Keresés

Részletes keresés

MrsLat Creative Commons License 2003.01.24 0 0 361
Latex Bond!
Igazán nincs mit, pláne ilyen gumis cél érdekében:)))
A Pecsát lehet, hogy mi is megnézzük.
Kösz Josila.
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.24 0 0 360
Szia Grancy !

Igazán nincs mit ! Azért azt hozzátenném, hogy a tapintása ezeknek a cuccoknak is rendkívül kellemes ám !!! :o))) De ez teljesen természetes, hogy a latex-imádat szintjei egyénenként különböznek. Azt hiszem én már eléggé "mélyre" süllyedtem benne... :o)))))

Előzmény: Törölt nick (359)
fvs Creative Commons License 2003.01.24 0 0 358
djt: nekem megvan ez a film, igaz VHSen. :)) Csak annyit mondok: kellemes! És két része van!
F
Előzmény: djt-122 (355)


Ateus Creative Commons License 2003.01.23 0 0 357
Most megígérem nektek, hogy hamarosan elmondom hogy honnan indult nekem a latex iránti (egyelőre plátói) vonzalmam.
Ateus Creative Commons License 2003.01.23 0 0 356
Mrs. Lat!

Akkor megint kérdeznék :-) 1. neked mit jelent pontosan a too heavy? 2. Mit jelent az, hogy barátkozol vele?

Üdv: At

Előzmény: MrsLat (349)
djt-122 Creative Commons License 2003.01.23 0 0 355
No helo.Ma az árkád beli média marktban megtaláltam a dvdt ujra.Ráadásul magyarul.A Fókuszvideo gondozásában.A cime TOLVAJSZEX.Elolvastam a tartalmát,dióhéjban ugyanaz mint a TOLVAJTEMPÓ cimü filmé,de a rablók latexbe öltözött csajszik akik autókat lopkodnak,közéjük beépül egy rendörnö és beavatási szertartáson esik át miközben bevezetik a latex világába.stb,stb,stb.A képek magukért beszéltek,latex csajok király autók,Magyar szinkronnal.5690Ft.Lehet beszerzem.
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.23 0 0 354
Josila !

Köszi a Pecsa rendezvény-infót !!! Mindenképpen megpróbálok elmenni ! Remélem, nem csak meghívóval lehet látogatni, hanem helyben vásárolt belépővel is ?!? Apropó, Te hogy jutottál meghívóhoz ??? :o)

MrsLat !

Igazán kedves Tőled ! Valóban most nekilódult a topic, de azért nőciktől még nem mondhatnám, hogy "zsongana"... :o)) MrLat adagolási módszerei mindenképpen rendkívül figyelemreméltóak, hiszen Személyedben tapasztalhatom az eredményességét !!! :o)) Valamit tudhat a párod...
Köszönöm a "felhomályosító" felajánlást a barátnőmmel kapcsolatban, komolyan élnék vele valamikor, ha nem bánjátok ! Persze ehhez először jó lenne összeismerkedni Veletek mintegy "teljesen véletlenül", spontán... :o))
Nem is szándékozom megtagadni önmagam ! Némi kompromisszumra természetesen hajlok a párkapcsolatomban, de csak annyira, amivel nem "nyomorítom meg" szignifikánsan a személyiségem. Persze mindezt a jelenlegi kapcsolatom keretein belül próbálnám megvalósítani, tehát semmiképpen sem adtam még föl a reményt, ellenben a barátnőm hozzáállását sem vagyok képes gyökerestől felforgatni. Bizonyára létezik Mrs Latex Bond - lehet, hogy pont az Ő személyében -, csak ezen status "kifejlesztéséhez" szükséges "nevelési módszeremben" nagy segítségemre lenne egy pozitív példakép...
Ja, és köszönet a LINO bolt címéért !

Grancy !

Előre is bocsánat, ha most mégsem bizonyulnék olyan kimerítőnek és hosszúnak, ahogyan azt tőlem megszokhattad, de egy eléggé átfogó kérdést tettél föl, amire tényleg nehéz válaszolni.
A Heavy Rubber életérzéssel kacsolatban talán először javasolnám Gummiboy honlapjának megtekintését (ha már az ugyanilyen című, a műfajban szinte Bibliának számító újsághoz nem juthatsz hozzá) és ha a képek böngészése nyomán "megmozdul" Benned valami, akkor jó eséllyel pályázhatsz a "heavy-kedvelő" címre ! :o)
A latex-fétisnek ezen ágazata már jócskán túllépett a pusztán ruházkodási célzattal gyártott gumitermékek istenítésén és inkább azt lehet mondani, hogy rendkívül szoros házasságra lépett a bondage-, a póni-játékok, a light asphyxia vagy légzéskontroll illetve a teljes izoláció fétiseivel, ahol a fő szerepet már különböző extrém külsejű (szinte földönkívüli benyomását keltő) maszkok, gázálarcok, gumiból készült szaunazsákok, vákuumágyak, kényszerzubbonyok és duplafalú, nyomás alá helyezhető blow-up (felpumpálható) ruhák játsszák.
Mivel szinte összemosódnak az egyes fétiságak határai, így a játékokhoz alkalmazható segédeszközök rendkívül változatosak és számuk szinte határtalan, de lefőbb közös vonásuk az alapanyagukban van, valamint a játékok forgatókönyvében, amelyek esetében többnyire a kiszolgáltatottság érzésének végletekig való hajszolása a fő cél. A heavy elnevezést onnan kapta, hogy ezek a gumieszközök közel sem olyan finom vékony "ruházati latexből" készülnek, hanem a rendeltetéséből következően meglehetősen vastag, szinte elszakíthatatlan (kemény?) gumianyagból, hogy a bondage-hatás a lehető legteljesebb legyen.
Hogy hol próbálhatod ki ezeket ? Hát itthon nem, az tuti, mert ezek túlságosan drága és egyedi cuccok, amelyek már inkább a luxuskategóriába tartoznak. Ezért nem engedhetik meg sokan maguknak, hogy ilyen szenvedélynek hódoljanak. Így aztán a heavy kedvelőit nem csak az elhivatott és odaadó partnernek, hanem a pénznek a hiánya is sújtja, semmint hogy bizarr szenvedélyét napról napra nyugodtan kiélhesse.
A megoldás : gyűjtögetni, gyűjtögetni, gyűjtögetni és megrendelni a cuccot mielőbb ! :o))))

josila Creative Commons License 2003.01.22 0 0 353
Na akkor mégegyszer a link...
Egyébként ezidáig nem túl sok...

josi

josila Creative Commons License 2003.01.22 0 0 352
Ugy látom haladás van a megújult Első magyar latex oldal ügyében. Még nem néztem át, de már úgy néz ki működik is, nem csak ígérget :)
josila Creative Commons License 2003.01.22 0 0 351
Sziasztok!

Először is nagyon örülök, hogy egyre többen vagyunk és már-már süllyedőnek tetsző hajónk mindig új lendületet kap!!!!
Másodszor pedig:
most kaptam egy meghívót. Bár már tudhattok róla sok helyről, szeretném kihirdetni, hogy február 1-2 -án Wildstyle & Tattoo "fesztivál" és vásár kerül megrendezésre a Pecsában. Szal minden, ami vad, ami szokatlan, ami bizarr az remélhetőleg jelen lesz. Én spec. piercing ügyben vagyok hivatalos, de azért van idevonakozása a dolognak, ugyanis a szervezők úgy gondolták, hogy a témába a latex is pontosan beleillik, ugyhogy a kiírás szerint latex-performanszok, -divatbemutatók, -showk fogják színesíteni a programot igen gyakran. Emellett természetesen latex-vásár is lesz "színvonalas cégek jelenlétével"!!! :) A meghívón szereplő rendezőségi telefonszámon senkit nem tudtam eddig elérni, hogy érdeklődjem a színvonalas cégek kibenléte felől.:(
Hát izgatottan várom. Én mindenképp ott leszek amugy is, de asszem igy, ha lehet, még kellemesebb lesz az esemény!!

Ha valaki esteleg bővebb információval bír, az ossza meg velünk, hátha csupán a latex vonal miatt is érdemes lesz kilátogatni!

josi

MrsLat Creative Commons License 2003.01.22 0 0 350
Lakk /készruha/ ügyben pedig egy bolt cím: LINO intimo atestnemű nevű boltot láttam meg a Galamb utcában ma du. Az igaz, hogy drága ,de nagyon igényesnek tűnt. Nézegetni vagy ötletet meríteni, hogy mit szeretnétek varratni megéri megnézni. Pontos cím: v. ker. Galamb utca 5. Tel.:061-337-45-73
hy
MrsLat Creative Commons License 2003.01.22 0 0 349
Ateus!
Szivi, ezért vagyunk.
1. Nem, de már van nekem is.A gázálarc a férjemnek bejön, de én még csak barátkozom vele.Too heavy egyenlőre, de ki tudja mit hoz a jövő? (Mióta olvaslak benneteket azt hiszem gyorsabban fejlődök,egyre bátrabbnak érzem magam, de ezt csak MrLat igazolhatná)
2. A magam nevében azt mondhatom, hogy nem csak, de az utóbbi időben mindig így voltak:))
Az nagyon jó, hogy több cuccom van (de soha nem elég) és kitalálom mivel lepjem meg Latexférjem.
üdv
Ateus Creative Commons License 2003.01.22 0 0 348
MrsLat!

Nagyon köszönöm a kimerítő választ. megint kérdeznék /hiába az újságírói ösztönöm nem hagy békén :-)/. 1. Te azóta próbáltad már maszkban? Esetleg a gázmaszk is bejön nektek pl. ? /nem tudom miért de a gázálarc lett a vesszőparipám :-) / 2. az együttléteket már csak latexben tudjátok elképzelni /nem baj, ha igen :-)/?

Előzmény: MrsLat (343)
sexyshoes Creative Commons License 2003.01.22 0 0 347
Akkor most mondom, a city linéban, január végéig, baromi nagy leárazások vannak. Én egy röpke 20 centis lakk cipőt vettem, mérete ami 10-es, ami kb 41,5. Próbálgatni kell, mert van ami jó, van ami nem. ez a max méret sajna. egyébként olyan 50-70%-os leértékelés van, és az eladó azt mondta, csak februárig. Kérjetek jó sokan nagy méretet, hátha tartanak majd ezután azt is.
Előzmény: djt-122 (346)
djt-122 Creative Commons License 2003.01.22 0 0 346
Huh brutálisan jól néz ki abban a piros hogy is nevezték a 80 as években?Lastex nadrágban levö csajszi.Sexyshoes,lehet itthon magastalpú lakkszandált kapni olcsóbban mint a city line?Ott ugyanis iszonyat drága.
És végül.A Lurdyban a Hertánál nézegettem a DVD ket.Megnéztem a szexfilmeket is.Találtam egy filmet a cime valami SLICK GONE IN 69 SECOND .Egy piros latexruhás csaj volt az elején.Csekéjke angoltudásommal kihámoztam hogy egy Latexa nevü klán terrorizálja a los angeles városát,de a jók felveszik velük a harcot,szóval valami gyagya történet,de nem is ez a lényeg.A doboz hátulján a filmböl voltak kockák és ez valami állat.Minden szereplö lakk és latex cuccokban villogott!!!!!!!!!Magyar felirattal volt.5990Ft.No meg LUST IN LEATHER cimüt de ez csak foto dvd volt egy csomo kép volt rajta a témából.
sexyshoes Creative Commons License 2003.01.22 0 0 345
http://inertia.d2.hu/stuff/80/12_EZUST.MPG

Hali mindenkinek. Ez egy reklám, és az átkos rendszerben vetítették. A végén van egy nő, kíváncsi vagyok, mit szóltok hozzá.

Teljesen off, de a tobbi 100 reklám is jó, traubi, "ági van?" stb. on

MrsLat Creative Commons License 2003.01.22 0 0 344
Latex Bond!
Jófej (gumi?) vagy! és kösz a gratut, de MrLat-é az érdem. Mondtam, kitartás türelem. Különben úgy látom most zsong a topic és nem csak fiúktól!!!Látod készülnek a nőcik is! Szívesen állok elébe a további "kerítésnek" a barátnőddel! MrLat igazi heavy vonal,de ötletesen adagol!
Ez kicsit személyes, de nem tagadhatod meg Magad! Nem hiszem,hogy "teljes" lesz az életed, ha tartós kapcsolatra nem tervezed a további kalandokat! Vagy félre értettem? Biztos létezik Mrs Latex Bond!!!:))))
MrsLat Creative Commons License 2003.01.22 0 0 343
Ateus!
Én meg igyexem nem diszkrét lenni. Szóval tételesen: harisnya, bugyi nyílásokkal, mellti két pici kör lyukkal, harisnyatartós body aminek felül két nagy"lyuk" van és kesztyű. Maszk rajtam nem volt, csak a férjemen. Neki is haris, egy atlétaszabású sortos body + kesztyű. Így kicsit fura, de remélem sejthető:)
Az érzés nekem akkor nem a gumiruha miatt volt fontos - gondolom Titeket is érdekel a másik oldal gondolkodása - hanem az alkalom miatt. Bocs ha nem ezt vártad.De azóta bővül a választék, javul a minőség és az érzés-hatás mindig csak NŐ! (mint az entrópia)/Ezt nem tudtam kihagyni, fizika szakos is voltam/
lakk-fetis Creative Commons License 2003.01.22 0 0 342
Kedves LLP FC

Rossz híreim vannak a lakkot illetően.
Amint említettem színházi kellékeseknél érdeklődtem lakk után.
HÁT SEMMI JÓ HÍRREL NEM TUDTAK SZOLGÁLNI.
Csak a svájci anyag van 17000-ért.
De ez biztos.
Ajánlatot, ötletet kaptam amit még nem néztem. Remény van csak egyre kevesebb.
De a Taylor-t is már régen néztem meg.
Ha valaki arra járna
Hársfa utca 5. Tel:061-321-7838

fvs Creative Commons License 2003.01.22 0 0 341
Nos, és akkor válaszolnék a kérdésekre is:

Kicsit hülyén érzem magam, hiszen nem bírok egyetlen latex-holmival sem, mégis csak rajongó módjára tudok beszélni róla...

A latex imádata nálam kezdődött, én vezettem rá páromat a latex által nyújtott (nyújtható) örömökre. Rám mindig is hatottak a szép női fehérneműk, a combfix, egy áttetsző 'köpeny', és vonzódom a BDSM játékokhoz is. Így ismertem meg egyre több latex öltözéket, kelléket, és aki itt van, az tudja ezek után milyen egyszerűen jön minden! :) A Párom nyitott nő, mindenre kapható, amiben Ő is lát fantáziát. Nos, a latex ilyen Nála! Mint írtam, nem csak divat szinten érdekli, szexuális játékainknak (is) köszönhetően elengedhetetlen kellék lesz mindenképpen. Ha úgy tetszik, igen, remélem idővel a heavy vonalhoz fogunk tartozni. De ehhez még sajnos el kell telnie kis időnek. :( (fránya anyagiak!) Szóval így állunk mi ketten, és ígérem, hamarosan jön Mrs. Fvs is! :))
F

Előzmény: Latex Bond (326)
fvs Creative Commons License 2003.01.22 0 0 340
Latex Bond!

Köszönöm a marasztaló szavakat, újabban egyre kevesebbet hallani ezekből a legtöbb topikban! Köszi a lakk-infot, utána is fogunk járni, habár Pesttől elég távol élünk. A hazai boltokkal kapcsolatban már nekünk is eszünkbe jutott hasonló üzletet nyitni, bár ez kissé macerás lenne, de azt hiszem, megérné. Nem lepődnék meg, ha egyik élelmesebb topiklakó meg is tenné ezt! Szvsz. biztos üzlet lenne, minimális rizikóval! Mrs. Fvs jönni fog, egyelőre csak olvasóként funkcionál a fórumon, de ami késik, nem múlik! Ezért nem is válaszolnék helyette, majd Ő megteszi, amint ideér! :)
F

Előzmény: Latex Bond (338)
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.22 0 0 338
Fvs !

Szia ! Nagyon örülök, hogy újabb latex-kedvelő párocska tiszteli meg a jelenlétével kedvenc topic-unkat !!! Úgy látszik mégsem olyan "fehér holló" a gumirajongó lány kis hazánkban ! :o)) Ha van kedved, írj Te is Magadról, amit meg lehet osztani velünk és reméljük Mrs.Fvs is ellátogat egyszer társaságunkba ! MrsLat-nak feltett kérdéseim például Veled és a pároddal kapcsolatban is érdekelnének ! :o)
Jól tettétek, hogy nem vásároltatok itthon, lásd a topic-ban korábban leírt Nivoshop-os negatív tapasztalatokat... Igazán jó latex divat- és fétis-üzlet majd csak akkor lesz nálunk, ha egy külföldi érdekeltségű (nagynevű) cég lát némi üzletet a hazai keresletben és saját boltot nyit Magyarországon. Addig latexválasztékban Magyarországnak marad a biciklibelső és a műtős kesztyű...
Lakk anyaggal kapcsolatban a Taylor Dance tánckellékest (Bp. VII. Hársfa u. 5.) emlegettük, de sokaknak fenntartásai adódtak az anyagot illetően ár illetve minőség szempontjából. Mindenesetre Budapesten náluk volt szerencsém találkozni az eddigi legtűrhetőbb minőségű lakk anyaggal - habár ezt is ki kell tudni fogni (általában csak 2-3 tekercsnyit tartanak belőlük). A (83)-as hozzászólásomban megtalálod a linket a honlapjukra.
A másik használható bolt Pesten a Little Paul, ahol valóban nagyon-nagyon kedvesek az eladók és méretre megcsinálják a kért holmit. Bár én még nem rendeltem Náluk, csak vásároltam kész ruhát, de itt többen is beszámoltak már a pozitív tapasztalataikról a méretre szabással kapcsolatban. Továbbá nekik a szemük sem rebben, ha fiú rendel magának női holmit, ez a világ legtermészetesebb dolga Náluk ! Ők a Teréz krt. Oktogon és Király u. közötti szakaszán találhatók egy kapualjban. Még sok ilyen boltra volna szükség itthon, de több nincs ! Legalábbis Pesten !
Az utolsó mondatodra, melyben a szexuális életetekre utaltál, csak annyit bírok kinyögni : Istenek vagytok !

Egy apró gondolatébresztő Nektek (persze ez mindenki másnak is szól): március 8-án lesz az évente 2-szer is megrendezésre kerülő Bőr- és Cipőhét, amelyen alapanyaggyártók is jelen szoktak lenni. Itt elő szokott fordulni vékony ruházati műlakk is, nem csak cipőnek használatos vastag lakkbőr. (Mer' ugye azt mindenki tudja, hogy a ruhának használt lakknak semmi köze a bőrhöz, csak egy speciális műanyag réteggel bevont szövetről van szó! A lakkréteggel bevont valódi bőrt a sprődsége és a vastagsága miatt többnyire csak a cipőgyártásban használják.)
Nagyon régen (amikor a régi BS még nem állt lángokban) és ott rendezték meg a Bőrhetet, akkor ott láttam külföldről származó gyönyörű anyagokat és sikerült kialakítanom egy jó kis magánkapcsolatot egy beszállítóval (egy hölggyel! :o)), aki ruházati lágy PVC-t is árult. Én marha, csak azért nem rendeltem akkor, mert nem volt akivel megvarrathattam volna a megálmodott ruhakölteményeimet. Hiba volt, mert azóta sem tudom elérni ezt a csajt, a telefonszáma meg megváltozott... Na, ez nem ide tartozott, csak annyit akartam ezzel mondani, hogy akinek lesz egy kis ideje, az nézzen ki majd a kiállításra !

MrsLat !

Köszi az őszinte válaszaidért, a Ti párosotok is hatalmasat nőtt a szememben ! :o)) Aki a nászéjszakát latexben tölti, rossz ember nem lehet !!! :o))))) Veletek esküszöm nagyon szívesen összejönnénk a barátnőmmel egy kis baráti csevelyre, hátha hatással lennél rá ! ;o)
Már hogy volnál offtopic ??? Ide nem csak a született LLP fétisisztákat várjuk, hanem a "nevelteket" is !!! :o)) Pláne, ha lány az illető ! Szóval gratulálok Nektek, na !
A heavy-től meg szerintem nem is állhatsz már annyira messze, ha egy kicsit is tetszett az, amit írtam ! :o)) Ez egy olyan érdekes ága a gumiimádatnak, amit valaki vagy ki akar próbálni vagy sem. Szerény véleményem szerint olyan nincs, hogy valaki csak egy kicsit érdeklődik iránta. Előbb vagy utóbb meg fog érlelődni Benned vagy a párodban az elhatározás és szerintem ezt nem szabad visszafogni : ami mindkettőtöknek jó, azt meg kell valósítani, mert ezáltal (is) színesedik a nemi élet ! Persze ehhez egyáltalán nem szükséges külföldre rohanni, hiszen Ti ott vagytok egymásnak ! Én csak azért próbáltam ki (mellesleg jó drága pénzért) egy fizetős helyen, mert tudtam, hogy a 0-hoz konvergál annak az esélye, hogy olyan lánnyal jöjjek össze, akit ez kicsit is felizgat majd. Márpedig ezt addig akartam megvalósítani, amíg nem élek senkivel tartós kapcsolatban, így senkinek sem okozok az extrém vágyammal lelki traumát.
A heavy-ben egyébként még megvan az a szépség is, hogy a játékokhoz kitalált eszközök és ruhák kiagyalóinak fantáziája hála az égnek rendkívüli módon dús és végtelen ! Annyiféle új dolgot találnak ki, hogy ebben az életemben nem is fogok tudni mindent kipróbálni... :o)))

Ateus Creative Commons License 2003.01.22 0 0 337
lack-plastic!

Köszi az infot. Kiváncsi leszek a képekre. Javaslom térjetek át a digitális technikára. Azzal nincs ilyen gond, bármikor lehívható és kinyomtatható :-))

Előzmény: lack-plastic (333)
Azakiazaki Creative Commons License 2003.01.22 0 0 336
Nekem is hasonlóak a tapasztalataim.
Kacat hely az a nivoshop.
Ráadásul nem is egy cég. Az ember felad egy megrendelést több cuccra, s különböző helyekre továbbítják, így különböző helyekről érkezne, (de nem érkezik) az árú, többszörös postaköltséggel.

Szerencsére azért nem minden hely ilyen.

www.webaruhaz.hu teljesen korrektnek tűnik tapasztalataim szerint.

(Jutalékot nem kapok a reklámért.)

Előzmény: Törölt nick (330)
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.21 0 0 335
djt!
Sajnos nem jön be!Na, mindegy!
Az igen király, hogy a párod az utcán is hordja a LAKK cuccait! Neked kellett rábeszélned, vagy magától teszi? Az én nejem sajnos eddig csak a négy fal között csillogott a kollekciójában, de talán majd egyszer.....
Előzmény: djt-122 (334)
djt-122 Creative Commons License 2003.01.21 0 0 334
http://mitglied.lycos.de/MONCLER_Fanpage/indexdeu.html szerintem jó ez a cimlegalább is nekem bejön.Nézegettem az ebayt és láttam benne a latexek között ú.n. gummi ganzanzug ot 130 EUR ért.Maszk kesztyü zokni és egy overáll uniszex 0.6mm vastag.Király lenne megvenni bár ez csak a licit nyitó ára lehet hogy a végén feljebb nyomják az árat.De azért egész jó cumók vannak.Amugy az én kedvesemnek is van lakknacija és szokta az utcán is hordani.Söt kis szoknyája is van!!!És bár nem egy Claudia shiffer,(nekem az!!!!)a nyáron bementünk egy üzletbe nézelödni egy eladó hölgy megjegyezte milyen jól áll neki ez a kis lakk szoknya!!!Persze dagadt a májam a büszkeségtöl.No és azt is hozzá kell tennem hogy nagyon fényes aranyszinü üvegszálas harisnya és fekete lakkcipö volt rajta.
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.21 0 0 333
Ateus!
Csináltunk fényképeket, amiről már beszéltünk, de még benn van a gépben a film!
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.21 0 0 332
djt-122!
Kösz az infot a dzsekivel kapcsolatban! Sajnos a MONCLER-oldal nem akar bejönni a gépen; biztos, hogy jól írtad le a címet? Nézd meg légy szíves! Köszi!

Latex Bond!
Ugyan már, ne kérj elnézést! A jó szándék a lényeg.

fvs!
Hú, basszus! Belevaló pipi lehet a párod, ha az utcára kimenne LAKKnaciban! Becsüld meg a menyecskét! Én egyébként meleg szívvel ajánlom nadrág ügyben a Little Pault a Teréz körúton, ugyanis nekem azt ígérte, hogy méret levétel után bármit megvarr. Én nála vettem LAKK nacikat magamnak is, meg a feleségemnek is. (12000 ft volt darabja)

L-P

Ateus Creative Commons License 2003.01.21 0 0 331
MrsLat!

Bocsi ha indiszkrétnek fogok tünni (igyexem nem az lenni), de pontosan mit is jelentett a talpig latexben történt nászéjszaka? Érdekelne, hogy miben voltál te és miben ő, és milyen érzés volt először teljesen latexben szeretkezni?

Előzmény: MrsLat (328)
Azakiazaki Creative Commons License 2003.01.21 0 0 329
Amelyik házasság így kezdődik, az csak jó lehet!

Szép pár lehettek!

További sok boldogságot!

Előzmény: MrsLat (328)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!