Segíteni fog, mert szerintem a belső kártyánkkal lesz gond. Megcsináljuk egy USB-s digizővel, aztán +látjuk mi sül ki belőle. Majd megírjuk ha kész van.
A belső felvétel zsír lett :))) Főleg a duma teccik :DDD
A belsőm egész jó lett, ahhoz képest, hogy fényképezővel készült, ez már rajta van a gépemen. A külsőt viszem a Radirhoz digizni, utána összevág és megy az e30-ra!Ha van rá lehetőség a vágott anyaghoz felhasználnám a te videódat is, ha valahogy megkaphatnám digizve az nagyon jó lenne!
újradigizés nem segít, azt egy speciális programmal kell felvinnim, aminek most nem jut eszembe a címe. Alapvetően a probléma a 24-25 képkocka/másorperc eltérés miatt van, pontosan nem tudom miért, de a hangot nem egyszerű megcsinálni.
Naja, bár nállunk is van "egyedi autó" építési lehetőség, de természetesen engedélyt tuti nem kapnál rá. Ezt kizárólak az amcsik tehetik meg, de ettől még nem fogom őket irigyelni :))
Most hétvégén lesz Tököl repterén szlalom verseny, hát kiváncsi leszek rá :))
Ha akkora pályát építenek, mint a Japfesten, akkor sarkon fordulok azonnal...
Papír, no para, megoldható minden ;) Vannak kiskapuk kis hazánkban is, bár jobb lenne a német minta, csakhát mi még mindig balkáni állam vagyunk sajna :(
A legvégső megoldás a veterán vizsga lesz, ha nem változnak a jogszabályok, de addig is tudom használni "jogtisztán" máshogyan :))