Ha elektromos, akkor tud hűteni. Az ugyanekkora gázos (kompresszoros) hűtők, minimum 100 ezer forint. Ez is hűt, a külső hőmérséklethez képest 15-20 fokot, a benne található elektromos szerkezet segítségével. Azért az nem rossz 30 fokban 10-15 fokra hűti az italt, tapasztalatból mondom. Nyílván nem fagyszt.
Nekem egy Ezetil márkanevű táskám van. Bevallom őszintén sose hallottam róla, de ha valami hideget, vagy fagyasztottat rakok bele, és bekapcsolom, akkor 1 napig biztos ugyanúgy megtartja. Nem gázos, úgyhogy hűteni nem tud.
Nekünk a CampingGaz 30 Eft-os modellje bírta két hetet. A kapcsolója amivel hűtés fűtés kikapcsolás között váltasz beolvadt. Tehát a hűtő működött és jól is nyomta, amennyire egy ilyen elven működő teheti, de a kapcsoló nem bírta a terhelést és beolvadt. Utána már nem tudta bekapcsolni, tehát nem működött. Metroban lett véve és oda is vittük vissza. Épp nem volt raktáron és mivel a nyár eleje leáldozóban volt, inkább visszáruztatuk a számlát. Így ingyen használtam 2-3 hétig egyet, de ez a darab éppen annyit bírt csak.
látom hűtőtáskáról megy a beszéd. nekem egy elektrotechnikus azt mondta, hogy a Campingaz a legjobb, leg megbízhatóbb, azt érdemes venni, nem vágja haza a kocsit.
Szasztok! Nekem van hűtőtáskám, bár az autóban nem használom, ott sokkal jobb a kesztyütartó, az vadabbúl hűt. Az a lényeg ezeknél, és ez jellemző adatuk, hogy a külső hőmérséklethez képest mennyit hűtenek. A 18-20 fok az már király. Én kempigben szoktam használni, a spárban vettem, ORION. Mrgvagyok elégedve. Kell minimum egy nap, hogy kialakuljon a hűtés benne. Az italokat alupalackban szoktam hűteni (texoban is vannak), ez nagy mértékben javítja a hatásfokot. Mértem hőmérővel, 12 fok volt benne, de mondom 1 nap mire eléri a teljes hatásfokot. Médimarktban sokféle szokott lenni. 10-20 ezer közt. A teteje levehető, az minnél nehezebb, annál jobb. Én olyat vettem, amin 220-as csatlakozo is van, ezt használom csak.
Miért lenne hülye? Attól, hogy megnősültél még nem kell folyamatosan úgy érezni magad! Bár megértelek, hidd el elmúlik és egyre kevesebbet fog eszedbe jutni:)
Nemrég jöttem haza egy túráról Karintiából, és a hátsó aljzatról tökéletesen működött a hűtőtáska, és a csatlakozója is csak nagyon minimálisan melegedett. Az előző autómban (OFF Suzuki Liana) melegedett a csatlakozó. Azt nem mertem kipróbálni, hogy mennyire bírja az akksi, de azt mesélték, hogy ezek az "olcsóbb" hűtőtáskák hamar lemerítik az akksit. A legtöbb amit álló helyzetben ment, az 1 óra volt.
Van valakinek tapasztalata hűtőtáska üzemeltetésével kapcsolatban a hátsó 12 V-os aljzatról?
Mennyit lehet rajta hagyni /elsősorban álló helyzetre gondolok/? Kibír mondjuk egy hétvégi horgászatot, esetleg egy heteset /ha már lúd legyen kövér/? Mennyire terheli az aksit?
Napokban néztem egy Cee'd-et alulról és volt alkatrész, amin felületi rozsda volt...festetelen fém. De ugye újak még. Mondjuk lehet nedves helyen állt sokat.
Azért annyira nem nehéz megszabadulni egy 3millió forint törzstőkéjű Kft-től. Becsődöl, és b*hatod a pénzedet. No, de befejeztem... ne gondoljunk a legrosszabbra. :)
Ma, amikor kiszálltam az autóból kicsit jobban kinyitottam az ajtót mint szoktam, és hozzáütődött a motoromhoz (amin ponyva van). Nem volt túl erős, nem vágtam durván neki, mégis lepattant egy kis részen aj ajtó éléről a festék! Anno az Octavia-val is előfordult ez, annak meg sem kottyant! Ami durva : a festék alatt semmi extra bevonat a lemezen, hanem egyből fém! Van valami tippetek mit lehet ezzel csinálni? Kevertessek festéket? Spoilereket úgyis kell majd fújatnom, de hogyn oldom meg, hogy normálisan töltse ki a helyét a festék? Van valakinek hasonló tapasztalata?
Persze, tudom, hogy nem ilyen egyszerű, nekem is van cégem, és utánajártam a lehetőségnek. :)
Igen, esik a forint, megy fel az olaj, ez a kettő együtt drasztikus hatással lesz a magyar benzinárakra. Lassan napi használatba veszem a kocsimat, mert lesz hely az utakon. :)
Kicsit offos a téma, de attól, hogy a cégnevedet cseréled még minden kötelezettséged megmarad. attól mert új személyid lesz új számmal te még ugyanaz az ember maradsz. Viszont ha a tulajdonosok változnak akkor már lehet gyanakodni. mert azt szokták csinálni, hogy miután szétloptak egy céget eladják valakinek aki elviszi a balhét. kap egy kis pénzt ül félévet és viszlát. Lásd Il ferro. Ugy tudom itt a tulajdonosok nem változtak. Szóval nem kell mindjárt az ördögöt a falra festeni. Bár megértem ha gyanakvóak vagyunk.
Inkább készüljünk a 400Ft-os gázolaj árra az hamarabb bekövetkezik. :(
Csak az Abaqua egy felfuttatott, jól ismert név volt... Automax-ból meg van egy pár.
AUTOMAX'2000 Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság 1143 Budapest, Hungária krt 84. 3. lház. fszt. 3.
AUTO-MAX FLOTTAKEZELŐ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2161 Csomád, Kossuth u 42.
AUTÓ MAX Gépjárműjavító Betéti Társaság 1183 Budapest, Gorkij u. 14.
"AUTOMAX" Gépjárműkereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 8220 Balatonalmádi, Paál László utca 24. A. ép.
AUTO-MAX KOMÁROM Kereskedelmi és Szolgáltató Kortlátolt Felelősségű Társaság 2921 Komárom, Petőfi u. 38/b.
Automax Szerviz Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2000 Szentendre, Nap utca 1.
...szóval nem hiszem, hogy jól jártak vele. (szerintem más dolog van a háttérben... de ezt én sem tudom... informatikában köztudott, miért cserélik időnként...)