Bajnokok:
2020 LTB
2019 La Rambla
2018 Varkun
2017 LTB
2016 LTB
2015 Deportivo
2014 Deportivo
2013 Atletico Hintaló
2012 LTB
2011 Sport-Ing
2010 David Team
2009 Szeged
2008 Szeged
2007 Hammerfall
2006 Szeged
2005 Eger
Kupagyőztesek:
Ipolyság
Ipolyság
Ipolyság
Deportivo
La Rambla
Ipolyság
La Rambla
LTB
LTB
Villásreál
Szeged
Szeged
Szeged
nem volt kupa
Szeged
Algyő
Szeged
Mivel a résztvevő csapatok edzőinek főhadiszállásait elaknásítottam,szerintem sokakat érdekel.:-)Arról nem is beszélve,hogy megadok 24 nevet,akiket darftolni óhajtok,a detonátor nálam van...
Azt hiszem valami nem mindenkinek világos (ha mégis akkor bocs). Ez a játék nem olyan lesz hogy mindenki összeállít egy álomcsapatot és azok mérkőznek egymással, hanem minden játékos csak egy fantasy csapatban szerepelhet majd! Tehát például Ronaldinho csak egyikünké lesz majd, mintahogy Zidane is és mindenki. Tessék elolvasni a szabályokat. :)
Galimano! Küldtél nekem egy álomcsapatot, meg még néhány nevet. Na most ezek közül kb. 5-6 embert tudok majd leigazolni neked, utána mi alapján válasszak? 25*15 = 375 ember lesz kiválasztva, tehát aki nem tud ott lenni a drafton az nem ártana ha egy kb. 200-as listát csinálna sorba rendezve a játékosokat, vagy akkor azt írná le hogy melyik csapatokat preferálja, vagy nemtom... Az lenne a legjobb ha mindenki el tudna jönni draftolni. Végülis az msn-t bárki letöltheti, nem egy nagy dolog.