Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
KErdesem a kovetkezo lenne! Van-e olyan progi amivel savszelesseget tudok allitani pl: ket gep kozott!
A gep: 50k-bol 25k
B gep: 50k-bol 25k
Ugye internet megosztva a ket gep kozott! De jo lenne ha a fo gep amelyik megosztja a netet tudja allitana hogy mennyit kaphat a masik.
Szerintetek van ilyen progi?
Thx!
Válaszoltam neked Windows ME-s topicban, szarul ;-(. Most néztem meg hét szédét :) Winamp3-al és tökéletes, semmi lefagyás, Winamp 2.76-ra (azt hiszem ö volt előtte) még a kisebb testvéreire érvényes az, amit másik helyen leírtam.
Miért van az, hogy ME-ben audiocd-t csak a WMP hajlandó(tud) lejátszani, abból is csak a 7-es és afeletti. (Lehet, hogy összefügg, de a cdmeghajtók tulajdonságlapján a digitális lejátszás szakasz szürke. Igaz: pipa van a kockában)
Hónapok (decembertől van meg a gép) óta minden hibátlanul működik. Win 2000 hp5000-es drivere van fenn, automatikusan felismerte és JÓ!!!
Ezt a print merge lehetőséget most próbálom először, már a print preview is rosszul mutatja.
A gép ACER Veriton 7200 tökéletes.
Wrong file format megoldódott, nem tudom hogyan.
Megcsináltam mégegyszer ugyanúgy és jó lett.
Új hiba!
A nyomtatóból csak egy lap jön ki és azon rajta van az összes szám egymás után, alatta pedig, fedésben az azonosító szó ami a cdr fájlban van.
Mégis hogyan
1
\sorszam\
\000001\
\000002\
\000003\
ez a txt tartalma, a cdr-ben csak az a szó van beírva, sorszam.
Már kipróbáltam azt is, hogy a corel súgójában lévő szöveget tettem a txt-be. Üzenet mindig ugyanaz.
Exelben megcsináltam a sorozatot(000001-001000-ig), Wordben táblázat konvertálás szöveggé, jegyzettömbe vágólapon be, mentés ANSI txt-be.
Eredmény nem jó
CorelDraw 9.439-ben nem működik a Print Merge opció. Wrong file format hibaüzenetet ad, pedig a jegyzettömbel csináltam az ANSI fájt. Ügyviteli nyomtatványhoz szeretnék 6 számjegyű sorszámozást adni Ps nyomtatón.
W2k magyar, Corel 9, Pentium 4 1500 MHz, 512 RAM.
Az történt, hogy több hiba és tévedés egybeesése folytán egyre romlott a gépem teljesítménye, majd teljesen felmondta a szolgálatot, miután a tápegység tönkrement. A problémák időben egybeestek, de nem függtek össze.
A memóriát a nagy rajzok kezelése érdekében bővítettem háromnegyed gigabyte-ra, de nem kaptam meg az elvárt gyorsulást. Elkezdtem használni a rendszermonitort, ami azt jelezte, hogy a memória nagy részét egyáltalán nem használja a gép. Részben a Ti tanácsaitok, részben a Corel ügyfélszolgálata segített ezen, mert az alkalmazásban is kellett ezt-azt beállítani.
A lemezműveletek a bios, a kábelezés és a jumperelés helytelen beállítása miatt lassultak le. Az elsődleges IDE csatolóra 80, a másodlagosra 40 eres kábel kell. A 80 eresen lévő drive-okat annak ellenére, hogy a csatlakozókra rá van írva a master és a slave, nem CS-be, hanem M-be, S-be kellett állítani a jumperekkel.
A Windows összekuszálódásait a Norton WinDoctor orvosolta.
Mindezek következtében megszűntek a bootoláskor tapasztalt lelassulások, leakadások, nem dadog a pointer, és a rendszermonitor nem használt memória műszere is lemegy nulla közelébe, ha terhelem a gépet.
hejj guruk, segitsetek már mielött leégetem magam a renccergizda elött.
gondolom biztos én b..sztam el valamit.
win nt. képet szeretnék megnyitni, slow view nevü képnéző van telepitve...képre rákatt.
aszongya:
slowview.exe - meghiúsult dll inicializáció
a dll (d:\winnt\system32\kernel32.dll) inicializációja meghiúsult. a folyamat rendellenesen fejeződött be.
ok gomb.
slow viewet uninstall, ujra install. intézőben fájltipusnál jpg felvesz (mer eltünt). eddig ezeket cselekedtem.
képet egyáltalán nem nyit meg, internet explorerrel sem. a slow view nem indul el.
Tamara Jagelló Amikor a géped meghalt, volt-e vihar(villámlás) a környéken. (Ha volt, akkor van-e lakásbiztosításod?)
Megnyugtatlak: nem vagyok biztosítási ügynök :)
A második:
rm (ram) fájl lejátszót keresek.
(amit találtam, az vagy csak mongya, hogy tuggya,vagy mindig Netre akar mászni frissítésért (RealOne Player), egyébként nem jácca és az agyamra megy.( a lejátszó Nem Netesnek kell)
Köszi a válaszokat
PL
Sziasztok!
Már rég olvasgatom a kérdéseket és guruválaszokat és most eljött az én kérdésem is, nektek biztos nem is az...
Az első: Norton SystemWorks van a gépemen, N.Antivirussal, de szerintem nagyon lelassul tőle a gépem.(igaz, többször megtalált és kiírtott vírusos fájlt.)
Van olyan is, ami nem lassítja agyon a gépet (és jó is)?Vagy így kell mexokni?
PL
Bocs, én azt hittem, a raidhez több kell, mint két háztartási davincsi.
Azért kettő és kisebb, mert az ember ne tegyen minden tojást egy kosárba. Ekkora adatokhoz nincs sztrímerem, olcsóbbnak gondoltam, ha HDD-re készítek biztonsági mentéseket. Ezért is lenne jó, ha működne a mobile rack.
Ha meggyógyult a gép (remélem, csak a táp szállt el), jelentkezek.