Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1442
Gratula, ugye, nem is volt annyira nehéz. Majd belejössz, 4-5 összeomlás és újratelepítés után már csukott szemmel is menni fog. Azután jöhet az XP :o))
Előzmény: drberki (1439)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1441
Nekem olyan van, ami mindezt nem teszi. Fent van a gépen, de csak akkor jön, ha szükség van rá (elég ritkán). Sokan esnek abba a hibába, hogy az ilyen "gyere, ha kellesz" progikat rezidensbe futtatják, aztán néznek, hogy mitől hasonlít a gépük egy állapotos tetűhöz.
Előzmény: rali (1440)
rali Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1440
A rílpléjer egy határ szar,dönti a reklámot befelé,meg fogja le a bringát.Na,meg spionkodik is.
Előzmény: zümy (1438)
drberki Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1439
Kedves MINDENKI!!

Ezeket a sorokat a sajátgépemről pötyögöm:)))
Szeretnék köszönetet mondani,mindenkinek aki segített vagy bíztatott(Ewok , Hawkeye ,Rali , vOrOn és akit még kihagytam)
A huginak is köszönöm,mert miatta csak a szomszéd szobába kellett mennem és nem a két utcávval lejjebb lévő internetkávézóba:))(hülyén nézett volna ki ha 5 percenként lerohanok)

Szóval kész vagyok a telepítéssel(bár onnan,hogy setup.exe,már nem volt gondom mert már párszor neki futottam a telepítésnek).
Most folyamatban vannak a frissítések(a magyar office SP1/2-őt merre találom fent a neten??)
Aztán még a tűzfalamat rakom fel(ZA)és a vírusölőt(NAV)

Ismét belefutottam abba a hibába,hogy amikor indul a win jelszót kér.Ezt tudom,hogy valahol kitudom lőni,csak hirtelen azt nem tudom,hogy hol??!?!

Hirtelen ennyi,még jövök!!!:)))

drberki

Előzmény: Törölt nick (1410)
zümy Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1438
-jó reggelt;
-hát, ezek nálam is fent vannak (winzip, wincomm.) és nincs velük gond (miért is lenne); a dcd egy hónapig volt fenn (mer' kaptuk az íróval), de arra már nem emlékszem, hogy win reinstallig el kellett-e mennem, de hogy barmolta a vasat, az tuti; a real-t kétszer tettem fel; először aszittem, hogy jó lesz on-line zenét hallgatni, de egy idő után elkezdett önálló életet élni; másodszor a főnököm utasítására (???) és két hétig bírta a gép; nem tom, több helyen műxik az a vacak nálunk, csak hülyült;
-habár mindezek ellenére nem hiszem, hogy ez vagy valamelyik másik progi lenne a hibás (persze lehet), hanem szvsz valami rosszul van beállítva (esetleg az egész gép?!) vagy a freeizé csak ennyit tudna;
üdv zümy
Előzmény: Törölt nick (1437)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1437
Fent van a WinZip nálam is, de még sose volt dolgom vele direktben, WinCommandert használok, ott csak az eredmény érdekes. Azért jó sok szart feltelepített a srác, de a bajnok, mindenidők leprusnyább programja a directCD. Egyébként hívtak egyszer egy géphez, azt úgy agyonvágta, hogy format c: -től kellett újrarajzolni. A tulaja pedig, még ezelőtt két másik gépet is hazavágott vele egy másik városban, hogy a dcd-s lemezét futtatni tudja náluk. Na azok is hogy' káromkodtak!
Jóéjt!
Előzmény: zümy (1436)
zümy Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1436
csak ismételni tudok; a directcd engem is szivatott, le vele (a createcd sem kell hogy fusson állandóan), nekem a realplayer is szívózott azt is lecsapni;
-a lycoms.com a kereső szerint valami zenesite
wzqkpick: Introduced with WinZip in version 8.1. This is the System Tray icon task which enables you to start with WinZip from the System Tray.

Recommendation :
If you do not want the WinZip icon to clutter your System Tray, open WinZip, choose the "Options \ Configuration" menu option, then choose the "System" tab, and then take the tick off the "Include WinZip Quick Pick in the taskbar tray" option.

Előzmény: Törölt nick (1435)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1435
NAV: OK, vírus valószerűtlen

ZA: ha minden olyan, ahogy kijött, már jó, aztán lehet picit finomítgatni később. Ne legyen semmi off.

Taskmanager: hát itt már komoly a helyzet.

Én először is megszüntetném a directcd-t. Még nem láttam rendszert, amin működött volna, olyat viszont többet is, amit sikeresen összeomlasztott. Ahol működött, pár gépen, ott kifejezetten lassította a gépet.

Van még pár gyanus dolog, pl.: "wzqkpick" vagy "Lycoms", de várjuk meg a többieket, mit mondanak. Mindenesetre nem árt, ha kikapcsolgatod őket -- ha valamiért mégis kellenek, a következő induláskor visszaállnak. Az utolsó 3 sor maradjon, az kell.

De a directcd-t feltétlenül szedd le a gépről, meg mexivat.

Előzmény: zassa (1433)
zassa Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1434
Kedves Urak!

Nyugovóra térek. Köszönöm eddigi jótanácsaitokat. Ha van még, akkor szívesen veszem, ha elkülditek a bartal@mult-kor.hu címre.

Jó éjt

zassa Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1433
1., vírusirtó: szmantec

2., Zonealarmnál hogyan tudom a szintet beszabályozni?

3., ctrl+alt+del egyszerre: ezeket írta ki:

Hidserv
Systray
Lycoms
Wzqkpick
Directcd
Rftray
Createcd50
Realplay
Navapw32
Zonealarm
Explorer

Előzmény: Törölt nick (1427)
zümy Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1432
-igen, arra gondoltam, hogy ha tőled és a te gépedről pl. az axeleró adsl-je frankó megy, akkor megvan a doer (freeizé); ha marad a csigasebi, akkor el lehet kezdeni szátnézni a vason; persze lehet, hogy enélkül is meglesz a hiba oka, ki tuggya
Előzmény: zassa (1426)
zümy Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1431
-ja, nálam csak 2 mil;
Előzmény: Törölt nick (1429)
zassa Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1430
langsam, bitte, I'm on target :-)
Előzmény: Törölt nick (1427)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1429
a 10 Mbit/s az afelső határ, nem ott kell keresni.
Előzmény: zassa (1425)
zümy Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1428
-vagy a telefonalban?!
-várj egy picit, átbootolok winbe és jelentkezem
Előzmény: zassa (1426)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1427
Nem lehet az, hogy alacsonyra állítottad a tűzfalat, és valaki kurkászik a gépeden?

A másik lehetőség (de még sok van, túl sok), hogy bekaptál egy vírust, vagy scriptet. Vírusírtó milyen van fent?

Azután meg kellen nézned a taskmanagert (alt+ctrl+del egyszerre de csak egyszer! nyomd meg), hogy mik futnak a háttérben, lehet, hogy valami lefogja a teljasítményt. Ugyanecélból érdemes lenne a startmenü > kellékek > rendszereszközök > rencermonitor ablakot is megnyitni, ott ki lehet silabizálni, hogy mennyi prociteljesítmény kell ehhez vagy ahhoz a progihoz, illetv, ha semmit se csinálsz éppen.

És így tovább...

Előzmény: zassa (1422)
zassa Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1426
EZ NAGYON JÓ ÖTLET! van is egy haverom, holnap szólok is neki. ő speciel axelero-s, de ez talán nem gond. tehát ha neki megy, akkor a freestart a bibis. ha neki sem megy, akkor a gépemben van a hiba, ugye?
Előzmény: zümy (1424)
zassa Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1425
ha ez az: 10 000 000 bps
Előzmény: zümy (1423)
zümy Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1424
-és az asztalborigatás előtt, kérd meg valamelyik haverodat, akinek történetesen tózse adsl-e van egy másik szolgáltatónál, hogy ugyan má egy pillanatra lépjen be tőled!; ha gyorsabb, akkor lehet a freestart seggét szétrugni, ha nem, akkor nálad a bibi;
zümy
Előzmény: zümy (1423)
zümy Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1423
-egy egészen hülye kérdés: mekkora sebességen csatlakozol?
Előzmény: zassa (1422)
zassa Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1422
Pinget küldtünk ma, az jó volt. Ezt a kollégám csinálta, aki ért is a gépekhez valamit - velem ellentétben. A Freestartnál a központban állítólag tuti minden, ott él a kapcsolat, igaz, sebességet nem mondanak. Nekik legyen mondva, ma egy rendes csóka segített, de sajnos utána ugyanott voltam.
Előzmény: Törölt nick (1421)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1421
Biztos is, hogy tudsz, hiszen nekem is segítettél már, és sok másnak is. Ha rosszul jött le, akkor elnézést, bénán fogalmaztam.
Speciel a 2000 nem gyorsabb a ME-nél semmiben, viszont egy rakás progit soha többé nem fog tudni futtatni 2k alatt...
Inkább valami más mehgoldáson gondolkodjunk, pl. jó lenne egy pár pinget megeresztenie elsőre, azután majd meglátjuk.
Előzmény: rali (1417)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1420
Heil zassa!
Egy, nyugi. Pácban én vagyok. Mi az hogy mellette?! Kikapcs IE, futtat Opera, aztán forditva, késöbb beszámolo ide a népeknek. Én még a társadalom legnagyobb hím tagja vagyok (vagy egybe?). ;-)
Előzmény: zassa (1419)
zassa Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1419
Én abszolút humanista bölcsész vagyok, úgyhogy mindannyiotoknak megköszönöm, ha segíttek.

Az opera mintha gyorsabb lett volna, de erre nem merek megesküdni, mert mondom, ott volt mellette az explorer 6-os is.

A memóriám: 64+256

Lehet, hogy az explorerrel van a gubanc?

Mindenesetre ha holnap valaki akar röhögni, jöjjön el 12-ra a Freestart-hoz (Városmajor u. 13.), mert asztalt fogok borogatni.

Törölt nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1418
Szervusz rali!
Rólam van szó, és teljesen (most még föleg) jógosan. ;-)
rali Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1417
Már mér ne hallgasson rám,ha tudok neki segíteni?
Előzmény: Törölt nick (1410)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1416
>Az operát ma megnéztem...
Elnézést, de nem a lefagyása, hanem a sebessége érdekel?! Lehetöség szerint az IE-hez viszónyitva. Ja, és ne egymás hegyénhátát futtasd öket, tényleg nem bírják egymást.
Előzmény: zassa (1411)
zassa Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1415
Él ma Magyarországon olyan ember, aki képes összehangolni egy adsl-t windows-zal? Mert ha igen, kérem a címét! Felrobbanok, olyan lassú az adsl-em!!!
Előzmény: Törölt nick (1412)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1414
Hogy a fenébe látod őket?! Hiszen annyira kicsik! De hát éppen erről szól a manotechnika, tudod.
Előzmény: Törölt nick (1413)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1413
Ahoj Hawkeye!
>Bocs a nullákért,...
Zene füleimnek. Ma nincs kegyelem. ;-) Ja, itt szaladgál elöttem csomo nanomano, és lopkodják a sörömet?!
>Egészségedre a söröt!
Ajajj... :))
Előzmény: Törölt nick (1404)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!