Van valakinek tapasztalata hűtőtáska üzemeltetésével kapcsolatban a hátsó 12 V-os aljzatról?
Mennyit lehet rajta hagyni /elsősorban álló helyzetre gondolok/? Kibír mondjuk egy hétvégi horgászatot, esetleg egy heteset /ha már lúd legyen kövér/? Mennyire terheli az aksit?
Napokban néztem egy Cee'd-et alulról és volt alkatrész, amin felületi rozsda volt...festetelen fém. De ugye újak még. Mondjuk lehet nedves helyen állt sokat.
Azért annyira nem nehéz megszabadulni egy 3millió forint törzstőkéjű Kft-től. Becsődöl, és b*hatod a pénzedet. No, de befejeztem... ne gondoljunk a legrosszabbra. :)
Ma, amikor kiszálltam az autóból kicsit jobban kinyitottam az ajtót mint szoktam, és hozzáütődött a motoromhoz (amin ponyva van). Nem volt túl erős, nem vágtam durván neki, mégis lepattant egy kis részen aj ajtó éléről a festék! Anno az Octavia-val is előfordult ez, annak meg sem kottyant! Ami durva : a festék alatt semmi extra bevonat a lemezen, hanem egyből fém! Van valami tippetek mit lehet ezzel csinálni? Kevertessek festéket? Spoilereket úgyis kell majd fújatnom, de hogyn oldom meg, hogy normálisan töltse ki a helyét a festék? Van valakinek hasonló tapasztalata?
Persze, tudom, hogy nem ilyen egyszerű, nekem is van cégem, és utánajártam a lehetőségnek. :)
Igen, esik a forint, megy fel az olaj, ez a kettő együtt drasztikus hatással lesz a magyar benzinárakra. Lassan napi használatba veszem a kocsimat, mert lesz hely az utakon. :)
Kicsit offos a téma, de attól, hogy a cégnevedet cseréled még minden kötelezettséged megmarad. attól mert új személyid lesz új számmal te még ugyanaz az ember maradsz. Viszont ha a tulajdonosok változnak akkor már lehet gyanakodni. mert azt szokták csinálni, hogy miután szétloptak egy céget eladják valakinek aki elviszi a balhét. kap egy kis pénzt ül félévet és viszlát. Lásd Il ferro. Ugy tudom itt a tulajdonosok nem változtak. Szóval nem kell mindjárt az ördögöt a falra festeni. Bár megértem ha gyanakvóak vagyunk.
Inkább készüljünk a 400Ft-os gázolaj árra az hamarabb bekövetkezik. :(
Csak az Abaqua egy felfuttatott, jól ismert név volt... Automax-ból meg van egy pár.
AUTOMAX'2000 Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság 1143 Budapest, Hungária krt 84. 3. lház. fszt. 3.
AUTO-MAX FLOTTAKEZELŐ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2161 Csomád, Kossuth u 42.
AUTÓ MAX Gépjárműjavító Betéti Társaság 1183 Budapest, Gorkij u. 14.
"AUTOMAX" Gépjárműkereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 8220 Balatonalmádi, Paál László utca 24. A. ép.
AUTO-MAX KOMÁROM Kereskedelmi és Szolgáltató Kortlátolt Felelősségű Társaság 2921 Komárom, Petőfi u. 38/b.
Automax Szerviz Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2000 Szentendre, Nap utca 1.
...szóval nem hiszem, hogy jól jártak vele. (szerintem más dolog van a háttérben... de ezt én sem tudom... informatikában köztudott, miért cserélik időnként...)
Mer ez jobb mint az idióta Abaqua név. Ásványvizet forgalmazni, vagy uszodatechikára jó ez a név. Gondolom erre ők is rájöttek. Így nekik az automax jobban teccet ha már ótókkal foglalkoznak. Nagyjából ennyi az ok sztem.
A mikroszálas kendővel próbálkoztunk már de ezekszerint nem jó fajtával, majd beszerzek egy másikat! megkérdezhetem hogy te milyen mikoszálaskendőt használsz?