerakódás észlelhető.
Előzmény: gergo9 (202)
gergo9 Creative Commons License 2006.11.24 0 0 202

ezt többen is kérdezték már: de nem.

Leszedtük, pár éves gépek szeparátorát is (akkor már látszik a légjárat), de semmi Vagy legalábbis az enyhe szürkés por (pár tizedmiliméter lehetett, nagyon száraz hatású és újjal simán letörölhető) számomra nem annak tűnt. Nem tudom, lehet, hogy karbonátszármazék is van benne, de semmiképp nem az az erős lerakódásszerű amit a fürdőszobákban esetenként látni lehet. Keresztmetszetcsökkentés gyakorlatilag semmi nem volt. A sajátom is 22-es (német)keménységű vizzel használom. Sokkal inkább jellemzőbb, hogy az aromaolajak többsége rátapad a víztartály belső oldalfalára (csak egy kis csíkban ahol a vízszint van, na és azt semmivel (de semmivel!) nem lehet leszedni. Műszaki hatása nincs, esztétikailag is elhanyagolható.

Előzmény: Zsolti2003 (200)
Teaway Creative Commons License 2006.11.24 0 0 201
Mivel nem melegíti a vizet, nem.
Előzmény: Zsolti2003 (200)
Zsolti2003 Creative Commons License 2006.11.24 0 0 200
A porszívó szerkezete nem vízkövesedik be?
Előzmény: gergo9 (199)
gergo9 Creative Commons License 2006.11.24 0 0 199

igazad van: külsőleg igen :)) A belső felépítése valójában teljesen más (egyébként sima vízszűrés, innen meg nem igazán különbözik más vízszűréses tipusoktól. Ja és nincs motoros keféje.

Előzmény: Teaway (198)
Teaway Creative Commons License 2006.11.24 0 0 198
Értem. Bár külsőleg nagyon hasonlóak.
Előzmény: gergo9 (197)
gergo9 Creative Commons License 2006.11.24 0 0 197
Az nem. Mi kizárólag az Aguafilterre és kiegészítőire szerződtünk.(a szeparátor miatt)
Előzmény: Teaway (196)
Teaway Creative Commons License 2006.11.24 0 0 196

Ha jól értelmezem, ez az olasz Gisowatt cég Aguafilter nevű terméke. De mi a helyzet a  Hydra -val? Az is kapható nálatok?

Előzmény: gergo9 (190)
gergo9 Creative Commons License 2006.11.24 0 0 195

khhhm... Mint íram inkább a műszaki kérdésekre szeretnék inkább válaszolni :))

Igazad(tok) van, hogy az értékesítés sajátosságai is kitesznek egy részt a végfelhasználói árból (vagyis: értékesítői jutalék) és tudom, hogy nem fogjátok elhinni, de a felsőkategóriás vízszűréses gépek közül (tudomásom szerint) a legkisebb haszonkulccsal dolgozunk. (term. a többiekhez képest) a gép beszerzési ára is bőven hatszámjegyű. Ezek prémiumkészülékek valódi tudással.  Ami még fura, hogy a motoros kefe ebből igen húzós tétel (ezt én sem értem miért)

Előzmény: Zsolti2003 (193)
gergo9 Creative Commons License 2006.11.24 0 0 194

Felismerem! Marcsi! :)) Holnap rákérdezek.

Előzmény: Zsolti2003 (192)
Zsolti2003 Creative Commons License 2006.11.24 0 0 193

Elárulnád, mitől olyan drága? Főleg, hogy direkt értékesítéssel árulják? Mennyi az eladó haszna?

Előzmény: gergo9 (191)
Zsolti2003 Creative Commons License 2006.11.24 0 0 192
Telefonos érdeklődésemre adta elő a hölgy (elég hosszan a saját számlám költségére), aki fel is ajánlotta, hogy bemutatja a készüléket, mivel másnap egy közeli kis településre, Tószegre megy üzletkötés céljából. Időpontból visszakereshető. A telefonszámot meg a honlapról szedtem.
Előzmény: gergo9 (191)
gergo9 Creative Commons License 2006.11.24 0 0 191

A topicban rögtön több tévedés is van (akár csak velünk kapcsolatban is)

Csak így hirtelen egy:

"Ha szerzek egy vevőt, akkor a vizes szett ingyenes"

Ez nem igaz, ilyen akciónk (nekünk!!!) sosem volt (van ilyen, de nem nálunk :),

.....hacsak nem "saját szakálra" valamelyik munkatárs, de az is "fenéken lesz billentve" ha tudtom nélkül magánakciózik :))))

Előzmény: Zsolti2003 (126)
gergo9 Creative Commons License 2006.11.24 0 0 190

Sziasztok topiclakók! Most bukkantam a fórumra. Itt vagyok lehet kérdezni...(ha lehet inkább csak szakmait :))

Nem ígérem, hogy minden nap benézek és, hogy túl hosszúra fogom, de legjobb tudásom és tapasztalatom szerint fogok válaszolni nektek, noha még az én tapasztalataim is csekélyek lehetnek egy megalapozott porszívó választáshoz. Mivel nem szeretek sunnyogni ezért már most felfedem a kilétem, de tudjátok ez egyben azt is jelenti, hogy a "konkurens" termékeinket nem minősíthetem negatívan, de nem is ez a célom...

A jogi formalitás kedvéért :)) Hozzászólásaim nem az A*G*U*A*FIL*TER KFT hivatalos véleménye és nem ügyvezetői minőségemben teszem, hanem "egyszerű porszívóhasználó" magánszemélyként!

Debreczeni Gergő

ügyvezető igazgató

A*gu*afilt*er Magyarország Kereskedelmi Kft

* a "csillagok" meg a keresőrobotok kedvéért :)

Zsolti2003 Creative Commons License 2006.11.23 0 0 189
Elektrosztatikus lett volna..
Előzmény: Zsolti2003 (188)
Zsolti2003 Creative Commons License 2006.11.23 0 0 188
Én is az elektorszatikus szűrőre lennék kíváncsi.
Előzmény: Törölt nick (183)
Teaway Creative Commons License 2006.11.23 0 0 187
0,01 mikronig szűr. Ez hihető?
Előzmény: Törölt nick (186)
cucu Creative Commons License 2006.11.23 0 0 185
Csak tartaléknak van. A lakásban egyáltalán nem használom az ETA-t, csak a műhelyembe szoktam. Meg van még egy k...a nagy előnye, amit a mostaniak nem tudnak: lehet vele fújni is!
Előzmény: vinczu (182)
géeles Creative Commons License 2006.11.23 0 0 184
igen igen, tudjuk-e az mit tud?
Előzmény: Törölt nick (183)
vinczu Creative Commons License 2006.11.23 0 0 182

Na gyorsan utánanéztem a Hepa szűrőknek, ezzel is okosabbak lehetünk

Hepa típus                                   hatékonyság (%)

-------------                                    ---------------------

H10                                             85%

H11                                             95%

H12                                             99.5%

H13                                             99.95%

Gore Cleanstream (Panasonic)   99.97%

H14                                             99.995%

A hatékonyság azt jelenti a Hepa-nál, hogy a 0.3 mikronos részecskéket milyen hatékonysággal szűri meg. (az emberi hajszál 70 és 100 mikron között van)

Igen, nyilván valóban van üzletpolitika a "hepásdi" mögött, de mi mögött nincs?

Meg valaki mondta hogy van egy 28 éves még mindig müködő ETA porszívója. Ugye hogy azt senki sem használná kisgyerek, por- vagy atkaallergia mellett?

forrás: Dust class ésCLEANSTREAM® Filters

Előzmény: Zsolti2003 (177)
Zsolti2003 Creative Commons License 2006.11.22 0 0 180

Meg kéne alapítani a porszívót használok országos egyesületét.

Előzmény: Törölt nick (179)
Zsolti2003 Creative Commons License 2006.11.22 0 0 178
Amikor még nem találták ki a Hepa szűrőt? Akkor is volt élet. Sőt, amikor még nem volt porszívó? Valamivel el kell adni a terméket, valamivel újítani is kell. Egy intézet mert arra ad igazolást, amire megfizetik. Lehet ezt csűrni, csavarni. Fő, hogy vigyék a portékát. Az hogy tartós legyen, az senkit sem érdekel, de még a silánynál is lehet hepázni.
Előzmény: vinczu (176)
Zsolti2003 Creative Commons License 2006.11.22 0 0 177
Való igaz, a Hepa hatékony, senki sem vitatja. Bár gondolom a Hepa szürők köztis van különbség. Néha az sem mndegy, menniyért? Néha ez üzletpolitika is.
Előzmény: vinczu (176)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!