Van egy ELADÓ BOGARAM!!! Egy igazi gyönyörűség.
1970-születésű. 1997-ben átalakítva kabrióvá, és hivatalosan átvizsgáztatva.
1300 alapon 1600 -os henger.(Egy szívocsonkos)
Az auto darabokra lett szedve. A kaszni teljesen felújítva, új eredeti alkatrészekkel. Kamrás gyöngyházmetálkék színre fényezve.- Természetesen elemenként! Króm fellépővel, 15" alu felnivel. Teljesen átkárpitozva kék színűre a belső tér. Sport ülésekkel, (gyári egybefejtámlás)
Gyönyörű állapotban, korrekt áron eladó!
Szvsz szerintem ez a busz sem rossz. Legalabb latszik az emblema rendesen, a poz is megfelelo, es talan konnyen atnyomhato inverzbe...
Tobbiek? (biztosan orulne a busznak mas is...)
"ahhoz képest, hogy elméletileg percek vannak hátra addig, hogy a szitás izzítsa a szaktudását, elég jól állunk"
Akkor aszondom, hogy... eza betütipus inkább "bogár" minta másik, ettöl lesz oldscool-abb az egész. Az IBF-BT. megegy vicc igazábol, de vmi kellett a kiszsöveg alá, merugy üres, azt sz@rul is néz ki. Meg különbenis a régivel agyba-föbe próbálgattam, azt sehogyse vot (ilyen) jo! Higgyetek nekem, én grafikus vagyok! :)))
Utolsó esélyként, ha van vkinek volkswagen felirat, azami a csomitetön szokott lenni, aza króm, monnyuk szemböl, vagy jól láthatóan, azt küldje már el villámgyorsan, beraknám alá aztmá királyos is lenne!
A buszhoz meg annyit, hogy szorri, demár télleg nincs idö! Ahhoz csomót kéne variálni, hogy tutis legyen... szorri. Majd a következön. EP
Ez a IBFBT szerintem se kell. Olyan, mintha valami bogaras kisipari céget reklámoznánk. Meglátja a szepes mondjuk rajtam, vagy pityubácsin, amikor bogárlomot nyomatjuk a rajzáson és máris ihletet kap, hogy újabb cikket írjon a bogikat fenyegető újabb kontárhullámról:)
Egyébként nekem a betütípus is szimpibb volt régen. A pajzs mögé nem lehet benyomatni egy buszt. Elég, ha csak sejteni lehet. Vagy szemből, vagy oldalról, azaz mindennek (a bogaraknak is) a hátterébe lesz.
ja, ahhoz képest, hogy elméletileg percek vannak hátra addig, hogy a szitás izzítsa a szaktudását, elég jól állunk:)
Pityubácsi, NGA:
Köszönöm a segítséget! Német nyelvül nem tudok, csak pár szót, de az angol megnevezés alapján megfejtettem, hogy ez az első ülés háttámláját előredöntő kar kerete lehet (fekete műanyag biszbasz, téglalap formájú, közepén kivágással).Biztos, hogy csak 1,5 EUR???Drágább lesz a sör, de viszem!
vw1966 - az oldalt néztem, más szinek, más betü, képek normálisan elhelyezve... Bocs :) Ha gondolod majd a bogárvariáló flash után elövehetjük a témát!
doca - a rendeléssel kapcsolatba vw1970-et a grassmk@axelero.hu cimen! Köszi... Gyomai talira megmég lehet, hogy énis elmegyek :)
partizán - kösz a linket, majd végigturom!
te_o - "és az az intro/flash is ott van a szeren..." köszi! :)))
GeRGelü - "az egyik bogar helyett egy buszt", szerintem már ne variáljunk, a következö igérem buszos lesz! :)
trikó minta - najó, legyen a verzió 1es neves, aztán majd tanulunk belöle! :) Egyébként gyártottam egy tutit (egyelöre a régi névsorral), ime:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Esetleg középen, a felirat mögött befigyelhetne egy busz is.
A Háttérben pedig lebegjenek kübelek, schwimwagenek és typ3ak. Ja és ne hagyjuk ki a Kharmant se...:) A viccet félretéve, a busz jogos kívánalom!
Arra gondoltam, hogy igazából mindegyik magyar bogaras lap jó, de egyik se az teljesen. Kevés a tartalom, általában kicsit gyenge a dizájn. A megoldás egy integrált lap, ahova mindenki bedolgozik, tehát az energiák összegződnek. Így el tudjuk érni, hogy lényegében beinduljon egy a minőségi határát súroló bogártartalomszolgáltatás kiegészítve egy csomó jó dologgal. Milyen frankó volna, ha gépeinkről szép hosszú, alapos bemutató cikkek lennének a neten és nem kellene azon bosszankodni, hogy a depoban megint lemententek horrorba...
Asszameg! Hova tűnt az előbbi hozzászólásom?
Akkor mégeccer:
Partizán, a váltószerelés részemről okés. 2 dologtól függ:
1. Ha holnap kibontjuk, akkor ne menjek le hídba
2. Stonemen mester hozzájárulása, ugyanis az ő bogija lesz a páciens