Vállalati üdülök nagyon jó ötletnek tünnek!
Megvan pl még az Erdőgazdaságé?
Ott szoba, konyha, ebédlő is volt!:-))
Terasz jó idő estére! halfőzőhely ugyszintén!
Kiállitók kb.7, vagy fél 8-tól léphetnek a kiállitás területére!
Felveszik a katalógust, megkeresik a saját ringjüket, ott lecuccolnak, gyakorolnak a kutyákkal, fésülik-kefélik őket.
A ringbejáratnál van a felsorolás, milyen sorrendben bírálják az adott ringben a fajtát.
Ebből hozzávetőlegesen ki lehet következtetni, ki-mikor kerül sorra!
Kb. 10 órakor megszólal a himnusz, és megnyitják a kiállitást!
A "nagyközönség" ráér ilyentájban kiérni nézelődni!.
A kapuban táblán jelölni szokták melyik ringben milyen fajták vannak, és erről egy térképet szoktak rajzolni .
Mi a társasági kutyákhoz tartozunk a IX.-es Fajtacsoportba.
Valószinű Márczé János bírál bennünket.
Nem tudom hány kutya van nevezve, ha olyan 1000 körüli, akkor nagyjából 1 és 2 ra között vége a bírálatoknak. Ekkor már csak azoknak a kutyáknak kell maradni, akik résztvesznek a BIS-programban.
Ez kb.2-3 óra között szokott elkezdődni. Most Szentendrén félhatkor végeztünk.
Aki akar, marad a BIS-programon nézőnek.
Gyakorlatilag ezért mondtam, hogy most elég lenne egy-egy osztálygyőztes cím is, azzal is meg lennék elégedve!! Akkor már amikor minket lebíráltak, utána egy-két papírforma elintézése után szabad vagyok!
Vagy kibéreltek egy bográcsozóshelyet a Kemping területén, és menet közben megesszük a halat, sőt, még Lacikonyhát is lehetne nyitni ( JÓ! Józsikonyhát!:-)))
Bejönne a sör ára!:-))
Szabály:
Kiállitásra benevezett kutyát simogatni, hozzányúlni, megközeliteni csak a gazda engedélyével lehet!
Pl. ha nekem is ringbemenetel előtt hozzányúl valaki a kutyámhoz, annak nagyon alacsony lesz másodperceken belül a faroktűzése, mert seperc alatt lelohasztom a kedvét!:-)
Kézmosás kutyasimogatás előtt kötelező! :-))))))
Azonkívül (ha netán valakinek, vagy az ismerősének eszébejut) kiállitáson árult kiskutyát venni etikátlan!
Egy valamit is magára adó, magát tenyésztőnek nevező egyén kiállitásra nem visz eladni kiskutyát.
A bejárat előtt pedig kocsiból, dobozból stb. kiskutyát áruló egyénektől kutyát venni pedig egész egyszerűen nagymértékú felelőtlenség mindkét fél részéről, aminek a magyarázata nem fér el egy ilyen topicba!
Kit-mi érdekel még a kutyakiállitás menetéből?? :-)))))))))
Síma a Duna mint a tükör,a szél elált.Kellemes csend minden ideális még halacska is akadt a horogra(most süti a mami).Remélem ok lesz a halié is amit 3. án főz a ....ki is?
Mostanság milyen sok jó ötleted van. /Petició/ Most meg ez az összejövetel is remek lehetőség lesz arra, hogy "kivesézzük" ügyes- bajos dolgainkat, és leegyük a fehér ingünket jó kis bajai "halaccsal" :-)) Tehát részemről OK!!!
Rali úr!Ha megyünk,akkor mi nem jövünk vissza!Szüret is lesz,meg családozás!
Lehet,hogy szombaton este elmegyünk,mittudom én?Nem én vagyok a parancsnok :-(((