Van valakinek tapasztalata hűtőtáska üzemeltetésével kapcsolatban a hátsó 12 V-os aljzatról?
Mennyit lehet rajta hagyni /elsősorban álló helyzetre gondolok/? Kibír mondjuk egy hétvégi horgászatot, esetleg egy heteset /ha már lúd legyen kövér/? Mennyire terheli az aksit?
Napokban néztem egy Cee'd-et alulról és volt alkatrész, amin felületi rozsda volt...festetelen fém. De ugye újak még. Mondjuk lehet nedves helyen állt sokat.
Azért annyira nem nehéz megszabadulni egy 3millió forint törzstőkéjű Kft-től. Becsődöl, és b*hatod a pénzedet. No, de befejeztem... ne gondoljunk a legrosszabbra. :)
Ma, amikor kiszálltam az autóból kicsit jobban kinyitottam az ajtót mint szoktam, és hozzáütődött a motoromhoz (amin ponyva van). Nem volt túl erős, nem vágtam durván neki, mégis lepattant egy kis részen aj ajtó éléről a festék! Anno az Octavia-val is előfordult ez, annak meg sem kottyant! Ami durva : a festék alatt semmi extra bevonat a lemezen, hanem egyből fém! Van valami tippetek mit lehet ezzel csinálni? Kevertessek festéket? Spoilereket úgyis kell majd fújatnom, de hogyn oldom meg, hogy normálisan töltse ki a helyét a festék? Van valakinek hasonló tapasztalata?
Persze, tudom, hogy nem ilyen egyszerű, nekem is van cégem, és utánajártam a lehetőségnek. :)
Igen, esik a forint, megy fel az olaj, ez a kettő együtt drasztikus hatással lesz a magyar benzinárakra. Lassan napi használatba veszem a kocsimat, mert lesz hely az utakon. :)
Kicsit offos a téma, de attól, hogy a cégnevedet cseréled még minden kötelezettséged megmarad. attól mert új személyid lesz új számmal te még ugyanaz az ember maradsz. Viszont ha a tulajdonosok változnak akkor már lehet gyanakodni. mert azt szokták csinálni, hogy miután szétloptak egy céget eladják valakinek aki elviszi a balhét. kap egy kis pénzt ül félévet és viszlát. Lásd Il ferro. Ugy tudom itt a tulajdonosok nem változtak. Szóval nem kell mindjárt az ördögöt a falra festeni. Bár megértem ha gyanakvóak vagyunk.
Inkább készüljünk a 400Ft-os gázolaj árra az hamarabb bekövetkezik. :(
Csak az Abaqua egy felfuttatott, jól ismert név volt... Automax-ból meg van egy pár.
AUTOMAX'2000 Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság 1143 Budapest, Hungária krt 84. 3. lház. fszt. 3.
AUTO-MAX FLOTTAKEZELŐ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2161 Csomád, Kossuth u 42.
AUTÓ MAX Gépjárműjavító Betéti Társaság 1183 Budapest, Gorkij u. 14.
"AUTOMAX" Gépjárműkereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 8220 Balatonalmádi, Paál László utca 24. A. ép.
AUTO-MAX KOMÁROM Kereskedelmi és Szolgáltató Kortlátolt Felelősségű Társaság 2921 Komárom, Petőfi u. 38/b.
Automax Szerviz Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2000 Szentendre, Nap utca 1.
...szóval nem hiszem, hogy jól jártak vele. (szerintem más dolog van a háttérben... de ezt én sem tudom... informatikában köztudott, miért cserélik időnként...)
Mer ez jobb mint az idióta Abaqua név. Ásványvizet forgalmazni, vagy uszodatechikára jó ez a név. Gondolom erre ők is rájöttek. Így nekik az automax jobban teccet ha már ótókkal foglalkoznak. Nagyjából ennyi az ok sztem.
A mikroszálas kendővel próbálkoztunk már de ezekszerint nem jó fajtával, majd beszerzek egy másikat! megkérdezhetem hogy te milyen mikoszálaskendőt használsz?
Nem hiszem, mert az írják, hogy ők az Abaqua utódja, tehát jogfolytonosság van, az 1 év garanciát vállalniuk kell. Egyébként nagyon hülye nevet válaszottak, Automax, amikor már van egy Automex Kft. :(