Információk és hírek a traffipaxok ellen bevethető eszközökről. A sebességmérés üldözöttjeinek topikja: károsultak és előrelátók, detektorhasználók és forgalmazók - de természetesen a Sasszembrigád tagjainak hozzászólásait is várjuk az utca 'másik' oldaláról!
Sziasztok!lehet nagy hülyeséget kérdeznék: Az lenne a kérdésem,hogy letöltöttem a legutolsó softwar-t,Laser ceptorhoz,szereztem kábelt fel van telepítve minden,és kérdésem h.telepítés az úgy történjen,h. az autóban be van kapcsola a készülék vagy vegyem ki és csak dugjam rá gépre?:D válaszotokat köszönöm!
Amíg ilyen batár nagy lesz a mérete, én biztos nem tenném semmilyen körülmények között autóra (aki igényes arra, hogy ne lógjön ki 2 féltégla a kasztniból)
Most már "csak" az a kérdés, hogy a felhasználónak jó lesz-e, mert az eléggé hidegen hagy, hogy a blindernek jó lesz-e. Egyébként meg van egy tippem. :(
"The New Blinder will be a good choice in my opinion. It will not light the Heavens up but it will be a good jammer."
"Véleményem szerint az új Blinder jó választás lesz. Nem váltja meg a világot majd, de egy jó blokkoló lesz."
"It will be a good addition for Blinder but will not be world changer. It will just make it easier for Blinder to compete with the Laser Diode Jammers.( If they keep up with updates)" "Jó lesz ez a Blindernek, de nem lesz világmegváltó. Csak könnyebbé teszi a versenyt a diódásokkal.."
Ne mutogass ilyeneket, mert mindjárt visítva jön Sanyika (tudod, a Király), hogy mi lejáratjuk őket, akik pedig csupa emberbaráti szeretből szinte ajándék áron adják az embereknek a pár éve elavult szarjaikat!
(Ja, hogy nem frissíthető? áááááááá az nem is fontos, csak az, hogy előre, és hátra is feltehető az ajánlásuk szerint!)
A púder marketing dübörög! Csak azokat sajnálom, akiket ezzel átpúdereznek!
Lehet megharagusztok, ujra felhozom oket, de ilyent ritkan latok/lattam.... Igy vezetnek egyes roman allampolgarok, kulfoldon (Olaszorszagban keszult a felvetel), 3,5 tonnas, telerakott furgonnal, 140 km/h feletti sebesseggel...
Na most kell megírni nekik, hogy követeled, hogy adják ki a mögötted jövő autó adatait, a vezetője nevét, mert közúti veszélyeztetésért feljelented! Civil, jelzés nélküli autóval, ami megkülönböztető jelzést sem használt, követési távolságon belül haladt ugyanazzal a sebességgel, mint te, ezzel veszélyeztetve a tulajdonod (autód), valamint a te épségedet. Te az általuk okozott szituációt védted csak ezzel. És a közveszély okozás mellett fel kell jelenteni szintén gyorshajtásért a kocsi vezetőjét, mivel ő is dokumentálhatóan ugyanannyival közlekedett, mint te!
És amennyiben nem ejtik a bírságodat, vagy nem folytatják le a feljelentésed, akkor menni a bíróságra!!!!
megjött a szombathelyiektől a papírom, azért csak megbaxtak 30 forinttal, merthogy 90 helyett 113-al közlekedtem :)) Ha van valakinek tippje, szívesen fogadom, mit kellene tenni, a másodfok megsemmisítésre és új eljárás lefolytatására utasította az elsőfokot, akik ezt írták:
"a másodfokú hatóság új eljárásra utasította hatóságomat, ezért megkerestem az Érdi Rendőrkapitányságot. Az Érdi Rk. munkatársa megjelent a szabálysértés helyszínén és az ott megállapítottak alapján tájékoztatott arról, hogy azon útszakasz ahol a fenti forgalmi rendszámú gépjármű sebességtúllépése rögzítésre került lakott területen kívül van, így ott a 90 km/h sebességkorlátozás van érvényben"
igazából ezt sosem tagadtam, de eljátszanék még egy kicsit a dologgal szívesen :)) a szabálysértés időpontja 2011. május 26, nincs valami elévülés? mert amire hivatkoztam azt le esm kaksikázták természetesen :)
ezt írtam nekik anno a fellebbezésben :
Tájékoztatom továbbá, hogy az 1988. évi I. törvény a közúti közlekedésről 21. § (4a) bekezdése szerint
„meghatározott szabályszegés miatt indult első fokú eljárást az előírás megszegését követő hat hónapon belül be kell fejezni.”
A megengedett sebesség túllépésének dátuma ami egyben az eljárás megindításának is a dátuma, 2011. 05. 15. A törvény által megadott 6 hónap már eltelt, ezért kérem az eljárás megszüntetését, és számomra a megszüntetésről szóló határozat kiküldését.
Félreértés ne essék, ezt a harmincat már hajlandó vagyok kifizetni, de mennék tovább fellebbezni ha van valakinek ötlete.
VG tudja jól, a tilosban parkoló roki büntethető, de NEM bilincselhető, szállítható, stb. Ezt a 7. ker-es közteres mondta anno. Köztereshez képest egész normális figura volt. Még egyszer mondom: köztereshez képest. Tehát a léc nincs túl magasan. ;)
A közteresekről annyit, hogy múlt csütörtökön láttam egy Lexus RX400h-t parkolni a Puskin utcában, ez a VIII. kerület. Rokikártyával parkol rendszeresen ott, az illető TÉNYLEG mozgássérült, van szerencsém ismerni. Nem kerekesszékes, de mozgássérült, teljesen jogosan használja a kártyát. Legális helyen parkolt, menetirány szerinti jobb oldalon - egyirányú a Puskin, mindkét oldalon legálisan lehet amúgy parkolni - és a saját szememmel láttam, hogy ott volt a kártya kirakva a kocsi ablaklában, tisztán láthatóan az egész felülete, minden szabályos volt és még csak nem is a "rokihelyen" állt, pedig ott is szokott - jogosan. Na és mi volt a Lexuson? Kerékbilincs. Meg mindenféle bünti. Pont akkor mentem vissza este is, mikor szerelték le a bilincset a nyócker kiváló közteresei, hát a tag nem látott a dühtől, ami nem is csoda, mondtam is, hogy pereljen, ilyet nem tehetnek. Én tényleg nem értem, hogy ezt hogy képzelik, bilincset rokikártyás autóra még TILOSBAN SEM tehet, nemhogy szabályos helyen parkolva (büntetés mehet neki, de bilincs NEM - ezt egy 7. kerületi közteres mondta). Gusztustalan amit ezek művelnek, Centrum kft 2. Ja és azt hiszik, hogy ők egyenlőek a rendőrökkel. Off vége.
Amúgy meg a k..va anyjukat a VVI kerületi közterület felügyelőknek is. Megáltam a menetirány szerinti oldalon. sms-ben vettem parkoló jegyet. majd mielőtt végeztünk a melóval átáltama másik oldalra a bejárat közéléba, hogy könyebb legyen bepakolni.
Erre a genyák megbüntettek, mert szembe állok a forgalommal.
Anyátok! Persze szabály az szabály, de ez is egy tipikus lehúzás! Előtte és utána is láttam, hogy ezen rodeóztak (gondolom nem csak ma és előtte nem fogtam fel, hogy mi a pálya, azt hittem parkoló jegyekre hajtanak)
Háááát, hátul azé nem lehet annyira biztosra menni - sok széééép nagy felület van ott, világos és tiszta autónál... felteszed a két fejet arra a két pontra, ahová lehet, és reménykedsz :))