Keresés

Részletes keresés

lack-plastic Creative Commons License 2003.01.07 0 0 291
LLP FC!
Ma láttam ultrahangon a feleségem pocijában a születendő gyermekünket. 6 hetes és 4 napos, a szíve már dobog, és LAKK naci van rajta! Hát nem is lehet rajta más, hiszen abban lett megalkotva!
Más. Ismét lehet a TESCO-ban kapni teljesen sima felületű fehér áttetsző zuhanyfüggönyt, ami tökéletesen megfelel lepedőnek a franciaágyra. Kétezer valahányszáz forint.
L-P
Ateus Creative Commons License 2003.01.07 0 0 290
Elnézéstkérek LB, ha hülyeséget kérdezek de mi az az anatómiai maszk egész pontosan? :-) Én még tudtalan vagyok e téren :-)
Előzmény: Latex Bond (289)
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.07 0 0 289
Szia Djt !

Elképzelhető, hogy az az átlátszó PVC nadrág nálam leledzik ??? :o))) Vagy te egy egybeszabott ruhát láttál (overált) ? Ugyanis én vettem réges-rég (évekkel ezelőtt) a L.Paul-nál transzparens PVC nadrágot, ami még azóta is megvan, de akkor nem kaptam hozzá kabátot a méretemben. Most a közelmúltban ismét jártam bent az üzletben és azt mondták, hogy bármit megcsinálnak méretre. Igaz egy kicsit óvtak a PVC-től, mondván hogy nem szellőzik eléggé, de ők nem tudják, hogy nekem mire kell... :o)) Szóval érdeklődj Náluk, mert ha már ketten akarunk PVC-be öltözni, akkor látni fogják, hogy van rá kereslet és talán nekik is beindul a fantáziájuk ! A jövő héten lehet, hogy benézek és meg is próbálom Velük megbeszélni...
Az eBay-t én is mostanában fedeztem föl, még a "Magassarkús" topic-ban ajánlotta egy srác, hogy segít a németül kevéssé tudóknak az eBay-es rendelésben. Valóban néha potom pénzért lehet hozzájutni értékes cuccokhoz, de azért ott is tudnak bóvlit árulni. Valamint az árak ott is hamar fel tudnak szökni, de tényleg érdemes szétnézni ! Én például transzparens latex cuccokra vadászom és láttam már egy két ígéretes holmit... (szaunazsák, anatómiai maszk, stb.)
Ha több, mint 2000-ért sikerült "mattulós" lakkanyagot venned, akkor nem valami rózsás a helyzet itt Pesten... A Taylor-nál nem néztél szét ?

Előzmény: djt-122 (288)


djt-122 Creative Commons License 2003.01.06 0 0 288
Na B.Ú.É.K.Én is megjelentem az ünnepek után.Little Paulhoz egy adat.Régebben a kirakatukban a kapu alatt ki volt rakva egy farmer kabát és nadrág fazonú ruha,de teljesen átlátszó PVC anyagból varrva.Balga fejjel akkor nem vettem meg!!!!!!
Más.Nézegetve a netet rátévedtem az e-bay.de aukciós oldalra.Gondoltam beirom latex.28 oldal jött le mindjárt,és egy csomó árura lehet licitálni!!!!!Rendelt már innen valaki?Egész elfogadhatóak az induló árak.
És mégegy.Karácsonykor a köruton a nyugatitól a jászai mari tér felé menve a bal oldalon van egy méteráru bolt.Itt láttam lakk anyagot narancssárga ezüst és olyan fekete amiben apró csillogó pöttyök vannak.(metál?)2150Ft/m.Vettem ez utóbbiból 1,5 m et,szép de egy baja van,amit latex bond emlitett,ha megnyujtom az anyagot akkor egy kicsit elmattul,szóval nem az igazi de azért jó!!!
lakk-fetis Creative Commons License 2003.01.06 0 0 287
L-B
Nem vagyok annyira hülye, hogy közel 20 rugóért vegyek lakkot! Most a héten kavarom a olcsobbat és lesz minta is ha minden igaz. Az eredményességet pedig a lakk anyaggal és a latexel kapcsolatban értem. Hiszen ez a probléma "éget" mindenkit.
Na pá' egyek tanulni.
Előzmény: Latex Bond (280)
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.06 0 0 286
Sziasztok testvérek!
Na, volt valaki a Little Paulnál lakk nadrág-ügyben rajtam kívül? Az én következő tervem egyébként egy fehér lakk v. PVC ing megvarratása lesz. Inkább lakk.
Na, sziasztok!
Gummiboy Creative Commons License 2003.01.05 0 0 285
Sziasztok !!!!

Boldog uj evet kivanok mindenkinek ! Egy jó hír. Szerintem 1 héten bellül eltudom inditani a servert folzamatos üzemben. Ugy hogy 24 órán keresztül b?rmelyik nap tudtok rá csatlakozni. Amint elindul rögtön írok ide...

Ateus Creative Commons License 2003.01.04 0 0 284
Előre is köszönöm, ha majd küldesz. A nehézségeket kiküszöbölendő, ha küldesz egy mailt nekem, akkor a válasz levélben elküldöm a rendes postacímem. oda nyugodtan küld el, csak írd rá, hogy lack-plastic. Akkor biztos fogom tudni, hogy senki nem nyúlhat hozzá csak én. Majd valahogy meghálálom.
Előzmény: lack-plastic (283)
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.04 0 0 283
Ateus!
Voltak korábban olyan képeim, amelyeken totál PVC-ben feszítettem, de sajnos a hülye fejemmel megsemmisítettem őket. Ez azért történt, mert amikor még a szüleimnél laktam, Anyám elől mindent dugni kellett, mivel ő mindent megtalált. Az új képek még nem készültek el, de hamarosan megejtjük a fotózást. Azokból, amelyeken csak én leszek látható, lehet, hogy majd küldök. Az az egy bökkenő, hogy interneten keresztül nem tudok -- mivel elég kezdő számítógép-használó vagyok --, ill. nem akarok, mivel csak a munkahelyemről tudnék, innen meg nem is mernék. De azért majd valahogy megoldjuk a dolgot!

Latex Bond!
Végre előkerültél!

Előzmény: Ateus (282)
Ateus Creative Commons License 2003.01.03 0 0 282
lack-plastic: Kicsit sajnálom, de teljesen megértelek! Lenne egy másik kérdésem: van olyan képed, ami saját készítésű és publikus (akár kizárólag mailben)? Igaz, hogy a különböző oldalakon vannak úgymond privát képek, de engem igazából a teljesen amatőr képek érdekelnének. esetleg ha van magadról ilyen képed azt is megköszönném.
Előzmény: lack-plastic (276)
Ateus Creative Commons License 2003.01.03 0 0 281
Mindenek előtt B.Ú.É.K mindenkinek :-) LB: kár :-) de hát tévedni emberi dolog :-) Azért megnézném a Jucust latexbe vagy lakkba öltözve :-)
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.03 0 0 280
Sziasztok !

Először is Boldog Új Évet minden topic-látogatónak !

Nem kell ám mindjárt megrémülni, ha netán lecsúszunk egy kicsit a topic-listán ! Ez várható volt, hogy az ünnepek alatt senki sem fog nagyon ráérni olvasgatni és írogatni, hanem a karácsonyi ajándékokkal és a szilveszteri bulizással lesz elfoglalva.
Most azonban új év kezdődik, új kilátásokkal és újabb lehetőségekkel. Most, hogy így Belétek plántáltam a fene nagy optimizmusomat, hozzászólnék egy-két irományhoz.

Lakk-fetis :

Hogy érted, hogy "...remélhetőleg eredményesebb lesz" ??? Szerintem a topic már így sem nevezhető teljesen reménytelennek, hogy már jópár hónapja folyamatosan gyarapszik a látogatói létszáma... Na, jó néha ki-kifogyunk a mondandóból, de mindig van min témázgatni. ;o)
Az a lakk-anyag nem túl drága egy kissé ? Engem érdekelne, de 17-18-ért nagyon durva ! Te rendeltél belőle egyébként Magadnak ?
Na, meg persze nem ártana látni és megtapintani, hogy valóban megér-e ennyit... Van mintád belőle ?

Ateus :

A Jucuson szerintem messze nem latex volt, hanem egy mezei lurex-anyag. Az igaz, hogy csillog, de ebben ki is merül a latexhez való hasonlatossága. Azér' a Hernádi elég furin mutatna lakkban vagy latexben, nem ? :o)

Lack-plastic :

Mázli, ha a családban ennyien hódolnak a fétis-szenvedélynek ! :o) Hát már az öcséd is ???
A rendszergazdás problémádra sajnos nem tudok megnyugtató választ adni, de hátha valaki meghallja még rajtam kívül a kérdésedet és válaszol majd Neked. Mindazonáltal a rendszergazda szerintem csak azt tudja kideríteni, hogy ezen a fórumon jártál, de hogy hozzá is szóltál, az nem derül ki a http-címlistából. A topic-oknak amúgy is kódjuk van, úgyhogy ahhoz, hogy megtudja hol jártál, célzottan kell rápróbálkoznia, hogy az adott http cím hová is mutat. Abból ugyanis, hogy "...a=m&t=9067902" nem derül ki első blikkre az ég világon semmi ! A felhasználói álneved meg végképp nem !

lack-plastic Creative Commons License 2003.01.02 0 0 279
Hát nem tudom, hogy jó lenne-e, ha ez a nő közénk tartozna?! Szerintem vagy nem tiszta az agya, vagy állandóan részeg -- legalább is a viselkedése sokszor erre utal. A TV-adóról meg már beszéltünk korábban: nem szeretnek bennünket!
Azt a kis zsenge csajszit viszont, aki az ATV-n egyik délután fehér lakk bodyban Neoton-slágereket énekelt, szerintem mindannyian bevállalnánk!
BUÉK!
Előzmény: Ateus (278)
Ateus Creative Commons License 2003.01.02 0 0 278
Tudom hogy hülye kérdés, de ki látta a szilveszteri Heti Hetest, és abban Hernádi művésznő szerelését. Mintha az a zöld kis kabátka szerü valami, latexből lett volna...vagy csak az én szemem romlott így el? Pedig milyen jó lenne, ha kiderülne, hogy Jucus is közénk való :-))
lakk-fetis Creative Commons License 2003.01.02 0 0 277
Kellemes és boldog új évet mindenkinek.
Idén is találkozunk a topicon és remélhetőleg eredményesebb lesz.
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.30 0 0 276
Ateus!
A készítendő fotók közzétételét nem ígérem, mivel a nejem nem járulna hozzá, ami végül is érthető. Kissé konzervatív az erotika terén, és nem kis munkámba telt az első lakk bugyi ráimádkozása anno. Mint korábban említettem, manapság a szex már kizárólag lakkban történik. Nekem egy ilyen nő nagy kincs, nem játszhatom el az e téren belém vetett bizalmát. Megértesz ugye?
Az azonban biztos, hogy ha valaha rendezünk egy topictalálkozót, ha a nejem nem is, de a képek nálam lesznek!
Hogy mi lóg a szekrényben? Két fekete miniruha (az egyik testhez simuló, a másik szoknyarésze bő), egy piros miniszoknya, egy piros body, egy fekete cicifix a hozzá való tangával, ill. egy piros és egy fekete jeans ( a fekete jeans az enyém, a többi a páromé). A két Little Paul jeansen kívül a többi cuccos Black Level márkájú. Ezeken kívül van még gumibugyi, szaunaruci, és egy PVC lepedő .
Hát ezek rejtőznek a "felső szekrényben", a kollekció bővítése folyamatos.
Van egy kérdésem azokhoz, akik komolyabban értenek a számítástechnikához: Én a munkahelyemről írok, és az érdekelne, hogy a helyi rendszergazda ki tudja-e mutatni, hogy "lack-plastic" álnéven erről a gépről hozzászólás történt ehhez a témához? Elég kellemetlen helyzetbe kerülhetek, ha megtudják ezt a feletteseim. Kösz!
Előzmény: Ateus (274)
Ateus Creative Commons License 2002.12.28 0 0 275
Ja és amolyan utókarácsonyi ajándékként egy jótanács! Ha nem akarjátok kapkodni a fejeteket T. "újoncok" / már bocs a megszólításért:-)/, hogy hol a topic, akkor tegyétek be a kedvencek közé! Így minden belépéskor szem előtt lesz /persze mondjuk ezt munkahelyen nem tanácsos gyakorolni :-)/
Ateus Creative Commons License 2002.12.28 0 0 274
lack-plastic! Na és közkincsé is fogod tenni azokat a képeket, pl. egy honlapon? .-) Szívesen legeltetném a szemem, a lackba bújt nejeden .-)) Egyébként nektek mi is "lóg" a szekrényetekben, ami ide kapcsolódik?
Előzmény: lack-plastic (272)
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.28 0 0 273
Gummiboy!
Most találtam rá a weboldaladra, gratulálok! Nagyon csinosak azok a pipik!
L-P
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.28 0 0 272
LLP-FC!
Szégyen szemre a halódó topicok közül kellett magunkat előkaparnom! Hol a fenében vagytok?! Jó pár hete rátok találtam, most meg eltűntök?! Ne csináljátok ezt szegény fetisiszta lack-plastic barátotokkal! Vagy, ha az a baj, hogy nincs téma, akkor írjon le mindenki például egy fétishez kötődő sztoriját, vagy mit tudom én!
Én például most azt tervezem, hogy fotókat készíttetek magunkról (a feleségemről és rólam) az (szintén fetisiszta) öcsémmel.Erotikus -- természetesen fetisiszta -- képek készítése és nézegetése is izgalmas időtöltés.
Latex Bond Creative Commons License 2002.12.24 0 0 271
Kedves LLP FC Tagok !

Köszönöm, hogy lelkes közreműködésetekkel és állandó jelenlétetekkel emeltétek a topic színvonalát és ezúton szeretnék minden LLP rajongónak, párjaiknak és családjuknak Békés, Nagyon Boldog, Szeretetteli Karácsonyi Ünnepeket Kívánni valamint sokkal-sokkal intenzívebb előrejutást a fétiskultúra megismerésében és terjesztésében !

Baráti Üdvözlettel,

Latex Bond.

U.i.: Az ünnepek után újra Veletek ugyanitt !!!

lack-plastic Creative Commons License 2002.12.24 0 0 270
LLP-FC!
Lakkos, latexes, PVC-s karácsonyt, és fétissikerekben gazdag 2003-at kívánok mindenkinek!
A karácsony estét ti is LLP cuccaitokban ünneplitek? Remélem is!
L-P
Gummiboy Creative Commons License 2002.12.22 0 0 269
Sziasztok !!

Holnaptol a server ujra uzemel.. sajnos ejszakara le kell kapcsolnom, de de-du menni fog. 23,24,25,26, 27 minden nap..

lakk-fetis Creative Commons License 2002.12.19 0 0 268
Na, kedves kollégák én sem tétlenkedtem az elmult napokban. Találtam olyan lakk anyagot, hogy megszólal de a baj az, hogy 17-18 ezer forint métere.
De januárban reményeink szerint lessz olcsobb is, ha valakit érdekel az anyag küldjön mail-t és megoldjuk.
A dolog pikantériája az, hogy a legjobb és leg- gyonyörűbb anyag a világon, hozzáteszem Svájcból.
De ha lesz olcsobb kozzéteszem és szólok mindenkinek akit érdekel. (legalább 25 métert kell megvenni, huzzatok bele mert kellenek a méterek.)
Ja a frissítésemet küldöm azoknak akik szeretik a csizmát és a plastic-ot.
Jó szorakozást és kellemes időtöltést a lapon.
Meg kellemes ünnepeket ha nem beszélnénk addig.
Üdv: LAKK-FETIS
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.19 0 0 267
Djt-122!
Természetesen előszőr a lakásban hordjuk őket -- főleg szex előtt és közben -- mivel az előítéletek tényleg nagyok, főleg itt vidéken. Az elsődleges célom egyébként az volt a vásárlással, hogy ha lehetőségem nyílik valaha fétispartyn résztvenni, akkor ne legyen ennek akadálya az, hogy nincs megfelelő cuccom. Tudom, hogy egy nadrág még nem teljes öltözet, de annak szerintem legfontosabb része, amit mondjuk Pesten felvennék az utcára is -- nyilván előszőr nem a nappali csúcsforgalomban, mivel az általad említett előítéletek némi gátlást alakítottak ki bennem.
Egyébként a feleségem is nagyon örült a cuccoknak, és istenien áll rajta az új nacija. (Mind a két naci egyébként trapéz fazonú.)
Előzmény: djt-122 (266)
djt-122 Creative Commons License 2002.12.18 0 0 266
No ennek örülök lakk plastic.Csak egyet árulj el,hol fogod használni?Fel mered venni az utcára is?Jó tudom hülye kérdés,de hát az elöitéletek!!!!
Előzmény: lack-plastic (265)
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.18 0 0 265
Meg kell,hogy osszam veletek az örömömet!
Tegnap voltam a Little Paulnál (Teréz krt. 6,), és sikerült bevásárolnom: Magamnak vettem egy szupercsillogó fekete LAKKjeanst, a feleségemnek pedig egy szintén szupercsilli-villi tűzpiros LAKK csípőnacit. Férfi jeansből volt választék bőven ( arany, ezüst, piros, stb), de fekete csak ez az egy volt, pont a méretemben. A tulaj viszont azt ígérte, hogy bővíti a választékot, sőt méretvétel után bármit megvarr bármilyen anyagból. Ja, és mindkét gatyesz 12000-12000 forintba került, es baromi jók.
ROHAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ateus Creative Commons License 2002.12.17 0 0 264
Nem tudom, hogy van-e itt még valaki aki nem tud róla, de a Viasat3-on minden éjjel,kb. éjféltájt van az Amerikai (vagy Angol Szex, vagy Valódi Szex...a 3 sorozast minden eddigi részét adják)Szex c. sorozat. Abban van bőven fétis minden mennyiségben. Múltkor pont egy dominával csináltak interjút. Olyan lakkcsizmát próbálgatott, hogy elájultam majdnem. Szerintem aki teheti nézze! Sajna felvenni nem tudom, de akinek van lehetősége az legyen rendes ráállni a témára azok kedvéért akik nem jutnak Viasat3 közelébe. A nevükben is kösz!
lakk-fetis Creative Commons License 2002.12.17 0 0 263
Hát kedves L-P ezzzel a nővel rendesen fecsigáztad a társaságot. Ebből látszik az, ha egy nő ptenciáli célpont lehet, szinte mindenki ugrik rá. MÉG ÉN IS.
De mint tudjuk a nők inkább chat-elnek és nem a fórumot olvassák. Legalábbis itt az egyetemi gépeken ezt vettem észre. Ott meg ugye nem vagyunk jelen és tudomásunk szerint nem is olvassa hölgy a topic-ot. De ez így van rendjén mert ahogy magunkat ismerem szinte szétszednénk a kédéseinkel és az ajánlatainkal.
Erre csak azt tudom mondani: ÍGY JÁRTUNK!
De bizzunk abban, hogy csak lesz végre valaki olyan bátor, hogy megszólal.
Várjunk türelemmel.
Ateus Creative Commons License 2002.12.17 0 0 262
Ami a kolleginádat illeti, nagyon jó nő lehet. Nem nagy vész ha valakivel kézenfogva sétál. Csak tudni kell, hogy mivel lehetne elcsábítani a pasitól :-)) Nekem nagyon bejönne a kiscsaj :-)
Előzmény: lack-plastic (259)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!