Kicsit meglepődtünk a Bazsyval,mikor 1/4 6-kor beléptünk a csarnokba, kb 20 ember ült a lelátókon. Aztán azért a meccskezdésre összejött kb. 300 ember, dehát elég kínos volt, hogy kijött a csapat melegíteni és akkor még csak 20 ember fogadta őket otthon, hazai pályán. De persze senki sem hitte, hogy -22 után nyerni tudunk, és nem jöttek el az emberek meccsre. Ebből látszik, hogy mennyi divatszurkoló jár ki meccsekre, ha nem megy a csapatnak, nem jön ki. :(((
Szóval tegnap a meccs lefújása után egy jó darabig csak ültem, és nem hittem el, hogy kikaptunk. Na de ma már azért kicsit máshogy látom a dolgokat, előre is ne haragudjatok, ha egy kicsit szedett-vedett lesz ez a hozzászolás!!
Szóval, szokásunkhoz híven az első félidőben már megint nem figyeltünk eléggé oda. Elég rosszul kezdtünk, aztán futottunk az eredmény után, aminek annyi látszata volt, hogy 2 ponttal nyertünk az első félidőt. Aztán beindultunk. Én ilyen még nem láttam idén ettől a csapattól, amit a második félidőben csináltunk! VÉDEKEZTÜNK, JÁTSZOTTUNK, ODAFIGYELTÜNK A MÁSIKRA, EGY CSAPAT VOLT A PÁLYÁN!!!
Norris láttad volna a Konare-t!! :) Végre jó volt látni a csapatot, csapatként játszani.
Nem is tudok kiemelni csak 1 játékost, egyszerűen mindenki odatette magát a második félidőben. Sajnos a végén meg úgy jártunk, hogy volt vissza 5 másodperc, a Kelley (bocs, ha nem így írják a nevét!!) bedobta a ladbát, őt becsabdáztuk, és a Fülire meg nem figyeltünk oda, aki tette a dolgát és a palánk alól bevágta a ladbát. Ennyi.
A végén nagyon el voltunk keseredve, viszont annak örülök, hogy sportszerűen megtapsoltuk a srácokat, és örülök annak is, hogy csapatjátékot láttunk. Mára már azt mondom, hogy nem vagyok annyira elkeseredve, mint tegnap, mert végre remélem a fiúk is elhiszik, hogy van esélyünk arra, hogy nyerjünk, tudunk csapatként együtt játszani a pályán. Persze, most mondhatnám azt is, hogy mi lett volna, ha:
- Szolnokon nem kapunk ki 22-vel
- jobban odafigyelünk az első félidőben
- a Gráczer bedobja mindkét büntetőt az utolsó percekben
- a Green bedobja mindkét büntetőt az utolsó percekben
- úgy sikerül becsabdzáni a Kelley-t, hogy nem tudja odapasszolni a ladbát a Fülinek stb.................................................
Remélem, ez a tegnapi meccs ad egy kis önbizalmat a fiúknak!
Ja, és találkoztunk Csabesszal meg Endrével. Láttátok volna a CSabeszt! Öltönyben volt! :)))
Még1x, sorry az összevisszaságért, de ez a meccs vegyes érzelmeket váltott ki belőlem, és ahogy elnéztem és elhallgattam az embereket a csarnokban nemcsak belőlem.
Igen, én se erre számítottam, nagyon nem... Pedig bíztam a csapatban, bíztam abban, hogy a játékosok magukba néztek a karácsonyi szünet alatt, és javulni fog a teljesítményük. Már nem tudom miben lehetne reménykedni, kb. ezután a meccs után törődtem bele/tudatosult bennem, hogy nem lesz idén rájátszás, nem lesz itt semmi. Nincs itt csapat, nincs itt semmi, felelős se. Jól el lett baszva ez a bajnokság... Majd talán jövőre, ha tavasszal úgy alakulnak a dolgok, de ez mondjuk nem ide tartozik. Csak azt nem értem, hogy miért kell az érthetően kevesebb pénzt az átlagtucatszar légiósoknál is fosabbakra elkölteni? El kéne őket zavarni jó messzire... De mindegy, ez nem az én dolgom. Csak fáj, mert a KKK a csapatom, és rossz nézni, hogy milyen méltatlan teljesítménnyel és hozzáállással húzhatják fel egyesek a KKK mezét... Simán elég lenne a csapatba légiósként Green is, vagy esetleg még egy JÓ légiós, akkor is simán bentmaradnánk az biztos, több meg így sem lesz, akkor?Miért nem??? Legalább fejlődnének a fiatalok, ez talán kamatozna a jövőre nézve. Lásd Rákóczi... Plussz egy ilyen csapat mellett kitartanának a nézők is, most kiváncsi leszek mennyien lesznek, na meg főleg az elkövetkezendő méretes debreceni zakó után... És ez most nem arról szól, hogy ki a divat, vagy ki nem az, "ki égeti magát elődöntőnél kisebb meccsen" is, és ki nem. Hanem arról, hogy ki fizet ki ezért 1000Ft-ot? Senki. Még az 500Ft-os diákot se. Azért, hogy megnézzen egy, a csapat jóhírébe/hírnevébe nagyívben beleszaró légióscsürhét? Mert sajnos most ez a KKK játékoskerete.
Januárban folytatódik a bajnokság és a Magyar Kupa
Kétszer is utazik a nyitányon a Kaposvári KK
Kaposvár
Szolnokra és Debrecenbe utazik 2006. január elején a Kaposvári KK, amely előbb kupamérkőzést, majd bajnokit játszik idegenben.
A Szolnoki Tisza-ligeti Sportcsarnokban folytatja szereplését a Magyar Kupa legjobb 16 csapat között a Kaposvári KK. A továbbjutásról két összecsapás dönt, az első mérkőzést 2006. január 7-én, szombaton, 18 órai kezdettel rendezik a Szolnoki Olaj KK otthonában. A visszavágót 2006. január 10-én, kedden, szintén 18 órai kezdettel a Kaposvári Városi Sportcsarnokban vívják a felek. A bajnoki pontvadászat január 14-én, szombaton 18 órakor folytatódik, amikor a Debreceni Vadkakasok otthonában lép pályára a somogyi egylet.
A Kecskemét elleni meccsen nekem úgy tünt, mintha az egész rosszabb lenne, mint Farekkal volt. De lehet, hogy ez csak azért tűnt így, mert előtte utoljára a ZTE elleni meccset láttam! Igazából én pár nap edzés után nem vártam megváltást, de ennél a produkciónál, amit láttam, azért jobbat vártam, mert általában egy új edzőnek mindenki bizonyítani akar és ezért felszívja magát.
Igazából a kettő szar helyett kellene hozni egy épkézláb 5-ös centert!(Mondjuk Gulyás Robit, aki úgy tudom még szabad, de gondolom kurva drága).
Kuncot én nagyon sajnálom, hogy elment, a tavalyi szezon végén ő volt az egyetlen légiós, akit megtartottam volna (azóta már Joe Wyliért is mindent megadnék!). Szerintem nagyon jó játékos volt, őt tényleg meg lehetett volna tartani (úgy tudom szó is volt róla). Konare egy vicc, ezért meg főleg értelmetlen itt tartani. Ronca teljes morális válságban van, dekoncentráltan játszik most már folyamatosan.
Kunc tavaly stabil pont volt legalább. Lehetetlen lett volna megtartani? Konerét meg azért a pár percnyi játékért felesleges tartani és fizetni. Hendleintől idén vártam vmiféle kiugrást, de nem igazán bizonyítja, hogy tehetséges.
Egyszerűen értékelhetetlen a teljesítménye a csapatnak ebben a szezonban. Teljesen kilátástalan a játékunk sajnos (és egyáltalán nem bántani akarom a csapatot, mert én is azt szeretném, ha minden rendben lenne és jók lennénk, de sajnos sehol sem vagyuk jelenleg. Kezdetleges, figurák nélküli csapat vagyunk. Bánéról egy meccs után valóban nem szabad még semmilyen véleményt formálni, és nem is lehet. Mindenesetre hatalmas dolog lenne tőle, ha ebből a mostmár egyre jobban széteső játékot mutató csapatból valamit építeni tudna. És ehhez a játékosoknak partnernek kell lenniük, mindemellett olyan képessűgek is kellenek ide, akik meg is tudják csinálni azt, amit mondanak nekik (Farek is azt mondta milliószor, hogy igazából nem lehet ezekkel a játékosokkal dolgozni, mert bármit kér tőlük, semmit nem lát viszont a pályán.) Sajnos eljutottunk odáig, hogy a tavalyi csapat klasszisokkal jobb volt az ideinél... pedig év elején ezt a kijelentést viccesnek találtam... :-( Mindenképpen kell egy center. Nem kell neki feltétlenül egy világraszóló pontszerző 5-ösnek lennie, elég, ha lenne egy jól védekező, keményen lepattanózó center, mert véleményem szerint Sanders pl. nem annyira rossz játékos, sőt, de annyira kevés így centertárs(ak) nélkül. Konare, Trepák szánalmasak. Tegnap Kestutis is gyenge volt a 13 pontja ellenére, nem láttam a statot még, de szinte megszámlálhatatlan labdát adott el, persze ez valóban a társak hibája is. Szükség lenne egy egészséges Varga Bobóra is, hogy megosszák az irányítói szerepkört. Gráczer irányítónak 0, hátvéd poszton viszont többet kellene használni szerintem. Szikó óriási hanyatláson ment keresztül a szezon kezdete óta, 16-7-8 pontokat dobott, most meg folyamatosan NULLA. Hendlein teljesen "nincs képben", mintha nem is lenne pályán, nagyon kevés ez egyelőre tőle. Maxey amekkora hasznára van a csapatnak, legalább akkora kárára is... Green eltűnik ilyen társak mellett. Most van pár hét szünet. A vezetőségnek és az edzőnek végig kell gondolnia higgadtan, hogy mi legyen a közeljövőben, mert ez így nem mehet tovább. A keretben is szükséges a változtatás, és vihartempóban el kell kezdeni az érdemi szakmai munkát is, hogy még időben legyen CSAPAT ebből a "valamiből", ami most van. Ebben az esetben van esély a 8-ba jutni. Idén ez nagy siker lenne.