Fontos információ narancs-, vörös-, kék-, zöld-, vagy egyéb színekben a topikba érkezőknek:
Megszívlelendő!
Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt a közveszéllyel összefüggésben olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely a közveszély színhelyén alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
A Btk. 337. § (2) bekezdése - ÚJ törvényi tényállás!
Aki különleges jogrend idején nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel,
amely alkalmas arra, hogy a védekezés eredményességét akadályozza vagy meghiúsítsa,
bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Kiberbűnözés Elleni Főosztálya az új koronavírus magyarországi megjelenését követően folyamatosan monitorozza az interneten a fertőzéssel kapcsolatos tartalmakat.
Males 12 through 24 years Approximately 26.9 cases per million doses, 1/37,000
Poor prognostic factor (multiple studies) Associated with increased future cardiac events and mortality 25% admitted to ICU
Egyéb mellékhatások, amelyeket nem említ:
Other adverse reactions
Blood clotting disorders, thrombosis and thrombocytopenia Postural orthostatic tachycardia syndrome (POTS) Leg amputation (Alex) Small nerve fibre neuropathy Constant pain all over (Brianne) Transverse myelitis and paralysis (Michael) Persistent fatigue syndrome Immune disorders Guillain Barre syndromes Bell’s palsy Seizures Allergies and anaphylaxis New onset autoimmunity, lupus, rheumatoid arthritis, autoimmune hepatitis Reproductive and menstrual irregularities Infertility Long post vaccine syndrome Multisystem inflammatory syndrome in children Death Cancers
Nem az. Biztos nem láttad, nemrég tettem be, az összes covidadat is náluk ért véget.
Nem látom, mért akarna idejönni egy csomó orosz, keleti meg amcsi zsidó. Kisebbség az európai, nem számottevő. Vagy hogy csak távirányítani? Azt már eddig is csinálják szinte az egész Nyugattal.
A vérhigítókkal vigyázni. Inkább javallom az ananászt, kurkumát, gyömbért.(mondjuk, én az utóbbitól is marha rosszul vagyok, ha kicsit többet teszek valamibe...:D)
Pierre Kory elmagyarázza, hogy lehet tisztítani a szervezetet a tüskétől.
Szerintem hatalomtechnológiai szempontból problémás egyedeket keresnek, most már DNS alapon. Angoloknál ennek több évszázados történelmi hagyománya van, 17. századtól elkezdték tervszerűen kitelepíteni a problémás társadalmi csoportokat a gyarmatokra. A City félt egy alulról jövő lázadástól, amit nem képesek megfékezni. Többszörös biztonsági rendszereket hoztak létre a titkos társaságok kibővítésével. Katonaságnál, rendőrségnél például rengeteg alacsony szintű szabadkőművest helyeztek el, akik adott esetben a páholy parancsait követik majd, nem pedig az államét.
First discovered in 2016, Pegasus has reportedly been used to surveil and intimidate prominent human rights defenders, opposition figures, religious leaders, dissidents, and journalists—several of whom are our close collaborators—in at least 45 countries across the globe.
As a company whose software is designed to violate a person’s privacy, NSO’s involvement in COVID-19 tracing with health ministries, and the possibility that it may have access to our private health data raised serious ethical, political, and data-security concerns.
On 7 May, 2020, a private cybersecurity researcher, Bob Diachenko, discovered an unprotected database belonging to NSO.