Mindenek előtt szeretném megköszönni Steve-nek és Anikónak, hogy voltak olyan rendesek és becsempésztek pénteken, így pár szám erejéig élvezhettem a Kárpátia zenéjét! KÖSZÖNÖM!!!
andy66
Abba kellene már hagyni egyszer ezt "júj fekete ruha meg karlendítés" siránkozást! Tumásul kell venni, hogy ők is léteznek és szeretik a jó zenét, nekik is joguk van koncertre járni.
Amit én láttam, az az volt, hogy mindkét tábor jól megvolt egymással és jól szórakozott mindkét bulin. Nem kell kelteni a feszültséget azzal, hogy "ugyan nem volt botrány, de lehetett volna". Persze! Meg földrengés is lehetett volna.
Nekem ez az este megerősítette a hitemet, hogy sokan vagyunk akik normálisan gondolkodunk és imádjuk a jó zenét, akár feketében voltunk, akár fehérben!
Sziasztok ! Én nem az Andy vagyok, hanem a párja. Sajna nem akar összejönni a regisztrációm, ezért írok az ő nick nevével.
Csak néhány szót engedjetek meg a pénteki koncertről. Mi nem jutottunk be, mert miután odamentünk már nem is akartunk. Amit ott tapasztaltunk az felháborító volt. Gyakorlatilag a kapualjban egy fasiszta csürhe tombolt, akikkel semmilyen szempontból sem tudunk és nem is vagyunk hajlandóak azonosulni. Hiszem, hogy kedvenc zenekarunk a Cs.Í.T sem, sőt tudjuk, hogy nem, de azért ez gáz volt. Nem hiszek abban, hogy az együttesnek olyan rendezvényeken kéne fellépni, ahol fasiszta jelzavakat skandálnak, adolf hitlert ( szándékosan kisbetűvel ) éltetik, náci karlendítéseket lehet látni, etc.
Engem eleve nem érdekelt a Kárpátia, a Cs.Í.T miatt mentem ( mentünk )de most kimaradt az életünkből a buli. Nagyon bízunk benne, hogy az együttes többé nem adja össze magát ilyen csőcselékkel, akik veszik a bátorságot és MAGYARNAK titulálják magukat. Ők lennének az elsők akik elbújnának ha az országot megkéne védeni!!!!!
Bízunk benne, hogy a következő már IGAZI Cs.Í.T buli lesz, szélsőségesektől mentesen. Már nagyon várjuk és ott leszünk!!!!!
Valóban sajnálom , hogy így történt, de ígérem ez többet nem fog Cs.Í.T. -esekkel megtörténni! Fel a fejjel, remélem tudunk még sokkal nagyobb élménnyel kedveskedni nektek!
Kicsit lehigadtam,de amit irtam az igaz bár magamat büntetem,ha nem megyek koncertre./+4 CS.I.T.-es/
Igen én voltam a kapunál aki kicsit hevesen reklamáltam,örülök,hogy emlékszel rám.
De tényleg nagyon nehéz összeegyeztetni a szabadságot,tegnap is igy volt.Amit irtatok nekem azt megértem elfogadom,és nagyon várjuk a következő CS.I.T. koncertet.(A ROCK ÖRÖK ÉS ELPUSZTITHATATLAN)!!!
Nem azonosulunk semmiféle karlendítő,szélső jobbos és szélső balos ideológiákkal.Az hogy a tegnap így alakult a szervezők balfaszságán múlott, akik azért kurva jó jártak mellesleg...
Ma sem megyünk tovább annál, mint amit buliról-bulira elmondunk: " Magyarnak születtem és büszke vagyok arra, hogy Magyar vagyok"
Lehet, hogy vannak akiknek már ez is sok, azoknak azt üzenem hogy el kell menni ebből az országból, ha nem így gondolják!
Nekem a Magyar zászló színe még mindíg piros-fehér-zöld és nem érdekelnek az Árpádsávos és egyébb történelmi zászlókba belemagyarázott barom ideológiák.
Cs.Í.T. koncertre járni , annyit jelent, mint hitet tenni a zenekar és az általa játszott zene mellett. Szeretni nem kötelező és ha valaki úgy érzi hogy nem akar a mi koncertünkre járni(bár sajnálom)de az a saját magánügye.
Nem te voltál az egyetlen ezen a napon aki csalódott.Tudom nem vigasztal, de én is közéjük tartoztam.Ha jól gondolom, te voltál aki a kapuban az érkezésemkor jelezted a bajt.Kértelek téged is és mindenkit hogy adjatok időt, hiszen még én sem jutottam be.Miután a kapun belülre kerültem , megtettem mindent, hogy a Cs.Í.T, - eseket bejuttassam. Ezt akik vártak, bizonyítani tudták, hiszen aki be akart jutni ránk, azt mind bevittem.Voltak szinte nevetséges szituációk is, mint például az hogy miután kimentem a zenekar rajongóiért, engem sem engedtek vissza.Még jó, hogy a zenésztársaim voltak olyan rendesek, hogy bevittek...
Azért , a történethez az is hozzátartozik, hogy Kárpátiára akartak bejutni az emberek, s csak valóban kis létszám, kb 30 fő volt aki a kapun kívülről értünk szeretett volna bejutni.Mégegyszer mondom , ők bejutottak.
Megköszönöm a Kárpátiának, hogy velük egy színpadon játszhattunk és kívánom hogy továbbra is ilyen szeretet fogadja őket mindenhol az országban!
Köszönöm a Cs.Í.T. közönségének, hogy velünk tartottak és hogy jelenlétükkel bizonyították szeretetüket a zenekar felé.
Más.
Vannak ismét pólók, minden méretben.Fekete alapon fehér színnel.Aki vásárolni akar, az megteheti bulikon, illetve rendelhet itt a Fórumon.Ár 1500 FT.
Figyeljétek a kezdőlapot! A jövőben pár kérdére szeretnénk választ kapni tőletek.A lényeg, hogy minél több válasz érkezzen, hogy a jövőnk formálását veletek együtt tehessük meg.
Mi megúsztuk a balhét a kapuba és bent már "normális" volt a helyzet! Mi a pogózók mögött voltunk a barátainkkal és párszor meglöktek és ennyi volt. Ott mindenki vigyázott egymásra! Bár, akár botrány is lehetett volna!
Teljes mértékben igazad van, de szerintem erről az egészről biztos nem a CS.Í.T. zenekar tehet! Mi szerencsésen beutottunk, mert volt előre vett jegyünk, de a barátaink nagyobb része csak az utolsó pillanatba valami csoda árán jutott be!
Nem mérték fel a szervezők, hogy egy ilyen koncert mekkora tömegeket mozgat meg? A Kárpátia alatt óriási tömeg volt, de a CS.Í.T.-re már normalizálódott a helyzet! Akkor sem engedtek be már senkit???
Lényeg, hogy ne a CS.Í.T. zenekart és magad büntesd, hogy nem mész koncertre, mert biztos, hogy ŐK nem hibáztak.
Valóban botrány volt ami tegnap a kapuban fogadott. A karlendítéstől kezdve minden féle szélsőjobbos megnyilvánulás előfordult. Sütött a brutalitás, örjöngtek a magukat nagy magyarnak valló szerintem Trianon fogalmával tisztában sem lévő fiatalok. 2 perc után megfordultunk és eljöttünk. Nem értem, hogy mi történt. A CS.Í.T soha nem adta a nevét ilyenekhez. Bár gondolom Ti sem erre számítottatok Attila, viszont azért sejthető volt, hogy valami hasonló közönség fog összeverődni két ilyen együttes közreműködésével. Sajnálom, hogy a CS.Í.T koncert tegnap kimaradt az életemből,de ilyen körülmények között nem bánom.
A kapu nem állt mindenki elött nyitva!Pöttytömke nem maradtál le semmiről.Legalább 100-150ember elött becsukták a kaput.20 éve járok koncertekre de igy még nem jártam.Sokan 50-100km utaztak,én szabit vettem ki de kit érdekel ez.A szervezőket biztos nem.A Palatinus szálló Bartók termében kellett volna megrendezni.Életemben 1cd vettem pénzért(CS.I.T.) a többit nettről töltőm.Az utobbi 3 évben csak cs.i.t. koncerten votam,de ez volt az utolsó!
Egy kis kiegészítés: mivel véleményem szerint az igazán profi az, aki tisztában van a lehetőségeivel és azokat azokon BELÜL maximálisan kihasználja, ezért a fénytechnikát egy másik, nálam nagyobb felszereléssel rendelkező barátomnak adtam ki, nem kell aggódni, ez nem a komcsi banda által autópálya- és expocenter-építéssel kapcsolatos 'az alvállalkozóm alvállalkozójának egyik alvállalkozója' c., végtelen ciklus lesz. Mert bizony a hangtechnikám elszaladt a fénytechnikám felett, de felzárkózás - természetesen - lesz és csak a célfotó tud majd dönteni, haha! Mert ez nem kis klubkoncert lesz, nem lőhetünk kapufát - egyébként se nem.
Felmerült pár kérdés a Kárpátia-CS.Í.T. koncerttel kapcsolatban. Tehát nem az Ifjúsági Házban, hanem a Nagy Lajos Gimnázium dísztermében kerül megrendezésre. Ezúton is köszönet az iskola vezetőségének a szíves hozzáállásért. A díszterem egyébként egy kb. 6-700 fős tornateremszerű képződmény. A koncert természetesen "állós" lesz, ahogy egy rockkoncerthez illik. Van udvar, ahová ki lehet menni koncert közben, és persze büfé is lesz, kajával, piával, egész barátságos árakon. A rendezvény nyugodt és biztonságos lebonyolításáról tíz fős profi rendezőgárda gondoskodik. A profi hang-fénytechnikát Fido barátunk biztosítja. A kapu MINDENKI előtt nyitva áll, de a botrányos, vagy másokat, illetve a berendezést károsító viselkedés kizárást von maga után.
Kapunyitás 19 órakor, a Blitzkrieg nevű gimnazistákból álló zenekar 19.30-kor kezd. A Kárpátia ezután 20.30-kor lép színpadra, majd őket követi a CS.Í.T., a magyar rockzene gyöngyszemeivel fél 11 magasságában.
Mindenkinek jó szórakozást, kellemes estét kíván a rendezőség. Vigyázzunk egymásra és a gimi cuccaira, hogy ezen a szimpatikus helyen máskor is találkozhassunk.
Megerősítelek. Sőt kijelentem neked itt ország-világ előtt, hogy ami szombaton Tunyogi koncert gyanán történt, az a rockzene megcsúfolása valamint azoknak az embereknek a semmibe vétele, akik még vevők a rockzenére. Az, hogy éjfélkor kezdődött arra azt mondom, hogy én ezen a téren már talán nem is csodálkozom, de amit zene gyanán műveltek, az borzalom volt. Tunyó mocsár részeg, a Fischernek fogalma nincs mit kell zenélni, a billentíűs nem minősítem. Az, hogy Tunyó koncert volt, abból lehetett következteni, hogy ő énekelt, a Döme dobolt. A másik három embernek köze nem volt a Tuinyóhoz.Lehet, hogy megöregedtem, de én koncertről az ötödik szám után nem mentem el, az biztos. De olyan koncerten sem voltam, ahol a Mobil számok közü nem ismertem volna fel egyet is.
Erősítsük meg ZEFIT , hogy mellette vagyunk és bízunk a mielőbbi meggyógyulásában!Írjatok neki minél többen, had érezze a szeretetünket, mert higyjétek el a szeretet a legjobb orvosság!
Amint ígértem ,(és mivel rengeteg érdeklődő levelet kaptam), egy pár sor Zefi állapotáról : Mint már sokan tudjátok , július 14.-én akut leukémiát diagnosztizáltak Nála . Ez egy igen súlyos betegség , ami azóta gyökeresen megváltoztatta egész életünket. Zefi azóta túl van két kemoterápiás kezelésen , amiket a körülményekhez képest jól viselt , és bár rengeteget fogyott és fizikailag erőtlen , egy pillanatra sem merült fel benne , hogy legyőzhetné Őt a betegség. Jelenleg a kezeléseknek köszönhetően teljes remisszióban van , ami azt jelenti , hogy a beteg sejtek eltüntek a véréből , de ennél a betegségnél sajnos ez ritkán marad végleges állapot , így a teljes gyógyulást csak a csontvelő transplantáció hozhat , amit novemberre terveznek ...Addig pedig még két kemoterápiás kezelés és több sugárkezelés is vár Rá ... Tehát a neheze még hátra van ! Túl sokat nem mondanak az orvosok előre , de már így is elég riasztó dolgokat hallottunk ezzel a beavatkozással kapcsolatban , bár van kellemes tapasztalatunk is ,mert találkoztunk olyannal , aki már túl van ezen . Ami bizakodással tölti el az orvosokat és minket is, hogy a vizsgálatok szerint Zefi biológiai életkora cca. 10 évvel is kevesebb , mint a tényleges , tehát a szervezete erős , minden kezelésre példaértékűen reagál . A legnehezebben azt tűri , hogy nem tud dolgozni , és sajnos előreláthatólag a teljes gyógyulás még egy-másfél évet is igénybe vehet , de már most készül a visszatérésre és Ti is nagyon sok erőt adtok Neki a leveleitekkel ! Itt is szeretnénk hálánkat kifejezni kezelőorvosainak és ápolóinak , akik nem csak tudásukkal , de szeretetükkel , odafigyelésükkel is gyógyítják Őt . Ezúton is köszönöm a sok bátorítást , szebb napokat kívánok Nektek , szeretettel: Zeffer Csilla Bp. 2006.09.22.